ay ben bugün coştum:))) kendi cicilerimi de ekledimmmm :)) gecelik takımları kısmınaa
Ben ilk doğumumda 20 kilo almıstım kızım 2600 falan dogmustu demekki hep kendime almısımYaa ama illaki en az 8 kilo almak lazım diyolar, sence 8e tamamlar mıız?
heyecan ne demek yusuf yusuf diyorum ayyyyyoh ne gusel ya tarıhı hıc duymak ıstemıorum ben cunku heycanlancıcam bılıorum
canım ya sen tecrübelisin diyecem ama her hamilelik eminim ilk gibi heyecan veriyordurtakipteyim cnm seni
valla bende şuan herşeyden korkmaya başladım cumartesi hastanede yatarken birde oglumu dogurdum hastaneydi kızımıda orda doguracam sanipse bir korku bastı bana eşime diyom ben nasıl doguracam bunu yaaa
senin cok az kalmış yaaa:18::18::18:
ayyy ben onlarıda gördüm
kızlarrr yarın 1 kasım bu ay cok heyecanlı geçecege benziyor 15 gün sonra falan başlar patır patır dogumlarrr
FİNALE COK AZ KALDIIII
kızlarrrr buarada bizim bugün prensesimle hafta dönümümüzmüşşş 33.haftamız dolmuş 34de başlıyoruzzz
geriye ya 6hafta ya 7 haftamız kalmış doktorumuz 10 aralık ile 19 arası bekle dedi..inş cok bekletmeden gelir miniğimmm
Canim ben herseyini yikadim utuledim katladim buyuk bi valize yerlestirdim sabun felanda koydum icine. Mobilyasinida hergun siliyorum kokusu azalsin die. Artik acil bi durumda valizden alip yerlestirmesi kolay nasolsa
kızlar akşam bebeğim hıçkırırken atışları göğüsümün tam altındaydı nasıl korkuyorum acaba döndümü bebeğim ya kafası yukarıyamı geldi
Kızlar bişiy sorucam şu catı muaynesı ne zaman yaplıor kac haftalıkken bılen warmı dr gıtcem ama korkuyorum agdada yaptıramıorm erken dogum rıskı oluyormus gıtsem bı dert gıtmesem ıkı sasırdım yanı
Iveeettt suan itibari ile 2011 aralik ayi dogum yapan annelerin listesi hazirlanmis ilk isimde luveyla arkadasmiz olmustur.Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Artik yavas yavas o listeyi doldururuz.Ay cok heyecanliiii
heyecan ne demek yusuf yusuf diyorum ayyyyy
canım ya sen tecrübelisin diyecem ama her hamilelik eminim ilk gibi heyecan veriyordur
ben çok merak ediyorum kızlar bebişimi kaşı gözü nasıl olacak kime benzeyecek sürekli aklımda bunlar var
siz de öyle misiniz
bir de ben bebişimin yüzünü neredeyse hiç göremedim ultrasonda doktor bundan sonra göremeyiz zaten dedi
merak had safhada
hadi hayırlı olsun yeni haftanız canımmm Allah tamamına erdirsin inşallahh
Bende oyle yapayım canım artık yavas yavas yıkayıp utulesem ıyı olacak gelır gelmez bırkac gun sonrada yerlestırırım kokusu cıkınca zaten sonrada gerıye bırsey kalmıyor :18::18::18:
Kızlar bişiy sorucam şu catı muaynesı ne zaman yaplıor kac haftalıkken bılen warmı dr gıtcem ama korkuyorum agdada yaptıramıorm erken dogum rıskı oluyormus gıtsem bı dert gıtmesem ıkı sasırdım yanı
heyecan ne demek yusuf yusuf diyorum ayyyyy
canım ya sen tecrübelisin diyecem ama her hamilelik eminim ilk gibi heyecan veriyordur
ben çok merak ediyorum kızlar bebişimi kaşı gözü nasıl olacak kime benzeyecek sürekli aklımda bunlar var
siz de öyle misiniz
bir de ben bebişimin yüzünü neredeyse hiç göremedim ultrasonda doktor bundan sonra göremeyiz zaten dedi
merak had safhada
Iveeettt suan itibari ile 2011 aralik ayi dogum yapan annelerin listesi hazirlanmis ilk isimde luveyla arkadasmiz olmustur.Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Artik yavas yavas o listeyi doldururuz.Ay cok heyecanliiii
Bu arada OLBEY canim benim cok gecmis olsun Allah sifalar versin canim.Dikkat et kendine olurmu
DERYA arkadasimizda sancilanmis sanirim.Insallah sahte sancidir dogum falan yapmaz.Azcik daha buyusun bebegi yazik.Telefonu falan yokmu kimse ulasamiyormu acaba
o nerdeeee :26: buarada fistiginin cicileri cok guzeel cnmm bna link gondersenee
cnm ya ben 28.haftada gittiğimde başı aşagıdaydı 30. haftamda başı sag tarafımda yandı şimdi 33te gittim bugun başı tamamen yukarıda tam göğsümün altındaydıbenimki yolu şaşırdı sanırım yada aşagıları sevmedi yukarılara taşındı zilli
cnm 38.haftadan önce yapmazlar bugun sumağa da doktor 38 .haftada demiş
Canım 36.haftadan sonra yapılıyormus sanırım catı muaynesi son aya gırınce yaniagdadanda korkma ben hamılelıgımın en basdından berı agda yaptırıyorum zaten oncedende yaptırıyodum zor olmadı alısmıskende bırakmak ıstemedım
:
ellerine saglık annisim ılk ziyaret edende sanırım ben oldum
cnm tecrubelı olmakta zor neyle karşılaşacagını az cok bılebılıyorsun
bende cok merak ediyom bu miniğimi nasıl bir kuzucuk beklıyor bizi diye
cok teşekkür ederiz teyzesi aminnn
Canım 36.haftadan sonra yapılıyormus sanırım catı muaynesi son aya gırınce yaniagdadanda korkma ben hamılelıgımın en basdından berı agda yaptırıyorum zaten oncedende yaptırıyodum zor olmadı alısmıskende bırakmak ıstemedım
Canım aynen bızde aynı seylerı dusunuyoruz esımle bırlıkte nasıl olacak kıme benzeyecek telası sardı bızıde konusmadıgımız bır gun yok ustelık bende aynı senın gıbı fazla goremedım bebısımın yuzunu zaten gıttıgım ultrason 2boyutlu net gostermıyor bızdede merak had safhada :18::18:
Ellerine saglık canım hayırlısyla herkesın sırayla dogurdugunu duymak nasıp olur ınsallahh
evet canim ilk sendin misafirim :) yerim senibu arada tarihlerimiz ayni cok guzel ya hadi bakalim nasip once kime olucak
bu arada mesaj atsan olurmu acaba zaten uyaniksa doner yoksa sabah ararsin.yoksaaa cokmu gec ayipmmi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?