günaydın kızlar
annis doğum günün kutlu olsun, bebişinle sağlıklı mutlu yıllar cnm.
deryam videonu izledim cnm çok güzell, ağlamasına bayıldım
bende kontrolümde cd isticem.
bu gece kabus gördüm, hala etkisindeyim :18::18::18:
luveyladan haber varmı ????
Face'de sizi nasıl ekleyebilirim kızlar?
Kızlar sakın facede birbirinizi eklemeyin, ben ocak annelerindeydim, sonradan geldim buraya. Onlar facede eklediler birbirlerini. Buralara uğramaz oldular, topic kapanmak üzere, arasıra bakıyorum, in cin top oynuyo. Herkes çok üzüldü bu duruma.
Arkadaşlar merhaba ,
Moralim cok bozuk dünden beri babamın borcları yuzunden benım maaşa haciz geldı ve esımle kıt kanaat gecınen ınsanlarız dogumum 2 ay sonra ama bole uzuntu stressten dolayı erken dogum olcak dıe korkuom.haciz kaldırmak ıcınde 6bine yakın para lazım bulmam yada bulmamız ımkansız ne yapacagım bılmıyorum. ıcımdekı sıkıntı gecmıyor bır turlu ne yapsam ne etsem eşimde seni bosucam dıo sanırım gozumu korkutmak ıcın ama olsun yıne de destek olması lazım.
ne yapsam bılemedım bı mucıze olurmu kı
Kızlar sakın facede birbirinizi eklemeyin, ben ocak annelerindeydim, sonradan geldim buraya. Onlar facede eklediler birbirlerini. Buralara uğramaz oldular, topic kapanmak üzere, arasıra bakıyorum, in cin top oynuyo. Herkes çok üzüldü bu duruma.
Arkadaşlar merhaba ,
Moralim cok bozuk dünden beri babamın borcları yuzunden benım maaşa haciz geldı ve esımle kıt kanaat gecınen ınsanlarız dogumum 2 ay sonra ama bole uzuntu stressten dolayı erken dogum olcak dıe korkuom.haciz kaldırmak ıcınde 6bine yakın para lazım bulmam yada bulmamız ımkansız ne yapacagım bılmıyorum. ıcımdekı sıkıntı gecmıyor bır turlu ne yapsam ne etsem eşimde seni bosucam dıo sanırım gozumu korkutmak ıcın ama olsun yıne de destek olması lazım.
ne yapsam bılemedım bı mucıze olurmu kı
kızlarrrrrrrrrr facede bulamıyorum çıkmıyooo delırecem yaaaaaaaaaaa
kızlar bugün eşime işe gitmeden mutfağın halısını sildirdim canım benim ya çok ta güzel silmiş Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gittiğinden bu yana dua ediyorum walla
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
leyla adına çok züülüdm gerçekten umarım bebiş sabredebildiği kadar sabreder en azından 36. haftasına kadar felan.. neyse umarım sonunda ağlıkla alır bebişini kucağına leyla arkadaşımız topiğimizin ilk bebişide gelmiş olur böylelikle...
allah üçünüde sana bağışlasın canım hoşgeldin aramıza....
cinsiyetleri ne ?
tulay ne ettin kuzum sen fena stok yapmışsın gerçektensanki bebek doğunca bez kıtlığına gircekmişsin gibi allah seni ne etmeye emi... hala birde 10 kiloluklarına bakıcam diyorsun ne kadar hızlısın sen yaa bu arada oğlunun odası geldimi???
günaydın kızlar
oğlumun odası geldi cnm yerleştirdik kıyafetlerimizi dün de perdesini ütüledim kocam taksın bu akşam biter aaa ama halı bakcam ikeadan ancak o zaman foto koyabilirim :)))) biraz daha bekliceniz eklicem fotosunu bez depomuzu da çekeris hehehehe
bende fotosunu isticektim yerleştirdiysenama neyse halıyıda bekleriz öyle gösterirsin...
Leyladan aynen aktariyorum:
Gunaydin fatmacigm. Gecemiz iyiydi cok sukur. Kanamam azaldi. Bir hafta sonra bir aksilik olmasa 34. Haftalik olunca doguma alacaklar. Haftaya bugun insallah. Dua edin canim oncesinde bir aksilik olmasin da bebisim bir hafta daha gelìssin. Bol sut iciyorum, bal ve ceviz yiyiyorum bakalim. Dusundugun icin Cok tesekkur ederim canim. Telefondan nete girip yazilarinizi takip etmeye calisiyorum. Kizlar merak etmisler, durumumu ve sevgilerimi ilet canim. Annisin dogum gununu kutluyorum. Yarinda tulayuzun arkadasimizinmis onunkide kutlu olsun simdiden. Hayirli omurler diliyorum. Rahatsiz ve araba faciasi geciren arkadaslara cok gecmis olsun dileklerimi ilet canim. Biraz postaci gibi oldun ama iyiymis. Hakkini helal et.
leyla adına çok sevindim umarım bir hafta daha bekler bekledikten sonrada belki bekleyebilirse biraz daha bekletirler inşallah.. hadi bakalım hayırlısı ile gelsin topiğimizin ilk bebişi...
gunaydıııııııın
dogum gunun kutlu olsun annis,
bugun bızım de evlilik yıldönümümüz,3.yılı bitirdik :)
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım sizinde nice beraber seneler devirmeniz dileğimle...
kızlar yaaa.... geçen bi arkadaş pudrayı doktorlar önermiyor dedi. benim hiç bilgim yoktu. bi bakayım dedim ve şöyle bi yazı buldum...
Yapilan bilimsel calismalarda pudranin kadinlarda yumurtalik kanserine neden oldugunun belirlendigini ifade eden Tuketici Haklari Dernegi Samsun Subesi Baskani ve Halk Sagligi Uzmani Dr. M.Emin Dinccag, `Sik olarak kullanilan pudranin bu etkisi, hayvan deneyleriyle ortaya konulmustur. Kadinlarin yumurtalik kanserlerinin nedeni genellikle cevresel etkenler olarak bilinmektedir. Gunumuze kadar en cok arastirilan cevresel etkenler arasinda asbest ve pudra yer almaktadir. Asbest (beyaz toprak) Anadolu`da bircok bolgede ev badana etmekte ve endustride kullanilmaktadir.
Asbestin bir tur akciger zari kanseri yaptigi belirlenmistir. Pudranin kimyasal yapisi da asbeste buyuk olcude benzer. Pudra ve asbest arasindaki bu kimyasal benzerlikten dolayi pudranin da yumurtalik kanserine neden olabilecegini dusunen bilim adamlarinin yaptigi calismalar, pudranin kanser yapici etkisi olabilecegini tespit etti. Pudra, kadinlar arasinda ozellikle kozmetik amacli cok kullanilan bir maddedir. Emici ve kurutucu ozelligi nedeniyle pudranin dus sonrasi ve ozellikle ameliyathane eldivenlerinin yapismamasi nedeniyle, kadinlarda ve bebeklerde yuz temizliginde kullanildigi bilinmektedir. Saglik problemi olusabilecegi icin bundan sonra dikkatli olunmalidir` dedi.
ne diyorsunuz??? böyle bişeyi biliyor muydunuz önceden. ben chicco nun pudrasını almıştım bile...
ben pudra kullanırmıyım kullanmazmıyım bilmiyorum ama bizi sanırım bu güne kadar annelerimiz pudrayla büyütmüş ki dalin chicco vs değil bildiğin bakkal pudrasıyla...ben birşey olacağını sanmıyorum ona bakarsanız o kadar çok üründe kanser yada başka hastalık yapabilecek şeyler buluyorlarki biz yaşamayalım yani... annemde almış dalinin pudrasını ama kullanırmıyım kullanmazmıyım bir fikrim yok şimdilik...
merhaba hanımlar , ben aranıza geç katıldım ama çok samimi çok faydalı bir forum olmuş. hepimizi Allah kurtarsın. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı...
kızlar yaaa.... geçen bi arkadaş pudrayı doktorlar önermiyor dedi. benim hiç bilgim yoktu. bi bakayım dedim ve şöyle bi yazı buldum...
Yapilan bilimsel calismalarda pudranin kadinlarda yumurtalik kanserine neden oldugunun belirlendigini ifade eden Tuketici Haklari Dernegi Samsun Subesi Baskani ve Halk Sagligi Uzmani Dr. M.Emin Dinccag, `Sik olarak kullanilan pudranin bu etkisi, hayvan deneyleriyle ortaya konulmustur. Kadinlarin yumurtalik kanserlerinin nedeni genellikle cevresel etkenler olarak bilinmektedir. Gunumuze kadar en cok arastirilan cevresel etkenler arasinda asbest ve pudra yer almaktadir. Asbest (beyaz toprak) Anadolu`da bircok bolgede ev badana etmekte ve endustride kullanilmaktadir.
Asbestin bir tur akciger zari kanseri yaptigi belirlenmistir. Pudranin kimyasal yapisi da asbeste buyuk olcude benzer. Pudra ve asbest arasindaki bu kimyasal benzerlikten dolayi pudranin da yumurtalik kanserine neden olabilecegini dusunen bilim adamlarinin yaptigi calismalar, pudranin kanser yapici etkisi olabilecegini tespit etti. Pudra, kadinlar arasinda ozellikle kozmetik amacli cok kullanilan bir maddedir. Emici ve kurutucu ozelligi nedeniyle pudranin dus sonrasi ve ozellikle ameliyathane eldivenlerinin yapismamasi nedeniyle, kadinlarda ve bebeklerde yuz temizliginde kullanildigi bilinmektedir. Saglik problemi olusabilecegi icin bundan sonra dikkatli olunmalidir` dedi.
ne diyorsunuz??? böyle bişeyi biliyor muydunuz önceden. ben chicco nun pudrasını almıştım bile...
kızlar bugün eşime işe gitmeden mutfağın halısını sildirdim canım benim ya çok ta güzel silmiş Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gittiğinden bu yana dua ediyorum walla
merhaba hanımlar , ben aranıza geç katıldım ama çok samimi çok faydalı bir forum olmuş. hepimizi Allah kurtarsın. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı...
hoşgeldinnnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?