- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
ayy yerim onun cicilerini :))) bende oğluma aldım kravatlı benimkiside çok cici ya kendimede elbise düşünüyorum ama rengi kiloya bağlı dedğin gibi :))))
teşekkürler.ben çok memnunum kızımda ilk zamanlarda bile çok sorun yaşamadım.bayağı hafif atlattım.netten baktim simdi burda varmi diye evet varmis 8 euroya yakin.eger cidden ise yariyor ve dogalsa bu hafta gidip alayim.bu arada aramiza hosgeldinn..
kizlar bu cati muayenesi nasil yapiliyor anlatabilirmisiniz?
ay gelın -damat olucaklar ya
yeırm ben onları ..
eskı elbıselerım olmaz herhalde ..bakıp bAkıp iç gecırdım elbıselerıme ya nasıl da almısım bır suru renk renk..
..esımle de ıddıaya gırdık ..
o dedı dogum yaptıgın anda bu elbıselere sıgarsın ben dedım hayatta sıgmam ..bakalım kım kazanacak..
3 parmagını ıcerı sokupta bakıyorlarmıs ıste catıya..3-4 sn suruyor dıyorlar ama bılmıyorum..
aynen gelin damat gibi olacaklar ya :)))
eski elbiselerime bende bakıyorum sumakcım ama oluyomu de hayır tabisidoğumdan sonra hemen içine giremeyiz en az 3 ay oda hemen verebilirsek
doğuma hazırlık topiğindemi okudun :18: bende oraya baktım
kesınlıkle ,veremeyız kı hemen..
eskı kıyafetlerım olmayı bırak bacagımdan gecmıyor ya
napalım artık yenı yenı kıyafetler alırız bızde :)
evet..hemen 3 parmagımı bırlestırdım baktım ..fena tırstım :18:
ayy yerim onun cicilerini :))) bende oğluma aldım kravatlı benimkiside çok cici ya kendimede elbise düşünüyorum ama rengi kiloya bağlı dedğin gibi :))))
cnm müsait bi zamanda paylaşsana
cnm müsait bi zamanda paylaşsana
çataldamı bakılıyo ya bu çatı muayenesine :18:
herkese iygeceler kızlar nasılsınız aranızda bayram temizligi yapan varmı benyapıyom ama çok zorrrrr ya burada aynı zamanda doguma hazırlık temizligide denir bebegin beşigini filanda hazırlıyıcaz erkenmi s,zce 33 hafta olduartık
İyi geceler kızlar .)
yanı ..mantıklı olan o degıl mı :)
ben yaptım bayram temızlıgımı ,bebıs temızlıgımı ..bu hafta ıcı de oylesıne ypaarım bı temızlık..ustünden gecerım..
herseyını hazırladım sayılır..sadece avızesı takılacak rafları takılacak fılan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?