sumakcım 20 veya 25 günün kaldı doğuma
3 parmagını ıcerı sokupta bakıyorlarmıs ıste catıya..3-4 sn suruyor dıyorlar ama bılmıyorum..
öyle mı dersın .. :18:
ıkı kere yazmıssın bı de..
heyecan yaparım ben sımdı ..yarın sorayım doktoruma tahmını ne zaman gelır bu kız dıyım ..,
uff sezaryan olsa tam tarıhı bellı ama normalde gece mı gunduz mu haftasonu mu gelıcek merakı var
gerçekten ya okadarmı kaldı sizingerçi bende 32 +5 ama ben genelde 38. haftada doguruyom bakalım bu cimcime napıcak şu çatı muanesinden hemen sonra doguruyom ben dokununca açılma oluyo bende genelde 37 ve 38. haftalarda kontürol ediyorlar:44:
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben sana öyle diyorum 20-26 kasım arası bekle derim :))))
heyecanı ben senin için bile yaptım seni düşünemiyorumyarın doktora gideceksin zaten doktoruna danış
bebeğin kilosu müsait olduğu sürece normal düşünelim sezaryan ağrılarıda var offf hayırlısıyla atlatalım inşallah hani anlatıyorlar ya doğumum çok basit geçti diye öyle bir hikayemiz olsun istiyorum Allah ın izniyle
bende oyle olursam
o zaman daha az
korktugumuz kadar varmıs dımı biopelın
slm ben başladım hem doğum hem bayram temizliğine benim görümcem yanıma geldi.şimdi yavaş yavaş hergün bir odayı siliyor.saoolsunherkese iygeceler kızlar nasılsınız aranızda bayram temizligi yapan varmı benyapıyom ama çok zorrrrr ya burada aynı zamanda doguma hazırlık temizligide denir bebegin beşigini filanda hazırlıyıcaz erkenmi s,zce 33 hafta olduartık
ben sana öyle diyorum 20-26 kasım arası bekle derim :))))
heyecanı ben senin için bile yaptım seni düşünemiyorumyarın doktora gideceksin zaten doktoruna danış
bebeğin kilosu müsait olduğu sürece normal düşünelim sezaryan ağrılarıda var offf hayırlısıyla atlatalım inşallah hani anlatıyorlar ya doğumum çok basit geçti diye öyle bir hikayemiz olsun istiyorum Allah ın izniyle
Tesekkur ederım yanı kızlarr hemen cevap verdınız hal hatır sorduk ne olmus gecen gece dedık bır kısıde tınlayıp cevap atmamıs1saatten fazla oldu kımseden tık yok neyse sıze ıyı muhabbetler ıyı geceler
canım 40 hafta çok nadir oluyo inşallah okadar beklemeyizgerçekten ya okadarmı kaldı sizingerçi bende 32 +5 ama ben genelde 38. haftada doguruyom bakalım bu cimcime napıcak şu çatı muanesinden hemen sonra doguruyom ben dokununca açılma oluyo bende genelde 37 ve 38. haftalarda kontürol ediyorlar:44:
slm ben başladım hem doğum hem bayram temizliğine benim görümcem yanıma geldi.şimdi yavaş yavaş hergün bir odayı siliyor.saoolsun
kızlar dün gece biraz ağrım oldu diye geçen yattığım hastanennin aciline gittim.bi kız gelmişti.çok az sancısı vardı çatı muayenesinde 7 santim açıklık çıktı.az daha geç gelseydi.doğurucakmış.doğumhaneye yürüyerek gitti.inş.sizlerinde doğumu kolay olur.
kızlar dün gece biraz ağrım oldu diye geçen yattığım hastanennin aciline gittim.bi kız gelmişti.çok az sancısı vardı çatı muayenesinde 7 santim açıklık çıktı.az daha geç gelseydi.doğurucakmış.doğumhaneye yürüyerek gitti.inş.sizlerinde doğumu kolay olur.
Bu benim oğlum çok hıçkırıkçı ya,habire hıçkırıyo,niye acabaaa??
Bide artık fıkır fıkır hareket diil de,böyle karnımı geriyo bu sıpa,sanki içeride kollarını açmış geriniyo,karnım bi sağa yükseliyo bi solaa.Sizinde değiştimi karın hareketleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?