ben pudra kullanırmıyım kullanmazmıyım bilmiyorum ama bizi sanırım bu güne kadar annelerimiz pudrayla büyütmüş ki dalin chicco vs değil bildiğin bakkal pudrasıyla...ben birşey olacağını sanmıyorum ona bakarsanız o kadar çok üründe kanser yada başka hastalık yapabilecek şeyler buluyorlarki biz yaşamayalım yani... annemde almış dalinin pudrasını ama kullanırmıyım kullanmazmıyım bir fikrim yok şimdilik...
Selam güzel Annisler,
Luvelya Allah yardimcin olsun canim. Insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin.
Annis dogum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere
Sumak evlilik Yildönümüm Kutlu olsun, bir yastikta kocayin Insallah
Yeni gelen arkadaslarda Hosgeldiniz
Bende dün doktora gitmistim arkadaslar. Doktor yine ödümü patlatti, suyun azalmis dedi.. Haydaa dedim bir dert ötekini kovaliyor. Beni baska bir doktora gönderdi. Bu doktorun Ultrason aleti herseyi daha bir detayli gösteriyor. Allahtan bugün hemen Randevu alabildim ve sabah gittim. Kadin ölctü bakti hersey yolunda dedi. Böyle teknik arzalar olabilirdi dedi. Bebegin gelisimi cok iyi ve suyunda hic azalma olmamis dedi. Derin bir of cektim. Kilosu 1650gr. Boyu 40-41cm dedi. Hepimiz saglicakla bebislerimize kavusur Insallah
Selam güzel Annisler,
Luvelya Allah yardimcin olsun canim. Insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin.
Annis dogum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere
Sumak evlilik Yildönümüm Kutlu olsun, bir yastikta kocayin Insallah
Yeni gelen arkadaslarda Hosgeldiniz
Bende dün doktora gitmistim arkadaslar. Doktor yine ödümü patlatti, suyun azalmis dedi.. Haydaa dedim bir dert ötekini kovaliyor. Beni baska bir doktora gönderdi. Bu doktorun Ultrason aleti herseyi daha bir detayli gösteriyor. Allahtan bugün hemen Randevu alabildim ve sabah gittim. Kadin ölctü bakti hersey yolunda dedi. Böyle teknik arzalar olabilirdi dedi. Bebegin gelisimi cok iyi ve suyunda hic azalma olmamis dedi. Derin bir of cektim. Kilosu 1650gr. Boyu 40-41cm dedi. Hepimiz saglicakla bebislerimize kavusur Insallah
Arkadaşlar merhaba ,
Moralim cok bozuk dünden beri babamın borcları yuzunden benım maaşa haciz geldı ve esımle kıt kanaat gecınen ınsanlarız dogumum 2 ay sonra ama bole uzuntu stressten dolayı erken dogum olcak dıe korkuom.haciz kaldırmak ıcınde 6bine yakın para lazım bulmam yada bulmamız ımkansız ne yapacagım bılmıyorum. ıcımdekı sıkıntı gecmıyor bır turlu ne yapsam ne etsem eşimde seni bosucam dıo sanırım gozumu korkutmak ıcın ama olsun yıne de destek olması lazım.
ne yapsam bılemedım bı mucıze olurmu kı
merhaba hanımlar , ben aranıza geç katıldım ama çok samimi çok faydalı bir forum olmuş. hepimizi Allah kurtarsın. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı...
merhaba hanımlar , ben aranıza geç katıldım ama çok samimi çok faydalı bir forum olmuş. hepimizi Allah kurtarsın. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı...
amin cnm inşallah.... maaşallah bebeğine dee
maşallah cnm bebişine..bu arada neden acaba bazı doktorlar hemen olumsuz şeyleri tam emin olmadan pat diye söylüyorlar anlamıyorum boş yere anne adayı günlerce stres yaşıyor sonrada bişey cıkmıyor annelerin psikolojısını bılmesi lazım bu doktorların yaa
KIZLAR SIZE TESBIH SOYLEYIM GUNLUK CEKILEN : (SAYILARI ONEMLIDIR)
YA ALLAH 66 DEFA DUALARIN KABULU ICIN
YA VELI 46 DEFA ALLAHIN HER ISTE YARDIMI ICIN
YA VASI 137 DEFA OMUR UZUNLUGU VE RIZIK GENISLIGI ICIN
HAMILEYKEN DE SABA NAMAZLARINDAAN SONRA 50 IHLAS OKUMAK
NAMAZLARDAN SONRA ELINI KARNINA KOYUP 3 DEFA SALAVAT GETIRMEK
INSIRAH SURESI DOGUMU KOLAYLASTIRIYO DIYE DUYMUSTUM SAYISI YOKBOL BOL OKUMAK LAZIM
ENBIYA VE TARIK sureleri okunmali diye biliyorum ama sayisi varmiydi bilmiorum bi defaa bile okusak sonucta bi zarari yok :)
UYUMADAN ONCE 1 FATIHA 3 IHLAS 1 NAS 1 FELAK VE 1 AYETEL KURSI OKUYUP HERYERIMIZI SIVAZLAMAK SUNNETTIR BEN KARNIMI ESIMI VE OGLUMU SIRAYA GECIRIYORUM BUNU HER ZAMAN YAPMAK LAZIM :)
INANIN ANNENIN YAPTIGI HERSEY BEBEGI ETKILIYOR KURAN OKUYAMIYORSANIZ BILEE 1.CUZDEN BASLAYIP HERGUN INTERNETTEN GUNLUK BI CUZDINLEYIN HEM KURAN OKUNAN EVE BIRSEY GIREMEZ ALLAHIN IZNIYLE
sakin bu yazdiklarimi yanlis anlamayin mutlaka bilenleriniz vardirr ama ben paylasmak istedim sizinde bildikleriniz varsa ALLAH rizasi icin sizde bana soyleyin
bi hikaye vardi bi ailenin bi cocugu warmis cocuk herkesin su bidonunu delermiss cocugun babassi esine bi gun hhanim hamileyken sen bise yaptinmi bu cocuk boyle oldu demis kadin dusunmusss ve demiski bey ben komsuya gittim orda (ya nar di yada portakal) tam hatirlamiyorum neyse bu bahsettigim meyvelerden biri vardi demis canim cok cekti utandim isteyemedim bende komsumgormeden elimdeki tigi patirip suyunu tattim demis :) boyle iste ne kadar dogrudur bilemem ama yaptigimiz hersey tipki yemegimizin uzulmemiz in bebislerimizi etkiledigi gibi davranislarimizda etkiliyormus
Hoşgeldin cnm, amin
haşgeldinnn
Hosgeldin Rosechinaa
herkese selamlar!
leylacım çok geçmiş olsun. inşallah haftaya hayırlısıyla güzel bebişini kucağına alır doya doya koklarsın bizden önce. bak kıskandım seni erkenden kavuşuyosun bebişine.
anniş, doğum günün kutlu olsun....
sumak, nice nice yıllara size de....
bu arada bizim bebek odamız geldi... evimizin mutfak banyosunu yapan adama yaptırdık onu da. sağolsun verdiğimiz modelden bile güzel oldu:) pembeli lilalı, çok şeker! gidip gidip odasına bakıyorum kızımın. kıyafetlerini ve eşyalarını da yerleştirdim dolapları... çok güzel bi duyguymuş gerçekten. ayrıca ilk aylar için de kraft'un park yatağını aldık yatak odamıza. o da pembe lila:) çok düşündüm gerek var mı diye, ama en sonunda karar verdim ki, ben ilk aylarda yalnız bırakamam kızımı odasında tek başına...
bugün perdesini de diktirdim. bi tek halısı ve yatak-uyku seti kaldı beşiği için. ama zaten ilk başta büyük beşikte yatmayacağı için onlara acelem yok. gerçi ben hepsi tam olsun deyip, dayanamayıp alırım ya neyse... :))) fotolarını en kısa zamanda çekip paylaşırım sizinle!!!
kızlar akıntıları olan var mı ?benim iki hafta önce olmuştu doktora gittim önemli bi akıntı değil yinede aklın kalmasın dedi fitil le hap verdi kullandım hiç bişey değişmedi.şimdi yine arttı sanki kıvamı koyulaştı hafif bi koku oluştu.tüm hamile arkadaşlar olur bu zamanlarda diyor.kasık ağrın,sık idrar çıkışın yoksa boşuna hap yükleme vücuduna diyor ne yapmalı ki acep?
kızlar ya bişi sorucam size,yine pinpirik mi yapıyorum acaba ama canım sıkıldı işte!!!eşim bugün işten geldi,yine malum muhabbet tabi,nasıldı günün vs.ben anlattım onu dinliyorum.demez mi arakadasım x'in kız arkadası da iş bulmuş şurda başlamış diye.???!!!ben de çok merak etmiyordum ama iyi olmuş dedim :) !çok sinir oldum ama ,daha önce de sölemişti üstelik bunu.ii de bana ne!!!ben hamile kaldıktan sonra çalışmadım,özelde çalışıyordum ve de eşimin tayini çıkınca buraya ve benim de karnım büyüdüğü için iş aramadım.(kimse hamile bayan almak istemio zaten!)(ama cv'imden ötürü arayan 4-5 yer de olmuştu üstelik burda) ay sizce bana msj mı vermeye çalıtı , millet iş bulmuş vs die.benim öle sorunu yok ,Allah nasip ederse öğretmen olarak özelde de dershanede de en kötü ücretli bile çalışabileceğime inanıyorum.ay bu iş konusu büyük sıkıntı oluyo bana,en zayıf noktam haline geldi.şu anda bile ağrıma gidiyo ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?