ayy buna bittiim
RelaxMode Online Satış Mağazası |
ama tukendi dioo(ben kisa kollu almayi tercih ediyorum cunku bulundugum ortam hep sicak kaloriferli ben sicagi hic sevmem dusa giriyorum soguk suyla bebegi emzirmek icinde daaha kolay geliookisa kollu ama bi sabahligi olmasi lazim :) ama sansimaa bitmisss
Kızlar ben de şimdi sitedeki gecelikleri falan inceledim, modeller çoook hoş ve fiyatlar acayip uygun, çok şaşırdım. Ama penye kalitesi falan nasıl acaba. Kızlar bi de ben hastane çantama, bi uzun gecelik bi pijama takımı, bi de ikisinin de üstüne uyan bi sanahlık götürmeyi düşünüyorum. Ama şimdi kafama takıldı, normal doğumda 1 gece yatılıo ztn. Fazla mı bunlar, ne dersiniz?
cnm fıyatlar %50 indirim oldugu için öyle wross arkadasımız almış o markadan gecelık ve lizöz ve lizözü cok güzel ben bayıldım bir bakın sizde
http://www.kadinlarkulubu.com/arali...lik-annelerinin-gecelik-pijama-takimlari.html
birde fazla gelmez cnm yedek olmasında fayda var ne olur ne olmaz ıkı takım olsun
ayyy bayıldım bayıldım özellikle de geceliklere... bu arada lizöz ne oluyo cnm, sabahlığın kısası mı
kızlar ben o gecelik ve sabahlıgı alıyorum large beden sipariş verdim inş bir problem cıkmaz
GulE gule kullan cnm ins ya bende istiyorm ama kayinvalidem neredeyse 1 ay oncee cok guzel pijama takimi gordum sanada diktircem dedi :) bise demedim heveslenio kadin napsin doguma yanima gelcek daha dogrusu 3 hafta sonra filan gelcek :) ins simdi ben alsam ayip olmazmi
GulE gule kullan cnm ins ya bende istiyorm ama kayinvalidem neredeyse 1 ay oncee cok guzel pijama takimi gordum sanada diktircem dedi :) bise demedim heveslenio kadin napsin doguma yanima gelcek daha dogrusu 3 hafta sonra filan gelcek :) ins simdi ben alsam ayip olmazmi
cnm cogunluk ordayız yalnız biz liste yaptık kk dakı nicklerimiz ve facedeki isimlerimiz diye..sen 2011 aralık annelerine mı yazıyorsun ??
bilmem ki cnm ben bir tane c&a dan almıştım birde bunu sipariş ettim birde yanında günlük pijama sipariş ettim gecelik kullanamıyorum 3 takım pijama yeterli olur sanırım dur diğer pijamanında resmini koyayım onunda fıyatı uygun geldi..
hepsi toplam 116 tl tuttu ben artışın bakmıştım bır pijama sabahlık takımına tek onun fiyatı bukadardı
kızlar ben o gecelik ve sabahlıgı alıyorum large beden sipariş verdim inş bir problem cıkmaz
bu arada cok teşekkur ederim
pijama takımını nereye diktiriyor ki acaba onunda diktirildiğini duymamıştım iyiymiş
bilmem ki cnm ben bir tane c&a dan almıştım birde bunu sipariş ettim birde yanında günlük pijama sipariş ettim gecelik kullanamıyorum 3 takım pijama yeterli olur sanırım dur diğer pijamanında resmini koyayım onunda fıyatı uygun geldi..
hepsi toplam 116 tl tuttu ben artışın bakmıştım bır pijama sabahlık takımına tek onun fiyatı bukadardı
evet bende oraya yazıyodum canım 2011 aralık annelerine :)
destinacım ben geceliğimi s beden aldım okadar genişki sen bide large söylemişsin inşallah çok geniş değildir
Valla bende bilmiyorum cnm dediki cok guzel ustu tunik gibi kalcani filan kapatir dedii rahat olur dedi ven gerek yok dedim ama hangi rengi seviosun filan deyince bise diyemedm bende hic bilmem ama demekki dikiliyormus penyesini kendi alacak sanirm
cnm ya sen bana özelden ismini atsana ben seni görmedim sanki face 2011 aralık annelerinde:)
sen nerden aldın cnm?? ya benim boyum 173 birde kılom suan 81 oldu daha önce m beden gıyıyordum ondan dolayı large alayım dedim ama şimdide kararsız kaldım acaba nasıl yapsaydım dıye böyle görmeden de ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?