2011 Aralık Anneleri

hayırlı akşamlar hanımlarnasılsınız kaç gündür giremedim misafirim vardı.geçmişide okumaya üşendimnasılsınız???bebişler nasılya ben bayramdan memlekete gitmek istiyom ama koçiş göndermiyo 7 saatlik yola nasıl gitcen diye...kaçıncı haftada yolculuk tehlikeli acep:26::26::26::26:

slm kızlar, umarım herkes çok ama çok iyidir.
biz de çok şükür iyiyiz. hastane çantamız hazır, benim bir kaç eşyam eksik. onun dışında hepsi tamamdır. bu ara nefes darlığım var, bir de acayip gazım
bebek arabamızı daha almadık, yaza doğru düşünüyoruz.

canım arada uğra bizi merakta bırakma. küser kızım yoksa kızına

canım 28.haftadan sonra doktorum pek önermiyo. biz de normalde kurban bayramında kayınvalidemlere giderdik, 12 saatlik yol. biz gitmeyeceğiz. burda da kimsemiz yok ama napalım bu bayram böle olsun.

merhaba pikolata. pek gelmiyosun önceden daha çok geliyodun. sen nasılsın bebişin nasıl?

anladım canım...ya eşim çalışacakmış sadece arefe ve bayramın ilk günü evde aslında kayınvalideler var ama annemleri ve memlekete özledim bide arada kendimi çok yanlız hissediyorum duygusala bağlıyorum bayramda daha çok olacak

kızlar göğüs ucu kremi ne marka almalıyım?göğüs pedi alınması şart mı?
bu arada ben emzirme sütyeni almadım. onun yerine önden açılıp kapananlardan aldım, çok rahat.
kasık ağrılarınız oluyor mu?

malesef evde net yok forumu o kadar arıyorum ki anlatamam. kafama ne takılsa soruyordum, şimdi ne olsa panik oluyorumanca hafta sonu kayınvalidemlere gelince girebiliyorum.
bebiş iyi çok şükür, daha dönmedi. bu hafta doktora gidicez. bari cepten 1 GB internet alsam kotası hemen dolarmı ki?

bende göğüs kremi almadım şart mı çatlak olursa falan alınmıyor mu yoksa baştan sürmek mi gerek???bende emzirme sütyeni almadım canım pek kullanışlı olmuyor dediler onun yerine likralı yarım atlet gibi sütyenlerden aldım evde onlarla idare ederim artık

mrb kızlar ya kafam çok karışık . doğum iznimi bir hafta öncsinden başlattım. acaba iyimi ettim kötümü anlamadım? ayın 14 izne ayrılacam. müdüre inat böyle yaptım. insafsızın teki. çok çalıştırıyo. beklenen doğum tarihide 20 aralık. çıkamıyorum işin içinden ne olur yardımcı olun. bu aralar çok kötüyüm düşünemiyorum bile.:18:

en ıyısı sanırım lansıhoh ben ondan aldım en azından ..

gögüs pedi kullanıslı olur ,sut damlası en azından sureklı kıyafetı fılan ıslatmaz..

ben onden acma sutyenlerı cok sevıyorum kullanıslı oluyor ,ama emzırırken nasıl olur kı cunku önden acınca ıkısı bır acılıyor ..ama emzırme de oyle degıl
yanı hangısını ıstıyorsan onu acıyorsun ..dıgerınde gögüsler bırden fora ..sonra dıger tarafı yakalayacagım savası baslar herhalde..
hee bu bende boyle yanı su an goguslerım buyudugu ıcın acınca dırek acılıyor onden hersey meydanda
sende belkı oyle olmuyordur..

kasık agrıları olmaz mı . ama normalmıs..

Son düzenleme:

gogus kremı al ıstersen cnım benım arkadasım da almadı .

.kendı karısım fılan yaptı onu suruyordu ama sımdı neden en basta bundan almadım kı dıyor yara olmus hep cunku .. koştura kostura o halde aradı buldu valla..

mutlaka yara oluyormuş,catlak fılan..oyle dıyorlar ..annemın bana soyledıgı ılk sey mutlaka krem al kızım catlayacak cunku oldu

ben de yarım atletlerı kullanamıyorum ya..gencken de yanı gogusler yenı cıkmaya baslarken sutyen olmazdı annem bunlardn almıstı..

yarım atlet gıbı ,lambada dıyorlar sanırım o zaman bıle kullanamadım ..bırde benım tkaıntım vardır gögüs ucum asla gorunmemelı..onda bellı olur penyede..

emzırme sutyenlerınde de bellı oluyor ne yazık kı ama cok degıl..yıne pedle fılan kapatırım herhalde..

alayım olmazsa bende inşallah çatlamazda gerek kalmaz:26::26::26:evet yarım atlette uçlar çıkar ama pedle falan kamufle ederim zaten bende dışarı çıkarken süngerli takarım telsizlerden aldım rahatsız etmesin diye yoksa öle böngül böngül çıkamam

ınsalalh catlamaz..

ben buyuk aldım sıtersen sen kucuk boy al bulunsun ..catlamasa bıle sızlıyormus fılan ..

ay ben ara ara öldüm ya sungerlı telsız..sonunda pentıden buldum hemen stokladım resmen ..

gögüs ucu kapatıcılar var mesela onlarda bellı oluyor cok takntılıyım bu konuda nedense esımde kızıyor sureklı

göğüs uçlarınıza yeşil soğan sürerseniz( şimdiden başlayın) kesinlikle göğüslerde çatlak oluşmazmış.böyle kremlerede ihtiyaç kalmazmış. büyüklerimiz öyle diyo. bu arada daha bana yardımcı olmadınız. bekliyorum

ınsalalh catlamaz..

ben buyuk aldım sıtersen sen kucuk boy al bulunsun ..catlamasa bıle sızlıyormus fılan ..

ay ben ara ara öldüm ya sungerlı telsız..sonunda pentıden buldum hemen stokladım resmen ..

gögüs ucu kapatıcılar var mesela onlarda bellı oluyor cok takntılıyım bu konuda nedense esımde kızıyor sureklı

benım ıcın artık cok gec ama krem almayanlar deneyebılır

ama emzırırken surulmez herhalde dıımı ..bebege zararı olur yesıl soganının sılsen de kokusu da gecmez onun :)

ama bu kremı sılmesende olurmus bebegın agzında olusan ve olusucak olan pamukcugu gecırırı ve onlermıs..

sordugun soruyu da bılmıyorum kı ben calısmadıgım ıcın ..ızın fılan hıc anlamam o yuzden cevaplamamıstım kusura bakma ama alıntıladım kacıran arkadas varsa görür dıye.

eğer iyiysen 1 hafta daha çalışsaydın canım hem bebişinle 1 hafta daha kalırdın evde...ama yoruluyosanda iyi olmuş dinlen bence artıkbu arada soğanı bende duydum sürünce çatlamazmış:44::44::44::44:

kıs ben pazardan buldum valla süper çamaşırlar var pazarda alt iç çamaşırı aldım 5 adet pamuklu ama esneyenlerden hasta bezini çok kullanmam gerekirse iyi olur dedim

tşk canım. doğuma bir ay yada bir buçuk ay kala günde bir kez sürülürse kesinlikle yara olmazmış. doğumdan sonra sürmesende olurmuş. çünkü göğüs ucu çatlamadığı için acı hissetmiyon bide iltihaplanma olmuyormuş. valla ben deniyorum. o kimyasal kremlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. bide eskiden kremmi varmış allahınızı severseniz. vallahi bizde fazla büyütüyoruz gibime geliyo. bebeklerimiz sağlıklı olsunda zamanında dünyaya gelsinlerde bırakalım göğüs uçlarımızda biraz çatlasın. inanınki o mutlulukla o acıyıda hissetmeyiz bile

kıs ben pazardan buldum valla süper çamaşırlar var pazarda alt iç çamaşırı aldım 5 adet pamuklu ama esneyenlerden hasta bezini çok kullanmam gerekirse iyi olur dedim

pazara da baktım da onlar gögsümü bırlestırıyordu boyle dekolte bolumumu cok acayıp gosterıyordu ..pamela anderson gıbı hıssedıyordum kendımı
aldım kaldı oyle..

gogus arası bos olan olmalıydı ..benım gogus aram omzum genıs oldugu ıcın ayrıktır bırlesınce cok dolgun gorunuyor o yuzden olmadı ,pentı de bulmustum.

ben de alt camasırları pazardan aldım buyuk boy babaanne kılodu gıbı ,5 tane pamuklu hastaneye onu goturecegım bende..
kullan at gıbı bırsey olucak ..
hasta bezı de aldım ped de bakalım ne ıle karsılasacagız ya az kaldı :)

bılmıyorum kı krem almayanlar denesın bıze de slyerler :)

yok ya o acı hıcbırseye benzemıyormus valla ..tabı kı salgıkla gelsın zamanlarında ama yıne goguslerımız acımasın ..

oyle seyler duydum kı gogus ucları catlayıp kopanları ,emzırırken kan gelenlerı ..

yada hep bana denk gelmıstır bılmıyorum

evet birleştiriyor göğüsleri ama rahatsız etmedi benimkiler birleşik zatenhasta bezini arkadaş verdi doğumdan kalmış iyi oldu...ped de aldım unutmuşum hatta dün aldım geldim.ayy valla az kaldı :26::26::26:bu aralar ben rahatım da koçiş bi tuaf geceleri falan uyuyamıyor dün gece sordum sıkıntın mı var neden bölesin neyi kafana takıyon doğumu falan mı dedim olabilir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…