2011 Aralık Anneleri

bende saçımı boyatmak istiyorum aama şimdi zararlı olur dıye boyatmıyorum ama 40ımdan sonra boyatmayı düşünüyorum..sütten geçer dıyolar bu seferde ama napim ya okadar geçmez heraldee

bende saçımı boyatmak istiyorum aama şimdi zararlı olur dıye boyatmıyorum ama 40ımdan sonra boyatmayı düşünüyorum..sütten geçer dıyolar bu seferde ama napim ya okadar geçmez heraldee

sanatçılar sunucular emzirdikleri halde hemen boyatıyolarya cnm ya :) nolucak bişey olmaz heralde.

Ben bu konuyu doktora sordum 17.haftada bebeğin organ gelişimi tamamlanır,bu haftadan sonra saç boyaman bebeğe zarar vermez dedi.Gerçi bende daha boyatmadım ama son haftalarda istiyorum.Dediğin gibi doğduktan sonra daha riskli süte geçme durumu var.

destinacım geçmiş olsun
starimu nasıl cesaret ettin saç boyamaya.keşke bende de olsa o cesaret.kendimi çok bakımsız hissetmye başladım.
bu arada benim 2 gündür belim çok ağrıyor.bacaklarıma vuruyor bazen kasıklarıma.sancı dedikleri bu mu yoksa

cok gecmıs olsun magnezyum kullanıyor musun?

cok gecmıs olsun magnezyum kullanıyor musun?

kalsiyum ve magnezyumun beraber olduğu bir ilaç kullanıyordum.ama bıraktım süt içmeye alıştım diye.hem her doktor vermezmiş bu hapı.bana doktorum sırf süt içmediğim için vermişti.galiba ondan ağrılarım arttı.ya da bebiş kocaman oluyor.taşıyamıyorum galiba

çokk çokkkk geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlarsın, hep istirfa hemde ateş bedenini epeyce yormuştur dikkat et kendine...

canım çok geçmiş olsun inşallah bebişinin de durumu iyidir yarın haber vermeyi unutma bizlere

hoşgeldin fındık

fatmacımmm canım çokkk geçmiş olsun noldukı acaba yedıgın bişeymı dokunudukı...inşallah herşey yolundadır bızlerıde habersız bırakma.....dıkkat et kendıne

kızlar aralık ayı gelmeden doğum yapan arkadaşlarımız olursa lütfen bizi bilgilendirsin doğumu nasıl geçti kolaymı zormu anlatsın doğurup hemen kaçmasın

yarın doktorumla randevum var bakalım Masal kızım ne yapıyor ne kadar olmuş..

catı muayenesı yapar mı acaba :18:

hadi bir konu açayımda konuşun barim

mevlütte anne olarak ne giyineceksiniz annişler

destina cnm çok geçmiş olsun niye böle olmuşsunki acep???

demet hm ii tatiller benimde patron salı y.dışına çıkıyo 15 gün yok ii bişey benim için tatil gibi bişey olcak işyerinde olsamda rahat olurum o yokken

fındık hoşgeldin cicim

nickoooooooo hoşgitmişsindir umarım:)) tikkat edin kendinize oralarda bize de haber verin hep durumunuzla ilgili

başkaaa daaaaaa hatırlayamadığım şeyler olabilir herkesin ii olmasını diliyorum

ben iyim bütün gün evdeydim kocamın teyzesi hastanede 2 pazardır oraya gidiyo bende evde oluyom((( çok üzülüyorum evde tek olunca hamileliktenmidir nedir her fırsattta ağlıyorum valla psikolojim ii değil benim diyim size((((

inş bebekten sonra böle olmam valla çekilir şey değil zaten sulugözdün artık korkunç durumdayım ota boka ne bulursam((((

bakalım masal cadısı kaç kilo olmuş
çatı yapmaz herhalde sumakcım ya :26:

yapsa keske ya ..en aızndan stresı gecer bıterdı sımdı her randevu zor olucak :)

hadi bir konu açayımda konuşun barim

mevlütte anne olarak ne giyineceksiniz annişler

kızıma mevlut kıyafetı aldım beyaz bı de bandanası var Allahım ölürüm o kadar guzel kı..

bende beyaz bır elbıse gıyerım takım oluruz kızımla beyaz bandana bır de takarım

eger kı kılolarım oylece durur olursa sıyah elbıse gıyerım yada grı

gercı o zamanda yasta gıbı olur ama bakalım ..

ayy yerim onun cicilerini :))) bende oğluma aldım kravatlı benimkiside çok cici ya kendimede elbise düşünüyorum ama rengi kiloya bağlı dedğin gibi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…