kızlar bebek arabasını ne yaptınız.ben çok kararsızım ne marka ne model alsam diye..alanlar model marka fiyat yazarsanız almayanlara fikir olur..
birde yatağı merak ediyorum ne yaptınız.sünger yatak mı visco mu tercih ettiniz markası ?
kızlar ya hastanede doğum yaptığımızda terlikmi giyicez nasıl bir model almalıyım sizce :26:
Canım terlık gıyerız gıy cıkar kolay olur hem valla bende dusunmekteyım nasıl bırsey alsam dıye buyuk ıhtımalle pelus gıbı olanlardan alabılırım bakayımda bı ıyıce rahat bır model olmasıda onemlı tabıkı
Canım biz visco aldık yatagı bebek arabamızda bu canım kraftın twıst modelı travel set biz set olarak 800e aldık
Eki Görüntüle 272736
bir gecelik aldım bu hafta gideyimde ikinci geceliğimi alayım birde terlik bakayım ama nasıl model alacağımı bilmiyorum ya terliğimize kadar dikkat ediyoruz he
güzelmiş canım güle güle kullan
Canım biz visco aldık yatagı bebek arabamızda bu canım kraftın twıst modelı travel set biz set olarak 800e aldık
Eki Görüntüle 272736 [/QUO
canım çok güzel özelliklerine baktım onlarda güzel.. dışarı çıktığımda canlı canlı bakıcam .güle güle kullansın bebeğin.
canım çok güzel özelliklerine baktım onlarda güzel.. dışarı çıktığımda canlı canlı bakıcam .güle güle kullansın bebeğin.
kızlar ben de ilk defa göbişimi ekledim. bakalım beğencek misiniz kızımla beni?
selam kızlar
bugun oglumu okula götürdüm tam bıraktım ordan kızımın okuluna toplantısına gececektim aşagı tarafımda yıne bır sancı oldu ama nasıl anlatamam adım
atamıyorum sankı kemıgım ayrılıyor bır muddet öyle kaldım yolda sonra karınca kararınca adım adım kızım okuluna geçebildim gidecegim yol 5dkka mesafede
ama tam 25 dkkada gidebildim..toplantıda hıc sesim cıkmadı kımıldamadan oturdum ama sonra ayaga bır kalktım yıne aynı adım atamıyorum zor cıktım
okuldan şansa kızkardeşimin eczane cok yakın okula onla karsılaştık benı hemen arabayla eve bıraktı bıraz uzandım baktım gecmıyor agrı en son doktorumu
aradım gel bi bakalım dedi gıttım ultrasonla baktı rahim agzında acılma yok kapalı dedi akıntın var mı dıye sordu bende sarı renklı var dedim ozaman o
akıntıdan oluyordur agrı dedi antıbıyotıkle fıtıl verdı içerde enfeksiyon varsa öyle dogum agrısı gıbı agrı yapar dedi..
yani kızlar aklınızda bulunsun eger akıntınız varsa ıhmal etmeyın doktorunuza söyleyın ben normaldır dıye bısey demıyordum
bu arada kızım 1700gr olmuş 10 gun önce gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi yine ayaklar aşagıda kafa yukarıdaydı yani daha bu haftalarda cok pozisyon
değiştiriyor dermekkı bebekler..birde aralıgın 10u ile 20 si arasında dogurursun dedi
Merhaba...
Ben yeni üyeyim... Kısmetse bende Aralık 14'te bebeğimi kucağıma alıcam.. Henüz alışverişlerimizi tamamlayamadık geç olmadan bitirsek iyi olacak.
Herkesi Allah kurtarsın , bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah daha çok güldürsün. az önce ima yollu belirttim duygularımı. hemen anladı eşim. sonra da açık açık söyledim ben istekliyim ama sende tık yok diye. o da utandım valla kendimden dedi. ben de bu kadar istekliyim die utanıyorum dedim güldük. nefsime hakim olmaya çalışıyorum dedi koyver gitsin dedim. güzel bi gece bizi bekliyo sanırım:) malum evde bi oğlan olunca böyle bekliyozCanım vallla gul gul oldum burda ne alemsın yaaSöyle kocişine canın istediği zaman hiç çekinme bence onlar canları isteyince gayet güzel söyleyebiliyorlar bende istediğim zaman hemen belli ediyorum kikiki gülüyorum suratına bakıp bana bakınca da nie gülüosun diorum ayy cok alemız bızler anne olcaz hayylaaa utanmamız yok
çok geçmiş olsun canım.slm kizlar giremiorum ben pek yaa bacaklarim belim cok fena agrioo bacaklarimi acamiorum nie olaki :26:girsmde sizleri okuyup iyiller deyyip cikiorum nasilsinizzz herkes iyimi ben gecenlerde bu agrilar yuzunden ozel doktora gittimoda yeni tasinmis yerine ne kiloma bakti tarti yok diee nede ultrason vardi sadece kalbini dinledi bide karnimi olctuu agrilar normal dedii bebek dogdugunda nasil 6 ay ek gida olmadan sut verilio anne karnindada onu sutle besle dedii
çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın o sıkıntıları ne sana ne de diğer arkadaşlarımıza.selam kızlar
bugun oglumu okula götürdüm tam bıraktım ordan kızımın okuluna toplantısına gececektim aşagı tarafımda yıne bır sancı oldu ama nasıl anlatamam adım
atamıyorum sankı kemıgım ayrılıyor bır muddet öyle kaldım yolda sonra karınca kararınca adım adım kızım okuluna geçebildim gidecegim yol 5dkka mesafede
ama tam 25 dkkada gidebildim..toplantıda hıc sesim cıkmadı kımıldamadan oturdum ama sonra ayaga bır kalktım yıne aynı adım atamıyorum zor cıktım
okuldan şansa kızkardeşimin eczane cok yakın okula onla karsılaştık benı hemen arabayla eve bıraktı bıraz uzandım baktım gecmıyor agrı en son doktorumu
aradım gel bi bakalım dedi gıttım ultrasonla baktı rahim agzında acılma yok kapalı dedi akıntın var mı dıye sordu bende sarı renklı var dedim ozaman o
akıntıdan oluyordur agrı dedi antıbıyotıkle fıtıl verdı içerde enfeksiyon varsa öyle dogum agrısı gıbı agrı yapar dedi..
yani kızlar aklınızda bulunsun eger akıntınız varsa ıhmal etmeyın doktorunuza söyleyın ben normaldır dıye bısey demıyordum
bu arada kızım 1700gr olmuş 10 gun önce gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi yine ayaklar aşagıda kafa yukarıdaydı yani daha bu haftalarda cok pozisyon
değiştiriyor dermekkı bebekler..birde aralıgın 10u ile 20 si arasında dogurursun dedi
Allah daha çok güldürsün. az önce ima yollu belirttim duygularımı. hemen anladı eşim. sonra da açık açık söyledim ben istekliyim ama sende tık yok diye. o da utandım valla kendimden dedi. ben de bu kadar istekliyim die utanıyorum dedim güldük. nefsime hakim olmaya çalışıyorum dedi koyver gitsin dedim. güzel bi gece bizi bekliyo sanırım:) malum evde bi oğlan olunca böyle bekliyoz
çok geçmiş olsun canım.
ben şimdi göbek şova gidip göbiş görcem. hadi hoşçakalın.
selam kızlar
Merhaba...
Ben yeni üyeyim... Kısmetse bende Aralık 14'te bebeğimi kucağıma alıcam.. Henüz alışverişlerimizi tamamlayamadık geç olmadan bitirsek iyi olacak.
Herkesi Allah kurtarsın , bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?