2011 Aralık Anneleri

Ben de aynen Derya'nın dediğini diyeceğim canım. TSH baktırmadıysan bir baktırmanda fayda var. Bir de ödemin fazla olabilir. Doktoruna böyle böyle besleniyorum, bu kadar kg alacak kadar yemiyorum ama yine de alıyorum dediğinde yaptırmanı isteyeceği testler olacaktır, muhakkak danış bence doktoruna. Şeker demiyorum hiç çünkü daha 1-2 hafta önce yükleme yaptırdın, hiçbir şeyin çıkmadı.

ben de 69 dum 72.5 oldum,son 1 yıldır ne yesem kilo alıyodum meğerse bozulan tshdenmiş,şimdi ağzım hiç boş durmuyo ona rağmen az almam sevindirici,inş. doğumdan sonra fazla kilolardn kurtulacam

çok ilginç yaa hazımsızlık var mı peki canım,ödem sv.bi de tsh değerine bırtkrdın mı hiç:44::44::44:

en son yaptırdıgım tum degerler normal çıktı, ama aralarında tsh değeri varmıydı bilmiyorum ben senin gibi bilgili değilim bu konuda cnm
hazımsızlık yok öle şişkinlik ödem de yok çok şükür, benim tek derdim midemle, mesela elma, erik, ceviz, domates, patlıcan yemekleri, kızartma falan kesinlikle yiyemiyorum,
yesem sonrasında hayatım kayıyo, yediklerim çok sınırlı ama buna rağmen çatır çatır kilo alıyorum

bende sabah tartıldım 71 çıktım yani 1,3 kg almış oluyom bende şeker çıkmadan 72 yi görmüştüm 1 kilo verdim şekerle ama daha almadım bende şeker 4 haftadır olduğuna göre 4 haftadır bişey almıyom ama ben vitaminde almıyorum bi tek kan hapım var kullandığım öğlen yemek yerkende onu düşündüm acaba ben vitamin kullanmadığımdan mı böyleyim diye ama bende hiç çocuğa yaramıcak bişey yemedim zaten başlangış kilomda bayaaaa ii olduğundan dra vitamine gerek yok diyip durdu ben neleri yediğimi hep söledim ama yetemi diye yeter zaten fazlasını alsan vucut atıcak bunlar çocuğa yeticek şeyler dedi bu hafta yine şu vitamin olayına deyincem ama kalsiyum falan en azından olmalı herhal artık

eğer tsh yüksek olsaydı hazımsızlık.ödem,düşük tansiyon mutlaka olurdu,bu zamana kadar mutlaka hormon tesit yapılmılştr ilk bakılan şey tsh,bi bak istersn

ben de 69 dum 72.5 oldum,son 1 yıldır ne yesem kilo alıyodum meğerse bozulan tshdenmiş,şimdi ağzım hiç boş durmuyo ona rağmen az almam sevindirici,inş. doğumdan sonra fazla kilolardn kurtulacam

Ben o TSH illeti yüzünden kg. almayı, 6 yıl önce yaşadım, teşhis kondu, ilaca başladım da eski kg. 'a döndüm.

Hamilelik öncesi 15 kg. almıştım ben çok kısa sürede ilaçlar yüzünden. Şimdi belki emzirirken o yağlar da yanar gider. Ne güzel olur, di mi? Kuzularımızın hediyesi bize. :)

Benim çıkmam lazım şimdi, yoksa deli gibi trafiğe kalırım.

Hepinizi çok öpüyorum, minnakları daha çok. :)

ooo bak ben başıadnn beri haftada 2 lt süt içiym,peynir yoğurt yiyom,ki öncesindede kalsiyum değerim çok iyiydi dr. bana 31+2 de kalsiyum yazdı,ben gerek varmı ben süt içiyom bol bol dedim olsun dedi,1 haftada bizim cadının hem boyu uzadı hem 330 gr aldı,mutlaka kullanın derim

canım öle düşünme herkesin tahammül sınırı farklı tabii, bunun annelik duygusuyla alakası yok.
ben 37 olana kadar çalışçam diyorum ama bu şartlarda zor gibi bakalım :44:
allah hepimizin gönlüne göre versin ya yok ben çalışamicam

Maşallah kuzuna
yaaa nasıl 2,5 kilo aldın anlamıyorum, ben gemi gibi oldum şimdiden 15 kiloyu geçtim
ya aslında her ay için 1 kilo(9)+bebeğin kilosu(3)+plasenta mı ne o var ya o sıvı bi de işte(1-2)=13-14 kilo
yani çok da ileri dğeilsin yahu

aaa ben hamile olduğumu öğrendim (çok sorunluydu başı... sonra geç döllenme olduğumu anladık ilk başta dış gebelik mol gebelik vsden şüphelenmişlerdi) 2 gün sonra bunlarla uğraşacak halim yoktu meydanı boş buldular bana etmediklerini bırakmadılar depresyonun eşiğindeydim
hatta genel müdür yardımcısına bebeği düşürürsem bunların hepsini mahkemeye vereceğimi onu da şahit yazacağımı falan söyledim
sonra patron aldı beni karşısına konuştu da artık umrumda dğeiller

ay ben maalesef çalışmak zorundayım eğer ra verecek olsaydım zaten günümde çıkmakta snaiye tereddüt etmezdim

ben ücretsiz izin bile alamam maalesef(

allah allah düzgün beslenemememene rağmen almış olman çok enteresan

ben de ilk 5 ay herşeyden tiksindim
sadece peynir ekmekle beslendim o arada 8 kilo verdim
tam düzeldim tiksinmelerim geçti verdiğim 8 kiloyu 1 ayda aldım aynen bu sefer şeker çıktı yine yiemiyorum aburcubur peh
şimdi de gitti 5 kilo

ama sen kaç kilo hamile kaldın ben 74 kalmıştım:26:

Bana da kan hapı vermiyorlar ısrarla ama en başından beri Omega 3, kalsiyum, Elevit kullanıyorum hiç durmadan. Hem de Omega 3 günde 4 tanei kalsiyum 2 tane vs. Yani vitamin kullanmadığından değil canım, belli bir program dahilinde yiyince, zararlılardan uzak durunca böyle oluyor sonuç. Seninle de kilomuz yakınmış, Derya'yla da. Demek bizim kilolarda dikkat edince böyle oluyor.

of su 1 ayimizda cabucak gecseydi gerisi onemli degilllllll
canim aglamayan bebekde iyi degil cigerleri acisindan herkes aglayarak buyuduuuuu
benim oglumunda masallahi vardi kurulu saat gibi herseyi saatliydi aglamasi bileee:))))))))))))
ama benim sorunum istahssizligiydi
kgli dogan bebeklerin 80% istahsiz oluyorlarmus
zayif doganlarin 10%istahsiz oluyormus
yani zayif olanlar daha cabuk topluyorlar daha istahli oluyorlar

evet biz zaten 70 li kilolarla başladığımız için:))) 1-2 kilo almamız yetiyo anacım bunlar 20 de alsa 25 te alsa zaten 70 lere anca geliyolar hehehehehe yani bizim başlangıcımıza takmayın o yüzden bende belki bebek olunca şöle 60 ı görürüm belki diyorum ama...

Merhaba herkese,

amma çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi

keyfiler yerindedir umarım, istanbul çok soğuk, oğlumla biz donuyoruz :2::2:

leylanın msjnı okuyunca içime biraz su sepildi, 1 haftada bebişimiz biraz daha büyür inş.
sumakçım, evlilik yıldönümüz kutlu olsun bizde 4. ekimde 3. yılımızı doldurduk
anniş doğum günün kutlu olsun canım

bu arada kalsiyum kullanan arkadaşlar, heegün mü içiyorsunu doktor banada yazmıştı 2 ay önce ama hergün almıyorum haftada 1,2 siz nasıl kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…