2011 Aralık Anneleri

Selam güzel Annisler,

Luvelya Allah yardimcin olsun canim. Insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin.

Annis dogum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere

Sumak evlilik Yildönümüm Kutlu olsun, bir yastikta kocayin Insallah

Yeni gelen arkadaslarda Hosgeldiniz

Bende dün doktora gitmistim arkadaslar. Doktor yine ödümü patlatti, suyun azalmis dedi.. Haydaa dedim bir dert ötekini kovaliyor. Beni baska bir doktora gönderdi. Bu doktorun Ultrason aleti herseyi daha bir detayli gösteriyor. Allahtan bugün hemen Randevu alabildim ve sabah gittim. Kadin ölctü bakti hersey yolunda dedi. Böyle teknik arzalar olabilirdi dedi. Bebegin gelisimi cok iyi ve suyunda hic azalma olmamis dedi. Derin bir ohh cektim. Kilosu 1650gr. Boyu 40-41cm dedi. Hepimiz saglicakla bebislerimize kavusur Insallah

Son düzenleme:

valla cnm ne yalan söyleyeyim... bütün eşyalarını toptan aldım kızımın ve şu lazım bu lazım diyerek yönlendirdiler beni... tecrübesizlik işte. kullanılmalı mı onu bilmiyorum ki... ((((

amin cnm inşallah.... maaşallah bebeğine dee

maşallah cnm bebişine..bu arada neden acaba bazı doktorlar hemen olumsuz şeyleri tam emin olmadan pat diye söylüyorlar anlamıyorum boş yere anne adayı günlerce stres yaşıyor sonrada bişey cıkmıyor annelerin psikolojısını bılmesi lazım bu doktorların yaa

cnm esin mutlaka sinirden oyle soyluyordur sen sakin uzme kendini RABBIM ISLERI KOLAYLASTIRANDIR ISIMLERINDEKI GIBI O RAHMET SAHIBIDIR SIKINTILARI GIDERENDIR SEN SADECE ONA YONEEL MUTLAKA BEBEGININ SANSINAA BISELER CIKARIR ONUNUZE

KIZLAR SIZE TESBIH SOYLEYIM GUNLUK CEKILEN : (SAYILARI ONEMLIDIR)

YA ALLAH 66 DEFA DUALARIN KABULU ICIN

YA VELI 46 DEFA ALLAHIN HER ISTE YARDIMI ICIN

YA VASI 137 DEFA OMUR UZUNLUGU VE RIZIK GENISLIGI ICIN

HAMILEYKEN DE SABA NAMAZLARINDAAN SONRA 50 IHLAS OKUMAK
NAMAZLARDAN SONRA ELINI KARNINA KOYUP 3 DEFA SALAVAT GETIRMEK
INSIRAH SURESI DOGUMU KOLAYLASTIRIYO DIYE DUYMUSTUM SAYISI YOKBOL BOL OKUMAK LAZIM
ENBIYA VE TARIK sureleri okunmali diye biliyorum ama sayisi varmiydi bilmiorum bi defaa bile okusak sonucta bi zarari yok :)

UYUMADAN ONCE 1 FATIHA 3 IHLAS 1 NAS 1 FELAK VE 1 AYETEL KURSI OKUYUP HERYERIMIZI SIVAZLAMAK SUNNETTIR BEN KARNIMI ESIMI VE OGLUMU SIRAYA GECIRIYORUM BUNU HER ZAMAN YAPMAK LAZIM :)
INANIN ANNENIN YAPTIGI HERSEY BEBEGI ETKILIYOR KURAN OKUYAMIYORSANIZ BILEE 1.CUZDEN BASLAYIP HERGUN INTERNETTEN GUNLUK BI CUZDINLEYIN HEM KURAN OKUNAN EVE BIRSEY GIREMEZ ALLAHIN IZNIYLE

sakin bu yazdiklarimi yanlis anlamayin mutlaka bilenleriniz vardirr ama ben paylasmak istedim sizinde bildikleriniz varsa ALLAH rizasi icin sizde bana soyleyin

bi hikaye vardi bi ailenin bi cocugu warmis cocuk herkesin su bidonunu delermiss cocugun babassi esine bi gun hhanim hamileyken sen bise yaptinmi bu cocuk boyle oldu demis kadin dusunmusss ve demiski bey ben komsuya gittim orda (ya nar di yada portakal) tam hatirlamiyorum neyse bu bahsettigim meyvelerden biri vardi demis canim cok cekti utandim isteyemedim bende komsumgormeden elimdeki tigi patirip suyunu tattim demis :) boyle iste ne kadar dogrudur bilemem ama yaptigimiz hersey tipki yemegimizin uzulmemiz in bebislerimizi etkiledigi gibi davranislarimizda etkiliyormus

amin cnm inşallah.... maaşallah bebeğine dee

Saol canim cok tesekkür ederim

Haklisin destinacim, gercekten bazi doktorlar cok olumsuz konusuyor, hemen insani korkutuyorlar. Eger birdaha hamile kalirsam bu doktora birdaha gitmemeyi düsünüyorum. Yoksa bu kadin beni kalpten götürecek.

Aman saglicakla gelsinde bebislerimiz, baska birsey istemem. Insallah bu zor günlerde gececek

cnm Allah razı olsun paylaşımın için teşekkürler bildiklerimiz kadar bilmediklerimizde varmış sağolasın Allah hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin

güle güle kullanın inş cnm resimlerini bekliyoruz

bende de var ve gecen hafta felaket agrı yaptı suan antıbıyotık ve fıtıl kullanıyorum doktoruna danış yıne de cnm ıhmal etme bazen erken doguma bıle sebe olabılıyor böle seyler

EFE cnm ya gecmışe bakmadan yazdım hemen ama zaten kızlar sana iletmişler nickonun mesajını

kızlar ya bişi sorucam size,yine pinpirik mi yapıyorum acaba ama canım sıkıldı işte!!! eşim bugün işten geldi,yine malum muhabbet tabi,nasıldı günün vs.ben anlattım onu dinliyorum.demez mi arakadasım x'in kız arkadası da iş bulmuş şurda başlamış diye.???!!!ben de çok merak etmiyordum ama iyi olmuş dedim :) !çok sinir oldum ama ,daha önce de sölemişti üstelik bunu.ii de bana ne!!!ben hamile kaldıktan sonra çalışmadım,özelde çalışıyordum ve de eşimin tayini çıkınca buraya ve benim de karnım büyüdüğü için iş aramadım.(kimse hamile bayan almak istemio zaten!)(ama cv'imden ötürü arayan 4-5 yer de olmuştu üstelik burda) ay sizce bana msj mı vermeye çalıtı , millet iş bulmuş vs die.benim öle sorunu yok ,Allah nasip ederse öğretmen olarak özelde de dershanede de en kötü ücretli bile çalışabileceğime inanıyorum.ay bu iş konusu büyük sıkıntı oluyo bana,en zayıf noktam haline geldi.şu anda bile ağrıma gidiyo ((

takacak birşey değil bu...tekrar söylediğinin farkında bile değildir eşin.sonuçta sen hamilesin çalışamayacağını zaten biliyor.sıkıntı yapma kendine..yapıyorsanda kendini rahatlat eşine deki benide çok arayan oldu ama hamile olduğumu duyunca olmadı de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…