günaydın kızlar...kremi konuşmuşsunuz. tecrübeliler 3 ay öncesinden başlayın diyordu
ben kendi sütümü sürüyorum aklıma geldikçe günde bir kaç kez. o da doğal koruyucuymuş. aile hekiminin ebesi söylemişti.
o sütü harcama türkmengelini en cok o lazım bebege :)
bırde gögüs ucunu sıkmak ,prolaktin seviyesinin yükselmesine sebep olabiliyormuş oda doğumu başlatıyormuş kasılmalara neden olup erken doguma sebep olurmus fılan..
ha sıkmadan glıyorsa sür tabı
merhabalar.ben de sessiz takipçilerinizdenim aranıza alırsanız sevinirim.gerçi ben gündüzleri giremiyorum.ancak kızım uyuduktan sonra geceleri okuyorum yazdıklarınızı.
göğüs kremi çok önemli kızlar mutlaka yazayım dedim.medela diye bir krem var süper.biraz pahalı ama bir kutu yetiyo da artıyor bile.en önemliside doğal ve bebek emmeden önce silmenize gerek yok.
istanbulda olup şişli etfale giden var mı ?bu hafta gidip bi bakıcam.herkese iyi geceler
Bende 1 aydır sabah akşam sürüyorum mustelanın gögüs ucu kremini.Kardeşim de 2 ay önceden sürmeye başlamıştı maşallah hiçbişey olmadı mis gibi emzirdi bebeğini.
Yani bende doğuma kadar 2 ay sürmüş olucam.Ama sumağın dediği gibi gögüs ucu uyarılması doğumu tetikliyor,sıkmadan,fazla ellemeden sürüyorum kremi.Oğlumda önceden sürmemiştim çok çektim,kanla sütü beraber emdi yavrum,ve çatladımı da geçmesi çok zor,o zaman e vitamini kapsüllerimi kırmamıştım neler yapmıştım ama 15-20 gün canım çok yanmıştı.Birde ayva çekirdeğinin çok ii geldiğini duydum,doğal bir yöntem olarak doğumdan sonra onuda uygulayacağım inşallah.7 sene önce bu sezaryen acımı unuturumda gögüs acımı unutmam dediğimi çok ii hatırlıyorum.
malesef evde net yokforumu o kadar arıyorum ki anlatamam. kafama ne takılsa soruyordum, şimdi ne olsa panik oluyorum anca hafta sonu kayınvalidemlere gelince girebiliyorum.
bebiş iyi çok şükür, daha dönmedi. bu hafta doktora gidicez. bari cepten 1 GB internet alsam kotası hemen dolarmı ki?
mrb kızlar ya kafam çok karışık . doğum iznimi bir hafta öncsinden başlattım. acaba iyimi ettim kötümü anlamadım? ayın 14 izne ayrılacam. müdüre inat böyle yaptım. insafsızın teki. çok çalıştırıyo. beklenen doğum tarihide 20 aralık. çıkamıyorum işin içinden ne olur yardımcı olun. bu aralar çok kötüyüm düşünemiyorum bile.:18:
Bende 1 aydır sabah akşam sürüyorum mustelanın gögüs ucu kremini.Kardeşim de 2 ay önceden sürmeye başlamıştı maşallah hiçbişey olmadı mis gibi emzirdi bebeğini.
Yani bende doğuma kadar 2 ay sürmüş olucam.Ama sumağın dediği gibi gögüs ucu uyarılması doğumu tetikliyor,sıkmadan,fazla ellemeden sürüyorum kremi.Oğlumda önceden sürmemiştim çok çektim,kanla sütü beraber emdi yavrum,ve çatladımı da geçmesi çok zor,o zaman e vitamini kapsüllerimi kırmamıştım neler yapmıştım ama 15-20 gün canım çok yanmıştı.Birde ayva çekirdeğinin çok ii geldiğini duydum,doğal bir yöntem olarak doğumdan sonra onuda uygulayacağım inşallah.7 sene önce bu sezaryen acımı unuturumda gögüs acımı unutmam dediğimi çok ii hatırlıyorum.
gunaydın ,
alıntılarım cıkmamıs ..
halımem ,ben daha baslamadım kremı kullanmaya ama dogumdan once baslayacagım ınsallah ..
nıcko ,sagsalım gıttıgın gıbı de gel kız ..kar da gotürmüşsün dıkkat et kendıne :)
5848bl cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ..
maşallah canım bebişineselam herkese iyi hafta sonları bebeişimi gördük cuma günü sağlığı iyi nst ye girdim kasılmam falan yok herşey normal gidiyor ama bebişim biraz kilolu çıktı şeker de yok ama bebiş 2300 gr çıktı
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
nasilsinizzzzzzz
ben kotuyum hastanelerdeyim 1gun ev 1gun hastane arasinda mekik dokuyorum kizim carsamba gunu 3.000kg idi
aman kkzlar kendinize cok dikkatedin agrilar cok beter birde idrar dan kan gelince daha tehlikeli duruma girdi.
kizlar GECE neolayi olmus yazmissiniz bakamadim telden fazla takip edemedim
gogus acisi gercekdende kotu simdiden dusdan sonra hafif tereyag veya zeytinyag surseniz bile yeter kizlarrrrr..
kızlar ikinizede cok gecmiş olsun aman dikkat edin kendinize.buarada geçmişte göğüs kremlerınden bahsetmıssınız ben 32.haftaya gırdıgım gunden berı doktorun yazdıgı kremı sabah aksam sürüyorum inş.h dogumdan sonra bişey olmaz.Doktor şimdiden baslayabılırsın dedı bende basladım...
kremin adını yazabilir misin canım
kızlar bende göğüs ucu kremi tamamen organik bir ürün aldım organig baby olarak geçiyo almışkende 2 tane aldım bende 36 haftamdan sonra sürmeye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?