ciddi misin oleyyyy oleyyyyy oleyyyyyyyyy
yeni torba yasasına göre öyle cnm :)))
Doğum izinleri ile ilgili düzenlemede, 6111 sayılı Kanunla yapılan değişiklik çerçevesinde doğum yapan memura, doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta olmak üzere toplam 16 haftalık analık izni verileceği, çoğul gebelik olması halinde, doğum öncesi 8 haftalık analık izni süresine 2 hafta eklenerek 10 haftaya çıkarılacağı açıklandı. Kamu Personeli Genel Tebliğine göre, beklenen doğum tarihinden 8 hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu doktor raporuyla belgeleyen memur, isteği halinde doğumdan önceki 3 haftaya kadar kurumunda çalışabilecek. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanılarak, ”fiilen çalıştığı süreler” doğum sonrası analık izni süresine eklenecektir.. Erken doğumlarda anlalık iznine gelince.. Doğumun erken gerçekleşmesi nedeniyle, doğum öncesi analık izninin bir kısmını kullanamayan anne de, doğum sonrası analık izni süresine bu izni ilave edebilecek.
bunu da oku da tam olsun:)))
Doğum izinleri ile ilgili düzenlemede, 6111 sayılı Kanunla yapılan değişiklik çerçevesinde doğum yapan memura, doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta olmak üzere toplam 16 haftalık analık izni verileceği, çoğul gebelik olması halinde, doğum öncesi 8 haftalık analık izni süresine 2 hafta eklenerek 10 haftaya çıkarılacağı açıklandı. Kamu Personeli Genel Tebliğine göre, beklenen doğum tarihinden 8 hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu doktor raporuyla belgeleyen memur, isteği halinde doğumdan önceki 3 haftaya kadar kurumunda çalışabilecek. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanılarak, fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenecektir.. Erken doğumlarda anlalık iznine gelince.. Doğumun erken gerçekleşmesi nedeniyle, doğum öncesi analık izninin bir kısmını kullanamayan anne de, doğum sonrası analık izni süresine bu izni ilave edebilecek.
bunu da oku da tam olsun:)))
kudra07'cığım çoktandır görünmüyosun nerelerdesin nasılsın?
al benimkinden de o kadar. dün biraz çıtlattım, dedim doktor normal doğum istiyosanız haftada 2 diyomuş dedim. benimki de dediki ben doktora sordum 6.aydan sonra olmaz dedi diyor. ben de ben niye duymadım diyorum o da işine gelmedi de ondan duymadın diyohem göbeğine bak, nasıl olcakki mümkün değil diyo. biraz daha sabredelim diyo. biraz dediği de nerden baksan ocak sonu. ne sabırlı kocam varmış allahım (
canım bu etkiler miktarına bağlı,bende de az çıktı karnımdaki kasıklarımdaki sancı ondanmış,su içecekmişim bol bol ağrı için de a.kesici,hamilelikten folra da ph ta,bağırsak düzeni de değişebiliyo,sen bu okuduklarına bakma,önlemini al yeter
ben alıyorum canım çok gıcık duruyolar,1-2 yııdlr alıyodum zaten troitten dolayı birden tüylenmiştim şimdi de eskisi gibi biraz da hamilelikten oluyo,ama göğüslerdeki döküldü hep kalanlarda cansızlaştı iyice,doğumdan sonra hepsine veda edeceğimi düşünüyorum çünkü ciddi anlamda azalma oldu,bacaklarımı 2 ayda bi alıyorum geç çıkıyo seyrek ve cansız,kaş bıyık ta öyle
teşekkürler.. aslında hep buradayım ama okumaktan yazmaya fırsat olmadan çıkıyorum.. takipteyim merak etmeyin
bu sabah kontrolümüz vardı, ilk defa NST ye girdim, güne oğluşun kalp atışlarını dinlemekle başlamak iyi geldi :) doktorumuz rahim ağzı boyuna da baktı bugün ve bir problem yok dedi. yakışıklımızda 1800 gr olmuşkısaca herşey yolundaymış.. 15 gün sonra çağırır diye bekliyordum ama bir sıkıntın olmazsa 1 ay sonra göreceğim dedi.. heralde iyi gördü halimizi ki gerek duymadı diye düşünüyorum :)
sen nasılsın, herşey yolunda mı?
inşallah hepimiz bir an önce sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza, insan zaman yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyor
teşekkürler.. aslında hep buradayım ama okumaktan yazmaya fırsat olmadan çıkıyorum.. takipteyim merak etmeyin
bu sabah kontrolümüz vardı, ilk defa NST ye girdim, güne oğluşun kalp atışlarını dinlemekle başlamak iyi geldi :) doktorumuz rahim ağzı boyuna da baktı bugün ve bir problem yok dedi. yakışıklımızda 1800 gr olmuşkısaca herşey yolundaymış.. 15 gün sonra çağırır diye bekliyordum ama bir sıkıntın olmazsa 1 ay sonra göreceğim dedi.. heralde iyi gördü halimizi ki gerek duymadı diye düşünüyorum :)
sen nasılsın, herşey yolunda mı?
inşallah hepimiz bir an önce sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza, insan zaman yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyor
benimde karnımda kasıklarımda ağrı var inşllh deryacım dediğin gb tedavisi kolay bişeydir. bebeğime geçmezde şunun şursaında 6-7 hafta kaldı hasta etmeden dünyaya gtrsm yavrumu...şimdi doktorumu aradım hastası varmış dönecek bana tkrr açıklıcak nettede sağlık ekibi diye site var orada doktorlar soru cvplyr tahlil sonucumu doktora yazdım gndrdm bakalım ne dicek orasıda korktum baya
maaşallah oğluşuna... rahim ağzı ölçümünü nasıl yaptı?? alttan mı baktı???
tünaydın kızlar...
geçmişi anca okuyabildim..deryacım kızına kocaman maşallah.benim kızımda geriden geliyodu.20 gündür pekmez,süt,muz,ceviz,kuru incir,muz yiyorum.inş.benimkinede faydası olmuştur.
destinacım sanada geçmiş olsun.benimde bikaç gündür sanki adet olacakmışım gibi bacaklarımdan kasıklarıma sancılarım oluyo.heralde evde çocuklardan dinlenemiyoz ondan oluyodur.
tülaycım ne güzel oğluşunun odasına kavuşmuşsun.
dün göbüşümün resmini çektim.birazdan göbüş topiğine eklicem.
benimde bacaklarımdakiler cok gec cıkıyor en son ramazan bayramında almıstım daha da almadım normalde 1 ay olmadan alıodum
biz de iyiyiz. yakışıklına bi masallah da bizden.
en son 27+2de gördüm kızımı 1200 gramdı. insallah büyüyodur. ben haftaya görcem kısmetse. bakalım bize ne diyecek doktor amcamızbiz de çok sabırsızlanıyoruz teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?