kızlar ya hastanede doğum yaptığımızda terlikmi giyicez nasıl bir model almalıyım sizce :26:
Canım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne dınlen bıraz fazla yorma kendını maşallah bebısıne deDaha cok pozısyon degıstırır demekkı doguma kdr bebısler hadı hayırlısı olsun hakkımızda
Aminn Canım hosgeldın sende aramıza bızde de tamamen bıtırende var hazırlıkları bıtırmeyende bıran once bıtırırız ınsallah
çok geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın o sıkıntıları ne sana ne de diğer arkadaşlarımıza.
geçmiş olsun canım , dikkat et , üşütme özellikle de ayaklarını .. tecrübeli annesin blirsin zaten deinsan yine de demeden geçemiyo :)
hoşgeldin canım , yavaş yavaş tamamlamaya bak .. ne olacağı hiç belli olmuyor .. eğer gönlüne göre olsun istiyorsan herşeyin , alınacakların listesini çıkar , nereye ne zaman gideceksin , iyi bir planlama yap , hiç bir şeyi atlamadan ve elin ayağına dolaşmadan ve dahası " ne alalım ? eksik ne " diyenlere söyleyebilecek elinde hazır listen olur , fena mı
güzel dileklerin hepimiz için olsun
ben beğendim
canım çok geçmiş olsun. yorma kendini fazla. ayacıklarını üşütme, bi de hiçbişeyi kafana takma mobilya falan. oluruna bırak. bebişine de maşallah.
teşekkür ederim canım ben de seni beğendim. çok şekersin.
kızlar bişey sorcam. göbüşü çatlayan var mı? :26: bende henüz yok da. herkes asıl bundan sonra çatlıyosun diyolar.moralimi bozuyolar. siz hafta olarak benden daha ilerdesiniz ya yani birçoğunuz , sizde durum ne diye merak ettim.
kızlar bişey sorcam. göbüşü çatlayan var mı? :26: bende henüz yok da. herkes asıl bundan sonra çatlıyosun diyolar.moralimi bozuyolar. siz hafta olarak benden daha ilerdesiniz ya yani birçoğunuz , sizde durum ne diye merak ettim.
selam kızlar
bugun oglumu okula götürdüm tam bıraktım ordan kızımın okuluna toplantısına gececektim aşagı tarafımda yıne bır sancı oldu ama nasıl anlatamam adım
atamıyorum sankı kemıgım ayrılıyor bır muddet öyle kaldım yolda sonra karınca kararınca adım adım kızım okuluna geçebildim gidecegim yol 5dkka mesafede
ama tam 25 dkkada gidebildim..toplantıda hıc sesim cıkmadı kımıldamadan oturdum ama sonra ayaga bır kalktım yıne aynı adım atamıyorum zor cıktım
okuldan şansa kızkardeşimin eczane cok yakın okula onla karsılaştık benı hemen arabayla eve bıraktı bıraz uzandım baktım gecmıyor agrı en son doktorumu
aradım gel bi bakalım dedi gıttım ultrasonla baktı rahim agzında acılma yok kapalı dedi akıntın var mı dıye sordu bende sarı renklı var dedim ozaman o
akıntıdan oluyordur agrı dedi antıbıyotıkle fıtıl verdı içerde enfeksiyon varsa öyle dogum agrısı gıbı agrı yapar dedi..
yani kızlar aklınızda bulunsun eger akıntınız varsa ıhmal etmeyın doktorunuza söyleyın ben normaldır dıye bısey demıyordum
bu arada kızım 1700gr olmuş 10 gun önce gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi yine ayaklar aşagıda kafa yukarıdaydı yani daha bu haftalarda cok pozisyon
değiştiriyor dermekkı bebekler..birde aralıgın 10u ile 20 si arasında dogurursun dedi
Merhaba...
Ben yeni üyeyim... Kısmetse bende Aralık 14'te bebeğimi kucağıma alıcam.. Henüz alışverişlerimizi tamamlayamadık geç olmadan bitirsek iyi olacak.
Herkesi Allah kurtarsın , bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
valla canım tebrik ediyorum seni hem iki çocuğa bakıyorsun hem hamilesin hem de ağrın olunca bu kadar sakin davranabiliyorsun ben olsam dayanamazdım herhalde
kendine çok dikkat et umarım bundan sonrası rahat geçer öyle ağrın sızın olmaz
canım ben en kötü ilçesinde çalışmıştım sen iyi yine merkezdesin ev arkadaşımla az gezmedik merkezde( hoş merkezde de gezecek pek bir yer yok ama ilçeden sonra bize iyi geliyordu)AYSALH ewet canım aksaray merkezdeyim;bu sene geldik burda olsaydın tanısırdık
ay topikte kimseler kalmamış sanırsam herkesin libidosu arttı bugunku konulardan sonra kocişlerle beraberler
canım ben en kötü ilçesinde çalışmıştım sen iyi yine merkezdesin ev arkadaşımla az gezmedik merkezde( hoş merkezde de gezecek pek bir yer yok ama ilçeden sonra bize iyi geliyordu)
ayyyyy evet libidolar tavan yaptı bugün
Benim kocacığım alamanyada libido mibido hak getire
destinammmmmmmmmmmm geçmiş olsun canım buaralar aksilikler seni buluyo çabucak terketsinler seni
buarada şimdiden doğum zamanını anlayabiliyorlarmı doktorlar ben son haftalarda biliyodum :26:
boşver tatlım ya üzme kendını benım kı yanımda ama bişi olmuyor be yapsam yanasmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?