2011 Aralık Anneleri

kızlar ya bugün bebek mağazasında bebekli bi bayanla konuştuk da,o da epidural sezeryan olmuş(zaten elini sallasan epidural sezeryan olana çarpıyo :) ) doğumdan felan konuşurken söyledi de,biliyo muydunuz ameliyathanede çıplak olcakmışız ( yani doktor sanırsam alt tarafımızı da görücek.halbuki görmesine ne gerek var dimi sonuçta onun üstünü kesiyorlar amaaaan gerildim işte.o kadar insanın gözü önünde üfff.zor işlermiş bunlar zorrrrrrr!

valla cnm ne yalan söyleyeyim... bütün eşyalarını toptan aldım kızımın ve şu lazım bu lazım diyerek yönlendirdiler beni... tecrübesizlik işte. kullanılmalı mı onu bilmiyorum ki... ((((

aynen canım tecrübesizlik bende bilmiyorum ne alınmalı ne alınmamalı kullanılmalımı kullanılmamalımı sağolsun anacağızım herşeyimizi halletti.. oda olmasa ne yaprdım ben acaba çok merak ediyorum...

kızlar dalin sıvı deterjan 2 litre alacak olan arkadaşlar...
pehlivenoğlunda 2 litre dalin sıvı deterjan 5 tlye düşmüş almak isterseniz bilginiz olsun banada bir arkadaşım söyledi...
benim bir bidon var ama gidip alıyım bir bidon daha ucuzlamışken

bencede hem sezeryan olup hem çıplak olunucaksa aslında pek ilginç geldi bana da, ben de ilk defa duydum şimdi ,bende epiduralle normal doğum yaptım ,zaten amaliyat önlügü var ondan dolayı çıplak olarak algılanıyordur canım ,sezeryan sanırım tam bikini bölgesinin üzerindenmiş onuda yeni ögrendim ben biraz daha yukardan diye tahmin ediyordum ,hayırlısı olsun sağlıcakla alalımda tek

benim hipotroit yani tsh yüksekti çok ta değildi 5 yerine 5.7 ama 5 ay boyunca hamile kalamamın,baş dönmesinin,ödemin,kilonun,hazımsızlığın,tüylenmenin,kansızlığın,depresyonun nedeni buymuş,50 mg ın çeyreğini alıyorum hayatım düzene bindi çok mutluyum,belki doğumdan sonra kullanmama gerek kalmayabilir yada daha düşük dozajda kullanmam gerekebilir,en azından 10 ilaç yerine minik bi ilacım var,bu düzelmese sittinsene hamile kalamayacaktım

Allah yardımcn olsun canım çok zor bi durum baban inş. bu duruma bi çözüm bulabilir,eşin de sinirle söylemiştir mazur gör,inş. çözülür problemin bi an önce

pudra ve bebek yağını önermiyolar kanserojen olduğu için ben almayacam onları,pişik kremini de jhansons baby i önerdi bi tanış 1 yıldır kullanıyom,çok az sürsem yetiyo hemen dağılıyo,halen bitmedi 100ml dedi,bepanten de iyi ama bu çok uzun gidiyo dedi,ben ikisinden de alcam,topuklarım çok çatlıyo benim olmadı bepanten bu işe yarar,göğüsteki yaralar için de 2009 ocak annelerinden biri ayvanın çekirdeklerni çay bardağına koyun üzerine biraz su koyun 3-4 gün bekletin kremsi bi kıvama geliyo göğüsteki çatlakları hemen geçiriyo,ben birsürü pahalı krem kullandm geçmedi,bu mucizevi bişey,hamileliğin son dönemlerinde de bunla bakım yapın göğüslerinize demiş,ben deneyecem

maşallah bebişineyine de bol su iç,armut ye,armut çok işe yarıyo,ben de yaradı,su problemi kalmadı düzeldi

günaydınnnnnnn
sonunda güneş açtı.... mutluyum...
veee dolu dolu 32.haftamıza girdik..

günaydın kızlarben saymıyom çünkü 4 kasıma kadar burdayım ve o zamana kadar doğurmamam lazım,34. haftamıza girdik biz de

doğum günün kutlu olsun canım..
nice senelere oğlun ve sevdiklerinle birlikte

günaydın güzel annecikler ve tatlı bebişleri;canım çok sıkıldı ya Allah şu pkk'nın belasını versin Hakkari'de çatışma olmuş ve son bilgilere göre 24 tane şehidimiz var 18 yaralı.Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun;yaralılara da acil şifa diliyorum.

günaydınn kızlarrr

ne yazıkki haberleri açtım ve 24 şehit ve 18 yaralı haberlerini gördüm.çok üzüldümm.Allahım bütün pkklıların belasını verir inşalllaahh.

günaydınn kızlarrr

ne yazıkki haberleri açtım ve 24 şehit ve 18 yaralı haberlerini gördüm.çok üzüldümm.Allahım bütün pkklıların belasını verir inşalllaahh.

amin,hükümet tepkisiz kalıyo maalesef bakın israile 1 kişi için 1000 kişiyi verdiler,düğün yaptılar bir çavuş için başbakanları gelip alnından öptü kaçırılan çavuşu,bizde de enerji bakanı çıkmış sabah 6 da başlasın memurlar,cumart. çalışsın,yumurtaya,süte,benzine zam, nasıl oluyor da ordaki halk bunlara destek veriyo düğünlerini basıp sivilleri öldürüyolar,halen akılları başlarına gelmiyo,hepsi polis asker düşmanı reziller

Canımmm dogum gunun kutlu olsun dogacak mınık bebısınle ve esınle bırlıkte nıce mutlu huzurlu senelereee

Tesekkur ederim canim

doğum günün kutlu olsun anniş.nice sağlıklı ,mutlu ve çocuklarınla huzurlu yıllar gerçirmen dileğiyle cnm.

Tesekkur ederim yasmincim sagol..

Herkese Merhaba Arkadaşlar;

Annis (bu nick aslında ANNİŞ, di mi?), doğumgünün kutlu olsun. Çocukların ve eşinle nice güzel, mutlu günlerin olsun inşallah.

Evet canim aslinda senin yazdigin gibi ama klavyem turkce olmadigi icin boyle oluyo.Bu arada tesekkur ederim canim.amin insallahh

anniscim seninde doğum günün kutlu olsun, nice yıllara inşallah.

Tesekkur ederim canim.amin insallahh

annis dogum gunun kutlu olsun

Sagol canim benim

anniş doğum günün kutlu olsun canım

Sagol canim

anniş, doğum günün kutlu olsun....

Tesekkurler canim

he
annis doğum günün kutlu olsuunnn

Tesekkur ederim canim

Doğum günün kutlu olsun cnm, inşallah şu anda eşinin süpriziyle karşı karşıyasındır.

Sagol canim.Malesef supriz falan olmadi esim aksam7 bucuga kadar calisti.Hafta sonuna erteledik surprizi.Ama guzel bir aksam yemegi yedik hic olmazsa :) birde isteyken facebook duvarima cok guzel bir soz yazmis.o isteyken yapmasi sasirtti.nasil firsat buldu anlamadim

Annıs senıın dogum gunun kutlu olsun

tesekkur ederim canim

annisdoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere ailenle...

Tesekkur ediyorum canim

doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu ve çocuklu senelere inşallah..

Sagol canim benim

Annis dogum günü kutlu olsun, nice mutlu senelere

Tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…