2011 Aralık Anneleri

benim çatlamadı oğlumda da çatlamamıştı sanırım arkadaşların dediği gb genetik anneminde yok 3 çocuk dünyaya gtrmsine rağmen

geçmiş olsun canım mobilya işi hallolur senin sağlığın yerinde olsun yeterki biran önce iyileş sadece anne adayı değil annesinde çok mümkün olmasada fırsat buldukça dinlen.

hoşgedin rosechinaa. bebeğin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla dünyaya gtrmeyi kısmet etsin.

Canım biz visco aldık yatagı bebek arabamızda bu canım kraftın twıst modelı travel set biz set olarak 800e aldık

Eki Görüntüle 272736
mardincim çok beğendim iyi günlerde kullanın inşllh.
kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz.benim 2 gün önce karnımın sağ kısmı çok kötü kasıldı.hareket edemedim nefes alamadım ve çok ağrılıydı.sizinkilerde mi böyle acaba

benim de bu hafta kasılmalar çoğaldı hatta artık bebeğimin hareketlerin ziyade kasılma hissediyorum . az kaldı inşlh son zamanları az sancılı ve kolay doğumla sonlandırırız.

herkese günaydınnnnn

bebişleri az gelişen annelere nacizane bi tavsiyem var, her sabah aç karnına 1 kaşık üzüm pekmezi
benim hem kan değerlerim yükseldi hem de bebiş önceki aylara göre daha hızlı büyüdü
bence deneyin kızlar, çok faydalı pekmez sonuçta (ben üzüm pekmezi yiyordum artık biraz da dut pekmezi yiyeyim diyorum)

bir de hurma doğumu kolaylaştırıyormuş biliyosunuz, her gün düzenli olarak 3 tane yemeye başladım
hepimiz bir avazda doğururuz sağlıkla inşaaalllahhhhhh

gunaydin kizlar..

bugun oglusun odasi geliyorrr.. yarin dagorus gunu hayirlisiyla. heyecanlisiyiss

hadi hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın, benim görüş gününe daha 1 hafta var, 3 haftadır görmedim oğluşumu

kızlar bu arada çok özendim göbüşümü ekledim bende

maşallah canım bebişineeee

geçmiş olsun canım. aman dikkat edelim son haftalar artık...bebeişinede kocaman bir maşallah. bu arada bebeişler bu aralar bizle sanırım artık oynamalara başladılar benimkide son ultrasonda iki elini yüzüne kapadı açmadı ne yaptıysak

ben alıyorum canım çok gıcık duruyolar,1-2 yııdlr alıyodum zaten troitten dolayı birden tüylenmiştim şimdi de eskisi gibi biraz da hamilelikten oluyo,ama göğüslerdeki döküldü hep kalanlarda cansızlaştı iyice,doğumdan sonra hepsine veda edeceğimi düşünüyorum çünkü ciddi anlamda azalma oldu,bacaklarımı 2 ayda bi alıyorum geç çıkıyo seyrek ve cansız,kaş bıyık ta öyle

sizede günaydınlar
tavsiyen için teşekkürler hurmayı bende yemeye çalışıyorum ama pekmez olayını bir devam edemiyorum nedense

slm kızlar nasılsınız bizde iyiiz bebişimle.benimde kaç gündür kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyo.sizlerde de oluyomu?

evet canım benimki bağırsaklardan kaynaklanıyomuş tahlil yapıldı,hamilelikle alakalı değilmiş öyle olsa ultrasonda bebek çok aşağıda,yada rahimde açıllma var mı,incelme var mı hepsi çıkarmış,ishal var mı dedi 1 gün oldu geçti dedim buskopan diye ilaç yazdı günde 3 kere diye ama enn kullanmayacm varsn sancı çekeyim kuzuma yan etkisi olmasn

günaydın annişkolar, hava çok karanlık ve yağmurlu... ama bu beni mutlu ediyo, her geçen gün bebişlerimize kavuşacağımız güne yaklaşıyoruz

dün akşam 4. cüzü okudum, hepimiz için bol bol dua ettim. Allah'ım kabul etsin...

ben de öyleyim uzak durayım diyom,rüyama giriyo bu seferde

Son düzenleme:
Günaydınn hepinize..
Hastaneden eve geldiğinizde yatacağınız nevresimi ayarladınız mı kızlar.Ben bugün almaya gidicem,inşallah güzel bişeyler bulurum,ilk adres home sweet home.
Güzel bişey bulursam akşam resmini çeker eklerim inşallah.2. bebek olmasına rağmen aradan 7 yıl geçince gene ilk gibi hazırlanıyo insan.Şöyle fransız dantelli fln bişey bulsam prenses gibi yatsak dimi

sağol canım,ben de eskisi sabaha kadar deliksiz uyuyamıyom,1 yada 2 kere tuv. e kalkıyom,yastık koyuyom bacaklarımın arasına,ama hep sayıklıyomuşum sabah kociş anlatıyo söylediklerimi gülüyoz,o kadar çok rüya görüyorum ki ömrümde bu kadar görmemiştm

evet bence de pekmez yiyom 10 gündür,bi de kalsiyum ilacı farklı olarak,muz da,bebişim bu hafta iyi büyümüş

benim de öyle olması lazım,hamilelik öncesi de o kaslar aktif çalışıyodu sonrasında da,daha yeni yeni azaldı,bi de merdiven çıkıyom ya,çatı kemiklerim acayip ağrıyo artık alıştım bu ağrılarla yaşaamya,doğum kolay olsun da

evet bence de pekmez yiyom 10 gündür,bi de kalsiyum ilacı farklı olarak,muz da,bebişim bu hafta iyi büyümüş

ya kızlar ben de ilk zamanlarda üzüm pekmezi yiyodum her sabah. sonra bazı arkadaşlarım üzüm pekmezinin içinde pekmez kumu varmış, zararlı olabilir hamileler için dediler. keçiboynuzu pekmezi ye dediler. ben de iki kavanoz yedim. ama onun da kokusundan bıkmıştım. 1 aydır pekmez falan yemiyorum. siz hep üzüm pekmezi mi yiyosunuz? zararlı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…