ben doktoruma şöyle tarif ediyorum o da kasılma işte diyor
sanki bebek poposunu ya da kafasını karnıma dayamış da o kısım dışarı çıkmış gibi oluyor bende
kısa süreli, bir süre sonra geçiyor
ağrılı ya da düzenli aralıklarla olması önemli canım
onun dışında zaten olması gerekiyormuş, rahim doğuma hazırlık yapıyormuş
ama sanırım herkes hissetmeyebiliyor
days in colours un Days in Colours - Yeni Neslin Seçimi
bu linkteki uyku setini almaya çıkıyorum kızlar umarım bulabilirim ümraniyede ki satış noktalarına baktım sizce nasıl safari odasının içine nasıl olur acaba
tülay-nana-özge maaşallah bebişlerinize.....
grhsrh kanaman oldu yazmışsın hiç ihmal etmeden dr ara bence...
halimem ne güzel tamamlamışsın herşeyini pijama işi kolay.... göğüs pompasınıda iyi almışsın... modelini bi ara yazsana aventin çok çeşidi var bende almayı düşünüyorum ama sanırım önümzüdeki ay alıcam..
birde hatim duası hakkında hiçbir fikrim yok.. konuyu bilen arkadaşlar cevap yazsın......
destinaaaaa canım oda bişey en azından ölçü almaya geldiler.. inşş en kısa zamanda yaparlar dolabını...
ben doktoruma şöyle tarif ediyorum o da kasılma işte diyor
sanki bebek poposunu ya da kafasını karnıma dayamış da o kısım dışarı çıkmış gibi oluyor bende
kısa süreli, bir süre sonra geçiyor
ağrılı ya da düzenli aralıklarla olması önemli canım
onun dışında zaten olması gerekiyormuş, rahim doğuma hazırlık yapıyormuş
ama sanırım herkes hissetmeyebiliyor
Canım; evet, kasılma o, ama düzenli olmadığı sürece, saatte 4-6 adet olmadığı sürece korkulacak hiçbir şey yok. Zaten rahmi doğuma hazırlamak için o kasılmaların olması gerekiyor, Braxton Hicks deniyor bu kasılmalara. Bu kasılmalar, normal doğum sancısından farklı. Ağrısız, ama rahatsızlık verici kasılmalar. Sol tarafına yatıp dinlenmene ve kasılmalar başladığında bol bol su içmene rağmen geçmiyorsa, sık ve ağrılı oluyorsa, ağrısı beline vuruyorsa o zaman doktoruna danışmakta fayda var.
Canım; evet, kasılma o, ama düzenli olmadığı sürece, saatte 4-6 adet olmadığı sürece korkulacak hiçbir şey yok. Zaten rahmi doğuma hazırlamak için o kasılmaların olması gerekiyor, Braxton Hicks deniyor bu kasılmalara. Bu kasılmalar, normal doğum sancısından farklı. Ağrısız, ama rahatsızlık verici kasılmalar. Sol tarafına yatıp dinlenmene ve kasılmalar başladığında bol bol su içmene rağmen geçmiyorsa, sık ve ağrılı oluyorsa, ağrısı beline vuruyorsa o zaman doktoruna danışmakta fayda var.
ara ara oluyor gün içinde acaba işyerinde bütüngün ayaklarım salınık duruyor diyemi gerçi arada bi kutunun üstüne kaldırıyorum ama... birde böyle sanki dışarı çıkacakmış gibi oluyor pıı pır diye.... dr gidince bu anlattıklarım olsada oda görse bana tam bi cevap verse...
Arkadaşlar; önemli bir soru: Kaçıncı aya kadar bebişlerimize yastık ve yorgan kullanmamamız gerekiyor?
1 yaşa kadar yastık kullanmayın diye duymuştum ama emin değilim.. yorganda uyku setlerindeki yorganlar ince zaten onlarla örtülür sanıyorum...
Arkadaşlar; önemli bir soru: Kaçıncı aya kadar bebişlerimize yastık ve yorgan kullanmamamız gerekiyor?
yASTIK 6 aya kadar kullanılmaz dıye ıblıyorum ben de..
yorgan da degıl de ..uyku tulumu aldım ..
su sekılde ..
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/images/GARDEN-SIZE-2-260x300.jpg
ustune de ınce bı battanıye ortsem yeter herhalde..odamız sıcak oluucak zaten ..
ara ara oluyor gün içinde acaba işyerinde bütüngün ayaklarım salınık duruyor diyemi gerçi arada bi kutunun üstüne kaldırıyorum ama... birde böyle sanki dışarı çıkacakmış gibi oluyor pıı pır diye.... dr gidince bu anlattıklarım olsada oda görse bana tam bi cevap verse...
sorma canım yaa ben anlatıyorum, doktorun yanında bile oldu artı nstye girdim ona rağmen doktor bile emin olamıyor, tedirgin oluyor
en iyisi ilaç verelim de rahatlatalım biraz kasılmaları dedi nst de birşey çıkmamasına rağmen
bir de sen sor bakalım doktoruna gidince, seninki ne diyecek
Hah işte, benim de İkea'dan aldığım böyle birşey. Hatta desenini çok beğenmedim de belki başka bir yerden bulamam diye yine de aldım.
Günaydın bayanlar,
Artık gece rahat yatamamaya başladım. Yana döndüğümde bebeğim sarkıyo gibi oluyo. Normal yastık koyuyorm olmuyo
Aranızda hamile yastığı alan var mı? Varsa nerden aldınız ve fiyatı ne?
Bi de bu hastane çıkışlarında hangi marka düşünüyosunuz? Kaç tane almak lazım sizce? Ve kaç parçalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?