kızlar bende çıkayım artık geç oldu hepinize iyi geceler
kızlar bende çıkayım artık geç oldu hepinize iyi geceler
valla cnm ne yalan söyleyeyim... bütün eşyalarını toptan aldım kızımın ve şu lazım bu lazım diyerek yönlendirdiler beni... tecrübesizlik işte. kullanılmalı mı onu bilmiyorum ki...((((
kızlar ya bugün bebek mağazasında bebekli bi bayanla konuştuk da,o da epidural sezeryan olmuş(zaten elini sallasan epidural sezeryan olana çarpıyo :) ) doğumdan felan konuşurken söyledi de,biliyo muydunuz ameliyathanede çıplak olcakmışız( yani doktor sanırsam alt tarafımızı da görücek.halbuki görmesine ne gerek var dimi sonuçta onun üstünü kesiyorlar amaaaan gerildim işte.o kadar insanın gözü önünde üfff.zor işlermiş bunlar zorrrrrrr!
kızlar geçmişi okudumda tsh sorunu olanlar malesef bende de var ben hamileliğimden önce 53 kiloydum tabi buzamana kadar böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum hamile kaldığımda rutin kan testlerini yaptırınca hipertroid olduğunu öğrendim ve doktorumla her ay görüşüyoruz ve her ay tsh için kan veriyorum yarında vericem ama doğumdan sonradamı ilaç kullanıcam bilmiyorum bunu düşünmek beni üzüyor
benmi abartıyorum ama ömür boyu kullandığım astım ilacım var zaten bide bu olursa bilmiyorum nasıl olur
Arkadaşlar merhaba ,
Moralim cok bozuk dünden beri babamın borcları yuzunden benım maaşa haciz geldı ve esımle kıt kanaat gecınen ınsanlarız dogumum 2 ay sonra ama bole uzuntu stressten dolayı erken dogum olcak dıe korkuom.haciz kaldırmak ıcınde 6bine yakın para lazım bulmam yada bulmamız ımkansız ne yapacagım bılmıyorum. ıcımdekı sıkıntı gecmıyor bır turlu ne yapsam ne etsem eşimde seni bosucam dıo sanırım gozumu korkutmak ıcın ama olsun yıne de destek olması lazım.
ne yapsam bılemedım bı mucıze olurmu kı
Derya deryaaaaaa, ben de çok merak ediyorum, nasıl ağladığını... Nolcak?
kızlar yaaa.... geçen bi arkadaş pudrayı doktorlar önermiyor dedi. benim hiç bilgim yoktu. bi bakayım dedim ve şöyle bi yazı buldum...
Yapilan bilimsel calismalarda pudranin kadinlarda yumurtalik kanserine neden oldugunun belirlendigini ifade eden Tuketici Haklari Dernegi Samsun Subesi Baskani ve Halk Sagligi Uzmani Dr. M.Emin Dinccag, `Sik olarak kullanilan pudranin bu etkisi, hayvan deneyleriyle ortaya konulmustur. Kadinlarin yumurtalik kanserlerinin nedeni genellikle cevresel etkenler olarak bilinmektedir. Gunumuze kadar en cok arastirilan cevresel etkenler arasinda asbest ve pudra yer almaktadir. Asbest (beyaz toprak) Anadolu`da bircok bolgede ev badana etmekte ve endustride kullanilmaktadir.
Asbestin bir tur akciger zari kanseri yaptigi belirlenmistir. Pudranin kimyasal yapisi da asbeste buyuk olcude benzer. Pudra ve asbest arasindaki bu kimyasal benzerlikten dolayi pudranin da yumurtalik kanserine neden olabilecegini dusunen bilim adamlarinin yaptigi calismalar, pudranin kanser yapici etkisi olabilecegini tespit etti. Pudra, kadinlar arasinda ozellikle kozmetik amacli cok kullanilan bir maddedir. Emici ve kurutucu ozelligi nedeniyle pudranin dus sonrasi ve ozellikle ameliyathane eldivenlerinin yapismamasi nedeniyle, kadinlarda ve bebeklerde yuz temizliginde kullanildigi bilinmektedir. Saglik problemi olusabilecegi icin bundan sonra dikkatli olunmalidir` dedi.
ne diyorsunuz??? böyle bişeyi biliyor muydunuz önceden. ben chicco nun pudrasını almıştım bile...
Selam güzel Annisler,
Luvelya Allah yardimcin olsun canim. Insallah saglicakla bebisini kucagina alirsin.
Annis dogum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere
Sumak evlilik Yildönümüm Kutlu olsun, bir yastikta kocayin Insallah
Yeni gelen arkadaslarda Hosgeldiniz
Bende dün doktora gitmistim arkadaslar. Doktor yine ödümü patlatti, suyun azalmis dedi.. Haydaa dedim bir dert ötekini kovaliyor. Beni baska bir doktora gönderdi. Bu doktorun Ultrason aleti herseyi daha bir detayli gösteriyor. Allahtan bugün hemen Randevu alabildim ve sabah gittim. Kadin ölctü bakti hersey yolunda dedi. Böyle teknik arzalar olabilirdi dedi. Bebegin gelisimi cok iyi ve suyunda hic azalma olmamis dedi. Derin bir ohh cektim. Kilosu 1650gr. Boyu 40-41cm dedi. Hepimiz saglicakla bebislerimize kavusur Insallah
günaydınn kızlarrr
ne yazıkki haberleri açtım ve 24 şehit ve 18 yaralı haberlerini gördüm.çok üzüldümm.Allahım bütün pkklıların belasını verir inşalllaahh.
Canımmm dogum gunun kutlu olsun dogacak mınık bebısınle ve esınle bırlıkte nıce mutlu huzurlu senelereee
doğum günün kutlu olsun anniş.nice sağlıklı ,mutlu ve çocuklarınla huzurlu yıllar gerçirmen dileğiyle cnm.
Herkese Merhaba Arkadaşlar;
Annis (bu nick aslında ANNİŞ, di mi?), doğumgünün kutlu olsun. Çocukların ve eşinle nice güzel, mutlu günlerin olsun inşallah.
anniscim seninde doğum günün kutlu olsun, nice yıllara inşallah.
annis dogum gunun kutlu olsun
anniş doğum günün kutlu olsun canım
anniş, doğum günün kutlu olsun....
he
annis doğum günün kutlu olsuunnn
Doğum günün kutlu olsun cnm, inşallah şu anda eşinin süpriziyle karşı karşıyasındır.
Annıs senıın dogum gunun kutlu olsun
annisdoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle...
doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu ve çocuklu senelere inşallah..
Annis dogum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?