2011 Aralık Anneleri

Canım biz visco aldık yatagı bebek arabamızda bu canım kraftın twıst modelı travel set biz set olarak 800e aldık

kızlar ya hastanede doğum yaptığımızda terlikmi giyicez nasıl bir model almalıyım sizce :26:

Canım terlık gıyerız gıy cıkar kolay olur hem valla bende dusunmekteyım nasıl bırsey alsam dıye buyuk ıhtımalle pelus gıbı olanlardan alabılırım bakayımda bı ıyıce rahat bır model olmasıda onemlı tabıkı

bir gecelik aldım bu hafta gideyimde ikinci geceliğimi alayım birde terlik bakayım ama nasıl model alacağımı bilmiyorum ya terliğimize kadar dikkat ediyoruz he

kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz.benim 2 gün önce karnımın sağ kısmı çok kötü kasıldı.hareket edemedim nefes alamadım ve çok ağrılıydı.sizinkilerde mi böyle acaba

offfffffff çok sıkıldım saat 7 olmak bilmedi bugun
kasım anaları doğuma başlamış daha ekimdeyken, bizde aralığı bekleyemicez heral
hayırlısıyla kavuşsak kuzularımıza :26:
dun eşim sataşıyo bana, bi doğuramadın şu kızı doğsada şöööyleee koklasam dedi (o sırada derin bi nefes aldı elektrikli süpürge gibi)

bir gecelik aldım bu hafta gideyimde ikinci geceliğimi alayım birde terlik bakayım ama nasıl model alacağımı bilmiyorum ya terliğimize kadar dikkat ediyoruz he

güzelmiş canım güle güle kullan

Teşekkur ederım canım daha ıyısı sızın olsun aaa sekerım kokoş olcaz illa yoksa olmaz elalem ne der herseyımız uyumlu ve sık olmalı

selam kızlar

bugun oglumu okula götürdüm tam bıraktım ordan kızımın okuluna toplantısına gececektim aşagı tarafımda yıne bır sancı oldu ama nasıl anlatamam adım

atamıyorum sankı kemıgım ayrılıyor bır muddet öyle kaldım yolda sonra karınca kararınca adım adım kızım okuluna geçebildim gidecegim yol 5dkka mesafede

ama tam 25 dkkada gidebildim..toplantıda hıc sesim cıkmadı kımıldamadan oturdum ama sonra ayaga bır kalktım yıne aynı adım atamıyorum zor cıktım

okuldan şansa kızkardeşimin eczane cok yakın okula onla karsılaştık benı hemen arabayla eve bıraktı bıraz uzandım baktım gecmıyor agrı en son doktorumu

aradım gel bi bakalım dedi gıttım ultrasonla baktı rahim agzında acılma yok kapalı dedi akıntın var mı dıye sordu bende sarı renklı var dedim ozaman o

akıntıdan oluyordur agrı dedi antıbıyotıkle fıtıl verdı içerde enfeksiyon varsa öyle dogum agrısı gıbı agrı yapar dedi..

yani kızlar aklınızda bulunsun eger akıntınız varsa ıhmal etmeyın doktorunuza söyleyın ben normaldır dıye bısey demıyordum

bu arada kızım 1700gr olmuş 10 gun önce gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi yine ayaklar aşagıda kafa yukarıdaydı yani daha bu haftalarda cok pozisyon

değiştiriyor dermekkı bebekler..birde aralıgın 10u ile 20 si arasında dogurursun dedi

Merhaba...
Ben yeni üyeyim... Kısmetse bende Aralık 14'te bebeğimi kucağıma alıcam.. Henüz alışverişlerimizi tamamlayamadık geç olmadan bitirsek iyi olacak.
Herkesi Allah kurtarsın , bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne dınlen bıraz fazla yorma kendını maşallah bebısıne de Daha cok pozısyon degıstırır demekkı doguma kdr bebısler hadı hayırlısı olsun hakkımızda

Aminn Canım hosgeldın sende aramıza bızde de tamamen bıtırende var hazırlıkları bıtırmeyende bıran once bıtırırız ınsallah

Allah daha çok güldürsün. az önce ima yollu belirttim duygularımı. hemen anladı eşim. sonra da açık açık söyledim ben istekliyim ama sende tık yok diye. o da utandım valla kendimden dedi. ben de bu kadar istekliyim die utanıyorum dedim güldük. nefsime hakim olmaya çalışıyorum dedi koyver gitsin dedim. güzel bi gece bizi bekliyo sanırım:) malum evde bi oğlan olunca böyle bekliyoz

çok geçmiş olsun canım.

ben şimdi göbek şova gidip göbiş görcem. hadi hoşçakalın.

çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın o sıkıntıları ne sana ne de diğer arkadaşlarımıza.

Ayy hadı bakalım ıyı olmus dusuncelerını soyledıgın cnm bak oda senı dusunuomus tamamen bende sacımı basımı taradım azda makyaj yaptım beklıorum kocısı haylaaa gelmedııı

Kızlar herkese ıyı aksamlar kocıs gelır bırazdan kacalım bız hepınız opuldunuz kendınıze dıkkat edınn

geçmiş olsun canım , dikkat et , üşütme özellikle de ayaklarını .. tecrübeli annesin blirsin zaten de insan yine de demeden geçemiyo :)

hoşgeldin canım , yavaş yavaş tamamlamaya bak .. ne olacağı hiç belli olmuyor .. eğer gönlüne göre olsun istiyorsan herşeyin , alınacakların listesini çıkar , nereye ne zaman gideceksin , iyi bir planlama yap , hiç bir şeyi atlamadan ve elin ayağına dolaşmadan ve dahası " ne alalım ? eksik ne " diyenlere söyleyebilecek elinde hazır listen olur , fena mı
güzel dileklerin hepimiz için olsun

canım çok geçmiş olsun. yorma kendini fazla. ayacıklarını üşütme, bi de hiçbişeyi kafana takma mobilya falan. oluruna bırak. bebişine de maşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…