2011 Aralık Anneleri

aaa o kasılmamı ilginç,ben karnım geriliyo sanıyorum dediğin gibi sanki poposuyla yada ayağıyla ittiriyomuş gibi,ama bebeğin hareketi de böyle olmaz mı ki,herneyse önemli olan düzensiz olması yoksa,bel ağrısı da oluyo,kasık ağrısı da,karın ağrısı da,yatıp dinlenince azalıyosa yada tamamen geçiyosa herşey yolunda benim belim kaç gece şiddetli ağrıdı sonra hafifledi mesela demekki normal hepsi

Philips Avent Elektrikli Tekli Gs Pompas SCF312-60 iin En Uygun Fiyat Garantisi

cnm bu adresten bakabilirsin. bunun aynısı. ama benimkinin içinde yedek parçaları da var. göğüs pedi hediyeli... ama ürün bu adresteki...

ara ara oluyor gün içinde acaba işyerinde bütüngün ayaklarım salınık duruyor diyemi gerçi arada bi kutunun üstüne kaldırıyorum ama... birde böyle sanki dışarı çıkacakmış gibi oluyor pıı pır diye.... dr gidince bu anlattıklarım olsada oda görse bana tam bi cevap verse...

benim belim şiddetli ağrıyodu bol da su içiyodum,hep sola yatıyodum ağrı kasıklarıma ayaklarıma tüm vücuduma yayılıyodu,adet olmuşum gibi aynı belim çıt çıt ediyodu,dr. a gittim herşey yolundaydı geceleri uyuyamıyorum belim şiddetli ağrıyo dedim,dr. bel,kasık ağrısı çok normal dedi,belin ağrısı kasığa ve bacağa yayılabilir dedi,2 gün sürdü o şekilde sonra hafifledi kimi gün çok rahat yatıyom,kimi gün hafif oluyo,kimi gün çatı kemiklerim ağrıyo ama düzensiz olduğu için ben artık kafama takmıyom

hımmm yok canımm saymadım ama saatte 4 kere olmuyor.. ama gün içinde oluyor işte birde birkaç gündür paldır küldür bişey oluyor sanki deprem gibi nerdeyse bacak aramda hissediyorum öyle tarif edeyim...

Zaten çok büyük ihitmalle NST'ye bağladıklarında 1 tane bile olsa alet yakalar. Şiddeti düşük olur, yalancı kasılma olduğunu söylerler, sen de rahatlarsın canım. Benim geçen hafta hastanede kaldığım gece 25'i gördük, kasılmayı hissediyordum ama hiç sancım falan yoktu, normal doğum sancısı 60-70'lerde başlarmış.

Arkadaşlar; önemli bir soru: Kaçıncı aya kadar bebişlerimize yastık ve yorgan kullanmamamız gerekiyor?

1 yaşa kadar yastık kullanmayın diye duymuştum ama emin değilim.. yorganda uyku setlerindeki yorganlar ince zaten onlarla örtülür sanıyorum...

1 yaşa kadar yastık kullanmayın diye duymuştum ama emin değilim.. yorganda uyku setlerindeki yorganlar ince zaten onlarla örtülür sanıyorum...

Yorganı da Allah korusun, elini-kolunu oynatıp yüzünü kapamasın, nefessiz kalmasın diye örtmeyin diyorlar ya, o yüzden sordum. Geçen gün İkea'dan uyku tulumu diye bir şey buldum, aldım ama, hep yorgansız mı yatacak konusu da aklıma takılıyor.

Hisense Ltd. - Manufacturers of Babysense Baby Monitors

Bir de şöyle bir alet varmış, bebeğin yatağına incecik 2 ped şeklinde konuluyor. (altına bir yere herhalde) Allah korusun bebeğin nefesi her ne sebeple olursa olsun 20 sn kesilirse alarmı ortalığı birbirine katıyormuş. Şimdilik sadece Amazon'da gördüm ama getirmenin bir yolunu bulurum inşallah. Çünkü şimdiden o uyurken ben nasıl uyuyacağım diye korkmaya başladım.

Bir de şöyle bir alet varmış, bebeğin yatağına incecik 2 ped şeklinde konuluyor. (altına bir yere herhalde) Allah korusun bebeğin nefesi her ne sebeple olursa olsun 20 sn kesilirse alarmı ortalığı birbirine katıyormuş. Şimdilik sadece Amazon'da gördüm ama getirmenin bir yolunu bulurum inşallah. Çünkü şimdiden o uyurken ben nasıl uyuyacağım diye korkmaya başladım.

sorma canım yaa ben anlatıyorum, doktorun yanında bile oldu artı nstye girdim ona rağmen doktor bile emin olamıyor, tedirgin oluyor
en iyisi ilaç verelim de rahatlatalım biraz kasılmaları dedi nst de birşey çıkmamasına rağmen
bir de sen sor bakalım doktoruna gidince, seninki ne diyecek

tamam canım sorarım gidince....

Hah işte, benim de İkea'dan aldığım böyle birşey. Hatta desenini çok beğenmedim de belki başka bir yerden bulamam diye yine de aldım.

var var bır cok yerde ..

cok kullanıslı ımıs ,yok agzıını yuzunu battanıye ıle kapattı derdı yok ne bıleyım sıcacık durur ıcınde ben cok begendım..

ben 2-3 aydır kullanıyorum hamile yastığı, kendim diktim, evde kullanmadığım bi çarşaftan j şeklinde kesip diktim içinede boncuk silikon koydum, tavsiye ederim:))

selam kızlar nasılsınız?ben iyiyim midem hariç sürekli renni duo kullanıyorum herhalde doğurana kadar kullanacağım.Ankarada dün hava berbattı 3 kere dolu yağdı bugünde yağmur yağdı yeni dindi sayılır çamaşır astım umarım kururlar öpüyoruz sizi ve bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…