canım dr da 3 gün önce gttğimde idrar tahlili verdi tahlilde lekosit çıkmadı bugun de kültür sonucu çıkacak bakalım sanırım onda çıkar sistik gb bişey zaten hamilelik önceside şimdide kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyondan.sık wc ye gtmk çok kötü ya yola çıkınca hele her gördüğümüz opette duruyoruz mola için. bu arada bayramda gidebilecekmisiniz sizler memleketlerinize benim bursa sadece 3 saat ama gidemeyeceğim yolculuk yapamıyorum ağrıdan nolcak bilmem 4 gün tatil canım da sıkılacak biyerlere gtmk te istiyorum istanbul içi yada 1 saat çevresinde gidilebilecek günübirlik biyer biliyormusunuz çocuklarında sıkılmayacağı
slm kızlar,
bugün işe gidemedim..2 gündür tansiyonum düşüyo..bayılıcam diye korkar oldum..zaten son 1 haftam kaldı..haftaya 32. haftalık olunca bitiyo iş..bi de bi arkadaşımın bebeği 12. haftasında 2li test için ense kalınlığı ölçüldüğünde büyük çıktı alındı dün bebek..o da çok etkiledi beni...
Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
tülaycım gözün aydın güle güle kulllansın oğluşun odasını,kayınvalidene gelince salla gitsiiiiiin.valla ben annem gibi anlaşabildiğim bi kayınvalidem olsun çok isterdim ama nerdeeeee.bizim sorunumuz da bi türlü samimi olamıyoruz yani ben olamıyorum kadın benden çekiniyor.bana söylemesi gereken şeyleri ya oğluna söylüyor yada anneme söylüyor beni ikna etmesi için ben de çıldırıyorum sanki adam yerine koymamış gibi.mesela haftasonu iki gün üstüste beraberdik,pazar günü oh dedim artık dinlencem neymiş efendim bi yakın akrabamız var ona gidiyolarmış oğlunu arıyor yine bi ısrar bi kıyamet gelin diye.kiiiii önceki iki gün gitmemizi söylediği o akarabalarla da berberdik zaten.hayret bi olay ben gitmek istemedim eşimle suratlarımız beş karış oturduk bikaç saat sonra ben aradım gelmiycez dedim,daha diyoki oğlum gelcez demişti.diğer bi konu ev kredisi ödüyoruz sıkışığız çok,bu doğum zamanı ben de çalışamayınca çok sıkışcaz,aylardır tutturmuş bizim evde doğalgaz bağlatma durumuz var ama şu an aclesi yok neymiş bebğin altınlarıyla doğalgaz sounumuzu çözmeliymişiz,yawww bizim 2milyar kredi ödüyoruz her ay onu nasıl ödeyebiliyormusunuz demiyorda anneme onu söylüyor aman siz ikna edin de onu yaptırsınlar herkes yaptırdı diye...ohhhh anlattım da biraz rahatladımmm...
nanancım senin o çok sık tuvalet olayı sistit olabilir canım bence ihmal atme enfeksiyon artınca çözümü de zor oluyor.
deryacım senin kızına da maşallahhhh
VALLA CİCİM haklısın satıcan anasını atıcan göbecikleri o olcak hehehehehe
başka torun olsa da milletin çok umrunda kendi oğlu ananenin iş var diyip gitmiyo dahası varmı herşeye kocam o yüzden ya benim kocam geçen kışa kadar ananesinin kömürü bitti diye arabayla b.düzünden b.paşaya gidip o da 3-4 torba kömür alıp bırakıyodu ananesine düşün mesela git gel en az 1,5 saat sürer arabayla kayınvalideme söylendim biraz duruldular taksi tutun yaaa 3 torba kömür için ayıptır yani burdan gidiş geliş benzini var zaman kaybı var bizim tartışmamız oluyo bu yüzden el insaf
ayyy böle bi aileyle nası h.içi yaşıcam bilmiyorum ya deli olup çıkcam yada çocuğu alıp kaçcam öle görünüyo
baya baya dökmüşsün içini canım ya en güzeli benm gibi yapıcaksınız hiç görüşmeyeceksiniz bizimkide dün demiş kim bakıcak doğumdan sonra filan eşimde annesi demiş evi doğalgazlımı diye sormuş eşimde evet demiş hahahah kadına bak oğlum sana ödetirler faturayı demiş dengesiz kadın oğluda ödemem filan diyicek sandı zaar tabi ben ödiycem demiş bende ilk defa senin annen çok zırlıyo dedim nasıl çıktıysa ağzımdantülaycım gözün aydın güle güle kulllansın oğluşun odasını,kayınvalidene gelince salla gitsiiiiiin.valla ben annem gibi anlaşabildiğim bi kayınvalidem olsun çok isterdim ama nerdeeeee.bizim sorunumuz da bi türlü samimi olamıyoruz yani ben olamıyorum kadın benden çekiniyor.bana söylemesi gereken şeyleri ya oğluna söylüyor yada anneme söylüyor beni ikna etmesi için ben de çıldırıyorum sanki adam yerine koymamış gibi.mesela haftasonu iki gün üstüste beraberdik,pazar günü oh dedim artık dinlencem neymiş efendim bi yakın akrabamız var ona gidiyolarmış oğlunu arıyor yine bi ısrar bi kıyamet gelin diye.kiiiii önceki iki gün gitmemizi söylediği o akarabalarla da berberdik zaten.hayret bi olay ben gitmek istemedim eşimle suratlarımız beş karış oturduk bikaç saat sonra ben aradım gelmiycez dedim,daha diyoki oğlum gelcez demişti.diğer bi konu ev kredisi ödüyoruz sıkışığız çok,bu doğum zamanı ben de çalışamayınca çok sıkışcaz,aylardır tutturmuş bizim evde doğalgaz bağlatma durumuz var ama şu an aclesi yok neymiş bebğin altınlarıyla doğalgaz sounumuzu çözmeliymişiz,yawww bizim 2milyar kredi ödüyoruz her ay onu nasıl ödeyebiliyormusunuz demiyorda anneme onu söylüyor aman siz ikna edin de onu yaptırsınlar herkes yaptırdı diye...ohhhh anlattım da biraz rahatladımmm...
nanancım senin o çok sık tuvalet olayı sistit olabilir canım bence ihmal atme enfeksiyon artınca çözümü de zor oluyor.
deryacım senin kızına da maşallahhhh
slm kızlar,
bugün işe gidemedim..2 gündür tansiyonum düşüyo..bayılıcam diye korkar oldum..zaten son 1 haftam kaldı..haftaya 32. haftalık olunca bitiyo iş..bi de bi arkadaşımın bebeği 12. haftasında 2li test için ense kalınlığı ölçüldüğünde büyük çıktı alındı dün bebek..o da çok etkiledi beni...
tünaydın olmş yatünaydın herkese
yaaa kendime hiç çekici gelmiyorum demişsin yaaa ben kendimden nefret ediyorum yaaaböyle bi çirkinlik olamaz yaa dün akşam bebek görmeye gittim ben orda bi kadın sende hamileymişsin ne kadar kibar duruyosun ama dedi karnın çok az dedi yukarda dedi öle utana sıkıla teşekkür ettim bide dediki burnun estetikmi dedim hayır değil inanmam dedi yaa delii ne güzel kalkık filan dedi ben çıktıktan sonra benmle resmen dalga geçti ağladım ablamda teselli edim derken yok yüzün güzelleşti senin ne leken var ne çil demezmi ben iyice ağladım aynaya bakamıyorum ya halbuki ne şişim var ne bi lekem ama hiç güzel değilim artık
saol canım..kanım da düştü zaten bu ay..herhalde ondan böyle oldum..hadi ya çok üzüldüm canm ya çok mu kalınmış kesinmiymiş ya sağlıklıyken aıdddıysa off ya çok zor bi durum,böyle denip te sağlıklı doğan o kadar bebiş var ki,bi de cana kıymak var bi yanda vebali ağır,Allah yardmıcları olsn çok zor bi durum,sen e ddikkat et aman benim de sabahları düşüyo çoğu zaman,pekmez ye iyi gelir,bi de aç kalma az ye sık ye
Geçmiş olsun canım. Etrafta böyle şeyler olunca insan ister istemez etkileniyor. Allahtan artık testler, ultrasonlar var da önceden önlem alınabiliyor. Sen sakin olmaya çalış. İşe gitmeyerek iyi yapmışsın. Ohh, yağmur da var, üstüne battaniyeyi çekip sıcak bir bardak çay al eline, televizyonu da aç, ne güzelllll. Televizyon izlerken uyukla. Ben de inşallah 37. haftadan sonra yapacağım bunları. :)
kızlar ya ben şeker hastası olduğum için herşeyi yiyemiyorum pekmez muz gibi mesela olduğunda da böyle tadımlık alıyorum doktor bana sana iyi gelicek en iyi ilaç dedi o şurubu verdi düzenlide içtim ama faydası olmamış buna rağmen devam edicez dedi bakalım artık,bide bu pekmezin filan sanırım şekersiz doğal olanları varmış onları araştırıcam artık öyle takviye edicem :)
canım bende köy pekmezi yemiştim doğal baibbblirsen bi yerden o iyi gelcektir
size çok enterasan gelebilir ama ben hiç bir gece sol tarafıma yatmadım yatamıyorum mümkün değil sağ tarafıma bi yatıyorum ohh nasıl rahatım sağım solum hiç belli olmaz işte benm
sola yatınca bebeğe daha fazla oksijen gidiyo,bebek daha iyi beslenip büyüyo,ben sağa yatınca yan tarafımda küt küt atan göbek bağıymış,sıkıştığı için öyle oluyomuş,bebiş az hareket ediyo sağa yatınca,ama sola yatınca dünyalar onun oluyo sanki kıpır kıpı r hareketleniyo,mutlaka öyle yat farkı görceksin
yaaa kendime hiç çekici gelmiyorum demişsin yaaa ben kendimden nefret ediyorum yaaaböyle bi çirkinlik olamaz yaa dün akşam bebek görmeye gittim ben orda bi kadın sende hamileymişsin ne kadar kibar duruyosun ama dedi karnın çok az dedi yukarda dedi öle utana sıkıla teşekkür ettim bide dediki burnun estetikmi dedim hayır değil inanmam dedi yaa delii ne güzel kalkık filan dedi ben çıktıktan sonra benmle resmen dalga geçti ağladım ablamda teselli edim derken yok yüzün güzelleşti senin ne leken var ne çil demezmi ben iyice ağladım aynaya bakamıyorum ya halbuki ne şişim var ne bi lekem ama hiç güzel değilim artık
slm kızlar,
, ohh ne güzel valla dayanmışlar sizebenide al kaçarken benimde kaynanam doğumda bana gelcek bikaç ay kalcak, aramız iyidir normalde ama çokta dipdibe olunca aramız bozulcak gibime geliyo
bide çocuk olunca daha çok içli dışlı olucaz sanki, ben daha şimdiden bebeğimi kıskanır oldum ayy huyum suyum değişti beeeee
, ohh ne güzel valla dayanmışlar sizebenide al kaçarken benimde kaynanam doğumda bana gelcek bikaç ay kalcak, aramız iyidir normalde ama çokta dipdibe olunca aramız bozulcak gibime geliyo
bide çocuk olunca daha çok içli dışlı olucaz sanki, ben daha şimdiden bebeğimi kıskanır oldum ayy huyum suyum değişti beeeee
slm kızlar,
saol canım..kanım da düştü zaten bu ay..herhalde ondan böyle oldum..
kayınvalideyle geçirilecek bikaç ay mıvallaha gözüm döndü. allah yardımcın olsun. biz de mesafeliyiz. benimki de bişey diyecekse oğlu aracılığıyla söyler genelde. ben de sinir olurum bi taraftan ama bi taraftan da iyi inşallah benimki o kdar kalmaz. benimki annem gittikten sonra gelcekmiş. acep ne kadar kalmayı planlıyor? bi de yaza kadar kalırmış :18::18::18:
ben hiç bi dönem çok anlaşamadım:)))) şimdi çocuk olunca valla doğumu da herkes sabırsızlıkla beklerken ben biraz daha uzasa ben bi süre daha hamile kalsam diyorum düşün yani çocuğa yaklaştıkça eşimin ailesiyle yaşıcam günler de yaklaşıyo(((( neyse gelsin bebeklerde napalım işi de bırakmak istemediğimden bişey de diyemiyom tabi mecburiyet bi şekilde yaşıcaz amaann olmadı tutarım orda kiralık ev hiçte uğraşamam onlarla
canım ben de bugün 28+1 im. en sondan ben geliyorum sanki bu topikte. ben de biran önce 30 olsak 32 olsak diyip duruyorum.ya ben bu pazartesi 30 haftalık olcammtopişin en son doğuracaklarından yaniii sizin 32 leri görünce ayyy nasıl korkuyolardır heyecan basıyodur diye kendimi teselli ediyorummm hepinize nanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?