2011 Aralık Anneleri

gunaydın..

masallah dıyorum kızlar sıze ya bızdde haftalardır tık yok..

doktorum da zaten erken dogumu tetıkler fılan dedı dedım bız ayda 1 yapabılıyoruz kı ancak güldü..

ıyı o zaman dedıi :)

bırsey olucak dıye korkuyorum ben zaten hıc bırseyde anlamıyorum sız korkmuyor musunuz

maşallah tombikine,Allah kabul etsin canım bu ayın sonuna kadar yavaş yavaş bitirirsin artık

yooo,bizimki çok değil 2 dk sürer bişeycik olmaz diyo,şekilden şekle giriyo yine de vazgeçmiyo gülüyorum haline artık,koca göbeğimle nasıl yaklaşıyon diyom

Merhaba Arkadaşlar;
Yazmasam da takipteyim. Hepimize kolaylıklar diliyorum. İşlerimiz su gibi akıp gitsin.

Nicko mesaj kutun dolmuş canım, cevap yazamadım.

yooo,bizimki çok değil 2 dk sürer bişeycik olmaz diyo,şekilden şekle giriyo yine de vazgeçmiyo gülüyorum haline artık,koca göbeğimle nasıl yaklaşıyon diyom

aynen bizdede durumlar aynı kendimi gülmekten alamıyorum konsantrasyon sıfır oluyor helede oğlum oynamaya başlarsa bak diyor eşim yine anladı dur bekleyelim uyuysunda yaparız diyor sıpa bizi uyutuyor bir bakıyoruz sabak olmuş şimdiden oğlanın gözüne bakar olduk uyusun diye vay halimize

ben de bak ayıp oluyo diyom,anlamaz o anlamaz diyo

2 dk mı..ne kadar az kız o oyle..

bızımkı kızı oldugunu ogrendıgınden berı yanaşmıyor ,erkek olsa neyse de kızım olunca farklı dıyor

zaten yapacagımız zamanda yok arkanı dön karnını görmeyeyım ,zaten elı karnıma degse yanlıslıkla hemen kopuyor olaydan ..
ben zaten ıstemıyorum bakalım nereye kadar gıdecegız :))

benim sgk da ufak bi işim var taa mayıs ayında 5 günlük rapor almıştım parasını almamıştım sgk dan alınacakmış inş. alırsam kızıma yatak bez parası çıkar 250-300 kadar alırsn diyolar,zamanında maaşımdan kesilmişti inş. alırım,kib

2 dk diye beni kandırıyo,uzatınca kızıyom zati,yine de süreyi kısa tutuyoz herşey vatan için

Herkeslere tünaydın tatlış annecikler oglumla biz tembeliz bugün saat 11e kdr uyudukkk Sonrada bol bol agladık sabah sabah Gülben Ergenin programını izliodum evlatlık edinen bir aile çıkmıştı onların hikayesini dinleyince ağla ağla içim çıktı valla yaaa Nerde bunalım program var ben buluyorum sanırsam :44::44:

selam kizlar
nasilsiniz
walla masallahiniz war hala karikoca olmaya devam edenler
bizim toplasn 3-4kere anca olmusdur uzun zamandirda olmuyor
ama dogumu kolaylasdirdigi bir gercek normal isteyenler haftada 1kere yapmalari gerekiyor

buarada gobus topigine gobusumuzu ekledik teyzeleri sizde ekleyinde bakalimmmmmmmmm

kızlar bu ne tempo ya bizde oluyo düzenli ama ben pekte istekli değilim açıkcası böyle bi görev icra ediyomuşum gibi geliyo bana eşimde tabi rahatsız dün konuştuk biraz baya rahatsızlığını dile getirdi bende söz verdim kasmıycam diye kendimi bakalım artık hayırlısı :)

şimdii bi kaç soru sorayım hemen :)
- dün bu grip için doktora gittim bende gebelik anemisi vardıya 5,85 olan kan değerim dün 6 çıktı yani kullandığım o kan şurubu ilacının hiç bi faydası olmamış bendeki şurup folik asitli olanından kan ilacını bu şekilde kullananlar varsa nasıl kullanıyosunuz bi anlatsanız ?

- sare bebeğe gelince kızım 1100 gr doktor çok vitanmizsiz kalmışsın dedi bebek gelişimi zayıf gibi geldi bana bide megadyn diye bi vitamin verdi tok karnına günde 1 tane , bu ilacı kullanan varmı yada ne gibi faydası var.

-bide ben uyku setimi aldım peluş battaniyemi aldım , 3 tanede boncuk silikondan yastık yaptırdım ama bi uyku seti daha alıcam yorganı olanlardan bide yünden yorgan yaptırmayı düşünüyorum ama sağlıklı olurmu ?

ya bu göbüş topiği ne yaaaaaa nerde göbüşleriniz vallaa hiçbişey anlamıyorum benn (((((((((53:

ya bu göbüş topiği ne yaaaaaa nerde göbüşleriniz vallaa hiçbişey anlamıyorum benn (((((((((53:

Canım druna durumu belırtseydınde kan surubunu degıstırseydı bırde c vıtamınıyle almak faydalıymıs dıe bılıorum ben ama yınede bu konuda pek bır bılgım yok ac karnına bır yemek kasıgı pekmez,muzlu süt(evde yapılandan) bunlar bebege kılo yaparmıs dünürüm ama onlardada seker var :44::44: Canım benım annemde yünden yorgan yastık ve ince bir döşek yaptıracak yün yorganların daha saglıklı oldugunu bılıyorum ben ama kac aydan sonra kullanıcaz o var :44:

Meğer Annem Haklıymış....~~

Harika...
Annem derdi ki: “Terli terli su içme.”

İçten içe kızardım ona
Oyunun en tatlı yerinde
Bu müdahale de niye?
Hastalanınca anlardım ki!
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Sakın geç kalma.”
Meraklanırmış sonra
İçten içe hayıflanırdım ona
Gidenin dönmesini beklerken anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Odanı dağıtma.”
İçten içe karşı gelirdim ona
Toparlamayı erteleyip dururken
Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Öfkende fakir ol, sevginde zengin.”
İçten içe önemsemezdim bakışlarımla
Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Tek kişilik yaşama.”
Diğer türlüsü bencillik olur
Sevilmezmişim sonra
İçten içe güler geçerdim bu kelâma
Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Doğal ol, yapmacık olma.”
İçten içe burun kıvırırdım ona
Ezberlediğim yaşam biçiminin tatsızlığını fark edip
Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha.”
İçten içe sitemkâr davranırdım ona
Yüzümdeki çizgiler
Saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki: “Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala.”
İçten içe söylemesi kolay, yapması zor derdim ona
Hayatımı sorgulamaya başlayıp
Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki !
Annem haklıymış.

arkadaşlar aklıma bişey takıldı ya demişsiniz ki normal dogum isteyenler son 1 aya kadar c.ilişkiye devam etmeliler.Ay biz bırakalı 1 ay oldu.Kendılıgımızden bıraktık hata mı yaptık ki doktorda bişey demedi zaten.Ben normal dogum ıstıyorum ama tabiii becerebılırsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…