2011 Aralık Anneleri

canım bebek aşağıdaysa da olabiliyo,şeker yüksekse de,inş. öyle bişey yoktur,ya da 2.3. hamileliklerde aah hfazla olurmuş,ben anneme ge ce1-2 defa gidiyom diyom,senin ilkin daha diyo,geçen gün hapşırdm altıma kaçırdım yolda olabiliyo yani böyle şeyler bi de bebek büyüdükçe idrar torbasına baskı yapıyo daha çok gidiyoz,birsürü etken var kişiden kişiye değişir bu

Geçmiş olsun canım. Etrafta böyle şeyler olunca insan ister istemez etkileniyor. Allahtan artık testler, ultrasonlar var da önceden önlem alınabiliyor. Sen sakin olmaya çalış. İşe gitmeyerek iyi yapmışsın. Ohh, yağmur da var, üstüne battaniyeyi çekip sıcak bir bardak çay al eline, televizyonu da aç, ne güzelllll. Televizyon izlerken uyukla. Ben de inşallah 37. haftadan sonra yapacağım bunları. :)

evet biz yeni evliyis hanımın bi akrabasının düğünü var kocamı aramış demiş kocam c.tesi geldi aaa ben sana sölemeyi unuttum tülay düğün var böle böle bende temizlik yapmışım hiiiçç düğün havamda değilim siz gidin dedim gittiler annesi ve ananesiyle sahneye bak tabi beni sormuş insanlar sonradan kayınvalidem dedi aylar sonra çok utandım kızım gelmedin seni sordular eeeee öle beni saymaz aramazsan böle utanırsın gerçi yine düğün falan olduğunda oğluyla konuşuyo çok değişen bişey yok yani gerçi bizim aramızda öle bi samimiyette yok arasada gidelim kızım dese gitmem o da var bende tanıyosam gidiyom tanımıyosam zaten kocam da demiyo

, ohh ne güzel valla dayanmışlar size benide al kaçarken benimde kaynanam doğumda bana gelcek bikaç ay kalcak, aramız iyidir normalde ama çokta dipdibe olunca aramız bozulcak gibime geliyo
bide çocuk olunca daha çok içli dışlı olucaz sanki, ben daha şimdiden bebeğimi kıskanır oldum ayy huyum suyum değişti beeeee

baya baya dökmüşsün içini canım ya en güzeli benm gibi yapıcaksınız hiç görüşmeyeceksiniz bizimkide dün demiş kim bakıcak doğumdan sonra filan eşimde annesi demiş evi doğalgazlımı diye sormuş eşimde evet demiş hahahah kadına bak oğlum sana ödetirler faturayı demiş dengesiz kadın oğluda ödemem filan diyicek sandı zaar tabi ben ödiycem demiş bende ilk defa senin annen çok zırlıyo dedim nasıl çıktıysa ağzımdan bölee baka kaldlı suratıma bende geri vites yapmadım tabi

cnm benm ya ALLAH sabır versin inş. sende dikkat et kendine

ben de iyice çirkinleştim. yüzümde lekeler çıktı. bi de yüzden de kilo almışım. hiç aynaya bakasım yok. zaten aynanın karşısına geçince direkt göbeğime bakıyorum, ne saç ne baş, hak getire. zaten çirkinleştim diye de iyice koyverdim ne yalan söyliyim

saol canım..kanım da düştü zaten bu ay..herhalde ondan böyle oldum..

32. de neden ayrılmıyosun canım..sonraya mı aktarıcan..

ben de ben de var,kırmızı minik lekeler de,koca bi göbeğim,çatlamış göğsüm ve karnım ama mutluym aldırmıyom,kızım geliyo gerisi boş

yya bu ense kalınlıgı testi bazen yanlış olabiliyo, bide yanlışsa o bebeğin vebalini nasıl taşıyacaklar bide 10-12 haftalık kocaman bebek oluyo

ya ben bu pazartesi 30 haftalık olcamm topişin en son doğuracaklarından yaniii sizin 32 leri görünce ayyy nasıl korkuyolardır heyecan basıyodur diye kendimi teselli ediyorummm hepinize nanik

kayınvalideyle geçirilecek bikaç ay mı vallaha gözüm döndü. allah yardımcın olsun. biz de mesafeliyiz. benimki de bişey diyecekse oğlu aracılığıyla söyler genelde. ben de sinir olurum bi taraftan ama bi taraftan da iyi inşallah benimki o kdar kalmaz. benimki annem gittikten sonra gelcekmiş. acep ne kadar kalmayı planlıyor? bi de yaza kadar kalırmış :18::18::18:

ben hiç bi dönem çok anlaşamadım:)))) şimdi çocuk olunca valla doğumu da herkes sabırsızlıkla beklerken ben biraz daha uzasa ben bi süre daha hamile kalsam diyorum düşün yani çocuğa yaklaştıkça eşimin ailesiyle yaşıcam günler de yaklaşıyo(((( neyse gelsin bebeklerde napalım işi de bırakmak istemediğimden bişey de diyemiyom tabi mecburiyet bi şekilde yaşıcaz amaann olmadı tutarım orda kiralık ev hiçte uğraşamam onlarla

cnm benim seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama 1 değil 2 haftan var daha. tam 32+0 da veriyorlar raporu ((

ya kociş 2 ay kalıcak diyo, kaynana ise belli olmaz sıkılırsam 1 ay dururum giderim diyo ( yaşadıkları yer sessiz, alışmış sessizliğe benim semtte çok gürültülü kafası kaldırmazsa) beni oturdugum bina anneminkiyle yanyana, yani mahalle bekarlığımın mahallesi buyuzden gelenim gidenim hiç eksik olmaz, kaynanam alışkın değil öle gelene gidene kafası şişerse erken gider belkim

herkesee günaydınn hattaa tünaydınn.günlerdir giremedim netee geçmişi okuyum dedim ama anca yarısını okuyabildim henüz.
hala bebek odası için hazırlık yapmayan varmı benim gibi.ne eşylaarı yıkadım ne bebek odasını aldık. nolucak halimiz bilmiyorum.eşiminde ayağında sorun çıktı yürümekte zorlanıyo. o yüzden gidip bakamadık bi türlü kafayı yiycem. ama artık bebeğin eşyalarını yıkayıp hurca kaldırmaya karar verdim. en azından hastane çantamı hazırlarım sonr bebek odasıda gelince yerleştirirz içine.
bu arada hafta sonu ağdaya gittimm.bayaa uzun sürdü.m2 geniş oluncaa.ee tabi birazda acılı. sağolsun kızdaa bayaa narin davrandı.doğrumdan önce 1 kere daha gidebilirsem süper olur.korkmuştım bende çok kasılma olurmu falan diye ama korktuğum gibi olmadı.

canım neden eşinin ailesiyle yaşıyosun ? eviniz ayrı değilmiydi, doğumda yanına mı yerleşçekler sen mi onlara taşıncan iznin bitene kadar kafam karıştı :44:

ya ben bu pazartesi 30 haftalık olcamm topişin en son doğuracaklarından yaniii sizin 32 leri görünce ayyy nasıl korkuyolardır heyecan basıyodur diye kendimi teselli ediyorummm hepinize nanik
canım ben de bugün 28+1 im. en sondan ben geliyorum sanki bu topikte. ben de biran önce 30 olsak 32 olsak diyip duruyorum.

bu arada dün doktorumuz 32de çalışabilir raporu verelim dedi ben de ya çalışamazsam zorlanıyorum dedim. zorla kendini biraz dedi 37de ayrıl da doğumdan sonra bebeğinle vakit geçir. doğum öncesi evde oturup ne yapacaksın dedi. sonra da günlük 3 saat analık iznin var kullan dedi. küçük bi köyde okulda çalışıyorum kullanamam dedim. arkasında dur izninin ne demek kullanamam dedi. ben de çocuklara karşı sorumluluklarımız var sııkıntı olur müdür daha önce de kullandırtmadı dedim. bakalım bu sefer daha sert çıkıcam müdüre. müdür diyo ki gün içinde gider gelirsin. ben de sabahtan 4 saat derse gireyim öğleden sonraki 2 saat eve gideyim diyom. olmaz diyo. arada gidip gel diyo. benim eve gitmem zaten 1 saat 10 dk. adam biliyo günde 4 defa aynı yolu çekemeyeceğimi. hiç kolaylık yapmıyor. bakalım ne olcak 2. döneme kim öle kim kala.

.....................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…