- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
naşallah cnm oglusuna ataga gecmiş demekki son günlerde belkide az kaldı diye heyecan yapıp bır an önce buyumek annesine kavuşmak istiyor:))))
normal doguma karar vermiş olman cok güzel cnm bir problem yoksa normal dogumdan vazgecme cnm
doğrudur sağlıkla hayırlı bişekilde doğsunlar da ha 3-3.5-4 farketmez,anam beni nasıl doğurmuş 4.5 kiloymuşum:)))
doğrudur sağlıkla hayırlı bişekilde doğsunlar da ha 3-3.5-4 farketmez,anam beni nasıl doğurmuş 4.5 kiloymuşum:)))
maşallah canım bebeğine.kızım da ılk baslarda 1 hafta önde gidiyordu.Dün gittk normal haftasındaymış fıstıgım benim.Yorulmus herhal hızlı gitmekten:)
doğum kilosundan açılmışken benim kilom 2 kusurmuş tam hatırlamıyom ama en bomba haber 3 yaşında yürümüşüm h.sonun çocuğa yazlık parmak arası terlik aldık kocam diyo ki tülay ne zaman giycek bunları anasına çekceee için 3 yaşında yürücek yürüdüğü gibi parmak arası terlik giycek dedim hehehehe süperler ama görseniz h.sonu gittim ben mother care'e kozyatağına demiştiniz ya ayakkabi aldım 2 çift bana 1 çift kardeşimin oğluna 2 de terlik bi de şapka ama üstü deri içi pamuklu bişey çok güzel tulumlara bakmadım ben tulum olayını geçtim artık yaaa almıcam tulum falan ütülerken anam ağladı aldığım ayakkabilardan birini 1 yaşında diğerini 2-2,5 yaşında anca giyer hehehehe napım başka da bişey görmedim ben öle güzel gitmeye değmez bence yakınsanız bi derece
en oenmli olan saglikli olmalari
bende oglumu 4.500gr 54cm dogurdum.
git annenin ellerine yapis hic birakma kgli bebek dogurmak cokamacok zorrrrr normal yolla....
sen maşallah 3-4 yıllık depo yapmışın benimkiler ağırlıklı olarak ilk 5-6 aylık giyecekleri,ayakkabı vs. hiç almadım,çünkü gelişimi nasıl olcak 5-6 aydan sonra ayakları anası gibi tombiş ve büyük mü olcak hiçbiri belli değil)
ya benimde belli olduğundan değilde işte kocama rezil olmıyım diye, getirdin buraya kadar bişeyde almadın demesin diye aldım heheheh olduğu dönem giydiririm hemen zaten converse tarzı bişey baharda giyer kışında giyer rengi kahve yazın giyemez:)))) işte olduğu dönem giyer hemen ama diğer kıyafetlerinde de ben 6-12 ay arası şeylerde aldım çok hayırlısıyla gelsinlerde bikaç kezde olsa giyerler yaaaww olmadı kardeşimki giyer 2 ayya araları o yüzden böle rahatım bu arada kimseyede vermicem kardeşim kullandıktan sonra kıyafetlerimi aht ettim ben yatak odam için 3 ay yatıyolar dedikleri bambudan istedim birinden hala haber yok ben de şimdi çocuk odası hariç gitcem yatak odam içinde bikaç aylık işimi görebilecek beşik alcam biz olsak verirdik bende vermicem saklıcam bi daha çocuk yaparsam yada kardeşim yaparsa diye milletim parası kıymetli yaaaa benimde kıymetli bundan sonra çok dertli gördüm kendimi:))))))
haklısın canım elalem öyle yapar,sen yine de fazla açılma artık,sonra da alırsın,doğum şeklimiz nasıl olcak,bebeğimiz ne zaman olcak,Allah korusun küvez vs. maceramız olcak mı herşey yolunda gidecekmi kaç gün kalcaz hastanede,ne kadar para gidecek,onun için elzem şeyler alınmalı,gersi bebişlerimiz sağ salim doğduktan sonra da alınır diyorum kendimce)
Kızlaarr benim oğluş çok sık hıçkırmaya başladı,bayağı bayağı hissediyorum 2 sn arayla hafif hafif atıyo göbeğim.25. haftadan beri hissediodum ama şimdi çok sıklaştı sizde hissediyomusunuz sık sık hıçkırmasını.Doktora da p.tesi gidicem,o zaman sorucam kendisine de sizede sorayım dedim,çok hıçkırması sıkıntı değildir dimi???
halimem tam sana cevap yazıyordum marangoz geldi :)) ben daha hiç bir hazırlık yapamadım kıyafetleri var kızımın da yıkanmadı yıkayamıyorum koyacak yer yok 1ay önce dolap siparişi verdim cocukların odaya ama marangozdan ses seda cıkmadı bugun yeni bir marangoz cagırdık az önce geldi inş ay sonuna kadar yetiştirecek bakalım buna sevindim şimdi:) bırde salon koltuklarını değiştirmiştik yani 3. cocuk olunca artık salonu iptal edip günlük odaya cevirdik köse koltuk yaptırmıştık ama malesef oda yanlış oldu en son ürün iadesinde anlaştık şimdi bekliyoruz adamlar para iadesi yapacak bizde yeniden koltuk yaptıracaz oda nerden baksan 1ayı geçer yani anlayacağın evin düzeni alt üst olmuş durumda bazen cok geriliyorum bu durumada cunku geri sayım başladı artık herşeyim hazır olsun kafam rahat olsun istiyorum ama aksilikler bitmiyor inş hallolur bende durumlar böyle cnm..
maşallah alışverişin buyuk kısmıı tamamlamışsın gecelik pijama kolay halledersin onuda bende bir takım pijama aldım bir takım daha alacam inş
hoşgeldin cnm görünmedin dün iyileştin mi??senden sonra bende hastalandım ama bugun ıyıyım atlattım cok şükür
beni gece görsen yatakta 4yastıkla yatıyorum cnm 2si başıma biri göbek altına biride bacak arasına:)))
ben hastane cıkışını aziz bebe nin aldım 11parçalı..başka hastane cıkısı almadım diğerleri ayrı tulum ve badi şeklinde oldu
cnm hangi marka aldın elekt.süt pompasını bende bakıyorum ama tecrübeli annelerde fikrini sölesin bende almalıyım bebek olmadan bende 2 aylıkken bırakcam çocuğumu((((
merhaba kızlar dun kontoruluım wardı dr ıkı hafta sonra gel tekrar dedı 31+4 gunluk hamileyim dun kılosu 1820 gr dedı doktor orda hıc aklıma gelmedı acaba normalmı deılmı dıe sormak sızler bılıyorsanız solermısnz bırde gece sanırım bıraz kanamam olmus cok az dr aramadı tekrarlamadıda dun cok kosusturmaca gectı ondan herhalde agrım felan yok tekrralasa ararım dıe duusndum
günaydın annecikler nasılsınız biraz geçmişe göz attım çok şükür şimdillik hepimiz iyiyiz rabbim iyiliklerimizi sağlıklarımızı daim etsin.
bizden de haberler şöyle bende dün dr gittim karnımın sağ ve sol tarafında acı ve ağrı oluyordu arada ısllaklık hissediyordum acaba suyum glyr azar azar diye korkuyordum dr baktı suyum tammış 32+6 göründü haftamız kilomuzda 1950 gr olmuş bebekte herşey normal dd nst ye de bakıldı yattığı nst dn 5 dk önce 9 olan tansiyon nst nin ilk 1. dk sında 7 ye düştü biranda gözlerim karardı sesleri duymamaya başladım bulantı bayılcak hissi oluştu çokkorktum hemşirelerde çok korktu kalan 19 dk da ise kasılmalarla ve hafif şekilde bulantı düşük tansiyonla geçti ve tüm gün öyle sarhoş bir halde gezdim çok şükür bişey olmadı ama sabah 10 dan 15 e kdr hastanedeydim.artık 2 haftada 1 bir çağırıcakmış bu arada son defa 100/90 kız dd doktorumuz :) yani artık bende duya duya sevde kızım gelicek konusuna alışmaya başladım.bebeğimin giysileri yıkandı ama malesef ütüleyemedim birazdan ucundan kıyısından başlayayım diyorum. hem çalışıp hep her işini bitiren anneleri tüm kalbimle tebrik ediyorum okudukça kendimden utanıyorum :S maşallah hepinize
günaydın annecikler nasılsınız biraz geçmişe göz attım çok şükür şimdillik hepimiz iyiyiz rabbim iyiliklerimizi sağlıklarımızı daim etsin.
bizden de haberler şöyle bende dün dr gittim karnımın sağ ve sol tarafında acı ve ağrı oluyordu arada ısllaklık hissediyordum acaba suyum glyr azar azar diye korkuyordum dr baktı suyum tammış 32+6 göründü haftamız kilomuzda 1950 gr olmuş bebekte herşey normal dd nst ye de bakıldı yattığı nst dn 5 dk önce 9 olan tansiyon nst nin ilk 1. dk sında 7 ye düştü biranda gözlerim karardı sesleri duymamaya başladım bulantı bayılcak hissi oluştu çokkorktum hemşirelerde çok korktu kalan 19 dk da ise kasılmalarla ve hafif şekilde bulantı düşük tansiyonla geçti ve tüm gün öyle sarhoş bir halde gezdim çok şükür bişey olmadı ama sabah 10 dan 15 e kdr hastanedeydim.artık 2 haftada 1 bir çağırıcakmış bu arada son defa 100/90 kız dd doktorumuz :) yani artık bende duya duya sevde kızım gelicek konusuna alışmaya başladım.bebeğimin giysileri yıkandı ama malesef ütüleyemedim birazdan ucundan kıyısından başlayayım diyorum. hem çalışıp hep her işini bitiren anneleri tüm kalbimle tebrik ediyorum okudukça kendimden utanıyorum :S maşallah hepinize
merhaba kızlar dun kontoruluım wardı dr ıkı hafta sonra gel tekrar dedı 31+4 gunluk hamileyim dun kılosu 1820 gr dedı doktor orda hıc aklıma gelmedı acaba normalmı deılmı dıe sormak sızler bılıyorsanız solermısnz bırde gece sanırım bıraz kanamam olmus cok az dr aramadı tekrarlamadıda dun cok kosusturmaca gectı ondan herhalde agrım felan yok tekrralasa ararım dıe duusndum
cnm çok geçmiş olsun... bebeğine de maaşallah... sanırım hepimiz artık 15 günde bir gidicez doktora. ii de oldu aslında. özlüyordum ben kızımı. gerçi hiç bir ay dayanamadım ama neyseeee :))))))))))
cnm çok geçmiş olsun... bebeğine de maaşallah... sanırım hepimiz artık 15 günde bir gidicez doktora. ii de oldu aslında. özlüyordum ben kızımı. gerçi hiç bir ay dayanamadım ama neyseeee :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?