2011 Aralık Anneleri

günaydıııııınnn

bizim odamız geldi dün 4 ten 12 ye kadar hep ayaktaydım aksayarak yürüdüm hep salondan çocuğun odasına(( ama bitti sayılır artık işlerimiz annem dolapları sildi gitti sonra bende çocuğun eşyalarını 0-3 ay, 6-9 ay, yazlıklar (şortlar-tişortler) şeklinde raf raf ayırdım battaniylerini yerleştirdim hastane çantamıza koyıcaamm takımları ayarladım dolaprların kapıları bugünlük açık dün pek havalandırma fırsatım olmadı zınk diye yerleştirdiğim için meğer o odam ne çok şey alıyomuş çocuğun odası oldu ama diğer ıvır zıvırları napcamı düşüncem önümüzdeki günlerde

yarın sünnet düğünü var havalar soğuk hala ne giyceme karar vermedim 2 alternatif var kocam dün ananemi köyden almaya gidebilirim dedi çok sinirliyim anannesi bu zmaana kadar durdu köyde şimdi gelin beni alın demiş dayısının dükkanını açması gerekmiş kocam gidebilirmiş düğüne tek gidicem yani annemlerle kocamda anasını mutlu etcek hiçbişey demiyorum akşam ağladım bu yüzden he bi de maça gitti akşam arkadaşları aradı ben tek yaptım herşeyi((

neyse şimdi iyim odamız güsel oldu mutluyus ama kocam giderse affetmicem onuda annesini de beni düşünen yok onca yol gidip gelcek hemen ama can mı dayanır yaaaaa

ne güzel inşllh aradığın gbsini bulursun.ilk 2 5 farketmiyor gerçekten her seferi ilk gb heyecan ve meraklı olunuyor.benimde 13 yıl geçti ama pek yatabilcek gb görünmüyorum 3 çocuk ve 1 bebekle :) annem gelecek ama kardeşim 15 aralıkta askere gdck annemde fazla duramaz heralde.Allah sağlık versinde artık ne diyeyim yatmasamda olur heralde

bir ara keçiboynuzu pekmezi yemiştim,bi ara 1 kilo kadar köyden gelen üzüm pekmezinden aşureye kaıtp yemiştim hepsini,şimdi de bimden aldım bi pekmez tadı da çok güzel onu yiyom,çekirdekli kuru üzümde yiyom,o da çok güzel,ama eiğddim gibi sütten uzak tutuyom onları

Allah kabul etsin canım.

ben de öyleyim uzak durayım diyom,rüyama giriyo bu seferde
canım bende de aynısı oluyo offf offf. bu arada bebeğine kocaman bi maşallah. ne güzel de büyümüş öyle. Allah nazarlardan saklasın cümlemizinkini.

evet bence de pekmez yiyom 10 gündür,bi de kalsiyum ilacı farklı olarak,muz da,bebişim bu hafta iyi büyümüş
ben de pekmez muz yesem ii olcak. bi ara düzenli hurma tüketiyordum bu ara ihmal etmişim. tavsiye ederim. doğumu kolaylaştırıyor internetten araştırını. kuranı kerimde de meryem suresinde hz isanın doğumunda meryem anamıza hurma ağacının meyvesinden yemesi tavsiye ediliyor. bilimsel olarak da kanıtlanmış.

ohh ne güzel ayarlamışsın herşeyi,gelip gittiçe sana motivasyn kaynağı olur

ben hiç duymadım canım ya üzüm pekmezinin zararını o yüzden devam ediyorum ama inşallah yoktur bir yan etkisi
bende bir sıkıntı yapmadı çok şükür

ya hurmayı çok seviyom,ama güzelini bulamıyom hep ramazaaddn kalma,antebe gidince alcam,kuru inciri,k. kayısıyı da ordan alcam,hakiki bal da getirttiriyom maraştn,burda tazesini bulursam alıyorum ceviz,fındık,badem vs.buarada siz kalsiyum kullaınyomusunuz ben süt,yoğu ttve peyniri hamileliğin başından beri düzenli olarak kalllnıyom ama dr. yine de yazdı,hakkaten boyunu uzattı bebişin boyuna göre 4-5 gün öne geçti

GÖZÜN AYDIN CANIM MOBİLYAlar gelmiş. temizlemiş yerleştirmişsiniz. mis gibi kullansın güzel bebeğin hayırlı güzel günlerde inşallah. ne güzel eksiklerinin çoğunu tamamladın. darısı başımıza. ben çocuk odası almayı düşünmüyorum biraz büyüdüklerinde 3-4 gibi onların seçtiği bi takımı alcam inşallah.

bu arada ben nevresim takımı olarak çeyizimde bulunan ve dantelli diye hiç kullanmadığım takımlarımı sercem . çok güzeller ama bendeki üşengeçlikle hiç kullanılmadılar hep hazırları kullandım bu güne kadar.

iyi günlerde kullanın odanızı inşllhh atlattın sen maşallah işleri tamamladın. artık dinlen biraz yorma bu kadar kendini.
diğer konudaysa ise bence üzülmen bişeyi değiştirmeyecekse boşa üzme kendini kimse seni ve bebeğini senden iyi düşünmez canım boşver sen bebişini sağlığını düşün gerisini koy ver gitsin erkekler böyle kayınvalideleri zaten hiç söylemiyorum :) bu arada benim eşimde sağolsun akşam 9 da geldi biyere uğramış biz yemeğe bekliyoruz geçikeceğini bile söyleme zahmetinde bulunmuyor.ben ddm çocukları doyurmadım sofrada iştahlı yesinler diye ben kahvaltıdan sonra bişey yemedim seni bekliyorum. demezmi ne desen haklısın diye dahada gıcık bişey ama napayım ne desem kendimi üzsem boş takmadım bile sonradan hiç olmamış gb davrandım

inşallah hurmaların en güzelini bulursun. benim arkadaşlar akın akın umreden geldiler onlar verdiler de ondan sıkıntım yok. bi de kalsiyum magnezyum veriyor doktor. ben de süt yoğurt peynir vb yememe rağmen doktor yeterli gelmez yediklerin kullanman lazım demişti.

dün akşam eşimi yokladım.. dedim ben seni çok özledim.. o da dedikli.. ben seni her akşam öpüyorum seviyorum uyurken dedi.. ama o kadar dedim bende:)
özlemiosun sen beni dedim.. ( erkek yanaşır biz de işler değişti) .. aşkım karnın var ama senin bebişimiz var dedi.. bende dedimki.. 2 ay böyle.. 2 ayda sonrası.. 4 ay sonra görüşürz o zaman dedim:) yuh dedi:))) ben bilmem ona göre son zamanalrı iyi değerlendirelim bence dedim... sanırım halen düşünüyor.. tık yok

benimkinde de tık yok. ama benimki düşünmüyor. seninki gene düşünüyomuş. benimki olmaz dedi. bizde de işler uzun zamandan beri değişti. napim kızımız var karnında diyip duruyo. ona ayıp olurmuş. bi de öyle inanarak söylüyoki ben kendimden utanıyorum böle bişey düşündüğüm için. beni o noktaya getiriyo düşün yani

kızlar gunaydın ben bebısımın hasten cntasını dun hazırladım bugunde renklı ev gıyımle batanıyelrını yıkadım bugunde kendı cantamı hazırlıcam ınsallah hayırlısıyla bırde bana pampersden emaıl gelıor gelen emaılde sole yazıor - Hamilelikte sıkça görülen mide yanması sorununa iyi gelir. Kavun hem lezzetlidir hem de C vitamini deposudur.

aklınızda bulunsun mıgdem yanınaca yıcem bende bakalım olcakmı faydası

cnm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

hoşgeldin :))

cnm benim yaa... çok geçmiş olsun... demek ki çok yoruyorsun sen kendini. ne olur dikkat et kendine. sen önemlisin bizim için...

Benim kocacığım alamanyada libido mibido hak getire

benim cnm kocacığım da yanımda değil yaaa

herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum. rüyanızda bebişlerinizi görün. beni uyku tutmadı koştum buraya geldim:)

ay ben gördüm valla tatlı kızımı. minicikti. önce karnını doyurup sonra da gazını çıkardım:) ay yerim ben onu yaaaaaaa :)))

bu arada kızlar, en son randevumda doktorum ilaçlarımı değiştirdi. önceden gyneferon(demir ilacı+folik), decavit (multivitamin), magnorm (magnezyum) içiyordum. şimdi gyno ferro sanol(demir+folik+B12) ile cals+D3 ( kalsiyum + Dvitamini) yazdı. aranızda bu ilaçları kullananlar var mı????

ayyyy alemsiniz kızlar yaaa maşallah bu ne istek
ya yanaşmazsa yanaşmasın ne güzel işte, keşke benimkide öle olsa, hoş zorlamıyo ama yüz versem her gece hayır demez
bende aksine hiç istemiyom, sırnaşmasın die uyuyo numarası yapıyorum her defasında bu son diyo ama dayanamıyo gene

afiyet olsun canım,düşün 1 haftada yarım kilo peynir yiyom,eşim 1 dilim alıyo o kadar kahvaltıyı pek sevmiyo,1.5 kilo yoğurt bitiyo haftalık,süt te 2-2.5 lt,kalsiyum değerlerim de çok iyi ona rağmen yazdı dr. hemen farketti etkisi

teşekkür ederim kızlar hepinize darısı başınıza inş en kısa zamanda tamamlarsınız herbişeyinizi

kocama gelince dediğin gibi kendimi üzmekle kalıcam anası git derse gitcek eminim ama bu yaz tatile de gittiler yine beni bırakıp bu kadarda pişkinlik görmedim kendi başıma doğurcam çocuğu aramam öle bişey olursa da dedim gider doğururum ama çok ayıp çok gördüğümde söylerim de kayınvalideme ama sanki kafası bassa der mi git oğlum diye taksi tutsunlar dedim bi de verelim farkı neyse yaaaaa düğünde de utanıyorum kocam yok köye gitti demeye sorcak şimdi insanlar ((( neyse üzülmicem sanki onların umrunda...

günaydınn

kızlar benim doktorum karnımdaki kasılmaları söyliyince magnezyum verdi (MAGVİTAL) bu ilacı kullanan varmı aranızda???

bende kullandım canım ama ben bel agrısı daha dogrusu tam bole kalcamın uzerı agrıyodu 2,5 aylıkken basladı 1 aydır falan yok anun ıcın kullandım cokta etkısını gordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…