2011 Aralık Anneleri

ayy yerim onun cicilerini :))) bende oğluma aldım kravatlı benimkiside çok cici ya kendimede elbise düşünüyorum ama rengi kiloya bağlı dedğin gibi :))))

ay gelın -damat olucaklar ya

yeırm ben onları ..

eskı elbıselerım olmaz herhalde ..bakıp bAkıp iç gecırdım elbıselerıme ya nasıl da almısım bır suru renk renk..

..esımle de ıddıaya gırdık ..

o dedı dogum yaptıgın anda bu elbıselere sıgarsın ben dedım hayatta sıgmam ..bakalım kım kazanacak..

İyi geceler kızlar herkesee kac gundur yoktum eşimle ve arkadaslarımızla Beypazarına gitmiştik orda kayınbabamların evi var çok güzel bir haftasonu geçirdik oğluşumla çok eğlendik sizler nasılsınız sanırım topikte bir gerginlik yaşanmış merak ettim baktım ama bulamadım hayırdır onemlı bırsey degıldır umarım

FINDIKK hoşgeldin cnm

DESTİNA canım çok çok geçmiş olsun...

SELVİNUR bende de aynı sıkıntı var cnm ama benimki varisten dolayı ne oturuyorum ne de yatabiliyorum çok ağrı yapıyo

arkadaşlar atladığım varsa kusura bakmayın umarım herkes iyidir..

Son düzenleme:

aynen gelin damat gibi olacaklar ya :)))
eski elbiselerime bende bakıyorum sumakcım ama oluyomu de hayır tabisi doğumdan sonra hemen içine giremeyiz en az 3 ay oda hemen verebilirsek

aynen gelin damat gibi olacaklar ya :)))
eski elbiselerime bende bakıyorum sumakcım ama oluyomu de hayır tabisi doğumdan sonra hemen içine giremeyiz en az 3 ay oda hemen verebilirsek

kesınlıkle ,veremeyız kı hemen..

eskı kıyafetlerım olmayı bırak bacagımdan gecmıyor ya

napalım artık yenı yenı kıyafetler alırız bızde :)

doğuma hazırlık topiğindemi okudun :18: bende oraya baktım

evet..hemen 3 parmagımı bırlestırdım baktım ..fena tırstım :18:

çataldamı bakılıyo ya bu çatı muayenesine :18:

herkese iygeceler kızlar nasılsınız aranızda bayram temizligi yapan varmı benyapıyom ama çok zorrrrr ya burada aynı zamanda doguma hazırlık temizligide denir bebegin beşigini filanda hazırlıyıcaz erkenmi s,zce 33 hafta olduartık

çataldamı bakılıyo ya bu çatı muayenesine :18:

yanı ..mantıklı olan o degıl mı :)

ben yaptım bayram temızlıgımı ,bebıs temızlıgımı ..bu hafta ıcı de oylesıne ypaarım bı temızlık..ustünden gecerım..

herseyını hazırladım sayılır..sadece avızesı takılacak rafları takılacak fılan ..

mantığını istemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…