2011 Aralık Anneleri

kızlar ya hastanede doğum yaptığımızda terlikmi giyicez nasıl bir model almalıyım sizce :26:

cnm ben ceyo terlık koyacam yanıma evde de hep onu kullanıyorum ayagıma cok rahat gelıyor

çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın o sıkıntıları ne sana ne de diğer arkadaşlarımıza.

kızlar cok sagolun sizlerlede paylaştım kı aynı durumda olursanız aklınızda bulunsun..
starimu cnm haklısın üşütmemek konusunda sanırım ben bu aralar hiç dikkat etmedim ondanda olmuş olabılır..bilmek ayrı uygulamak ayrı işte..daha cok dıkkat edeyım bundan sonra

teşekkür ederim canım ben de seni beğendim. çok şekersin.

kızlar bişey sorcam. göbüşü çatlayan var mı? :26: bende henüz yok da. herkes asıl bundan sonra çatlıyosun diyolar. moralimi bozuyolar. siz hafta olarak benden daha ilerdesiniz ya yani birçoğunuz, sizde durum ne diye merak ettim.

canım çok geçmiş olsun. yorma kendini fazla. ayacıklarını üşütme, bi de hiçbişeyi kafana takma mobilya falan. oluruna bırak. bebişine de maşallah .

neslihancım cok sagol cnm evet sanırım artık corap gıymeye başlasam ıyı olacak daha yaz modundan cıkamadım..mobılyaları bır muddet aklımdan cıkardım artık bayramdan sonraya hallolacak inş bende hazırlıklarıma ozaman başlarım kasıma kadar bişey yapamıyacam

bu konuda bir bilgim yok cunku diğer hamılelıklerımde de catlak olmamıştı şimide birşey yok cok şukur..inş seninde olmaz cnm

bugünkü muhabbeti güle güle okudum..ne komiksiniz yaa :)) eşlerle karıkoca muhabbetinden bahsedyrm bu arada benm dr eylül 15de gittiğimizde eşim sornca artık ara verin biz önermiyrz dedi,her ihtimale karşı die..biz de ondan snra 1-2 kez ama ne ben rahattım ne de eşim,,mola verdik bakalım şimdilk...:26:

benm catladı ( çok değil ama var yinede özellikle sağ tarafımda,,genetikmiş ama bu mesele yaa,,drum milyarlık kremler bile kullansan çatlayacaksan çatlarsın demişti,,bünyem kilo almaya müsait olmasına rağmen azz da olsa var yani (

ben de aynı şeyi düşünüyorum henüz çatlamadım bundan sonra da umarım çatlamam çok da kilo aldım ve neredeyse hiç krem sürmedim birkaç kez bebeyağı sürdüm birkaç kez de bademyağı okadar göğüslerim 80b den 95b ye çıktı onlar bile çatlamadı
bundan sonra çatlarsam çok üzülürüm ya göğüs neyse de göbüşler çatlamasın ya seneye yazın nasıl bikini giyceeeemmm

bu göbüşş show çok guzel olmuş yaaa..bayıldımgöbüşlerinize :))))))) bende koycam en nkısa zamanda becerebılırsem

valla canım tebrik ediyorum seni hem iki çocuğa bakıyorsun hem hamilesin hem de ağrın olunca bu kadar sakin davranabiliyorsun ben olsam dayanamazdım herhalde
kendine çok dikkat et umarım bundan sonrası rahat geçer öyle ağrın sızın olmaz

aramiza hoşgeldin canım

AYSALH ewet canım aksaray merkezdeyim;bu sene geldik burda olsaydın tanısırdık

ay topikte kimseler kalmamış sanırsam herkesin libidosu arttı bugunku konulardan sonra kocişlerle beraberler

cok sagol cnm inş gecer yoksa böyle cok zor bugun evde hiçbirşey yapamadım cocuklar olunca hergun ev savaş alanı gibi ve ben şuan kalkıp gezemıyom bile

AYSALH ewet canım aksaray merkezdeyim;bu sene geldik burda olsaydın tanısırdık
canım ben en kötü ilçesinde çalışmıştım sen iyi yine merkezdesin ev arkadaşımla az gezmedik merkezde( hoş merkezde de gezecek pek bir yer yok ama ilçeden sonra bize iyi geliyordu)
ay topikte kimseler kalmamış sanırsam herkesin libidosu arttı bugunku konulardan sonra kocişlerle beraberler

ayyyyy evet libidolar tavan yaptı bugün

ewt canım ya fazla biryer yok ne yazık kı bi park site var bide yeni acıldı efor var sen kurtulmussun bızım 3 yıl burda calısmamız lazım ıl dısı tayın ıstemek için

destinammmmmmmmmmmm geçmiş olsun canım buaralar aksilikler seni buluyo çabucak terketsinler seni

buarada şimdiden doğum zamanını anlayabiliyorlarmı doktorlar ben son haftalarda biliyodum :26:

destinammmmmmmmmmmm geçmiş olsun canım buaralar aksilikler seni buluyo çabucak terketsinler seni

buarada şimdiden doğum zamanını anlayabiliyorlarmı doktorlar ben son haftalarda biliyodum :26:

canım sadece tahmını soyluyorlar;ama sezeryansa tam tarıhı soyleyebılıyor tabıkı bebiş acele edıp erkenden gelmek ıstemezse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…