2011 Aralık Anneleri

cnm çok çok geçmiş olsun... ballı limonlu sıcak su yapıp içebilirsin. benim boğazıma ii geliyordu...

saol canim soyledigiin icin peki ben nasil ulasabilirim ona ? :)) size bise dedimi gidiyorum yada new yorkdayim filan:26:

kuzum ben sana msn adresinden mail attım. okumadın mı???

herkese selamlar!
leylacım çok geçmiş olsun. inşallah haftaya hayırlısıyla güzel bebişini kucağına alır doya doya koklarsın bizden önce. bak kıskandım seni erkenden kavuşuyosun bebişine.
anniş, doğum günün kutlu olsun....
sumak, nice nice yıllara size de....

bu arada bizim bebek odamız geldi... evimizin mutfak banyosunu yapan adama yaptırdık onu da. sağolsun verdiğimiz modelden bile güzel oldu:) pembeli lilalı, çok şeker! gidip gidip odasına bakıyorum kızımın. kıyafetlerini ve eşyalarını da yerleştirdim dolapları... çok güzel bi duyguymuş gerçekten. ayrıca ilk aylar için de kraft'un park yatağını aldık yatak odamıza. o da pembe lila:) çok düşündüm gerek var mı diye, ama en sonunda karar verdim ki, ben ilk aylarda yalnız bırakamam kızımı odasında tek başına...
bugün perdesini de diktirdim. bi tek halısı ve yatak-uyku seti kaldı beşiği için. ama zaten ilk başta büyük beşikte yatmayacağı için onlara acelem yok. gerçi ben hepsi tam olsun deyip, dayanamayıp alırım ya neyse... :))) fotolarını en kısa zamanda çekip paylaşırım sizinle!!!

hemen bakiyorum canim sen nasilsin

valla cnm bugün hiç ii diilim nedense... sabah sancılarla uyandım. bebek bugün her zamankinden çok daha hareketli. o hareket ettikçe bağırsaklarım sancılandı. ishal oldum bi de üstüne... kuzucuk yordu beni biraz yanii :)) sen naptın? ii misin???

bende iyiyim iki gundurde topikte aktif haldeyim :)) gecmis olsun sana cniim beniim dikkatli ol ya aklim simdi nicko da kaldi bende bana msj gelmioo demekki halletti yada vazgecti diyorum :26:

kızlar akıntıları olan var mı ?benim iki hafta önce olmuştu doktora gittim önemli bi akıntı değil yinede aklın kalmasın dedi fitil le hap verdi kullandım hiç bişey değişmedi.şimdi yine arttı sanki kıvamı koyulaştı hafif bi koku oluştu.tüm hamile arkadaşlar olur bu zamanlarda diyor.kasık ağrın,sık idrar çıkışın yoksa boşuna hap yükleme vücuduna diyor ne yapmalı ki acep?

kızlar geçmişi okudumda tsh sorunu olanlar malesef bende de var ben hamileliğimden önce 53 kiloydum tabi buzamana kadar böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum hamile kaldığımda rutin kan testlerini yaptırınca hipertroid olduğunu öğrendim ve doktorumla her ay görüşüyoruz ve her ay tsh için kan veriyorum yarında vericem ama doğumdan sonradamı ilaç kullanıcam bilmiyorum bunu düşünmek beni üzüyor
benmi abartıyorum ama ömür boyu kullandığım astım ilacım var zaten bide bu olursa bilmiyorum nasıl olur

Arkadaşlar merhaba ,

Moralim cok bozuk dünden beri babamın borcları yuzunden benım maaşa haciz geldı ve esımle kıt kanaat gecınen ınsanlarız dogumum 2 ay sonra ama bole uzuntu stressten dolayı erken dogum olcak dıe korkuom.haciz kaldırmak ıcınde 6bine yakın para lazım bulmam yada bulmamız ımkansız ne yapacagım bılmıyorum. ıcımdekı sıkıntı gecmıyor bır turlu ne yapsam ne etsem eşimde seni bosucam dıo sanırım gozumu korkutmak ıcın ama olsun yıne de destek olması lazım.
ne yapsam bılemedım bı mucıze olurmu kı

allah yardımcın olsun cnm.babanın borçları yüzünden neden sana haciz geliyo anlamadım:26:eşinin yaptığıda iş yani sana destek vermesi gerekir.üstelik hamilesin psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacın var.inş.bir mucize olurda kurtulurusun

herkese iyi akşamlar
azcık bakabildim geçmişe
annis doğum günün kutlu olsuunnn
sumak canım senin de evlilik yıldönümün kutlu olsun umarım doğru hatırlamışımdır
bu arada bizim bebeğin boynunda kordon olduğu için sürekli hareketlerini takip ediyorum ya gecenin bir yarısı kalktım baktım hareket yok gidip çikolata yedim hareketlenince rahatladım
offff 3 hafta daha geçseydi sağ salim bi şekilde
bu arada efeee senin bu profildeki tosbaa senin yavrucak di mi hep söyleyecem unutuyorum yaaa o ne tatlı bişeyy öyle tam ısırmalık duruyor

evet caniim o benim oglusum yagiz efe :) saoll teyzesi RABBIM TUM BEBISLERIMIZE SAGLIK VERSIN

Doğum günün kutlu olsun cnm, inşallah şu anda eşinin süpriziyle karşı karşıyasındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…