2011 Aralık Anneleri

yeni torba yasasına göre öyle cnm :)))

Doğum izinleri ile ilgili düzenlemede, 6111 sayılı Kanunla yapılan değişiklik çerçevesinde doğum yapan memura, doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra da 8 hafta olmak üzere toplam 16 haftalık analık izni verileceği, çoğul gebelik olması halinde, doğum öncesi 8 haftalık analık izni süresine 2 hafta eklenerek 10 haftaya çıkarılacağı açıklandı. Kamu Personeli Genel Tebliğine göre, beklenen doğum tarihinden 8 hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu doktor raporuyla belgeleyen memur, isteği halinde doğumdan önceki 3 haftaya kadar kurumunda çalışabilecek. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanılarak, ”fiilen çalıştığı süreler” doğum sonrası analık izni süresine eklenecektir.. Erken doğumlarda anlalık iznine gelince.. Doğumun erken gerçekleşmesi nedeniyle, doğum öncesi analık izninin bir kısmını kullanamayan anne de, doğum sonrası analık izni süresine bu izni ilave edebilecek.

bunu da oku da tam olsun:)))

ya halimem noldu? kaynananla mı bozuksun? yoksa eşini özledin de ondan mı? ben ne kaçırdım? herkes takma kafana demiş de ben anlayamadım :44::44: yoksa ben de derdim

sağolasın canım,20 gün bu senenin izni,20 diğer yılın,30 gün de rapor dersek bebiş 6 aylık olur o zaman

kudra07'cığım çoktandır görünmüyosun nerelerdesin nasılsın?

teşekkürler.. aslında hep buradayım ama okumaktan yazmaya fırsat olmadan çıkıyorum.. takipteyim merak etmeyin

bu sabah kontrolümüz vardı, ilk defa NST ye girdim, güne oğluşun kalp atışlarını dinlemekle başlamak iyi geldi :) doktorumuz rahim ağzı boyuna da baktı bugün ve bir problem yok dedi. yakışıklımızda 1800 gr olmuş kısaca herşey yolundaymış.. 15 gün sonra çağırır diye bekliyordum ama bir sıkıntın olmazsa 1 ay sonra göreceğim dedi.. heralde iyi gördü halimizi ki gerek duymadı diye düşünüyorum :)

sen nasılsın, herşey yolunda mı?

inşallah hepimiz bir an önce sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza, insan zaman yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyor

dün akşam üstüne gideyim dedim ay sonra kıyamadım canım benim kendını kotu hıssettı bundan sonra açmıyacam bile konuyu

benimde karnımda kasıklarımda ağrı var inşllh deryacım dediğin gb tedavisi kolay bişeydir. bebeğime geçmezde şunun şursaında 6-7 hafta kaldı hasta etmeden dünyaya gtrsm yavrumu...şimdi doktorumu aradım hastası varmış dönecek bana tkrr açıklıcak nettede sağlık ekibi diye site var orada doktorlar soru cvplyr tahlil sonucumu doktora yazdım gndrdm bakalım ne dicek orasıda korktum baya

benimde bacaklarımdakiler cok gec cıkıyor en son ramazan bayramında almıstım daha da almadım normalde 1 ay olmadan alıodum

biz de iyiyiz. yakışıklına bi masallah da bizden .

en son 27+2de gördüm kızımı 1200 gramdı. insallah büyüyodur. ben haftaya görcem kısmetse. bakalım bize ne diyecek doktor amcamız biz de çok sabırsızlanıyoruz teyzesi

selam kızlar umarım iyisinizdir.....
biraz daha yazsaymışınız zar zoruna okudum zaten bilgisayarım eski 1 saatte sayfa açılıyor.....
kış geldi ben ince giyindim bugün ve biraz üşüdüm inş hasta olmam.... pardesü giydim yağmurluk olanlarından ama göbişim kapanmıyor... ve hiçbir paltom olmuyor.... yeni mi alacam şimdi yaaaa.... biraz daha güzel gitseydi havalar 5 hafta daha sonrası önemli değil evden dışarı çıkmazdım.....

tülay canım gözün aydın odan gelmiş... güle güle kullansın oğluşunn...
destina çok geçmiş olsun kasık altımda ağrı bende de var ve akıntıda var sanırım benimkide ondan oluyor... yarın dr gidicem sabahtan idrar tahlili yapmamı istemişti bakalım....

kızlar bakıyorum dogum sonrası ne kadar ızın kullanacagınızı yazmıssınız.Ben direk ücretsiz ızne ayrılacam valla eşimle son kararı verdık.Allahın ıznıyle martta ayrıllacam seminer zamanıda gerı baslayacam eee yaz maasımı alayım.o yuzden sımdıden kenara 3-5 atmaya calısıyoruz 3-4 ay tek maas olacagız.Ama kızım cok kucuk 2 aylıkken veremem bakıcılara bakacak kişide yok ne anneannesi ne babaannesi gelebılır;eşiminde benimde hala okuyan kardeslerı var.

maaşallah oğluşuna... rahim ağzı ölçümünü nasıl yaptı?? alttan mı baktı???

bana buskopan al sadece dedi ama yazdırmadım ben gittikçe azaıylo zaten,bol bol su içeyim geçecektiri,günde 3 kere ağrı kesici almak hiç mantıklı gelmiyo hamişken

cnm yazdım ama gördün mü bilmiyorum. o mesajı da sildim :)

olmadı özelden yazarım... öptüm cnm çok...

Son düzenleme:
tünaydın kızlar...
geçmişi anca okuyabildim..deryacım kızına kocaman maşallah.benim kızımda geriden geliyodu.20 gündür pekmez,süt,muz,ceviz,kuru incir,muz yiyorum.inş.benimkinede faydası olmuştur.
destinacım sanada geçmiş olsun.benimde bikaç gündür sanki adet olacakmışım gibi bacaklarımdan kasıklarıma sancılarım oluyo.heralde evde çocuklardan dinlenemiyoz ondan oluyodur.
tülaycım ne güzel oğluşunun odasına kavuşmuşsun.
dün göbüşümün resmini çektim.birazdan göbüş topiğine eklicem.

maaşallah oğluşuna... rahim ağzı ölçümünü nasıl yaptı?? alttan mı baktı???

benim sancım var dedim ultrasonla bakıp rahim ağhzında açılma yada incelme yok dedi,ishal varmı dedi tahlil istedi ufak tefek bişeyler çıktı idrarda sadece,hamileliktn yada yediğin bişeyden bağırsak düzenin değişmiş sancının sebebi bu dedi,nst ye girmedim

sağol canım,kesin olmuştur canım görceksin,sola yat mutlaka bu çok iyi geliyomuş bebeğe,ben 3 aydır hep sola yatıyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…