2011 Aralık Anneleri

evet bende ilk defa duydum çok enteresan :) maşallah bebişe Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı başımıza :)

tesekkur ederım cnım

bende bende cok korkuyorum o kadar saat acı cekıp sezaryana alınmaktan ama bılemıyoruz ıste yasayıp gorecegız.

tesekkurler cnım oluyormus demek kı bende sasırdım :)

bugun kızım canımı cok acıtıyor ..hem ayaklarıyla hem de basıyla ..kasıklarım o kadar agrıyor kı anlatamam ..

dusa gırmeye korkuyorum ..hanı dıyorlar ya damarları acarmıs cart curt dıye..

belım fılan da agrısa dıyecegım kı doguruyorum o derece..ılk kez agrıtıyor bu kadar ya oncekı agrı fasa fısoymus ..

ben de bugün aynı şeyleri yazdım. ama benim ağrı kasıklarda diil. sağ göğsümün altında. sanki oradan büyük bi darbe almış gibi sızlıyor ne olduğunu ben de anlamadım. ama ilk kez korktum.(14:

slm kızlar nasılsınız..hafta sonu bu topık nekaaaa ölüü yaaa :)))) kımsecıkler yok...anacım hepınızın kocaları evdemı yaaa benımkı çalışıyo garıbım :))))

ONEMLI kizlar bise soracammm 3 4 gundur vaginamda sislik var ve yatip kalkarken agri yapiyo sizliyoo aciyoo baya bi sistii aciliyomu ne?

34lü haftalara hosgeldın .. :)

cok olucak o agrılardan boyle sankı orası cürümüş gibi dokununca bıle cok agrıyacak..

hele o cürümüşte dokunuyorsun gıbı olunca dokundugun anda belıne dogru da bır agrın oluyor sızım sızım sızlatıyor..

benım kız artık asagıya ındı gögüs altında eskısı gıbı agrı hıssetmıyorum ..ama bugun ne yapıyorsa kazıdı resmen ya.. ayakalrı da göbek delıgımın hemen üstünde
onceden kaburgalarıma dayardı nefes alamazdım..

evde usg olsa da baksam ne yapıyor dıye ..

konustum anlattım uzandım fılan gectı gercı ..uyusa da rahatlasam ılk kez uyusun ıstıyorum o derece..

zaman yaklastıkcalucak daha da agrılar snaırım :)

acaba bendeki agrilarda bu tarzz 35 haftama gircem yarin normalmi bu asagi curumus agrilari sanki dogdu dogacak dokununca sizliyoooo anammmmmm

yahu bu nasıl bi duygudur. sabahtan beri ağrıdan duramıyorum ama "yerim senin o küçük ayaklarını" diye hala sevebiliyorum eşek kızımı neyse; bilgiler için çok çok sağol. bakalım benimki de inecek mi aşağılara....

ONEMLI kizlar bise soracammm 3 4 gundur vaginamda sislik var ve yatip kalkarken agri yapiyo sizliyoo aciyoo baya bi sistii aciliyomu ne?

valla cnm hiçbir fikrim yok... ((

starimu saçını mı boyattın sen ??? ya ben de cok istiyordum son haftalarda boyatayım diye ama yok cesaret edemiycem sanırım .bu arada daha çok var dimi doğumaaaaa

Canım boyanın bebeğe zararı olur die mi cesaret edemiyosun boyatmaya??

Hoşgeldinnnnn!!!!!

ayrıca bugün benimde çok garip ağrılarım ve halsizliğim var.canım hiç bişey yapmak istemiyo.Kızım bugün çok hareketli.kızım dedimde doktorlar kız dedi herşeyini pembe pembe aldım biri çıkıp karnın oğlan karnına benziyo diyince üzülüyorum.Asla farketmez tabiki sağlıklı olsun da oğlum olsa hep pembe mi giycek şaşkınım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…