2011 Aralık Anneleri

Derya deryaaaaaa, ben de çok merak ediyorum, nasıl ağladığını... Nolcak?

Annıs senıın dogum gunun kutlu olsun

sumak senınde evlılık yıldonumun kutlu olsun

ıns rabbım ıkınıızede nıceee saglıklı mutlu seneler gostersın

Face'de sizi nasıl ekleyebilirim kızlar?

Kızlar sakın facede birbirinizi eklemeyin, ben ocak annelerindeydim, sonradan geldim buraya. Onlar facede eklediler birbirlerini. Buralara uğramaz oldular, topic kapanmak üzere, arasıra bakıyorum, in cin top oynuyo. Herkes çok üzüldü bu duruma.

facedede görmek ıstıyorum ben ama.çıkmıyo bır turlu aradığım sayfa sınır oldum yaaa

Cnm bnm çoook geçmiş olsn, aklıma direk ihtiyaç kredisi çekmek geldi ama pek anlamam bu işlerden. Eşin bence sinirden öyle diyodur.

kızlar herkese iyi akşamlar geçmişi bi kaç sayfa okuyabildim
annisdoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle...

sumakevlilik yıldönümün kutlu olsun eşinle bebişinle nice yıllara...

yazılanlara göre luveylaarkadaşımızdan haberlerde iyiymiş inşallah daha iyi haberler alırız

biz uzun zamandır face te de görüşüyoruz ama şimdiye kadar bi sorun yaşamadık. iki tarafı da ii idare ediyoruz maşallah :))

valla zor bi durum. Allah yardımcın olsun...

bluege cnm Allah yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya çalış inşallah herşey geçer üzme kendini ve bebişi

kızlar yaaa.... geçen bi arkadaş pudrayı doktorlar önermiyor dedi. benim hiç bilgim yoktu. bi bakayım dedim ve şöyle bi yazı buldum...

Yapilan bilimsel calismalarda pudranin kadinlarda yumurtalik kanserine neden oldugunun belirlendigini ifade eden Tuketici Haklari Dernegi Samsun Subesi Baskani ve Halk Sagligi Uzmani Dr. M.Emin Dinccag, `Sik olarak kullanilan pudranin bu etkisi, hayvan deneyleriyle ortaya konulmustur. Kadinlarin yumurtalik kanserlerinin nedeni genellikle cevresel etkenler olarak bilinmektedir. Gunumuze kadar en cok arastirilan cevresel etkenler arasinda asbest ve pudra yer almaktadir. Asbest (beyaz toprak) Anadolu`da bircok bolgede ev badana etmekte ve endustride kullanilmaktadir.

Asbestin bir tur akciger zari kanseri yaptigi belirlenmistir. Pudranin kimyasal yapisi da asbeste buyuk olcude benzer. Pudra ve asbest arasindaki bu kimyasal benzerlikten dolayi pudranin da yumurtalik kanserine neden olabilecegini dusunen bilim adamlarinin yaptigi calismalar, pudranin kanser yapici etkisi olabilecegini tespit etti. Pudra, kadinlar arasinda ozellikle kozmetik amacli cok kullanilan bir maddedir. Emici ve kurutucu ozelligi nedeniyle pudranin dus sonrasi ve ozellikle ameliyathane eldivenlerinin yapismamasi nedeniyle, kadinlarda ve bebeklerde yuz temizliginde kullanildigi bilinmektedir. Saglik problemi olusabilecegi icin bundan sonra dikkatli olunmalidir` dedi.

ne diyorsunuz??? böyle bişeyi biliyor muydunuz önceden. ben chicco nun pudrasını almıştım bile...

kızlar bugün eşime işe gitmeden mutfağın halısını sildirdim canım benim ya çok ta güzel silmiş Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gittiğinden bu yana dua ediyorum walla

merhaba hanımlar , ben aranıza geç katıldım ama çok samimi çok faydalı bir forum olmuş. hepimizi Allah kurtarsın. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı...

cnm biz facede de yazışıyoruz ama burayıda hiç ihmal etmıyoruz buranın yeri ayrı bizim için

doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu ve çocuklu senelere inşallah...

cnm bu bılgılerı bılmıyordum ama ben zaten gereklı görmuyorum pudrayı hıcte kullanmadım daha önce o yuzden almadım:)

kızlar bugün eşime işe gitmeden mutfağın halısını sildirdim canım benim ya çok ta güzel silmiş Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin gittiğinden bu yana dua ediyorum walla

maşallah eşine cnm

merhaba hanımlar , ben aranıza geç katıldım ama çok samimi çok faydalı bir forum olmuş. hepimizi Allah kurtarsın. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı...

amin cnm hepimizi inş..hoşgeldin sende cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…