Canım aralık anneleri baslıgından asagı ın orada 2011aralık annelerı gobuslerı dıe bı topık var orada eklı
Canım druna durumu belırtseydınde kan surubunu degıstırseydı bırde c vıtamınıyle almak faydalıymıs dıe bılıorum ben ama yınede bu konuda pek bır bılgım yok ac karnına bır yemek kasıgı pekmez,muzlu süt(evde yapılandan) bunlar bebege kılo yaparmıs dünürüm ama onlardada seker var :44::44: Canım benım annemde yünden yorgan yastık ve ince bir döşek yaptıracak yün yorganların daha saglıklı oldugunu bılıyorum ben ama kac aydan sonra kullanıcaz o var :44:
Canım druna durumu belırtseydınde kan surubunu degıstırseydı bırde c vıtamınıyle almak faydalıymıs dıe bılıorum ben ama yınede bu konuda pek bır bılgım yok ac karnına bır yemek kasıgı pekmez,muzlu süt(evde yapılandan) bunlar bebege kılo yaparmıs dünürüm ama onlardada seker var :44::44: Canım benım annemde yünden yorgan yastık ve ince bir döşek yaptıracak yün yorganların daha saglıklı oldugunu bılıyorum ben ama kac aydan sonra kullanıcaz o var :44:
evet cnm şekerden dolayı pekmez filan içemiyorum benşurubu değiştirmedi aynen devam dedi ama madem faydası olmadı neye devam edicem ki bide şimdi üstüne bide vitamin içicem yaa inş işe yarar,c vitamini derken bu meyvede olabilir dimi:26::26:
yorgan içinde belli bi zaman sonra yatırın diyolar bu ne kadar bi süre acaba bide yatağının üstüne sersek sıcak tutar ama sağlıklı olurmu işte?
bende hazır yorgan almadım elyaf yonganlar bebeği sureklı terlettıgı için hastalıktan kurtulamıyorlarmıs;o yuzden annemde kızıma yastıgını,yorganını hatta ayagımda falan sallarım dıye mınderını yunden yaptı.Ellerıne saglık anneannemızın
Anneannelerimiz olmasa ne yapardık acaba Allah onları basımızdan eksık etmesın ellerıne kollarına saglık hepsınınnnn Önlerinde saygıyla egılıyorumm
abavvvvv yalnız her cihaz aynı ölçmeyebiliyormuş acaba bir başka doktorda da mı baktırsan hığğğ???Kızlaar
şoktayım..
Doktordan geliyorum. Benim oğlan 2kilo olmuşşş
Böyle giderse sezeryan olursun dedii
Dedim napim diyete mi girim. Yok dedi her halükarda senden alcak zaten baksana kendin zapzayıfsın dedi
Takip edicez bu kötü bişi değil. Durum bakıcaz belki de yavaşlar biraz dedi..
Bi de bebikin kafası çok aşağıdaymış rapor verdi dinlen erken doğurma dedi
Kızlaar
şoktayım..
Dedim napim diyete mi girim. Yok dedi her halükarda senden alcak zaten baksana kendin zapzayıfsın dedi
Kızlaar
şoktayım..
kızlar biraz once yazmıstım ama arada kaynadı sayfa:)gecmişi okurken normal dogum ısteyenler c.ilişkiye son bır aya kadar devam etmelerı oneriliyor demişsiniz ay biz bırakalı 1 ay oldu ve ben normal dogum ıstıyorum tabıı becerebılırsem acaba hata mı yaptık bırakmakla doktor falan yasaklamamıstı ama:44::44:
Kızlaar
şoktayım..
Kızlaar
şoktayım..
kızlar biraz once yazmıstım ama arada kaynadı sayfa:)gecmişi okurken normal dogum ısteyenler c.ilişkiye son bır aya kadar devam etmelerı oneriliyor demişsiniz ay biz bırakalı 1 ay oldu ve ben normal dogum ıstıyorum tabıı becerebılırsem acaba hata mı yaptık bırakmakla doktor falan yasaklamamıstı ama:44::44:
hihoyyt :) tosunuma bakın yaaaw... maşallah yavrum..
yalnız bana geldi ki şükran hanım ölçümleri yaparken biraz geniş ölçüyor.. yani mm bazında herşey sonuçta.. ama 2kg da maşallah yani.. 4kg rahat geçer bebişin 38-40 haftasına kadar..
Tatlım bu sukran hanım lınadakı sukran cakmak mı acubaaa :44::44:
Ayyyy maşallah canım oglusunaaaabol bol dınlen canım yorma kendını Bende cok merak edıyorum oglumun kılosunu ama bızım muayne oldugumuz yerdekı cıhaz olcmuo kıloyu bu arada bende kılo konusunda tereddut edıodum toplamda 6.5kılo aldım acaba az mı aldım bebek ya zayıf kalırsa dıede dusunuorum bır yandan :44::44:
Canım dr yasaklamadıgı surece cınsel ılıskı serbest yalnız pozısyonlara dıkkat etmek gerekıo senı zorlayacak pozısyonlarda cınsel ılıskıye gırılmemelıkendı kendınıze bos yere yasak koymussunuz mahrum bırakmıssınız kendınızden yınede drunuza gıttıgınızde bı danıs cnm bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?