2011 Aralık Anneleri

kızlaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

bizi merak eden olduys asağsalim vardık aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy

kar yağıyo burdaaaaaaaaa sabahtan beri

canım geçmiş olsun yaa,,bu böbrek taşı için söylencek söz bulamyrm çok zormuş çünkü..biran önce iyileşmen duasıyla canım...

canım tehlikesini bilmem ama çıkma bence de yola..artık son haftalarımız ve sabırsız pıtırcıklar bize heran sürpriz yapabilir..bizde gidemyrz annemlere yada k.validemlere..kimsemzde yok hemde buralarda ama yapcak bişey yok..böyle bi risk alamayız

ben lansınoh aldım canım hatta aklıma gekdikçede kullanmaya bile başladım ,göğüs pedide ne olur ne olmaz diye alıverdim 2kutu..sütüm ne kadar gelir bilmem ama en azından göğüs ucum belli olmasın diye kullanırım diye düşündüm..ben bi tane emzirme sütyeni aldım,,bikaç tanede penye sütyenim vardı zaten,,onlarla idare ederim sanırım..

canım bense d.iznimi uzatanlardanım..37ye kadar çalışayım dedim ama çok zorluyor inan..son bir haftam kaldı,sonraki haftada kurban tatili,,ondan snra ayrılcam izne inşallah..pişman olmadım uzattığıma çünkü sonrasında bebeğimle daha çok ilgilenmiş olucam ama ciddi anlamda ağrılarım falan oluyo byaa zorluyo..sende böyle bi karar verdiysen boşwer gerisini düşünüpte üzme kendini,dinlenmene bak,,bebişine hazırlık yap,,olan olmuş nasılsa,,hiiiiç bozma moralini

nicko kiz kar getirdiin buralara
yaaad ünkü havaya bak bugünkü havaya bak sen yaaaaaaaaaaaaaa
evden adımımı atamadım dışarıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sen naptın nasılsın haftaiçi ne zaman müsait olursan görüşcez di miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoş gittin denir buna sanırım yaa oralara nerden götürdün karı sen? iyi geçmiştir yolculuğn inşallah??

5848BL ay geçmiş olsun nen var yaa niye öyle olmuş

ben de salı günü son kontrolüme gittiğimde başka bi hamile vardı 7 ayındaymış bebeğe giden kan damarlarında sorun olmuş falan kaç gündür onu dert ettim pofff

hoş gittin denir buna sanırım yaa oralara nerden götürdün karı sen? iyi geçmiştir yolculuğn inşallah??
ya uçak grönland ordan da kanada üstünden indi buraya herhalde ondan oldu yoksa ben kar mar görmedim valla suç benim değil kaptan pilotun

yolculuk inanılmaz stresli geçti hiçbişi yemediğim halde şekerim 180lerdeydi de allaha şükür kazasız belasız geçtik gümrükten falan ayyyyy

doğru diyorsun canım valla pıtırcıklar yola koyulabilir her anzaten artık sığmıyorum buraya der gibi sert tepikler atıyo canımı bile acıtıyo böcüküm

sonunda randevu alabildim kanuni sultan süleyman hastanesinden ne kadar dolu orası ya:26::26::26::26:

neyse ki sağ salim varmışsın canım... dikkat edin kendinize hasta falan olmayın oralarda efe de sen de

tabiki gorusceez :)) cnm bi konusalimda iyiyiz bizdeee cok sukur

merhabalar.ben de sessiz takipçilerinizdenim aranıza alırsanız sevinirim.gerçi ben gündüzleri giremiyorum.ancak kızım uyuduktan sonra geceleri okuyorum yazdıklarınızı.
göğüs kremi çok önemli kızlar mutlaka yazayım dedim.medela diye bir krem var süper.biraz pahalı ama bir kutu yetiyo da artıyor bile.en önemliside doğal ve bebek emmeden önce silmenize gerek yok.
istanbulda olup şişli etfale giden var mı ?bu hafta gidip bi bakıcam.herkese iyi geceler

ben de lansinoh aldım ama daha başlamadım. sen başladın mı sumak???

kendi arabanızla gidiyorsanız belki olabilir ama otobüs falan sanırım zor olur cnm yaa....

valla cnm biraz önce de yazdığım gibi lansinoh aldım. göğüs pedi de bence şart...

valla cnm o göğüs ağrısı çok fena oluyormuş ve emzirme süresince işkence çekiyormuşsun. herkes öyle diyor... tedbiri almak lazım bence...

işin seni zorluyor madem; ii yapmışsın o zaman. ama bebişle daha az vakit geçircen maalesef gerçi belli olmaz. bebek 39. haftada gelirse açığı kapamış olursun :)

rica ederim cnm. ben de öğrenmiş oldum sayende:)

Allah yardımcın olsun cnm.... (

bebişinle birlikte sağsalim geri dönersin inşallah...

tanem çok sağol canım
5848BL çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol su unutma...

birde arkadaş sormuştu nick hatırlayamadım ben lansinoh göğüs pedi aldım kremliymiş pedleri güya...
göğüs ucu kreminide lansinoh almayı düşünüyorum çevremdekilerin önerileriyle..
. 34. haftamızı bitirdik.....

Son düzenleme:

netten baktim simdi burda varmi diye evet varmis 8 euroya yakin.eger cidden ise yariyor ve dogalsa bu hafta gidip alayim.bu arada aramiza hosgeldinn..

hepinize günaydın kızlar

göğüs ucu kremini konuşmuşsunuz ben de lansinoh aldım

ne zaman kullanmaya başlıcaz

eczacı emzirirken kullanırsın demişti

valla bilmiyorum ki canım. biz evde 4gb iki kişi hemen dolduruyoruz, bi de kotayı aşınca çok fatura geliyo malesef. düşün 4 gb'ye 26,75 ödüyoruz, 4.2 olmuş geçen ay 38,75 geldi bu arada benim bebiş henüz dönmedi, aannemin ve ablamın bebişi de dönmemiş zamanında. çok korkmaya başladım. sezeryanı hiç düşünmemiştim, hazır değilim acaba daha döner mi ki?
canım ben bebedorun göğüs pedini aldım, 4.45 tlye. lansinoh göğüs ucu kremi alacağım henüz almadım. çok feci acıyor diyolar eğer çatlarsa. ama muhakkak da çatlar diyolar valla bilmiyorum bir de emzirme sütyeni aldım. kullanışlı olursa çarşıda var hemen eşimi gönderip bir-iki tane daha aldırırım diye düşündüm.

canım bir hafta daha az vakit geçircen ama olsun şimdi çok yourlup strese giriyosan o da kötü bebeğin için. boşver olan olmuş, takma kafana 1 hafta için canını sıktığına değmez bence.
valla canım o acıyı yaşayanlar öyle bir anlatıyorlar ki dayanılmaz birşey diye, bebek aç mecburen ağlaya ağlaya emziriyosun diyolar. ben çok korktum onun için alacağım.
canım çok geçmiş olsun maşallah kuzucuğuna.

sağ salim vardığına sevindik canım. ne güzel kar yağıyomuş. ay kıskandım valla.

canım hoşgeldin aramıza.

gunaydın ,

alıntılarım cıkmamıs ..

halımem ,ben daha baslamadım kremı kullanmaya ama dogumdan once baslayacagım ınsallah ..

nıcko ,sagsalım gıttıgın gıbı de gel kız ..kar da gotürmüşsün dıkkat et kendıne :)

5848bl cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…