Deryacım bizde 25. cüzümüzü okuduk niyetimizi Allah kabul etsin,
sağlıkla sıhhatle dünyaya gelip hayırlı evlat olur tüm bebişlerimiz inşallah
meraba kıslaaaaaarrr
bizde doktorumuza gittik sabah tosbik oğlum 1773 gr olmuş,biraz iri bir bebek dedi doktorumuz.Allaha şükür herşeyi normal dedi,tahlillerimiz yeniledik öğleden sonra sonuçlarını alcaz bakalım.yaaaa insan ne kadar heyecanlanıyor yawwww, çok az kaldıııııı,yakında üç kişi olcazzzzz
bu arada deryacım ben de cüzüme başladım dün akşam,ama ben kuran okumayı yeni öğrendiğim için biraz yavaş okuyorum ,yavaş yavaş bitiririm artıkınnn
gunaydın..
masallah dıyorum kızlar sıze ya bızdde haftalardır tık yok..
doktorum da zaten erken dogumu tetıkler fılan dedı dedım bız ayda 1 yapabılıyoruz kı ancak güldü..
ıyı o zaman dedıi :)
bırsey olucak dıye korkuyorum ben zaten hıc bırseyde anlamıyorum sız korkmuyor musunuz
yooo,bizimki çok değil 2 dk sürer bişeycik olmaz diyo,şekilden şekle giriyo yine de vazgeçmiyo gülüyorum haline artık,koca göbeğimle nasıl yaklaşıyon diyom
aynen bizdede durumlar aynı kendimi gülmekten alamıyorum konsantrasyon sıfır oluyor helede oğlum oynamaya başlarsa bak diyor eşim yine anladı dur bekleyelim uyuysunda yaparız diyor sıpa bizi uyutuyor bir bakıyoruz sabak olmuş şimdiden oğlanın gözüne bakar olduk uyusun diye vay halimize
yooo,bizimki çok değil 2 dk sürer bişeycik olmaz diyo,şekilden şekle giriyo yine de vazgeçmiyo gülüyorum haline artık,koca göbeğimle nasıl yaklaşıyon diyom
2 dk mı..ne kadar az kız o oyle..
bızımkı kızı oldugunu ogrendıgınden berı yanaşmıyor ,erkek olsa neyse de kızım olunca farklı dıyor
zaten yapacagımız zamanda yok arkanı dön karnını görmeyeyım ,zaten elı karnıma degse yanlıslıkla hemen kopuyor olaydan ..
ben zaten ıstemıyorum bakalım nereye kadar gıdecegız :))
selam kizlar
nasilsiniz
walla masallahiniz war hala karikoca olmaya devam edenler
bizim toplasn 3-4kere anca olmusdur uzun zamandirda olmuyor
ama dogumu kolaylasdirdigi bir gercek normal isteyenler haftada 1kere yapmalari gerekiyor
buarada gobus topigine gobusumuzu ekledik teyzeleri sizde ekleyinde bakalimmmmmmmmm
selam kizlar
nasilsiniz
walla masallahiniz war hala karikoca olmaya devam edenler
bizim toplasn 3-4kere anca olmusdur uzun zamandirda olmuyor
ama dogumu kolaylasdirdigi bir gercek normal isteyenler haftada 1kere yapmalari gerekiyor
buarada gobus topigine gobusumuzu ekledik teyzeleri sizde ekleyinde bakalimmmmmmmmm
kızlar bu ne tempo yabizde oluyo düzenli ama ben pekte istekli değilim açıkcası böyle bi görev icra ediyomuşum gibi geliyo bana eşimde tabi rahatsız dün konuştuk biraz baya rahatsızlığını dile getirdi bende söz verdim kasmıycam diye kendimi bakalım artık hayırlısı :)
şimdii bi kaç soru sorayım hemen :)
- dün bu grip için doktora gittim bende gebelik anemisi vardıya 5,85 olan kan değerim dün 6 çıktı yani kullandığım o kan şurubu ilacının hiç bi faydası olmamış bendeki şurup folik asitli olanından kan ilacını bu şekilde kullananlar varsa nasıl kullanıyosunuz bi anlatsanız ?
- sare bebeğe gelince kızım 1100 gr doktor çok vitanmizsiz kalmışsın dedi bebek gelişimi zayıf gibi geldi bana bide megadyn diye bi vitamin verdi tok karnına günde 1 tane , bu ilacı kullanan varmı yada ne gibi faydası var.
-bide ben uyku setimi aldım peluş battaniyemi aldım , 3 tanede boncuk silikondan yastık yaptırdım ama bi uyku seti daha alıcam yorganı olanlardan bide yünden yorgan yaptırmayı düşünüyorum ama sağlıklı olurmu ?
ya bu göbüş topiği ne yaaaaaa nerde göbüşleriniz vallaa hiçbişey anlamıyorum benn((((((((( 53:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?