2011 Aralık Anneleri

sorma cnm ya hemde ne salmak iş yeri yönetmeliği gereği resmi olmamız lazımki benm koymuş olduğum bi kural bu bakımlı olcam diye sabah 5 lerde kalkan ben şimdi takıyorum ayağıma conversi bi kot etek , son aylarda makyaj malzemesine elim bile değmiyo yani
ben de ben de var,kırmızı minik lekeler de,koca bi göbeğim,çatlamış göğsüm ve karnım ama mutluym aldırmıyom,kızım geliyo gerisi boş

yaaa nasıl aldırmıyosun ben mesela eşim gelmeden hemen cicilerimi giyerdim zaten banyoda sürmedim koku vücud losyonu kalmazdı her akşam yatağa makyajlı girerdim ki benm fizik olarak bi şikayetim olmamasına rağmen ruhsal olarak böyle rahatsızım

..............................................................................................

Son düzenleme:
ya ben bu pazartesi 30 haftalık olcamm topişin en son doğuracaklarından yaniii sizin 32 leri görünce ayyy nasıl korkuyolardır heyecan basıyodur diye kendimi teselli ediyorummm hepinize nanik

hehehe ben 32 değilim ama az kaldı evet korku ve heyecan var ama sizi görüncede geridesiniz diye de üzülmüyo değilim

geçmiş olsun canım iyi olmuş evde kaldığın.dikkat et kendne.

haklısın herşey olabilir ah ah b bebeklerle biz 9 ayın 7 sinde neler görmedik :) şimdi mailime gelmiş test kültür sonuçlarımpek bişey anlamadım.
yazıyorum anlayanlar biraz açıklarsa sevinirim
idrar kültürü:
sonuç: klebsiella pneumoniae
AMIKACIN:HASSAS=8
PİPERACİLLİN/TAZOBACTAM:HASSAS=4/4
AZTRONEAM:HASSAS=2
CEFAZOLİN:HASSAS=4
CEFOXITIN:HASSAS=4
CEFTAZIDIME:HASSAS=1
CEFTRIAXONE:HASSAS=1
CEFUROXIME NA:HASSAS=4
CIPROFLOXACINİRENÇLİ=2 BU KIRMIZIYLA YAZILMIŞ

SPOT İDRAR:
GENTAMICIN:HASSAS=2
IMIPENEM:HASSAS=1
NITROFURANTOIN:HASSAS=32
NORFLOXACINİRENÇLİ=8 BU KIRMIZIYLA YAZILMIŞ
TRIMET/SULFAMET:HASSAS=1/19
AMOXICILLIN/CLAVULANATE:HASSAS=4/2
MEROPENEM:HASSAS=1
CEFEPIME:HASSAS=1
AMP./SULBACTAM:HASSAS=8/4

cnm benim seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama 1 değil 2 haftan var daha. tam 32+0 da veriyorlar raporu ((

evet canım ama dr.um la konuştum ben ayarlıcam haftaya perşembe göndericem seni dedi... 2 hafta önde gidiyo bebek satı mı öne alıcak acaba...

Son düzenleme:
canım neden eşinin ailesiyle yaşıyosun ? eviniz ayrı değilmiydi, doğumda yanına mı yerleşçekler sen mi onlara taşıncan iznin bitene kadar kafam karıştı :44:

BEN 2 ay izinliyken kendi evimde olucam orda sorun yok:)) sonraaaa çalışıcam kendi evime istemiyoruum kayınvalidemleri o yüzden ben iş çıkışı onlara gitcem evlerimiz çok farklı yerlerde onlara geçince orda kalcam 1 yaşına kadar haftada 3 gece ediyo bu da diğer geceler evimde olcam durum böle ama başka da çaresi yok annemde kayınvalidemin orda oturuyo kimi akşam gider yatana kadar annemde takılırım çocukla bu da tesellisi oluyo sanırım :)))

BENİM TEST SONUCUNA :klebsiella pneumoniaeİ YAZILMIŞ
NETTE AÇIKLAMASIDA BUNLAR ŞAŞIRDIM NE YA ŞİMDİ BU
:44:, kısa, uçları yuvarlak, 1-2 mikrometre boy ve 0.5-0.8 mikrometre eninde hareketsiz, sporsuz bir bakteridir. uç uca ikişer ikişer kısa zincirler halinde veya tek tek bulunurlar. çevrelerinde ise polisakkarit yapısında bir kapsül bulunur. gram negatif olup* bakteriyolojik boyalarla iyi boyanırlar. kapsül, sadece hastalık evresinde görülebilir, serumda normal şartlarda görünmez.
Asil Turk - klebsiella pneumoniae nedir ?
genel kullanım besiyerlerinde diğer tüm bağırsak bakterileri gibi üreyebilirler. en uygun 37 santigrat derecede ve ph 7'de iyi ürerler. aerob veya gerektiğinde (fakültatif) anaerobturlar.
hemen hemen bütün şekerleri asit ve gaz halinde parçalarlar. özellikle nişastayı 4 günde parçalayabilmeleri, diğer bağırsak bakterilerinden ayırt edilmeleri için en önemli özelliktir.
imvic test sonuçları --++'dır. yani indol ve metil kırmızısı testi olumsuz, voges proskauer ve sitrat testleri olumludur. (escherichia coli'nin tam tersi olmaktadır bu test)
klebsiella'lar, kuru ortamlarda çok dayanıklı olup, sıcak ortamlarda (55 derece civarında) hemen ölürler. oda sıcaklığında ise haftalarca canlı kalabilir. kemoterapötik maddelere (kanseri engelleyicilere) karşı da çok direnç gösterirler.

klebsiella pneumoniae bakterileri, üst solunum ve dışkı florasında, bulunduğu yerlerde uygun koşulların oluşması veya yer değiştirip diğer sistemlere sıçraması halinde öncelikle pnömoniye sebep olur. hastalık şiddetli ağrılar, titreme ve ateşin yükselmesi ile başlar. ardından öksürükler kanlı ve irinli, balgamlı olur. tedavisiz olgularda yüzde 60-70 ölüm görülebilir. bu zatürre hastalığından başka, sinüzit, menenjit, anjin gibi bir çok hastalığa sebep olabilirler.

halimem canım üzme kendini. kız kaynanaya rahatla. anlat bize biz dinleriz niye susuyon yaw. kocan da tabi mahçup olmamak adına alayım da geleyim demiştir ya da dedirtilmiştir. sabırlı olmaya çalış. boşwer annenlerin yanında olacaksın. en güzeli de o bence. eşin biraz rapor falan alıp doğumdan sonra yanında kalamaz mı ki? niye böle ayrılıklar oluyo hiç dayanamam.

canım bu etkiler miktarına bağlı,bende de az çıktı karnımdaki kasıklarımdaki sancı ondanmış,su içecekmişim bol bol ağrı için de a.kesici,hamilelikten folra da ph ta,bağırsak düzeni de değişebiliyo,sen bu okuduklarına bakma,önlemini al yeter

anladım canım yaaaa öylede senin için zor olur, bende doğum iznimde alayım kaynanamı diyorum sonra nasıl olsa annemle başbaşa kalıcam.

bu nasıl iş ya??? sen diret yine de cnm. ben de senin gibi düşünüyorum. 12 ye kadar giderim sonra de evime gelirim diye... bu müdürler de bi alem haaaa

evet canım ama dr.um la konuştum ben ayarlıcam haftaya perşembe göndericem seni dedi... 2 hafta önde gidiyo bebek satı mı öne alıcak acaba...

valla benimki de sata göre olacak diyor. sırf bu yüzden yarıyıl tatili de iznim içinde olacak. 1 hafta kurban, 2 hafta da sömestr tatili, 3 haftam boşa gidiyor (

eşim de öyle görmüyo,ben de takılmıyom sonra geçer diyom,o da motive ediyo eskiden evde daha çok süslenirdim makyaj yapardım,şimdi arada bi aklıma gelirse yapıyom,daha etkili oluyo arada bi yapmam,seni böyle görmeyeli çok oldu çok özlemişim diyo
hamilelikten dolayı ruhsal olarak etkileniyosun hormonlar yapıyo böyle,ama unutma sen bi annesin ve anneler kutsal olur,güzel olurlar,eşim eskisinden daha çok beğenir oldu beni,bebişini taşıyom ya,gece 50 defa üstümü örtüyo,iyi misin diyo,elekt. gitti gece tuv. e o götürdü çakmak yakıp aydınlattı ortalığı

kimseye bişey deme arada sen kalırsn bırak istedikleri gibi ayarlasınlar,dinlene dinlene gitsin gelsin

zaten olan hep bana oluyor ya(

valla çok sabrediyorum cnm... bigün çok kötü patlarım diye korkuyorum. çünkü inanılmaz sabırlıyımdır ama patlayınca da gözüm hiç bişeyi görmez maalesef... bir de eşim rapor alamaz işi itibariyle... mecburen ayrıyız işte (

kızlar dün gece topik çok sakindi. malum herkesin libidosu yükseldi konuşa konuşa burda.

ben de size aksiyon dolu gecemizi anlatayım.

eşime yemekte ima etmiştim o da çok olumlu karşıladı falan filan. sonra akşam işi vardı dışarı çıktı. 10da geldi. ben de oğlanı uyuttum . eşim gelince direk oturma odasına geçti. ben de yatak odasında kitap okuyordum. çağrı attım gelsin diye gelmedi. biraz daha kitap okuyup yattım 10.30 gibi. sonra 11.30da wcye kalkmışım. ama çok sinirli uyandım. baktım çocuk odasında namaz kılıyo. iyi dedim gelir birazdan. tekrar yattım yok uyuyamıyorum. geldi sarıldı veeeeeeeee uyudu.
benimse uykum kaçtı. bana karşı anlayışlı olmadığını düşünerek kalktım. bilgisayarın başına geçtim kkda takıldım 2ye kadar. sonra bi daha uyumayı denedim yine uyuyamadım döne döne oflaya puflaya sabahı ettim. bu arada ona da bugün okuması için bi not yazdım. sabah canımın sıkkın olduğunu anladı herhalde seni üzmek istemedim diyor. önemli değil dedim. telafi edicem diyor. ben telafi istemiyorum beni istemesini istiyorum

ama önümüzdeki 2 ay doğum öncesi 2 ay da doğum sonrası bu mümkün değil galiba.

valla benimki de sata göre olacak diyor. sırf bu yüzden yarıyıl tatili de iznim içinde olacak. 1 hafta kurban, 2 hafta da sömestr tatili, 3 haftam boşa gidiyor (

bebişler 37-40 arası gelirse o hafta zaten ölüyo çoğu kez öyle yada böyle doğum öncesi boşa gidiyo zaten

bebişler 37-40 arası gelirse o hafta zaten ölüyo çoğu kez öyle yada böyle doğum öncesi boşa gidiyo zaten

yeni yasaya göre ölmüyor cnm... erken doğum olursa eğer; mesela 38. hafta doğdu diyelim, doğumdan sonraki iznin 8 haftadan 10 haftaya kayıyor. yani ne olursa olsun toplam 16 hafta izinliyiz...

kolundan çekip götürecen yoksa uzar gider bu mesele,bizim ne inadımız ne gururumuz var bu konuda ayolıssrnaşık kedi gibiyiz ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…