deryacım bişey sorcam ya 4000 tane mesaj mı yazdın şimdiye kadar??nasıl yazdın o kadar mesajı? valla sadece merakımdan soruyorum ben yazıyom yazıyom daha 400 bile değil. 4000 dile kolay
Günaydınn hepinize..
Hastaneden eve geldiğinizde yatacağınız nevresimi ayarladınız mı kızlar.Ben bugün almaya gidicem,inşallah güzel bişeyler bulurum,ilk adres home sweet home.
Güzel bişey bulursam akşam resmini çeker eklerim inşallah.2. bebek olmasına rağmen aradan 7 yıl geçince gene ilk gibi hazırlanıyo insan.Şöyle fransız dantelli fln bişey bulsam prenses gibi yatsak dimi
ya kızlar ben de ilk zamanlarda üzüm pekmezi yiyodum her sabah. sonra bazı arkadaşlarım üzüm pekmezinin içinde pekmez kumu varmış, zararlı olabilir hamileler için dediler. keçiboynuzu pekmezi ye dediler. ben de iki kavanoz yedim. ama onun da kokusundan bıkmıştım. 1 aydır pekmez falan yemiyorum. siz hep üzüm pekmezi mi yiyosunuz? zararlı değil mi?
Allah kabul etsin canım.günaydın annişkolar, hava çok karanlık ve yağmurlu... ama bu beni mutlu ediyo, her geçen gün bebişlerimize kavuşacağımız güne yaklaşıyoruz
dün akşam 4. cüzü okudum, hepimiz için bol bol dua ettim. Allah'ım kabul etsin...
canım bende de aynısı oluyo offf offf. bu arada bebeğine kocaman bi maşallah. ne güzel de büyümüş öyle. Allah nazarlardan saklasın cümlemizinkini.ben de öyleyim uzak durayım diyom,rüyama giriyo bu seferde
ben de pekmez muz yesem ii olcak. bi ara düzenli hurma tüketiyordum bu ara ihmal etmişim. tavsiye ederim. doğumu kolaylaştırıyor internetten araştırını. kuranı kerimde de meryem suresinde hz isanın doğumunda meryem anamıza hurma ağacının meyvesinden yemesi tavsiye ediliyor. bilimsel olarak da kanıtlanmış.evet bence de pekmez yiyom 10 gündür,bi de kalsiyum ilacı farklı olarak,muz da,bebişim bu hafta iyi büyümüş
günaydıııııınnn
bizim odamız geldi dün 4 ten 12 ye kadar hep ayaktaydım aksayarak yürüdüm hep salondan çocuğun odasına(( ama bitti sayılır artık işlerimiz annem dolapları sildi gitti sonra bende çocuğun eşyalarını 0-3 ay, 6-9 ay, yazlıklar (şortlar-tişortler) şeklinde raf raf ayırdım battaniylerini yerleştirdim hastane çantamıza koyıcaamm takımları ayarladım dolaprların kapıları bugünlük açık dün pek havalandırma fırsatım olmadı zınk diye yerleştirdiğim için meğer o odam ne çok şey alıyomuş çocuğun odası oldu ama diğer ıvır zıvırları napcamı düşüncem önümüzdeki günlerde
yarın sünnet düğünü var havalar soğuk hala ne giyceme karar vermedim 2 alternatif var kocam dün ananemi köyden almaya gidebilirim dedi çok sinirliyim anannesi bu zmaana kadar durdu köyde şimdi gelin beni alın demiş dayısının dükkanını açması gerekmiş kocam gidebilirmiş düğüne tek gidicem yani annemlerle kocamda anasını mutlu etcek hiçbişey demiyorum akşam ağladım bu yüzden he bi de maça gitti akşam arkadaşları aradı ben tek yaptım herşeyi((
neyse şimdi iyim odamız güsel oldu mutluyus ama kocam giderse affetmicem onuda annesini de beni düşünen yok onca yol gidip gelcek hemen ama can mı dayanır yaaaaa
ya kızlar ben de ilk zamanlarda üzüm pekmezi yiyodum her sabah. sonra bazı arkadaşlarım üzüm pekmezinin içinde pekmez kumu varmış, zararlı olabilir hamileler için dediler. keçiboynuzu pekmezi ye dediler. ben de iki kavanoz yedim. ama onun da kokusundan bıkmıştım. 1 aydır pekmez falan yemiyorum. siz hep üzüm pekmezi mi yiyosunuz? zararlı değil mi?
Allah kabul etsin canım.
canım bende de aynısı oluyo offf offf. bu arada bebeğine kocaman bi maşallah. ne güzel de büyümüş öyle. Allah nazarlardan saklasın cümlemizinkini.
aminnn canım,sağlıkla doğsunlar
ben de pekmez muz yesem ii olcak. bi ara düzenli hurma tüketiyordum bu ara ihmal etmişim. tavsiye ederim. doğumu kolaylaştırıyor internetten araştırını. kuranı kerimde de meryem suresinde hz isanın doğumunda meryem anamıza hurma ağacının meyvesinden yemesi tavsiye ediliyor. bilimsel olarak da kanıtlanmış.
GÖZÜN AYDIN CANIM MOBİLYAlar gelmiş. temizlemiş yerleştirmişsiniz. mis gibi kullansın güzel bebeğin hayırlı güzel günlerde inşallah. ne güzel eksiklerinin çoğunu tamamladın. darısı başımıza. ben çocuk odası almayı düşünmüyorum biraz büyüdüklerinde 3-4 gibi onların seçtiği bi takımı alcam inşallah.günaydıııııınnn
bizim odamız geldi dün 4 ten 12 ye kadar hep ayaktaydım aksayarak yürüdüm hep salondan çocuğun odasına(( ama bitti sayılır artık işlerimiz annem dolapları sildi gitti sonra bende çocuğun eşyalarını 0-3 ay, 6-9 ay, yazlıklar (şortlar-tişortler) şeklinde raf raf ayırdım battaniylerini yerleştirdim hastane çantamıza koyıcaamm takımları ayarladım dolaprların kapıları bugünlük açık dün pek havalandırma fırsatım olmadı zınk diye yerleştirdiğim için meğer o odam ne çok şey alıyomuş çocuğun odası oldu ama diğer ıvır zıvırları napcamı düşüncem önümüzdeki günlerde
yarın sünnet düğünü var havalar soğuk hala ne giyceme karar vermedim 2 alternatif var kocam dün ananemi köyden almaya gidebilirim dedi çok sinirliyim anannesi bu zmaana kadar durdu köyde şimdi gelin beni alın demiş dayısının dükkanını açması gerekmiş kocam gidebilirmiş düğüne tek gidicem yani annemlerle kocamda anasını mutlu etcek hiçbişey demiyorum akşam ağladım bu yüzden he bi de maça gitti akşam arkadaşları aradı ben tek yaptım herşeyi((
neyse şimdi iyim odamız güsel oldu mutluyus ama kocam giderse affetmicem onuda annesini de beni düşünen yok onca yol gidip gelcek hemen ama can mı dayanır yaaaaa
günaydıııııınnn
ya hurmayı çok seviyom,ama güzelini bulamıyom hep ramazaaddn kalma,antebe gidince alcam,kuru inciri,k. kayısıyı da ordan alcam,hakiki bal da getirttiriyom maraştn,burda tazesini bulursam alıyorum ceviz,fındık,badem vs.buarada siz kalsiyum kullaınyomusunuz ben süt,yoğu ttve peyniri hamileliğin başından beri düzenli olarak kalllnıyom ama dr. yine de yazdı,hakkaten boyunu uzattı bebişin boyuna göre 4-5 gün öne geçti
al benimkinden de o kadar. dün biraz çıtlattım, dedim doktor normal doğum istiyosanız haftada 2 diyomuş dedim. benimki de dediki ben doktora sordum 6.aydan sonra olmaz dedi diyor. ben de ben niye duymadım diyorum o da işine gelmedi de ondan duymadın diyohem göbeğine bak, nasıl olcakki mümkün değil diyo. biraz daha sabredelim diyo. biraz dediği de nerden baksan ocak sonu. ne sabırlı kocam varmış allahım (
dün akşam eşimi yokladım.. dedim ben seni çok özledim.. o da dedikli.. ben seni her akşam öpüyorum seviyorum uyurken dedi.. ama o kadar dedim bende:)
özlemiosun sen beni dedim.. ( erkek yanaşır biz de işler değişti) .. aşkım karnın var ama senin bebişimiz var dedi.. bende dedimki.. 2 ay böyle.. 2 ayda sonrası.. 4 ay sonra görüşürz o zaman dedim:) yuh dedi:))) ben bilmem ona göre son zamanalrı iyi değerlendirelim bence dedim... sanırım halen düşünüyor.. tık yok
slm kizlar giremiorum ben pek yaa bacaklarim belim cok fena agrioo bacaklarimi acamiorum nie olaki :26:girsmde sizleri okuyup iyiller deyyip cikiorum nasilsinizzz herkes iyimi ben gecenlerde bu agrilar yuzunden ozel doktora gittimoda yeni tasinmis yerine ne kiloma bakti tarti yok diee nede ultrason vardi sadece kalbini dinledi bide karnimi olctuu agrilar normal dedii bebek dogdugunda nasil 6 ay ek gida olmadan sut verilio anne karnindada onu sutle besle dedii
Merhaba...
Ben yeni üyeyim... Kısmetse bende Aralık 14'te bebeğimi kucağıma alıcam.. Henüz alışverişlerimizi tamamlayamadık geç olmadan bitirsek iyi olacak.
Herkesi Allah kurtarsın , bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
selam kızlar
bugun oglumu okula götürdüm tam bıraktım ordan kızımın okuluna toplantısına gececektim aşagı tarafımda yıne bır sancı oldu ama nasıl anlatamam adım
atamıyorum sankı kemıgım ayrılıyor bır muddet öyle kaldım yolda sonra karınca kararınca adım adım kızım okuluna geçebildim gidecegim yol 5dkka mesafede
ama tam 25 dkkada gidebildim..toplantıda hıc sesim cıkmadı kımıldamadan oturdum ama sonra ayaga bır kalktım yıne aynı adım atamıyorum zor cıktım
okuldan şansa kızkardeşimin eczane cok yakın okula onla karsılaştık benı hemen arabayla eve bıraktı bıraz uzandım baktım gecmıyor agrı en son doktorumu
aradım gel bi bakalım dedi gıttım ultrasonla baktı rahim agzında acılma yok kapalı dedi akıntın var mı dıye sordu bende sarı renklı var dedim ozaman o
akıntıdan oluyordur agrı dedi antıbıyotıkle fıtıl verdı içerde enfeksiyon varsa öyle dogum agrısı gıbı agrı yapar dedi..
yani kızlar aklınızda bulunsun eger akıntınız varsa ıhmal etmeyın doktorunuza söyleyın ben normaldır dıye bısey demıyordum
bu arada kızım 1700gr olmuş 10 gun önce gittiğimde kafası aşağıdaydı şimdi yine ayaklar aşagıda kafa yukarıdaydı yani daha bu haftalarda cok pozisyon
değiştiriyor dermekkı bebekler..birde aralıgın 10u ile 20 si arasında dogurursun dedi
Benim kocacığım alamanyada libido mibido hak getire
herkese iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum. rüyanızda bebişlerinizi görün. beni uyku tutmadı koştum buraya geldim:)
dün akşam eşimi yokladım.. dedim ben seni çok özledim.. o da dedikli.. ben seni her akşam öpüyorum seviyorum uyurken dedi.. ama o kadar dedim bende:)
özlemiosun sen beni dedim.. ( erkek yanaşır biz de işler değişti) .. aşkım karnın var ama senin bebişimiz var dedi.. bende dedimki.. 2 ay böyle.. 2 ayda sonrası.. 4 ay sonra görüşürz o zaman dedim:) yuh dedi:))) ben bilmem ona göre son zamanalrı iyi değerlendirelim bence dedim... sanırım halen düşünüyor.. tık yok
inşallah hurmaların en güzelini bulursun. benim arkadaşlar akın akın umreden geldiler onlar verdiler de ondan sıkıntım yok. bi de kalsiyum magnezyum veriyor doktor. ben de süt yoğurt peynir vb yememe rağmen doktor yeterli gelmez yediklerin kullanman lazım demişti.
iyi günlerde kullanın odanızı inşllhh atlattın sen maşallah işleri tamamladın. artık dinlen biraz yorma bu kadar kendini.
diğer konudaysa ise bence üzülmen bişeyi değiştirmeyecekse boşa üzme kendini kimse seni ve bebeğini senden iyi düşünmez canım boşver sen bebişini sağlığını düşün gerisini koy ver gitsin erkekler böyle kayınvalideleri zaten hiç söylemiyorum :) bu arada benim eşimde sağolsun akşam 9 da geldi biyere uğramış biz yemeğe bekliyoruz geçikeceğini bile söyleme zahmetinde bulunmuyor.ben ddm çocukları doyurmadım sofrada iştahlı yesinler diye ben kahvaltıdan sonra bişey yemedim seni bekliyorum. demezmi ne desen haklısın diye dahada gıcık bişey ama napayım ne desem kendimi üzsem boş takmadım bile sonradan hiç olmamış gb davrandım
kızlar benim doktorum karnımdaki kasılmaları söyliyince magnezyum verdi (MAGVİTAL) bu ilacı kullanan varmı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?