2011 Aralık Anneleri

ay dıkkat et daha erken yat dınlen..

yok canım ben de normal ıstıyorum doktorumla da konustuk ,ama bız toplasan 4-5 kre yapmısızdır bırakalı uzun zmaan oldu.

takma bence

normalde takmıyordum ama forumda okuyunca acaba hata mı yaptık dedim hayırlısıyla alsaydık bebişlerimizi kucaklarımıza

Arkadaşlar, bir sorum var: Şimdi benim hamilelikle beraber göbeğimde tüylenme oldu. Etrafımdakiler bu tüyleri almamamı, alırsam doğum yaptıktan sonra da hep çıkmaya devam edeceğini söylüyorlar. Ama doktora gidince falan da çok kötü görünüyor. Siz ne diyorsunuz? Alabilir miyim?Yoksa bırakayım dağınık mı kalsınlar? :)

canım aslında benim eşim uzak duruyor ben de ustune gıtmıyorum bebege bişey olur dıye cok korkuyor

Anladım nasıl rahat edıosanız oyle davranın tabıkı ılıskıye gırıpte kendını kasmaktansa hep aklında bebege bısey olurmu dıe dusunmektense sızın yaptıgınız daha mantıklı rahat ol

Canım sakın dokunma tuylere zaten dogumdan sonra hepsı dokulurmus benımde gobek cızgım olustu tuylenmem yok denecek kdr az ama kımden duyduysam sakın alma dedıler yoksa cogalırmıs dogumdan sonra kendı kendıne dokuluyormus

normalde takmıyordum ama forumda okuyunca acaba hata mı yaptık dedim hayırlısıyla alsaydık bebişlerimizi kucaklarımıza

yok canım nasıl hıssedıyorsan oyle yap bence..

benım arkadasım kendı korkusundan hıc yapamadı benden daha beterdı

ama cok kolay dgum yaptı mesela ..herkeste bır olmuyor cok ılıskı yasayıp zoor dogum yapanda vardır mutlaka..

Anladım şekerimmm bende Linaya cok yakın oturuyorum da ordan duymustum Şükran Teyzenin adını Yenimahallede mi oturuosun sende ?

yok kuzum mamaktayım ben.... şimdiye kadar 1 kez sadece gittim.. o da cinsiyetini öğrenmek için 9temmuzda gitmiştım..
şimdi de 12kasım için randevu aldım.. oraya gidişim keyfi biraz..
normal kontrollerim zekai tahirde, bana yakın orası.. techizat açısından da orayı tercih ettim... özellere saçacak fazla param yok.. para karşılığında pohpohlanmak ta hoşuma gitmiyor pek..
zekai tahirden bir doktorun özeline gitmeye düşünüyordum ama vazgeçtim.. durduk yere aylık 200 lira biryerime batmadı henüz 200 liraya park yatak alırım..
biraz işkenceli geçiyor orda muayene bekleme vs.. ama bebişim için katlanıyorum

canım bende de oldu bana da sakın alma dedıler.Bende almadım almayıda dusunmuyorum napım 2 aycık daha göbüşüm kotu gozuksun yoksa omrum boyunca bıde gobegımın kıllarını almakla ugrasamam zaten yeterı kadar ugrasıyorum

anladım canım teşekkür ederim rahatladım valla biraz inşallah bizlerinki de kolay olur

abaw.. ilişki demeyin
son denememiz tam bir rezillikti,. cumartesiydi sanırım oğlum müsade etmedi.. bir tepiklemeye başladı.. ben bir garipleştim sonra bastım kahkahayı.. işimiz yarıda kaldı..
eşim de tabi aynı durumda.. koptuk yani... sonra da oturduk izledik hareketlerini, şimdi öyle az bir yakınlaşma olunca.. eşim " yok yok oğlum izin vermiyor" diyip çekiliyor..

Anladım canım haklısın tabıkı herkes kesesıne gore bende sukran cakmak deyınce yenımahalledensın dıe dusunup sevındım bı an sunun surasında ne kadar kaldı bıraz daha sık dısını annesi bebişin için Ankarada dogumda zekaı tahır dıolar ama kabullenmek zorumuza gıdıyor bızım neyse Allah yardımıcımız olsun hepimizin minnaklarımızı kucagımıza alacagımız güne erdirsin

kızlar merhaba. biz de tembel tembel oturuyoruz kızımla. zaman bi geçse artık yaw. kızımı çok merak ediyorum. bu arada balmond canım sen mi sormuştun, göbeğimde tüylenme var diye bende de var. ama ben bekliyorum doğum geçsin diye. dediğin gibi sonra hep almak zorunda kalırım diye çekiniyorum. ama eşim kıllı diyor bana( napalım. doktorun görmesine takılmıyorum ama kocacımın kıllık lafı valla dokunuyo. bi doğrurayım doğru lazere. tek tüy bırakmicam.

ayy az kaldı 49 gün diyo ama 11.11.2011 de doğursam süper olur sat ta ileriyizde biraz 21 ekimde ravdevum var bi tarih verirde ona göre anneannemiz gelir artık

bide kızlar bende nişan su gelmesydi sancılardan anlamzdım doğumu çok şiddetli değildi yani deryacım çok şiddetli olcak diye bekleme dikkat et nst ye falan gir ihmal etme bence

bizdede haftada 1 ilişki kesin oluyo 2-3 te benim keyfim yerindeyse kociş hiç hayır demez yani ilk gebeliğimde son güne kadar olmuştu doğumumda rahattı çok şükür

KIZLAR BİZİM MOBİLYAMIZ GELİİİİİ YOLDALAR ŞİMDİ

yarım saate eve geçmem gerek patrona da nası dicem bilmiyom((( hadi bi cesaret görim seni tülay

kızlar benimde göbeğimde tüylerim çıkmıştı bende her doktora gitmeden önce kuaföre ağdayla aldırıyodum nazikçe :) ama acıyodu şimdi birdaha aldırmayı düşünmüyorum kaç haftaya geldim gerek yok artık...
ilişki konusuna gelince hamile kaldığım ay dan beri hiçbişey olmadı eşim ve ben yanaşmıyoruz ben bazen yanaşsamda eşim olmaz diyo :)))))) sanki bebeğimize ihanet etmiş gibi duygulara kapılıyorum ama doğumdan sonra acısını fena çıkarırım

slm kızlar nasılsınız bizde iyiiz bebişimle.benimde kaç gündür kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyo.sizlerde de oluyomu?

of benim göbepim normald eo kadar tüylüdür ki ben sürekli aldırıyordum hatta hamile kalınca da aldırmaya devam ettim ama temmuzda bi kere daha aldırdıktan sonra hiç ellemedim orman gibiyim ama korkuyorum karnımın ağrısından kendimi kasarım falan diye...
bu ayın sonunda bi gitcem ağdaya daha doğuma kadar da gidemem 2 ayda çok bişiiim çıkmaz inşallah amin

Tebrik ettim cnmm valla göbüşüne yazık yafff O drlar neler goruo neler senın gobusundekı iki masum tüycüğü mü görcek kendini bebişini sıkıntıya sokma bi daha tatlışş yazıkk İlişki konusunda ben hayır diyorum güya gülerek sırıtarak tabi kociş de beni ciddiye alır mı istemem yan cebimsin resmen dio sonrada ıkış pıkış Ayy hakkat artık karnımız buyudu hareketlerım yavas yavas kısıtlanmaya basladı benim her yönden bundan sonra dikkatli olmamız lazım kızlar geçen gün ütü yapıyorum ayakta yapayım dedim belim koptu oturayım dedim göbüşümün mesafesinden uzanamıyorum cok komikti tipim oturdum kendime gülmeye başladım şu haline bak die

bizde hamile kaldığımdan beri toplasan 3-4 kez olmuştur, bide amniyo sentez falan oldum onun için pek yapamadık, bende istemiyorum gerçi
eşim istiyo ama akşam geldi olmaz dedim
isyanlarda walla

yakınlarımda öyle diyodu doktorlara kimler kimler geliyor diye bende titizim oyüzden aldırdım ama artık acıyo kendimi kasamam artık aldırmıcam zaten canım ben ilişki konusunda karıncayım sizlerde ağustos böceği gibisiniz bende sizleri tebrik ediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…