canim biz onla msjlasioduk amahic bise yazmamissnieee acaba geldimiki :26:
mesaj kutun doluymuş, yazıyor ama gitmiyor galiba, seni gören olursa mutlaka söylememizi tembihledi :)
MERHABA ARKADAŞLAR
nasılsınız
sumakcım nice güzel yıllara eşin ve bebişinle birlikte.
luveyla adına sevindim. belki 34te de 1 hafta daha bekletiriz diyebilirler.
ben çok hastayım arkadaşlar . öksürürken ciğerlerim çıkacakmış gibi oluyor. boğazım tahriş oldu öksürmekten. burnumu silmekten yara oldu. öksürürken dikişlerim ağrıyor. doğumdan sonra böyle öksürsem herhalde bi daha dikişlerim açılır. (Allah korusun) ballı zencefil ıhlamur içiyorum. daha ne yapabilirim. aklınıza gelen bişey varsa tavsiyelere açığım. bebeğim de sağ tarafımdan tünel kazıyor sanki çıkmak istiyor.
saol canim soyledigiin icin peki ben nasil ulasabilirim ona ? :)) size bise dedimi gidiyorum yada new yorkdayim filan:26:
cnm çok çok geçmiş olsun... ballı limonlu sıcak su yapıp içebilirsin. benim boğazıma ii geliyordu...
kuzum ben sana msn adresinden mail attım. okumadın mı???
saol canim soyledigiin icin peki ben nasil ulasabilirim ona ? :)) size bise dedimi gidiyorum yada new yorkdayim filan:26:[/QUOTE
canım msj kutunu biraz boşaltırsan o sana msj atacak, şimdilik burda daha uçmadı diye biliyorum ama tam olarak ne zaman gidecek bir bilgim yok
hemen bakiyorum canim sen nasilsin
valla cnm bugün hiç ii diilim nedense... sabah sancılarla uyandım. bebek bugün her zamankinden çok daha hareketli. o hareket ettikçe bağırsaklarım sancılandı. ishal oldum bi de üstüne... kuzucuk yordu beni biraz yanii :)) sen naptın? ii misin???
saol canim soyledigiin icin peki ben nasil ulasabilirim ona ? :)) size bise dedimi gidiyorum yada new yorkdayim filan:26:[/QUOTE
canım msj kutunu biraz boşaltırsan o sana msj atacak, şimdilik burda daha uçmadı diye biliyorum ama tam olarak ne zaman gidecek bir bilgim yok
saol cnm :) ilgilendigin iciin
bende iyiyim iki gundurde topikte aktif haldeyim :)) gecmis olsun sana cniim beniim dikkatli ol ya aklim simdi nicko da kaldi bende bana msj gelmioo demekki halletti yada vazgecti diyorum :26:
yarın görürsem vereyim mi kuşum adresini???
Arkadaşlar merhaba ,
Moralim cok bozuk dünden beri babamın borcları yuzunden benım maaşa haciz geldı ve esımle kıt kanaat gecınen ınsanlarız dogumum 2 ay sonra ama bole uzuntu stressten dolayı erken dogum olcak dıe korkuom.haciz kaldırmak ıcınde 6bine yakın para lazım bulmam yada bulmamız ımkansız ne yapacagım bılmıyorum. ıcımdekı sıkıntı gecmıyor bır turlu ne yapsam ne etsem eşimde seni bosucam dıo sanırım gozumu korkutmak ıcın ama olsun yıne de destek olması lazım.
ne yapsam bılemedım bı mucıze olurmu kı
herkese iyi akşamlar
azcık bakabildim geçmişe
annis doğum günün kutlu olsuunnn
sumak canım senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun umarım doğru hatırlamışımdır
bu arada bizim bebeğin boynunda kordon olduğu için sürekli hareketlerini takip ediyorum ya gecenin bir yarısı kalktım baktım hareket yok gidip çikolata yedim hareketlenince rahatladım
offff 3 hafta daha geçseydi sağ salim bi şekilde
bu arada efeee senin bu profildeki tosbaa senin yavrucak di mi hep söyleyecem unutuyorum yaaa o ne tatlı bişeyy öyle tam ısırmalık duruyor
hayır cnm sadece 2011 aralık anneleri diye geçiyor.
Gunaydin kizlarrr
Bugun benim dogum gunum ve malesef yalniz kahvalti yapiyorum:2:.Esim iste aksam 7 de ancak gelir umarim supriz yapmaya falan zaman bulur.Kizim desen okulda.Kisacasi yalnizimmm neyseki karnimda prensesim var tekme atip duruyo yalniz degilsin anne ben varim der gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?