benim çatlamadı oğlumda da çatlamamıştı sanırım arkadaşların dediği gb genetik anneminde yok 3 çocuk dünyaya gtrmsine rağmenkızlar bişey sorcam. göbüşü çatlayan var mı? :26: bende henüz yok da. herkes asıl bundan sonra çatlıyosun diyolar.moralimi bozuyolar. siz hafta olarak benden daha ilerdesiniz ya yani birçoğunuz , sizde durum ne diye merak ettim.
neslihancım cok sagol cnm evet sanırım artık corap gıymeye başlasam ıyı olacak daha yaz modundan cıkamadım..mobılyaları bır muddet aklımdan cıkardım artık bayramdan sonraya hallolacak inş bende hazırlıklarıma ozaman başlarım kasıma kadar bişey yapamıyacam
hoşgedin rosechinaa. bebeğin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla dünyaya gtrmeyi kısmet etsin.Merhaba...
Ben yeni üyeyim... Kısmetse bende Aralık 14'te bebeğimi kucağıma alıcam.. Henüz alışverişlerimizi tamamlayamadık geç olmadan bitirsek iyi olacak.
Herkesi Allah kurtarsın , bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
mardincim çok beğendim iyi günlerde kullanın inşllh.Canım biz visco aldık yatagı bebek arabamızda bu canım kraftın twıst modelı travel set biz set olarak 800e aldık
Eki Görüntüle 272736
kızlar kasılmalardan bahsetmişsiniz.benim 2 gün önce karnımın sağ kısmı çok kötü kasıldı.hareket edemedim nefes alamadım ve çok ağrılıydı.sizinkilerde mi böyle acaba
gunaydin kizlar..
bugun oglusun odasi geliyorrr.. yarin dagorus gunu hayirlisiyla. heyecanlisiyiss
gunaydin kizlar..
bugun oglusun odasi geliyorrr.. yarin dagorus gunu hayirlisiyla. heyecanlisiyiss
ben de dün sgk ay rapor için gittim ya,bi hata olmuş ondan yatmamış ta mayısın raporu hast. ye git düzeltsinler dediler,horra hast. ye neyse düzeldi,gelmişken kont.e gireyim dedim sancılarımı da söylerim dedim,karından kasığa yayılıyo dedim ult. la baktı,hiçbi sorun yok rahimde açılma veya incelme,bebekte gayet iyi dedi,6 günde 350 gr a yakın almış tosunum biraz tombiş bi bebek dedi,2.100 gr olmuşishal var mı dedi 2 gün önce 6 kere çıktm dedim,yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi,o sancı yapar dedittahlil istedi,kan,hemogram,idrar,gaita,sonuçlar geç çıktı beklemedik sgk ya gittik son dk hallettik neyse 300 civarında para uğraştırdı bizim ama olsun bebişe harcarız,sonra akşam aradk sonuçlara dr. bakmış buskopan diye bi ağrı kesici varmış,ondan kullansn günde 3 kere,geçmezse kont. e slegin dedi,en azından hamilelikle bebekle alakalı bişey yok,o kadar ağrıya dayanırım ağrı kesiciinn yan etkisi olur kuzuma,bu seferde ağıdal minik kuzum dr. yüzünü açsn diye dürttü durdu,o da ellerini ağzına koyup ağladı ya ikinize de benzemiyo pek yüzü yusyuvarlak dedi,k. validemin yüzüne benziyo bakalım doğana kadar deişecek mi
ben de dün sgk ay rapor için gittim ya,bi hata olmuş ondan yatmamış ta mayısın raporu hast. ye git düzeltsinler dediler,horra hast. ye neyse düzeldi,gelmişken kont.e gireyim dedim sancılarımı da söylerim dedim,karından kasığa yayılıyo dedim ult. la baktı,hiçbi sorun yok rahimde açılma veya incelme,bebekte gayet iyi dedi,6 günde 350 gr a yakın almış tosunum biraz tombiş bi bebek dedi,2.100 gr olmuşishal var mı dedi 2 gün önce 6 kere çıktm dedim,yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi,o sancı yapar dedittahlil istedi,kan,hemogram,idrar,gaita,sonuçlar geç çıktı beklemedik sgk ya gittik son dk hallettik neyse 300 civarında para uğraştırdı bizim ama olsun bebişe harcarız,sonra akşam aradk sonuçlara dr. bakmış buskopan diye bi ağrı kesici varmış,ondan kullansn günde 3 kere,geçmezse kont. e slegin dedi,en azından hamilelikle bebekle alakalı bişey yok,o kadar ağrıya dayanırım ağrı kesiciinn yan etkisi olur kuzuma,bu seferde ağıdal minik kuzum dr. yüzünü açsn diye dürttü durdu,o da ellerini ağzına koyup ağladı ya ikinize de benzemiyo pek yüzü yusyuvarlak dedi,k. validemin yüzüne benziyo bakalım doğana kadar deişecek mi
günaydın arkadaşlar[/QUOTE
sizede günaydınlar
eğer normal doğumu kolaylaştırıyorsa bu konuda en kolay benim doğumumun olması lazım sanırımal benimkinden de o kadar. dün biraz çıtlattım , dedim doktor normal doğum istiyosanız haftada 2 diyomuş dedim. benimki de dediki ben doktora sordum 6.aydan sonra olmaz dedi diyor. ben de ben niye duymadım diyorum o da işine gelmedi de ondan duymadın diyohem göbeğine bak, nasıl olcakki mümkün değil diyo. biraz daha sabredelim diyo. biraz dediği de nerden baksan ocak sonu. ne sabırlı kocam varmış allahım (
gözün aydın canım
Arkadaşlar, bir sorum var: Şimdi benim hamilelikle beraber göbeğimde tüylenme oldu. Etrafımdakiler bu tüyleri almamamı, alırsam doğum yaptıktan sonra da hep çıkmaya devam edeceğini söylüyorlar. Ama doktora gidince falan da çok kötü görünüyor. Siz ne diyorsunuz? Alabilir miyim?Yoksa bırakayım dağınık mı kalsınlar? :)
herkese günaydınnnnn
bebişleri az gelişen annelere nacizane bi tavsiyem var, her sabah aç karnına 1 kaşık üzüm pekmezi
benim hem kan değerlerim yükseldi hem de bebiş önceki aylara göre daha hızlı büyüdü
bence deneyin kızlar, çok faydalı pekmez sonuçta (ben üzüm pekmezi yiyordum artık biraz da dut pekmezi yiyeyim diyorum)
bir de hurma doğumu kolaylaştırıyormuş biliyosunuz, her gün düzenli olarak 3 tane yemeye başladım
hepimiz bir avazda doğururuz sağlıkla inşaaalllahhhhhh
slm kızlar nasılsınız bizde iyiiz bebişimle.benimde kaç gündür kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyo.sizlerde de oluyomu?
hadi hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın, benim görüş gününe daha 1 hafta var, 3 haftadır görmedim oğluşumu
kızlar bu arada çok özendim göbüşümü ekledim bende
selam canlar nasılsınız?
ben bugün oğlumla buluştum
çok şükür hiç bir sorunumuz yokmuş doktor teyzesi öyle dedi.
1250 gr olmuş. boyunu sormayı unutmuşum.
sabah 4 defa kan verdim 100 gr şeker yüklemesini sonunda istemeye istemeye yaptırdım.
şekerim güzel çıktı. yani öyle dediler. 2 puan yukarıdaydı açlık. ona da doktor olsun bişicik olmaz dedi. diyet nedeniyle bebeğimin biraz gelişimi yavaşlamış ama. şöyle ki 24. haftada gittiğimde 25+ görünüyordu. şimdi 28 de gittim. 29 görünmedi. 28 göründü. gerilememiş ama 3 haftalık gelişerek normal haftasına ulaşmış. buna da şükür.
kramplarımı söyledim olcak o kadar dedi. bol bol dinlen dedi. nerdeeeeeeeeeee dedim. bebek doğum pozisyonunu almış dedi tırstım:)
bende de tüylenme oldu ama geçiyor merak etme. ilk hamişlikte de olmuştu sonra dökülüyor:)
kızlar herkes hamişlikte ne kadar az eşi ile birlikte olduğundan bahsetmiş. ahhh ahhh dicem şimdi.
ben ilk hamişlikte de bunda da libidomun biraz olsun düşmesini istedim aama yok bi değişiklik. koca göbeğim var hala canım istiyor. ve bebeğe bişi olcak diye de bi korku aklıma hiç gelmiyor. iki güne bir bizim normal düzenimiz ve ben şu anda da 3 güne bir istiyorum.bazen eşime istediğimi hissettiriyorum bazen söylüyorum. eğer söyllemezsem de o gece çok gergin uyuyorum. tabiri caizce doğru düzgün uyuyamıyorum. eşim pek yaklaşmıyor. herhalde koca göbeğimden rahatsız olduğu için. zaten erkekler bebeğe zarar vermekten korkarmış bu dönemde. bir de kadını cinsel yönüyle göremezmiş. anne adayı olarak gördüğü için seksi gelmezmiş. öyle okudum internette. tabi bu durum pek de hoşuma gitmiyor. herhalde ben abartıyorum. o nedenle istememeyi çok isterdim.
eşimin peşimden koşmasına fırsat tanıyayım biraz da o özlesin diyorum ama pek bi sabırlı maşallah. yemeklerime şap mı atsam
derya masallah kızına
kızlar ya ben de uyuyamıyorum geceleri. siz nasıl uyuyosunuz. elimde bi yastık evin içinde tur atıyorum.bi bakıyorum sabah olmuş. hiç dalarak uyku uyuyamıyorum. sürekli aklım göbeğimde. aman dönmeyeyim, aman soluma yatayım. sonra sol tarafım ağrıyo iyice uyuyamıyorum dolayısıyla sabah uyandığımda da hiç dinlenmiş olarak kalkmıyorum. nolcak böle. daha da çok var doğuma. şimdiden böyleysem yandım ben.
herkese günaydınnnnn
bebişleri az gelişen annelere nacizane bi tavsiyem var, her sabah aç karnına 1 kaşık üzüm pekmezi
benim hem kan değerlerim yükseldi hem de bebiş önceki aylara göre daha hızlı büyüdü
bence deneyin kızlar, çok faydalı pekmez sonuçta (ben üzüm pekmezi yiyordum artık biraz da dut pekmezi yiyeyim diyorum)
bir de hurma doğumu kolaylaştırıyormuş biliyosunuz, her gün düzenli olarak 3 tane yemeye başladım
hepimiz bir avazda doğururuz sağlıkla inşaaalllahhhhhh
geçmiş olsun canım. aman dikkat edelim son haftalar artık...bebeişinede kocaman bir maşallah. bu arada bebeişler bu aralar bizle sanırım artık oynamalara başladılar benimkide son ultrasonda iki elini yüzüne kapadı açmadı ne yaptıysak
biz görelim die çırpınıyoz onlar gevezelik peşinde,ama dudaklarını bi büzdü içim ezildi ya
eğer normal doğumu kolaylaştırıyorsa bu konuda en kolay benim doğumumun olması lazım sanırım
evet bence de pekmez yiyom 10 gündür,bi de kalsiyum ilacı farklı olarak,muz da,bebişim bu hafta iyi büyümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?