2011 Aralık Anneleri

canım sadece tahmını soyluyorlar;ama sezeryansa tam tarıhı soyleyebılıyor tabıkı bebiş acele edıp erkenden gelmek ıstemezse:)

arkadaşıma doktor demişti 6 eylül 8 eylül arası doğum yaparsın demiş gerçektende 6 eylülde doğum yaptı tabi bu son zamanlarda ama senin dediğin gibi sezaryan belli ama normal doğumu kesin söyleyebilselerdi keşke

kızlarrrr ankaraya ve bıçok yere kar gelıcekmışş...ayyy ınşallahh gelmezzzzde bızler doğurunca gelır yoksa işimizzorrrrrrrr

destinammmmmmmmmmmm geçmiş olsun canım buaralar aksilikler seni buluyo çabucak terketsinler seni

buarada şimdiden doğum zamanını anlayabiliyorlarmı doktorlar ben son haftalarda biliyodum :26:

pamuğum cok sagol cnm sorma ya bu aralar hep öyle oldu ben moralımı yuksek tutmaya calıştıkca hep bişeyler cıkıyor ama pes etmek yok pozitif olmaya düşünmeye devam
ya genelde bır problem yoksa bebegın durumu ıyıyse az cok tahmın edebılıyor doktorlar gelişimine göre bebeğin dogum tarıhını cnm

destina geçmiş olsun canım

seplemcim cok sagol cnm inş gecer yarına kadar bugun tamamen iptal oldum bu agrıdan

herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum. rüyanızda bebişlerinizi görün. beni uyku tutmadı koştum buraya geldim:)

kızlar maşallah ne güzel uyuyonuz de mi :)) ben artık gece uykusu nedir bilmiyom. boy uzadı ya ,bi yerlerini çıkartıyo artık sanırım,tekme olsa yine iyi böyle sepsert bi yerlerini sürtüyo uyuyamadım .canım sıkkın.balon gibi oldum....

canım benim kullandığım ilaç folik asitlimi değilmi bilmiyorum ama işe yarıyor sanırım 9.8 olan kan değerim 10.5 olmuştu bu ay..
maltofer kullanıyorum ben tek içimlik şişelerde.. eşim sabahları işe giderken kaldırıyor beni ilacımı içiyorum yatıyorum... bunun yanı sıra vişne suyu içtim günde bir bardak felan.. ben vitamin felanda kullanmadım onun yerine günde pir porsiyon elma armut muz mandalin kivi ne varsa bol bol meyve yiyorum...

maşallah bebişine canım bu haftada bu kilo... sağlıklı olsunda kilosu ne kadar olursa olsun... dikkat et iyi dinlen canım.

Gebelikte (hamilelikte) seks ve cinsel ilişki, orgazm - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

şunu bir okuyun canım...
bizde malesef doktorumuza soramadık ilişki konusunu eşim istersen bırakalım artık sakıncalıymış bu aylarda diyor nerden duyduysa artık benim canıma minnet tamam bırakalım diyorum dayanamıyor yanaşıyor gene bırakmış durumda değiliz yani...
annemde her kontrole bizle geldiği için yanında doktorada soramadık doktorda birşey demedi hiç bu konuda kendisi bakalım ...

kızlar benim doktorum karnımdaki kasılmaları söyliyince magnezyum verdi (MAGVİTAL) bu ilacı kullanan varmı aranızda???

canım sabahları pekmez iç,çyaı tamamen bırak taze sıkılmış m. suyu içebilirsin sabahları,semiz otu,k. meyveler,fndık,fıstık,ceviz,badem tüket,kan ilacını meyveyle birlikte alıyorum ben,çay içtiysem yada ayran vs. içtiysem en az 3saat sonra içiyom,gynoferon kullanıyom ben de arada ferrumfort kullandm şimdi tekrar gynoferon yazdı dr. um o kadar süt içmeme rağmen kalsiyum yazdı 32-36. haftalarda kalsiyum ihtiyacı artarmış,bi de ciğer kavurması yada kebabı yiyebilirns kan yapar,inş. düzelirnac ım ya daha epey var dikkat edersen geçecektir mutlaka

kızlar benim doktorum karnımdaki kasılmaları söyliyince magnezyum verdi (MAGVİTAL) bu ilacı kullanan varmı aranızda???

hayırlı sabahlar olsun hepimize :) kızlar ben wc işini yarım saatte 1 e indirdim hatta lavobadan hiç çıkmasam yeri artık napcam böyle ben gece de sancıyla uyanıyorum lavobaya gdyrm sancım biraz devam ediyor geçyor. uykumda hissetmeyip tuvaletimi tuttuğumdan oluyor bu sancı sanırım.
pintoss merhabalar canım ben o ilacı kullandım benim el ayak uyşması ve kramplar için vermişti dr ama bende işe yaramadı yada benim durumuma hafif geldi belkide.sana iyi gelir inşllh.

ben de dün sgk ay rapor için gittim ya,bi hata olmuş ondan yatmamış ta mayısın raporu hast. ye git düzeltsinler dediler,horra hast. ye neyse düzeldi,gelmişken kont.e gireyim dedim sancılarımı da söylerim dedim,karından kasığa yayılıyo dedim ult. la baktı,hiçbi sorun yok rahimde açılma veya incelme,bebekte gayet iyi dedi,6 günde 350 gr a yakın almış tosunum biraz tombiş bi bebek dedi,2.100 gr olmuşishal var mı dedi 2 gün önce 6 kere çıktm dedim,yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi,o sancı yapar dedittahlil istedi,kan,hemogram,idrar,gaita,sonuçlar geç çıktı beklemedik sgk ya gittik son dk hallettik neyse 300 civarında para uğraştırdı bizim ama olsun bebişe harcarız,sonra akşam aradk sonuçlara dr. bakmış buskopan diye bi ağrı kesici varmış,ondan kullansn günde 3 kere,geçmezse kont. e slegin dedi,en azından hamilelikle bebekle alakalı bişey yok,o kadar ağrıya dayanırım ağrı kesiciinn yan etkisi olur kuzuma,bu seferde ağıdal minik kuzum dr. yüzünü açsn diye dürttü durdu,o da ellerini ağzına koyup ağladı yaikinize de benzemiyo pek yüzü yusyuvarlak dedi,k. validemin yüzüne benziyobakalım doğana kadar deişecek mi

Son düzenleme:
boşver tatlım ya üzme kendını benım kı yanımda ama bişi olmuyor be yapsam yanasmıyor

al benimkinden de o kadar. dün biraz çıtlattım, dedim doktor normal doğum istiyosanız haftada 2 diyomuş dedim. benimki de dediki ben doktora sordum 6.aydan sonra olmaz dedi diyor. ben de ben niye duymadım diyorum o da işine gelmedi de ondan duymadın diyo hem göbeğine bak, nasıl olcakki mümkün değil diyo. biraz daha sabredelim diyo. biraz dediği de nerden baksan ocak sonu. ne sabırlı kocam varmış allahım(

gunaydin kizlar..

bugun oglusun odasi geliyorrr.. yarin da gorus gunu hayirlisiyla. heyecanlisiyiss

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar,

destinacım çok geçmiş olsun, bu tip ağrılar artık herkeste olacak galiba

bugün cuma, 2 günlük bir dinlenme bekliyor bizi, artık çalışmak istemiyorum yaa

neyseki bugün öğleden sonra izinliyim, arkadaşımın düğünü var akşam, dün tüm gardrobu boşalttım, düğüne uygun bişeyler bulmak için ama yordu beni ya eski zayıf hallerimi istiyorum

Son düzenleme:
derya masallah kızına

kızlar ya ben de uyuyamıyorum geceleri. siz nasıl uyuyosunuz. elimde bi yastık evin içinde tur atıyorum. bi bakıyorum sabah olmuş. hiç dalarak uyku uyuyamıyorum. sürekli aklım göbeğimde. aman dönmeyeyim, aman soluma yatayım. sonra sol tarafım ağrıyo iyice uyuyamıyorum dolayısıyla sabah uyandığımda da hiç dinlenmiş olarak kalkmıyorum. nolcak böle. daha da çok var doğuma. şimdiden böyleysem yandım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…