ay topikte kimseler kalmamış sanırsam herkesin libidosu arttı bugunku konulardan sonra kocişlerle beraberler
canım sadece tahmını soyluyorlar;ama sezeryansa tam tarıhı soyleyebılıyor tabıkı bebiş acele edıp erkenden gelmek ıstemezse:)
kankican nabersin ya
destinammmmmmmmmmmm geçmiş olsun canım buaralar aksilikler seni buluyo çabucak terketsinler seni
buarada şimdiden doğum zamanını anlayabiliyorlarmı doktorlar ben son haftalarda biliyodum :26:
destina geçmiş olsun canım
kızlar bu ne tempo yabizde oluyo düzenli ama ben pekte istekli değilim açıkcası böyle bi görev icra ediyomuşum gibi geliyo bana eşimde tabi rahatsız dün konuştuk biraz baya rahatsızlığını dile getirdi bende söz verdim kasmıycam diye kendimi bakalım artık hayırlısı :)
şimdii bi kaç soru sorayım hemen :)
- dün bu grip için doktora gittim bende gebelik anemisi vardıya 5,85 olan kan değerim dün 6 çıktı yani kullandığım o kan şurubu ilacının hiç bi faydası olmamış bendeki şurup folik asitli olanından kan ilacını bu şekilde kullananlar varsa nasıl kullanıyosunuz bi anlatsanız ?
- sare bebeğe gelince kızım 1100 gr doktor çok vitanmizsiz kalmışsın dedi bebek gelişimi zayıf gibi geldi bana bide megadyn diye bi vitamin verdi tok karnına günde 1 tane , bu ilacı kullanan varmı yada ne gibi faydası var.
-bide ben uyku setimi aldım peluş battaniyemi aldım , 3 tanede boncuk silikondan yastık yaptırdım ama bi uyku seti daha alıcam yorganı olanlardan bide yünden yorgan yaptırmayı düşünüyorum ama sağlıklı olurmu ?
Kızlaar
şoktayım..
Doktordan geliyorum. Benim oğlan 2kilo olmuşşş
Böyle giderse sezeryan olursun dedii
Dedim napim diyete mi girim. Yok dedi her halükarda senden alcak zaten baksana kendin zapzayıfsın dedi
Takip edicez bu kötü bişi değil. Durum bakıcaz belki de yavaşlar biraz dedi..
Bi de bebikin kafası çok aşağıdaymış rapor verdi dinlen erken doğurma dedi
kızlar biraz once yazmıstım ama arada kaynadı sayfa:)gecmişi okurken normal dogum ısteyenler c.ilişkiye son bır aya kadar devam etmelerı oneriliyor demişsiniz ay biz bırakalı 1 ay oldu ve ben normal dogum ıstıyorum tabıı becerebılırsem acaba hata mı yaptık bırakmakla doktor falan yasaklamamıstı ama:44::44:
kızlar bu ne tempo yabizde oluyo düzenli ama ben pekte istekli değilim açıkcası böyle bi görev icra ediyomuşum gibi geliyo bana eşimde tabi rahatsız dün konuştuk biraz baya rahatsızlığını dile getirdi bende söz verdim kasmıycam diye kendimi bakalım artık hayırlısı :)
şimdii bi kaç soru sorayım hemen :)
- dün bu grip için doktora gittim bende gebelik anemisi vardıya 5,85 olan kan değerim dün 6 çıktı yani kullandığım o kan şurubu ilacının hiç bi faydası olmamış bendeki şurup folik asitli olanından kan ilacını bu şekilde kullananlar varsa nasıl kullanıyosunuz bi anlatsanız ?
- sare bebeğe gelince kızım 1100 gr doktor çok vitanmizsiz kalmışsın dedi bebek gelişimi zayıf gibi geldi bana bide megadyn diye bi vitamin verdi tok karnına günde 1 tane , bu ilacı kullanan varmı yada ne gibi faydası var.
-bide ben uyku setimi aldım peluş battaniyemi aldım , 3 tanede boncuk silikondan yastık yaptırdım ama bi uyku seti daha alıcam yorganı olanlardan bide yünden yorgan yaptırmayı düşünüyorum ama sağlıklı olurmu ?
kızlar benim doktorum karnımdaki kasılmaları söyliyince magnezyum verdi (MAGVİTAL) bu ilacı kullanan varmı aranızda???
Kızlaar
şoktayım..
Doktordan geliyorum. Benim oğlan 2kilo olmuşşş
Böyle giderse sezeryan olursun dedii
Dedim napim diyete mi girim. Yok dedi her halükarda senden alcak zaten baksana kendin zapzayıfsın dedi
Takip edicez bu kötü bişi değil. Durum bakıcaz belki de yavaşlar biraz dedi..
Bi de bebikin kafası çok aşağıdaymış rapor verdi dinlen erken doğurma dedi
boşver tatlım ya üzme kendını benım kı yanımda ama bişi olmuyor be yapsam yanasmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?