bende saçımı boyatmak istiyorum aama şimdi zararlı olur dıye boyatmıyorum ama 40ımdan sonra boyatmayı düşünüyorum..sütten geçer dıyolar bu seferde ama napim ya okadar geçmez heraldee
bızmkı de gıttı ıse :)
bende saçımı boyatmak istiyorum aama şimdi zararlı olur dıye boyatmıyorum ama 40ımdan sonra boyatmayı düşünüyorum..sütten geçer dıyolar bu seferde ama napim ya okadar geçmez heraldee
destinacım geçmiş olsun
starimu nasıl cesaret ettin saç boyamaya.keşke bende de olsa o cesaret.kendimi çok bakımsız hissetmye başladım.
bu arada benim 2 gündür belim çok ağrıyor.bacaklarıma vuruyor bazen kasıklarıma.sancı dedikleri bu mu yoksa
cok gecmıs olsun magnezyum kullanıyor musun?
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
mrb melek anneler :) sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum buraya.bende hamileyim 34+3 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi de 8 aralık.Allah hepimizi sağ sağlim sağlıklı bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin inşallah.
hoşgeldin fındık
yarın doktorumla randevum var bakalım Masal kızım ne yapıyor ne kadar olmuş..
catı muayenesı yapar mı acaba :18:
bakalım masal cadısı kaç kilo olmuş
çatı yapmaz herhalde sumakcım ya :26:
hadi bir konu açayımda konuşun barim
mevlütte anne olarak ne giyineceksiniz annişler
yapsa keske ya ..en aızndan stresı gecer bıterdı sımdı her randevu zor olucak :)
nasılda korkmuyo ya :)))) olsada bitse diyovalla büyük konuşmayayımda çatı muayenesi yaptırmıcam banane
kızıma mevlut kıyafetı aldım beyaz bı de bandanası var Allahım ölürüm o kadar guzel kı..
bende beyaz bır elbıse gıyerım takım oluruz kızımla beyaz bandana bır de takarım
eger kı kılolarım oylece durur olursa sıyah elbıse gıyerım yada grı
gercı o zamanda yasta gıbı olur ama bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?