2011 Aralık Anneleri

Allah ailelerine sabır versin.artık yeterr yaa buna bi dur demek lazımm.umarımm daha fazla artmaz şehit sayısı

amin inşallah artmaz canım ama durumu ağır olan yaralılar varmış ne yazık ki

aynen canım,benim de içim yanıyor! gencecik evlatlarımız gitti...

ve o gencecik evlatlarla birlikte onlarca aileye ateş düştü(

benim de var biraz idrarda biraz bağırsaklarda mikrop çıktı ara ara ishal oluyom,ama dr. ilaç yazmadı çünkü miktarı azdı,bol bol su içiyom

benim eltim de son ayında hamileliğinin ve göbek deliği ağrıyor yürüyemıyorum diyor. doktora sormuş. doktor çok normal demiş. hamileliğin sıkıntılarından oluyor demiş.

hayırlı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip olsun canım..
o ağrı bende de olmuştu sanırım göbek deliğinin çok hassas olamsından kaynaklanıyor bebek kendine yer açtıkça orası ağrıyor... benim deliğim çok çukurdu şimdi bir görsen dışarı fırladı... sen telaşlanma ama akşam dr yinede sor...

gunaydın ,tesekkur ederım evlılık yıldönümüümüzü kutlayan arkadaslara..

dün yıne gıttık masal kıza alısverıs yaptık ,anı bır kararla gıttım bakım ürünler,n, sebamed aldım ..ama 120 fılan tuttu ..
bakalım ne kadar gıdecek ..

banyo fılesıydı ,cok amaclı kullanılıyor sevı bebenın ,2 yasına kadar bakalım kullanılacak mı

benım gogüs pedim di ,bunu chıcco dan aldım yapısıyor sutyene antıbakterıyel..

ggögüs ucu kremım ,lansonıhoh..

emzık aldık bır tane bulunsun dıye bunu da chıccco dan aldık ,anne gögüs ucuna benzıyor ,annesının gögsünü bırakmıyacak ınsallah kızım ve bpa 0 ,mutlaka bkaın buna kızlar o kadar aradım taradım bnu buldum..

mama kasıgı aldım suyu fılan bunla verıcem ılaclarını ıkı tane,

bebek bezı aldık 3-6 kılo prıma care,ve unıbaby ıslak mendıl aldık 12 paket ındırımlıydı ..

tırnak makası cıtcıtlı ,tırnak makası cıtcıtsız makas seklınde,taragı konak fırcası burun aspiratöru, basit termometresı fılan
aldık hepsını ,artık hıc eksıgı kalmadı herhalde..

ama 300 tl bayıldık yıne..

saglıkla gelsınde kuzucuk hıc onemlı degıl ya gıden para ,içimizde kalmasında o eksık bu eksık dıye

oyle ıste ..

cok zevklı alısverıs yapmak..

dolabına yerlestırdım acıp acıp bakıyorum cok guzel cok

Son düzenleme:
tülay dogum günün kutlu olsun..

sehıtlerımız varmıs yenı gordum ,Allah belasını versın ya ,yandı yürekler yıne.

maşallah canım eksiği kalmamış miniğinin bizde Rabbim izin verirse cuma günü doktor kontrolune gıdecegız ordan gelırken alırız artık.Sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim

sumak masal bebek güle güle kullansın alıdkalrını
sebamedin içinde neler var ne aldın.. ben mustela ve sebamed arasında kararsız kaldım...
birde ıslak mendil olarak pampers aldım fiyatı daha ucuzdu...

kızlar tünaydın herkese..şehitlerimizin yakınlarına başsaglıgı ve sabır diliyorum allahtan..rabbim kımseye evlat acısı yaşatmasın kaç ailenin ocağı söndü

TÜLAYCIM;faceden kutladım ama birde burdanda kutlayayım dogum gününü..nice güzel yaşlara cnm

kızlar bende relaxmodedan pijama takımları almak ıstıyorum ama beden olarak ne alsam kı.dogumdan önce S gıyıyordum.51 kıloydum suan 60 kıloyum boyumda 1.70.Fikir verirseniz cok sewınırım.:44:

cnm ben de hamılelıkten önce m beden gıyıyordum şimdi l beden sipariş ettim bakalım nasıl gelecek benim boyum 173 ama kılom 81oldu suan

cnm bende eşimin dogum gününü kutlamayı unuttum ve 2hafta sonra hatırladım 15senedir hiç boş geçmemiştim ve hep süpriz bişeyler yapardım ama bu sene tam suprız oldu

cnm aldıklarını güle güle kullan inş kızın dogdugunda ne güzel artık sen ayaklarını uzatıp gününü bekleyebilirsin herşeyin tamam

benim de var biraz idrarda biraz bağırsaklarda mikrop çıktı ara ara ishal oluyom,ama dr. ilaç yazmadı çünkü miktarı azdı,bol bol su içiyom

benim eltim de son ayında hamileliğinin ve göbek deliği ağrıyor yürüyemıyorum diyor. doktora sormuş. doktor çok normal demiş. hamileliğin sıkıntılarından oluyor demiş.

kızlar hepinizede çok teşekkür ederim cvplarınız için
derya bendede enfeksiyon vardı 3 tane serum yedim sonunda sıfırladık ondan değil sanırım benimki daha çok fiziksel çünkü sadece hareket ederken ve dokununca ağrıyor
bide benim bebek çok hareketli karnım büyük ama daha çatlağım yok
acaba çatlarken ağrıdamı yapıyoprdur belkide çatlamaya başlıcak
nihalle tam dediğin gibi benimde çukurdu şimdi düzleşti sanırım yakında seninki gibi dışarı çıkacak

hayırlı olsun canım aldıkların iyi günlerde kullanın inş.

ÇOK teşekkür ederim cnm çok enerjik görünüyom ordan he:)))) çocuğumda farkında galiba doğum günüm olduğunun göbeğimi görseniz ordan oraya gidiyo ya ama ben birine göstermeye kalkıyım hemen hareket etmemeye başlıyo benimki fazla gösteri sevmiyo galiba:)) kocama bile elle dediğimde dakkalarca hareket etmez oluyo öleee bekliyos artık demiyom bende yalancı gibi oluyom yaaa

oğluşunla nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere canımmm

teşekkür ederis teyzesi çok naziksiniz

kötü olmuş ama hamileliğe bağla dirrek ben öle yapıyom ama galiba etkisi de var yaaa yoksa biz hayatta unutmayız dimiiiiiiiiiii:))

ben bakım ürünlerini hallettim bezleri de tmm (700 adet şeklinde:)))) tırnak makası saç fırçası(ay onların saçıdamı olcakyaaaa fırça alcaz hale bak) burun aspiratörü dediğiniz bi de termometresi yok benim oğlumun sen halletmişsin ne güzel güle güle kullanın cnm en hızlımız sensin bu arada diyim sana

Allah şehit ailelerine sabır versin gerçekten böle olmamalıydı,mutlu mesut yaşamak varken ne gerek varki şu durumlara psikolojik eğitim gerek bunlara önce(((

benim 2 yandan cırt diye gitti önce 1 taraftaydı sonra 3-4 kola ayrıldı kıpkırmızı,derken diğer tarafta da oluştu,göğüslerimde de var,çatlamadan önce kaşınıyo geriliyo sonra çatlıyo

TULAYUZUN;canım doğum günün kutlu olsun bebişinle ve eşinle mutlu yıllar diliyorum Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu bozmasın ınsallah

şehitlerimizi duydum sabahtan beri çok kötüyüm, allah hepimize sabır versin ve bunu yapanlarda artık cezasını bulsun

tülaycım doğum günün kutlu olsun, oğlunla nice yıllara canım

günaydın kızlar
tülay doğum gününü kutluyorum sevdiklerinle beraber nice senelere inşallah...
şehitlerimize çok üzüldüm..allahım ailelerine sabırlar versin.

canımcım güle güle kullansın bebişin hepsini...iyi günlerde olsun...bakım ürünlerini almadım daha sebamed i bende düşünüyorum..

cnm cogunluk ordayız yalnız biz liste yaptık kk dakı nicklerimiz ve facedeki isimlerimiz diye..sen 2011 aralık annelerine mı yazıyorsun ??

canım mrb.yazıyorum aynen senın dediğin gibi ama 2011 ARALIK - 2012 OCAK ANNELERİ bu çıkıyo..burdamısınızz.nerdesınız yada bırınız bana önerıde bulunsun verıyım adresımıde yoksa çıldıracam ya :))

sumak masal bebek güle güle kullansın alıdkalrını
sebamedin içinde neler var ne aldın.. ben mustela ve sebamed arasında kararsız kaldım...
birde ıslak mendil olarak pampers aldım fiyatı daha ucuzdu...

bende de pampers var ama ilk aylar unıbaby kullanın diyorlar o su+pamuk şeklindeymiş hiç katkı maddesi yokmuş ben sizle buluştuğum hafta 3'lü 10 tl ye almıştım şimdi de anneme aldırdım 3 kutu(içinde 3 paket var) 12 paket etti zaten bitince diğerlerinden kullancam bende bi daha da almam artık büyümüş olur herhalde 12 paket bitince adetleri de 40 lı 50 li falan fazla da gitmez herhalde

ben bi akşam arkadaşım oğlu bizde kalmıştı altını değiştirdim 10-15 tane ıslak mendil harcamıştım hehehehe çok dimi o kadara gerek yok zamanla öğreniris yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…