- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
evet birleştiriyor göğüsleri ama rahatsız etmedi benimkiler birleşik zatenhasta bezini arkadaş verdi doğumdan kalmış iyi oldu...ped de aldım unutmuşum hatta dün aldım geldim.ayy valla az kaldı :26::26::26:bu aralar ben rahatım da koçiş bi tuaf geceleri falan uyuyamıyor dün gece sordum sıkıntın mı var neden bölesin neyi kafana takıyon doğumu falan mı dedim olabilir diyo
bılmıyorum kı krem almayanlar denesın bıze de slyerler :)
yok ya o acı hıcbırseye benzemıyormus valla ..tabı kı salgıkla gelsın zamanlarında ama yıne goguslerımız acımasın ..
oyle seyler duydum kı gogus ucları catlayıp kopanları ,emzırırken kan gelenlerı ..
yada hep bana denk gelmıstır bılmıyorum
senın kı bırlesıkse ıyı o zaman ,dusuncesene benımkılerı ayrıkken bırlesınce bırde buyuyunce cok tuhaf oldu
benım kocam da ya hayır daha erken dogmasın hazır degılım fılan dıyor..telı yanından ayırma sakın dıyor ,gece kalkıyorum wc ye ne oldu dıye uyanıyor..
her aradıgımda agrın var sızın var mı dıyor
anlatıyorum rahat ol daha erken dıye ama tkaıyor snaırım
slm canım..şimdi girdim daha çıkmadıysan yaniiyiyiz biz oğluşla,yorgundum bayaa akşam 9dan beri uzandım da anca kendime gelebildim..sen nasılsın?sen ve bebişin?
nasilsinizzzzzzz
ben kotuyum hastanelerdeyim 1gun ev 1gun hastane arasinda mekik dokuyorum kizim carsamba gunu 3.000kg idi
aman kkzlar kendinize cok dikkatedin agrilar cok beter birde idrar dan kan gelince daha tehlikeli duruma girdi.
kizlar GECE neolayi olmus yazmissiniz bakamadim telden fazla takip edemedim
gogus acisi gercekdende kotu simdiden dusdan sonra hafif tereyag veya zeytinyag surseniz bile yeter kizlarrrrr..
amerikaadayim canimhadi ya nerdesin ki sen
nasilsinizzzzzzz
ben kotuyum hastanelerdeyim 1gun ev 1gun hastane arasinda mekik dokuyorum kizim carsamba gunu 3.000kg idi
aman kkzlar kendinize cok dikkatedin agrilar cok beter birde idrar dan kan gelince daha tehlikeli duruma girdi.
gogus acisi gercekdende kotu simdiden dusdan sonra hafif tereyag veya zeytinyag surseniz bile yeter kizlarrrrr..
nasilsinizzzzzzz
çok geçmiş olsun canım...hayırdır çok mu ağrın????idrardan kan gelmesinin nedeni neymiş???uff ya dünden beri bende idrarımı yaparken felaket acı hissediyorum resmen korkarak yapıyorum tuvaletiminasilsinizzzzzzz
amerikaadayim canim
geçmiş olsun kaçıncı haftadasın az kaldı herhalde
dikkat et kendine
gecmis olsun cnm dikkt et ben kendimi dogum yaptim diee tecrubeli saniodum ama alakasi yokmus her hamilelik insana farkli seyler ogretiyormuss
çok geçmiş olsun canım...çok mu ağrın var??kaçıncı haftadasın ki...:26::26::26:aslında doğru dediğin zeytinyağı ile masaj yapım bari
nasilsinizzzzzzz
çok geçmiş olsun canım...hayırdır çok mu ağrın????idrardan kan gelmesinin nedeni neymiş???uff ya dünden beri bende idrarımı yaparken felaket acı hissediyorum resmen korkarak yapıyorum tuvaletimi
kıs bende Türkiyedesin sandım
bılmıyorum kı krem almayanlar denesın bıze de slyerler :)
yok ya o acı hıcbırseye benzemıyormus valla ..tabı kı salgıkla gelsın zamanlarında ama yıne goguslerımız acımasın ..
oyle seyler duydum kı gogus ucları catlayıp kopanları ,emzırırken kan gelenlerı ..
yada hep bana denk gelmıstır bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?