doğum günün kutlu olsun canım..
nice senelere oğlun ve sevdiklerinle birlikte
nice yıllara tülaycım,en kötü günün böyle olsun
çok teşekkür ederim cnm inş hep birlikte güzeeeelll bi yıl olur
teşekkür ederim deryacım çok duygulandırdınız beni nasıl da unutmamışsınız...neyse bugün doğum günüm ağlamıyım:)))
günaydn canım,gunaydin guzel annecikler..
bi deee sabah sanciyla uyandim biraz, ishal olmusum yawww.. sanci ondan mi bilmiyorum ama tirsak bi vaziyette beklemedeyim:18::18:
çok teşekkür ederim cnm inş hep birlikte güzeeeelll bi yıl olur
teşekkür ederim deryacım çok duygulandırdınız beni nasıl da unutmamışsınız...neyse bugün doğum günüm ağlamıyım:)))
Bu sabah İstanbulda güneş var ama gün hiç aydınlık değil( Sabah annemin telefonuyla uyandım ağlıyodu '' bi panik ne oldu anne dedim'' kızım apartmanımızda şehit var dedi (( çok üzgünüm ya,bişeyler yapmak istiyorum sokaklara çıkıp bağırmak bela okumak istiyorum.Yeter artık 1 avuç kalleşle başedemiyoruz.Çok üzgünüm çokkk
tulaycımmmm, anniscim nicee mutlu bebişinlerinizzle güsell yıllarr diliyorum.
bu arada sizin doğum günü mesajlarınızı görüncee aklımaa ne geldii.dün bizim evlilikk yıl dönümümüzdüüüüüüüüüüüüü.ve benn unuttumm.eşimdee unuttumu bilmiyroumm.çünkü dün sabah annemlere gidiyrouz bugun dedim.odaa bugunn mü dedi bende evet dedim ve akşam annemlere geldikkk vede ben burdaa kaldımmm.kocamı eve gönderimm..pufff napıcamm yaaa
hepimizin başı sağolsun Kahretsin ki şehit sayımız 26 oldu.Rabbim 16 yaralımıza acil şifalar versin((
eşin unutmamış anlaşılan nasıl unuttun kız
hepimizin başı sağolsun Kahretsin ki şehit sayımız 26 oldu.Rabbim 16 yaralımıza acil şifalar versin((
günaydın güzel annecikler ve tatlı bebişleri;canım çok sıkıldı ya Allah şu pkk'nın belasını versin Hakkari'de çatışma olmuş ve son bilgilere göre 24 tane şehidimiz var 18 yaralı.Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun;yaralılara da acil şifa diliyorum.
olbeyyy burda güneş var valla sabahtan beri...gunaydin guzel annecikler..
nihalcim nerde o gunes yaaa... ben de istiyorum
sumakcim dun yazamadim nice mutlu senelere olsunnsallah canim :)
tulayyy dogum gunun kutlu olsunnnn. nice guzel yaslara hep boyle enerjik boyle taptaze gir insallah...
bi deee sabah sanciyla uyandim biraz, ishal olmusum yawww.. sanci ondan mi bilmiyorum ama tirsak bi vaziyette beklemedeyim:18::18:
offf offffffffffffff sabah ne kadar mutlu başlamıştım güne ama hep sevinçlerimiz boğazımızda kalacak... bunedir yaaaa.. ALLAH evlatlarını kaybeden ailelere sabır versin.... kalleş pislikler... içimden hepsini öldüresim var o pislikleride yandaşlarınıda...Bu sabah İstanbulda güneş var ama gün hiç aydınlık değil( Sabah annemin telefonuyla uyandım ağlıyodu '' bi panik ne oldu anne dedim'' kızım apartmanımızda şehit var dedi (( çok üzgünüm ya,bişeyler yapmak istiyorum sokaklara çıkıp bağırmak bela okumak istiyorum.Yeter artık 1 avuç kalleşle başedemiyoruz.Çok üzgünüm çokkk
tulaycımmmm, anniscim nicee mutlu bebişinlerinizzle güsell yıllarr diliyorum.
bu arada sizin doğum günü mesajlarınızı görüncee aklımaa ne geldii.dün bizim evlilikk yıl dönümümüzdüüüüüüüüüüüüü.ve benn unuttumm.eşimdee unuttumu bilmiyroumm.çünkü dün sabah annemlere gidiyrouz bugun dedim.odaa bugunn mü dedi bende evet dedim ve akşam annemlere geldikkk vede ben burdaa kaldımmm.kocamı eve gönderimm..pufff napıcamm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?