2011 Aralık Anneleri

senın kı bırlesıkse ıyı o zaman ,dusuncesene benımkılerı ayrıkken bırlesınce bırde buyuyunce cok tuhaf oldu

benım kocam da ya hayır daha erken dogmasın hazır degılım fılan dıyor..telı yanından ayırma sakın dıyor ,gece kalkıyorum wc ye ne oldu dıye uyanıyor..
her aradıgımda agrın var sızın var mı dıyor

anlatıyorum rahat ol daha erken dıye ama tkaıyor snaırım

daha ben göğüs ucu kopanları duymadım. sadece yara olduğu vede sonrasında iltihaplandığını duymuştum. tabiki hoş bir durum değil. ama yinede büyükleri dinlemekte fayda var. arkadaşım denemiş çok memnun kalmıştı. kaybedecek birşey yok.

benimkide öyle ya yatakta dönerken çok zorlanıyorum hemen uyanıp dönmeme yardımcı oluyor.aslında hoşuma gidiyo ama ne bilim onun tedirgin olması benide tedirgin ediyor doğum da napcak bilmem eli ayağına dolancak muhtemelen

slm canım..şimdi girdim daha çıkmadıysan yani iyiyiz biz oğluşla,yorgundum bayaa akşam 9dan beri uzandım da anca kendime gelebildim..sen nasılsın?sen ve bebişin?

sağol canım bende şimdi girdim mesajını gördüm iyi olmaya çalışıyoruz sende kendini yorma bebişe de iyi bak
son haftalara girdikçe daha da dikkat etmeliyiz:)

HALİMEM canım açıklama yapmışsın teşekkür ederim bende sezeryan olucağım için sormuştum benim ilk doğumumda çok baş ağrısı olmuştu da en çok ondan korkuyorum :18:

nasilsinizzzzzzz
ben kotuyum hastanelerdeyim 1gun ev 1gun hastane arasinda mekik dokuyorum kizim carsamba gunu 3.000kg idi
aman kkzlar kendinize cok dikkatedin agrilar cok beter birde idrar dan kan gelince daha tehlikeli duruma girdi.

kizlar GECE neolayi olmus yazmissiniz bakamadim telden fazla takip edemedim
gogus acisi gercekdende kotu simdiden dusdan sonra hafif tereyag veya zeytinyag surseniz bile yeter kizlarrrrr..

geçmiş olsun kaçıncı haftadasın az kaldı herhalde
dikkat et kendine

gecmis olsun cnm dikkt et ben kendimi dogum yaptim diee tecrubeli saniodum ama alakasi yokmus her hamilelik insana farkli seyler ogretiyormuss

çok geçmiş olsun canım...çok mu ağrın var??kaçıncı haftadasın ki...:26::26::26:aslında doğru dediğin zeytinyağı ile masaj yapım bari

çok geçmiş olsun canım...hayırdır çok mu ağrın????idrardan kan gelmesinin nedeni neymiş???uff ya dünden beri bende idrarımı yaparken felaket acı hissediyorum resmen korkarak yapıyorum tuvaletimi
amerikaadayim canim

kıs bende Türkiyedesin sandım

geçmiş olsun kaçıncı haftadasın az kaldı herhalde
dikkat et kendine

gecmis olsun cnm dikkt et ben kendimi dogum yaptim diee tecrubeli saniodum ama alakasi yokmus her hamilelik insana farkli seyler ogretiyormuss

çok geçmiş olsun canım...çok mu ağrın var??kaçıncı haftadasın ki...:26::26::26:aslında doğru dediğin zeytinyağı ile masaj yapım bari

36haftama girdim kizlar
efe hayatim cok haklisin her hamilelik farkliiiiii
ewet canim agrim cok var
bende idrar kesesi intihabi ve bobrek tasi dusuruyorum atesim olursa cok kotu hep dusdayim agri kesici antibiyotik iste oyle gidiyor kizlarr agrim varrrr
ben yatiyorum hepinizi kocaman opuyorum

bide bi cocuk olunca evde iyiki varlar :) ALLAH yokluklaarini gostermesin hicbirimizedaaha zor oluo hamilelik snrim sende yurt disindaydin varmi peki bakn biri yakinlarinda yada doguma geleck birisi

keskeeeeeeeeee

Acidan ziyade cabuk iltihaplanio o durumdada bebegi emziremez anne diye onerdi bana doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…