2011 Aralık Anneleri

kasım anneleri pırt pırt doğuruyo 1 ay sonra bizde de böyle pıt pıt doğuranlar olcak,belki bunlardan biri de ben olcam

doğum günün kutlu olsun canım..
nice senelere oğlun ve sevdiklerinle birlikte

çok teşekkür ederim cnm inş hep birlikte güzeeeelll bi yıl olur

nice yıllara tülaycım,en kötü günün böyle olsun

teşekkür ederim deryacım çok duygulandırdınız beni nasıl da unutmamışsınız...neyse bugün doğum günüm ağlamıyım:)))

gunaydin guzel annecikler..

nihalcim nerde o gunes yaaa... ben de istiyorum

sumakcim dun yazamadim nice mutlu senelere olsunnsallah canim :)

tulayyy dogum gunun kutlu olsunnnn. nice guzel yaslara hep boyle enerjik boyle taptaze gir insallah...

bi deee sabah sanciyla uyandim biraz, ishal olmusum yawww.. sanci ondan mi bilmiyorum ama tirsak bi vaziyette beklemedeyim:18::18:

kızlar bende relaxmodedan pijama takımları almak ıstıyorum ama beden olarak ne alsam kı.dogumdan önce S gıyıyordum.51 kıloydum suan 60 kıloyum boyumda 1.70.Fikir verirseniz cok sewınırım.:44:

gunaydin guzel annecikler..

bi deee sabah sanciyla uyandim biraz, ishal olmusum yawww.. sanci ondan mi bilmiyorum ama tirsak bi vaziyette beklemedeyim:18::18:
günaydn canım,
tabi ondan kuzum bebişler büyüyo bağırsaklar sıkışıyo bağırsak düzeni değişiyo,benim de karnım kasıklarım sancıyo gece koştur koştur tuv. e gidiyom,ishalden önce de pat pat sesler,bi sancı bi sancı gersi fışşş,yani ya kabız oluyoz ya ishal,ya mantar enfeksiyonu çünkü onlar napsın yerleri daralıyo düzgün çalışamıyolar

Bu sabah İstanbulda güneş var ama gün hiç aydınlık değil( Sabah annemin telefonuyla uyandım ağlıyodu '' bi panik ne oldu anne dedim'' kızım apartmanımızda şehit var dedi(( çok üzgünüm ya,bişeyler yapmak istiyorum sokaklara çıkıp bağırmak bela okumak istiyorum.Yeter artık 1 avuç kalleşle başedemiyoruz.Çok üzgünüm çokkk

tulaycımmmm, anniscim nicee mutlu bebişinlerinizzle güsell yıllarr diliyorum.

bu arada sizin doğum günü mesajlarınızı görüncee aklımaa ne geldii.dün bizim evlilikk yıl dönümümüzdüüüüüüüüüüüüü.ve benn unuttumm.eşimdee unuttumu bilmiyroumm.çünkü dün sabah annemlere gidiyrouz bugun dedim.odaa bugunn mü dedi bende evet dedim ve akşam annemlere geldikkk vede ben burdaa kaldımmm.kocamı eve gönderimm..pufff napıcamm yaaa

hepimizin başı sağolsun Kahretsin ki şehit sayımız 26 oldu.Rabbim 16 yaralımıza acil şifalar versin((

eşin unutmamış anlaşılan nasıl unuttun kız

aynen canım,benim de içim yanıyor! gencecik evlatlarımız gitti...

kızlar tecrülerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum size
26+3 üm Allah kısmet ederse ocak annesi olacam
2 gündür göbek deliğimde ağrı var bir parmak aşağısındada
sadece hareket ederken ağrıyor
hareketsizken herhangi bir ağrı yok
bebeğim oldukça hareketli onda bir değişiklik yok
durduk yere niye oldu bu ağrı
üzerinde bastırıncada ağrıyor
korkuyorum dr randevumda akşam üzeri
yardımcı olabilirmisiniz
herhangi bir sorunmu var
Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Allah şehit ailelerimize sabır versin. çok can yakıcı bir gün bugün. 26 şehit 22 yaralı. bu çukurovadaki karakol nerede. nasıl bukadar çok kişiyi şehit edebiliyorlar. aklım almıyor hiçbişeyi. Allah bu ülkeyi bize ve evlatlarımıza bağışlasın. elim kolum bağlı hissediyorum kendimi bişey yapamıyorum ya onlar için. tek yapabileceğimiz dua etmek. bir daha bu acıların yaşanmaması için. yeter artık bu milletin çektikleri.

olbeyyy burda güneş var valla sabahtan beri...

offf offffffffffffff sabah ne kadar mutlu başlamıştım güne ama hep sevinçlerimiz boğazımızda kalacak... bunedir yaaaa.. ALLAH evlatlarını kaybeden ailelere sabır versin.... kalleş pislikler... içimden hepsini öldüresim var o pislikleride yandaşlarınıda...

seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.. nice senelere.. ama unutman kötü olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…