mrb melek anneler :) sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum buraya.bende hamileyim 34+3 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi de 8 aralık.Allah hepimizi sağ sağlim sağlıklı bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin inşallah.
evet bende ilk defa duydum çok enteresan :) maşallah bebişe Allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı başımıza :)
sumakcım en çok korktuğum şey işte bu normal doğuma hazırlanıpta o kadar eziyet çekip sonrasında sezaryana alınmak hiç istemem
arkadaşının bebeğide hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
inşallah bizim doğumlarımız çok kolay geçer ama ihtimal olarak doğumda kilosu düşük çıksın
cnmmmm... biliyorum bu hafta dellendiklerini ama canımın bu kadar yanacağını bilememişim demek kien son buraya yazdıktan sonra yatayım biraz dedim ama ah,uh seslerime uyandım :))yerim ben o yaramazın canımı acıtan ayaklarını :)) ha bu aradaa.... saçlarını bi de kendin mi boyadın yaaaaaaaa... ben de mi boyasam acaba? artık kendimi hiç ii hissetmiyorum. neyle boyadın bu arada? marka ve rengini rica edeyim canımcım
sonunda fazla çıkanı da duymuş olduk :))) bu arada maşallah arkadaşının bebeğine...
bugun kızım canımı cok acıtıyor ..hem ayaklarıyla hem de basıyla ..kasıklarım o kadar agrıyor kı anlatamam ..
dusa gırmeye korkuyorum ..hanı dıyorlar ya damarları acarmıs cart curt dıye..
belım fılan da agrısa dıyecegım kı doguruyorum o derece..ılk kez agrıtıyor bu kadar ya oncekı agrı fasa fısoymus ..
ben de bugün aynı şeyleri yazdım. ama benim ağrı kasıklarda diil. sağ göğsümün altında. sanki oradan büyük bi darbe almış gibi sızlıyorne olduğunu ben de anlamadım. ama ilk kez korktum. ( 14:
slm kızlar nasılsınız..hafta sonu bu topık nekaaaa ölüü yaaa :)))) kımsecıkler yok...anacım hepınızın kocaları evdemı yaaa benımkı çalışıyo garıbım :))))
slm kızlar nasılsınız..hafta sonu bu topık nekaaaa ölüü yaaa :)))) kımsecıkler yok...anacım hepınızın kocaları evdemı yaaa benımkı çalışıyo garıbım :))))
34lü haftalara hosgeldın .. :)
cok olucak o agrılardan boyle sankı orası cürümüş gibi dokununca bıle cok agrıyacak..
hele o cürümüşte dokunuyorsun gıbı olunca dokundugun anda belıne dogru da bır agrın oluyor sızım sızım sızlatıyor..
benım kız artık asagıya ındı gögüs altında eskısı gıbı agrı hıssetmıyorum ..ama bugun ne yapıyorsa kazıdı resmen ya.. ayakalrı da göbek delıgımın hemen üstünde
onceden kaburgalarıma dayardı nefes alamazdım..
evde usg olsa da baksam ne yapıyor dıye ..
konustum anlattım uzandım fılan gectı gercı ..uyusa da rahatlasam ılk kez uyusun ıstıyorum o derece..
zaman yaklastıkcalucak daha da agrılar snaırım :)
hoşgeldin canım sende ohh seninde az kalmış doğuma hayırlı doğumlar geçirelim inşallah
34lü haftalara hosgeldın .. :)
cok olucak o agrılardan boyle sankı orası cürümüş gibi dokununca bıle cok agrıyacak..
hele o cürümüşte dokunuyorsun gıbı olunca dokundugun anda belıne dogru da bır agrın oluyor sızım sızım sızlatıyor..
benım kız artık asagıya ındı gögüs altında eskısı gıbı agrı hıssetmıyorum ..ama bugun ne yapıyorsa kazıdı resmen ya.. ayakalrı da göbek delıgımın hemen üstünde
onceden kaburgalarıma dayardı nefes alamazdım..
evde usg olsa da baksam ne yapıyor dıye ..
konustum anlattım uzandım fılan gectı gercı ..uyusa da rahatlasam ılk kez uyusun ıstıyorum o derece..
zaman yaklastıkcalucak daha da agrılar snaırım :)
ONEMLI kizlar bise soracammm 3 4 gundur vaginamda sislik var ve yatip kalkarken agri yapiyo sizliyoo aciyoo baya bi sistii aciliyomu ne?
hoşgeldinnn
yahu bu nasıl bi duygudur. sabahtan beri ağrıdan duramıyorum ama "yerim senin o küçük ayaklarını" diye hala sevebiliyorum eşek kızımıneyse; bilgiler için çok çok sağol. bakalım benimki de inecek mi aşağılara....
valla cnm hiçbir fikrim yok...(([/Q :18::18 ffff offffffffffffff aciyooooo sizliyoo
starimu saçını mı boyattın sen ??? ya ben de cok istiyordum son haftalarda boyatayım diye ama yok cesaret edemiycem sanırım .bu arada daha çok var dimi doğumaaaaa
mrb melek anneler :) sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum buraya.bende hamileyim 34+3 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi de 8 aralık.Allah hepimizi sağ sağlim sağlıklı bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin inşallah.
bızmkı de gıttı ıse :)
Canım boyanın bebeğe zararı olur die mi cesaret edemiyosun boyatmaya??
Hoşgeldinnnnn!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?