2011 Aralık Anneleri

evet cnm şekerden dolayı pekmez filan içemiyorum ben şurubu değiştirmedi aynen devam dedi ama madem faydası olmadı neye devam edicem ki bide şimdi üstüne bide vitamin içicem yaa inş işe yarar,c vitamini derken bu meyvede olabilir dimi:26::26:

yorgan içinde belli bi zaman sonra yatırın diyolar bu ne kadar bi süre acaba bide yatağının üstüne sersek sıcak tutar ama sağlıklı olurmu işte?

bende hazır yorgan almadım elyaf yonganlar bebeği sureklı terlettıgı için hastalıktan kurtulamıyorlarmıs;o yuzden annemde kızıma yastıgını,yorganını hatta ayagımda falan sallarım dıye mınderını yunden yaptı.Ellerıne saglık anneannemızın

Evet canım c vitamini meyvede olur yorgan ıcınde ınce bır yorgan olursan bence onun dısındada baska bırsey ortulmezse zararı olmaz gibi yıne de karar veremıyorum ama yunun elyaftan fln daha saglıklı oldugunu duymustum

Anneannelerimiz olmasa ne yapardık acaba Allah onları basımızdan eksık etmesın ellerıne kollarına saglık hepsınınnnn Önlerinde saygıyla egılıyorumm

kızlar kan şuruplarını bir çay bardağı taze sıkılmış portakal suyuna katıp için o zaman daha faydalı oluyormuş bana her şekilde yaramadı geçen ay serum yoluyla iki seans demir takviyesi yapıldı kanımda demirimde normale döndü halen kan şuruplarına devam ediyorum tabiki portakal suyuyla

tieeeyt kızlar herkese selam

çok yoğunum çok çalışıyorum yoruldum

35. 37. haftalara izin uzatanlar ahayranım ben günüm gelince yolcudur abbas allahın izniyle

Kızlaar
şoktayım..
Doktordan geliyorum. Benim oğlan 2kilo olmuşşş
Böyle giderse sezeryan olursun dedii
Dedim napim diyete mi girim. Yok dedi her halükarda senden alcak zaten baksana kendin zapzayıfsın dedi
Takip edicez bu kötü bişi değil. Durum bakıcaz belki de yavaşlar biraz dedi..
Bi de bebikin kafası çok aşağıdaymış rapor verdi dinlen erken doğurma dedi

abavvvvv yalnız her cihaz aynı ölçmeyebiliyormuş acaba bir başka doktorda da mı baktırsan hığğğ???

maşallah canım oğluna seninle haftalarımız aynı ama benım kızım 1400 gr(salı günü gıtmıstık).Erkan dogum tehlıkesı varsa yorma kendını artık yaklastı gunler

kızlar biraz once yazmıstım ama arada kaynadı sayfa:)gecmişi okurken normal dogum ısteyenler c.ilişkiye son bır aya kadar devam etmelerı oneriliyor demişsiniz ay biz bırakalı 1 ay oldu ve ben normal dogum ıstıyorum tabıı becerebılırsem acaba hata mı yaptık bırakmakla doktor falan yasaklamamıstı ama:44::44:

Ayyyy maşallah canım oglusunaaaa bol bol dınlen canım yorma kendını Bende cok merak edıyorum oglumun kılosunu ama bızım muayne oldugumuz yerdekı cıhaz olcmuo kıloyu bu arada bende kılo konusunda tereddut edıodum toplamda 6.5kılo aldım acaba az mı aldım bebek ya zayıf kalırsa dıede dusunuorum bır yandan :44::44:

Canım dr yasaklamadıgı surece cınsel ılıskı serbest yalnız pozısyonlara dıkkat etmek gerekıo senı zorlayacak pozısyonlarda cınsel ılıskıye gırılmemelı kendı kendınıze bos yere yasak koymussunuz mahrum bırakmıssınız kendınızden yınede drunuza gıttıgınızde bı danıs cnm bence

hihoyyt :) tosunuma bakın yaaaw... maşallah yavrum..
yalnız bana geldi ki şükran hanım ölçümleri yaparken biraz geniş ölçüyor.. yani mm bazında herşey sonuçta.. ama 2kg da maşallah yani.. 4kg rahat geçer bebişin 38-40 haftasına kadar..

ay dıkkat et daha erken yat dınlen..

yok canım ben de normal ıstıyorum doktorumla da konustuk ,ama bız toplasan 4-5 kre yapmısızdır bırakalı uzun zmaan oldu.

takma bence

Tatlım bu sukran hanım lınadakı sukran cakmak mı acubaaa :44::44:

canım aslında benim eşim uzak duruyor ben de ustune gıtmıyorum bebege bişey olur dıye cok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…