2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar...kremi konuşmuşsunuz. tecrübeliler 3 ay öncesinden başlayın diyordu

ben kendi sütümü sürüyorum aklıma geldikçe günde bir kaç kez. o da doğal koruyucuymuş. aile hekiminin ebesi söylemişti.

o sütü harcama türkmengelini en cok o lazım bebege :)

bırde gögüs ucunu sıkmak ,prolaktin seviyesinin yükselmesine sebep olabiliyormuş oda doğumu başlatıyormuş kasılmalara neden olup erken doguma sebep olurmus fılan..

ha sıkmadan glıyorsa sür tabı

sıkmayayım bari...zeytin yağı süreyim o zaman. zaten oğluma hazırlamıştık annemle. pişik kremi kullanmayacağım. ısıttığımız zeytin yağını dezenfekte edilmiş fısfıslı şişeye koyduk.ısıtınca asiti gidiyormuş. doktor ısıtmadan kullanma demişti.

Bende 1 aydır sabah akşam sürüyorum mustelanın gögüs ucu kremini.Kardeşim de 2 ay önceden sürmeye başlamıştı maşallah hiçbişey olmadı mis gibi emzirdi bebeğini.
Yani bende doğuma kadar 2 ay sürmüş olucam.Ama sumağın dediği gibi gögüs ucu uyarılması doğumu tetikliyor,sıkmadan,fazla ellemeden sürüyorum kremi.Oğlumda önceden sürmemiştim çok çektim,kanla sütü beraber emdi yavrum,ve çatladımı da geçmesi çok zor,o zaman e vitamini kapsüllerimi kırmamıştım neler yapmıştım ama 15-20 gün canım çok yanmıştı.Birde ayva çekirdeğinin çok ii geldiğini duydum,doğal bir yöntem olarak doğumdan sonra onuda uygulayacağım inşallah.7 sene önce bu sezaryen acımı unuturumda gögüs acımı unutmam dediğimi çok ii hatırlıyorum.

hoşgeldin suhendan,

Ben şişli etfale gidiyorum hamileliğimin başından beri doğumuda orda yapıcam çarşamba günü bende hastaneye gidicem görüşürüz belki

İyi pazarlar herkese
ben bugun kendimi cok yorgun ve sis hissederek uyandim agirlasmak dedikleri bu sanirim

cnm biz vodamnet aldık ayda 8 tl sınırsız aletine 100 tl vermişti eşim bi tek ister cepten ister bilgisayardan giriyoruz heryere götürüyoruz süper oluyo ama 1gb kadar çok hızlı sonrasında normal bize fazla fazla yetiyo bi araştır istesen

inş yasak değildir yasaksa söyleyinde sileyim hemen

lorincim hiç düşünme çok iyi yapmışsın kardasın her halukarda nedenmi çocuk zamanından önce doğarsa zararın olmayacak zamanında doğarsa postmatüre oluyo dr hastaneye yatış gösterio bebiş doğduktan sonra doğum sonrası iznin başlıo fazla izin kullanmış oluyosun inş açıklayabilmişimdir bende ilk bebişte öyle yapmıştım kara geçmiştim

bende hep ihmal ediyorum kremi en kısa zamanda almalıyım valla felaket bişey açık bi yarayı bi canavar var gücüyle çekiyo kıvrana kıvrana emzirirdim hemde hiç sağlıklı değil hiç bişey olmasa bepanten falan sürelim şimdiden

bende doğum acısını sancısını unuttum ama göğüs acısını unutamadım

5848bl maşallah bebişine sanada geçmiş olsun çok zor Allah kurtarsın cnm

sumakcım az kaldı zaman azaldıkça daha yavaş geçio sanki

bayramda annemler gelio yanıma ve inş en kısa zamanda doğum olurda yanımda olurlar yoksa babamlar gidecek annemde çok fazla kalmayacak bende dr konuşmaya karar verdim eğer bebiş için bi zararı olmazsa 37. haftada sunı sancıyla doğurmak istiyorum 36. haftadan sonra prematüre sayılmıyo zaten kilosuda çok fazla olursa süper olacak bayram şekerim gelecek ama genede yanlışmı düşünüyorum bekliyeyim mi diye düşünüyorum ozamanda sezaryan yapmak zorunda kalırsam çok üzülürüm

Bebeği vaktindne önce doğurtmak hem anne hem bebek için pek çok sağlık sorunun a nedne olabilir. Lütfen vakti geldiğinde doğum yapım

selam herkese iyi hafta sonları bebeişimi gördük cuma günü sağlığı iyi nst ye girdim kasılmam falan yok herşey normal gidiyor ama bebişim biraz kilolu çıktı şeker de yok ama bebiş 2300 gr çıktı

slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..

maşallah canım bebişine ele avuca gelen bi bebiş doğurursun sen de

canım benim çok geçmiş olsun. niye olduki acaba. farklı bişey mi yemiştin ki? çok üzüldüm. dikkat et kendine ve bebişine de tabi.

canım çok geçmiş olsun..bol sıvı tüket kaybettiğini geri al bebeğine bişey olmaz merak etme..

kızlar ikinizede cok gecmiş olsun aman dikkat edin kendinize.buarada geçmişte göğüs kremlerınden bahsetmıssınız ben 32.haftaya gırdıgım gunden berı doktorun yazdıgı kremı sabah aksam sürüyorum inş.h dogumdan sonra bişey olmaz.Doktor şimdiden baslayabılırsın dedı bende basladım...

kremin adını yazabilir misin canım

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin inşallah...

kızlar bende göğüs ucu kremi tamamen organik bir ürün aldım organig baby olarak geçiyo almışkende 2 tane aldım bende 36 haftamdan sonra sürmeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…