2011 Aralık Anneleri

Kızlar Herkese selamlar ,
nasılsınız ?Umarım herkes çok iyidir..Yaklaşık 45 dakikadır geçmişi okuyorum da hepimizde benzer konulardan şikayetler var yaşadığımız..
Kayınvalidelerimiz , eşlerimiz , bebek alışverişi , doğum izni ,iş hayatından anneliğe adım , vs...

Bende o kadar takmaya başladım ki..Lise 'yi bitirdiğimden beri çalışan biriyim..
Şimdi 32.haftadan sonra izne çıkıcam ve ayrılıcam..Bebeğimi kimseye bırakmak istemyorum , eşimde hiç çalışmamı istemiyor artık bebekten sonra izinde vermiyor..
Ama ben kendi paramı kazanmaya alışkın birisi olarak nasıl geçineceğiz bilemiyorum Çok takmaya başladım ..PAra konusu çok öenmli kim ne derse desin yani sonuçta herşey parayla oluyor öyle değil mi?

Eşim bana pek para veren eliaçık biri değildir zaten üst katta kayınvalidemler (çok meraklıdır.)oturuyo ay ben napıcam bilmiyorum böyle sıkışıp kaldım yani Bunalımlar Kraliçesi olmama az kaldı :))

Kızlar Herkese selamlar ,
nasılsınız ?Umarım herkes çok iyidir..Yaklaşık 45 dakikadır geçmişi okuyorum da hepimizde benzer konulardan şikayetler var yaşadığımız..
Kayınvalidelerimiz , eşlerimiz , bebek alışverişi , doğum izni ,iş hayatından anneliğe adım , vs...

Bende o kadar takmaya başladım ki..Lise 'yi bitirdiğimden beri çalışan biriyim..
Şimdi 32.haftadan sonra izne çıkıcam ve ayrılıcam..Bebeğimi kimseye bırakmak istemyorum , eşimde hiç çalışmamı istemiyor artık bebekten sonra izinde vermiyor..
Ama ben kendi paramı kazanmaya alışkın birisi olarak nasıl geçineceğiz bilemiyorum Çok takmaya başladım ..PAra konusu çok öenmli kim ne derse desin yani sonuçta herşey parayla oluyor öyle değil mi?

Eşim bana pek para veren eliaçık biri değildir zaten üst katta kayınvalidemler (çok meraklıdır.)oturuyo ay ben napıcam bilmiyorum böyle sıkışıp kaldım yani Bunalımlar Kraliçesi olmama az kaldı :))

Bence şimdi bunları düşünüp canını sıkma boşyeree.en azından hep bebeğinin yanında olucaksın.o sana herşeyi unutturur.bende 2 sene kadar çalışmayı düşünmüyroum. sonrada kreşe inşallahhh.belki sende kreşe verir sonra çalışmaya devam edersin.paraa konusuna gelince evet bebek olunca masraflar artıcak ama insan ne kadar kazanıyosa o kadar yiyoo.hem bebişlerimiz rızklarıyla gelirler eminim

Şimdiye kadar çalıştığın için para verme alışkanlığı gelişmemiştir eşinde. Yoksa çalışmayıp para kazanmazken tabii ki de verecek. Biraz zor olabilir senin için başlarda ama yapacak bir şey yok, o bebeği tek başına yapmadın. Bebeğe bakmak için evde kalacaksan eşin de ona göre davranacaktır canım.

yaaa kendime hiç çekici gelmiyorum demişsin yaaa ben kendimden nefret ediyorum yaaa böyle bi çirkinlik olamaz yaa dün akşam bebek görmeye gittim ben orda bi kadın sende hamileymişsin ne kadar kibar duruyosun ama dedi karnın çok az dedi yukarda dedi öle utana sıkıla teşekkür ettim bide dediki burnun estetikmi dedim hayır değil inanmam dedi yaa delii ne güzel kalkık filan dedi ben çıktıktan sonra benmle resmen dalga geçti ağladım ablamda teselli edim derken yok yüzün güzelleşti senin ne leken var ne çil demezmi ben iyice ağladım aynaya bakamıyorum ya halbuki ne şişim var ne bi lekem ama hiç güzel değilim artık [/B][/QUOTE]

canım benimmmm neden öyle düşünüyorsun bak ne güzel karnın da çıkmamış leken de yok az kaldı şurda iki ay sabretmemiz lazım diyorum ama gel de bana sor kendimi yuvarlacık hisssediyorum hele otururken filan kendimi aynada görürüsem tamam artık dayanamıyorum,en gıcık olduğum soru kaç ,kilo aldınnnn??? snan neeeee dimi amaaa

Moral oldu çok teşekkür ederim Essu Allah büyüktür artık yapacak bişey yok elimde olmadan endişeleniyorum yeni bir hayat kurucam en azından belkide daha hayırlı olur bizler için..

Umarım Balmond'cum inşallah herşey güzel olur canım ..

canım benimmmm neden öyle düşünüyorsun bak ne güzel karnın da çıkmamış leken de yok az kaldı şurda iki ay sabretmemiz lazım diyorum ama gel de bana sor kendimi yuvarlacık hisssediyorum hele otururken filan kendimi aynada görürüsem tamam artık dayanamıyorum,en gıcık olduğum soru kaç ,kilo aldınnnn??? snan neeeee dimi amaaa[/QUOTE]

Hiç moralleri bozmayın kızlar..Ben 57 kg ile başladım şu anda 74 kg oldum hergün çok kg aldım diye söyleniyorum bende napalım vericez doğumdan sonra herşey evlatlarımız için..

kolundan çekip götürecen yoksa uzar gider bu mesele,bizim ne inadımız ne gururumuz var bu konuda ayolıssrnaşık kedi gibiyiz ikimizde
bir çekiyon iki çekiyon üç çekiyon. sonra bakıyorsun hep sen çekiyon. işte o zaman neden böyle diyip gurur yapıyon. bende durum bu. bi de karşındakinin isteksiz olduğunu hissedince kalkıp gidesin geliyor yataktan. bu da ayrı bi sorun. şu hamişlik geçse de eşimin bana bakış açısı eskiye dönse diyorum bazen.

bir gecelik aldım bu hafta gideyimde ikinci geceliğimi alayım birde terlik bakayım ama nasıl model alacağımı bilmiyorum ya terliğimize kadar dikkat ediyoruz he

Cnm geceliğini nerden aldın, ben daha çıkıp bakmadım bile aslında kızılaya gidip koraya falan bakacağım ama istediğim gibi bulurum inş.

geçecek elbet canım,sen de haklısın,herşey fiiiksel olmamalı ruhlarımız aynı bedenlerimiz değişse de

bizde de hep eşim yanaşır.hiç uğaraşamıyom.onun uğraşması daha da hoşuma gidiyo.

canım benimmmm neden öyle düşünüyorsun bak ne güzel karnın da çıkmamış leken de yok az kaldı şurda iki ay sabretmemiz lazım diyorum ama gel de bana sor kendimi yuvarlacık hisssediyorum hele otururken filan kendimi aynada görürüsem tamam artık dayanamıyorum,en gıcık olduğum soru kaç ,kilo aldınnnn??? snan neeeee dimi amaaa[/QUOTE]

valla cnm belkide karnım filan çıkmadı diye bu psikoloji ama gerçekten aynaya bakamıyorum eşim beni beğenmiyo diye dolanıp duruyorum

Hiç moralleri bozmayın kızlar..Ben 57 kg ile başladım şu anda 74 kg oldum hergün çok kg aldım diye söyleniyorum bende napalım vericez doğumdan sonra herşey evlatlarımız için..[/QUOTE]

Bencede neden bunlara takıyorsunuz ki bız kılo alcaz kı bebıslerımız buyusun zaten dogumda 10 kg gıdıo ve onmelı olan dogumdan sonra asırı yemememk emzırırken hızlı kılo verıyorsun 3-5 ayda eskısınden bıle zayıf olanları bılıyorum. kuzenım 110 kg gırdı hamılelıge o napsıun :) ben 65te gırdım 80 oldum 28. haftadayım degısık oldum vucudum falan ama saglıgım daha onemlı kı sabah kahvaltısı ogle yemegı yıyorum aksam yemıorum.yuzumuz gozumuzde sısıcekmıs ılerleyen haftalarda artık ozaman hıc bakmassınız kendınıze

kimse beni merak etmedi mi

üç gün hastanede yattım az kalsın doğuruyodum sancımı zor düşürdüler dün akşam çıktım şimdi tuvalet yemek dışında hep yatıyorum

çalışabilir raporu almaya gittim nolur nolmaz diye sancıma baktılar sancı çıkınca serum verdiler sonra düşmesi gerekirken sancım iyice yükselince erken doğum oluyor diye yatış verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün tansiyonum 8e 4müş ateşim de yüksekmiş ben de hala işi gücü düşünüyormuşum o gün hastaneye gitmeseymişim direk doğuma gidermişiz demek ki

doktorum söylüyordu bebeğin konumu aşagıda dikkat et diye ben de oturarak çalışıyorum işim hafif diye onu dinlenme sayıyordum halbuyse uzanarak dinlenmek lazımmış doktorum baştan beri karşıydı çalışmama sen dayanamazsın bu ilk doğumun sancını bile ayırt edemezsin diye haklıymış dinlemem gerekmiş şimdi kuzu kuzu evdeyim

bi dolu serum ve iğneler yedim her türlü kontrolden geçtim bebek 2buçuk hafta önde diye son adet tarihime doktoru inandıramadım

bol bol dua ettim ediyorum siz de dua edin kızlar bebişimi en azından 1 ay daha karnımda tutabileyim

yaa böyle işte neye niyet neye kısmet

şimdi hastane çantası için aldıklarımı valize koyucam nolur nolmaz siz de mutlaka hazır edin bu hafta erken bana bişey olmaz demeyin

çokkkkkkkkk geçmiş olsun canım... dinlen dikkat ett. doktor haklı biz oturarak iş yapıyoruz yorulmuyoruz sanıyoruz ama bütüngün ayaktayız istirahat yok....
inşallah meleklerimiz vaktiyle ve zamanında sağsalim gelirler.....

ayy çok geçmiş olsun canım ya,dinen geçecektir mutlaka,başından beri mi aşağıdaydı ki bebişin,sakin o lütfen herşey yoluna gircek,iyice dinlen,güzelce beslen kendini çabuk toparlayacaksn inş.ben sancım var diye ultrasona girdim alakası bile yokmuş bağırsaklarımda problem varmış sadece,insan dediğin gibi acemi olunca anlamıyo neyin ne olduğunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…