2011 Aralık Anneleri

Yaa ama illaki en az 8 kilo almak lazım diyolar, sence 8e tamamlar mıız?
Ben ilk doğumumda 20 kilo almıstım kızım 2600 falan dogmustu demekki hep kendime almısım
31.haftada dr gittiğimde bebişim 1860 gr dı dr iyi haftası ile uyumlu dedi herehngi bir sorun yoktu demekki simdi sadece kiloyu bebek alıyor ilk baslarda cok üzülüyordum az kilo aldım diye ama annemde beni teselli ediyordu kadıncagız ebru sallısın gibi kızım bak oda 6 kilo almıs hamileliğinde diyip duruyor bana

Kızlar bişiy sorucam şu catı muaynesı ne zaman yaplıor kac haftalıkken bılen warmı dr gıtcem ama korkuyorum agdada yaptıramıorm erken dogum rıskı oluyormus gıtsem bı dert gıtmesem ıkı sasırdım yanı

oh ne gusel ya tarıhı hıc duymak ıstemıorum ben cunku heycanlancıcam bılıorum
heyecan ne demek yusuf yusuf diyorum ayyyyy

canım ya sen tecrübelisin diyecem ama her hamilelik eminim ilk gibi heyecan veriyordur
ben çok merak ediyorum kızlar bebişimi kaşı gözü nasıl olacak kime benzeyecek sürekli aklımda bunlar var
siz de öyle misiniz
bir de ben bebişimin yüzünü neredeyse hiç göremedim ultrasonda doktor bundan sonra göremeyiz zaten dedi
merak had safhada

Iveeettt suan itibari ile 2011 aralik ayi dogum yapan annelerin listesi hazirlanmis ilk isimde luveyla arkadasmiz olmustur.Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Artik yavas yavas o listeyi doldururuz.Ay cok heyecanliiii

hadi hayırlı olsun yeni haftanız canımmm Allah tamamına erdirsin inşallahh

Canim ben herseyini yikadim utuledim katladim buyuk bi valize yerlestirdim sabun felanda koydum icine. Mobilyasinida hergun siliyorum kokusu azalsin die. Artik acil bi durumda valizden alip yerlestirmesi kolay nasolsa

Bende oyle yapayım canım artık yavas yavas yıkayıp utulesem ıyı olacak gelır gelmez bırkac gun sonrada yerlestırırım kokusu cıkınca zaten sonrada gerıye bırsey kalmıyor :18::18::18:

kızlar akşam bebeğim hıçkırırken atışları göğüsümün tam altındaydı nasıl korkuyorum acaba döndümü bebeğim ya kafası yukarıyamı geldi

cnm ya ben 28.haftada gittiğimde başı aşagıdaydı 30. haftamda başı sag tarafımda yandı şimdi 33te gittim bugun başı tamamen yukarıda tam göğsümün altındaydıbenimki yolu şaşırdı sanırım yada aşagıları sevmedi yukarılara taşındı zilli

cnm 38.haftadan önce yapmazlar bugun sumağa da doktor 38 .haftada demiş

Bu arada OLBEY canim benim cok gecmis olsun Allah sifalar versin canim.Dikkat et kendine olurmu

DERYA arkadasimizda sancilanmis sanirim.Insallah sahte sancidir dogum falan yapmaz.Azcik daha buyusun bebegi yazik.Telefonu falan yokmu kimse ulasamiyormu acaba

Iveeettt suan itibari ile 2011 aralik ayi dogum yapan annelerin listesi hazirlanmis ilk isimde luveyla arkadasmiz olmustur.Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Artik yavas yavas o listeyi doldururuz.Ay cok heyecanliiii

ellerine saglık annisim ılk ziyaret edende sanırım ben oldum

cnm tecrubelı olmakta zor neyle karşılaşacagını az cok bılebılıyorsun
bende cok merak ediyom bu miniğimi nasıl bir kuzucuk beklıyor bizi diye

cok teşekkür ederiz teyzesi aminnn

Canım 36.haftadan sonra yapılıyormus sanırım catı muaynesi son aya gırınce yani agdadanda korkma ben hamılelıgımın en basdından berı agda yaptırıyorum zaten oncedende yaptırıyodum zor olmadı alısmıskende bırakmak ıstemedım

Canım aynen bızde aynı seylerı dusunuyoruz esımle bırlıkte nasıl olacak kıme benzeyecek telası sardı bızıde konusmadıgımız bır gun yok ustelık bende aynı senın gıbı fazla goremedım bebısımın yuzunu zaten gıttıgım ultrason 2boyutlu net gostermıyor bızdede merak had safhada :18::18:

Ellerine saglık canım hayırlısyla herkesın sırayla dogurdugunu duymak nasıp olur ınsallahh

bende var telide geç oldu diye rahatsız etmek istemedim derya akşamları erken yatıyorya ondan yarın iyiyse işe gelir zaten haber verir ama ses cıkmassa sabah ararım inş

ay korkuyorum walla gıderım bırde catı muaynesıo yapıcaz der hayır da desem olmaz o zaman rahat rahat bu kontorulumede gıdeym

aynen cnm bende uuzn yıllardır agda yaptırıyorum ama forumda bı bayan dedıkı agda dogumun erken olmasına etkılıormus jılet en ıyı cozum dıe bahsetmıstı bende tırstım ayım geldı ama yaptırmadım cok rahatsızım ama erkendede bebıs gelırse dıe de düşünceliyim kaç hfatlıksn benım 34+2

evet canim ilk sendin misafirim :) yerim seni bu arada tarihlerimiz ayni cok guzel ya hadi bakalim nasip once kime olucak

bu arada mesaj atsan olurmu acaba zaten uyaniksa doner yoksa sabah ararsin.yoksaaa cokmu gec ayipmmi olur

kızlar bende kaçayım artık kaç gecedir giremiyordum foruma bugun yediğim serum iyi geldi sanırım çenem düştü bu kadar yterli sanırım hepinizi öpüyoruz iyi geceler allah rahatlık versin

sagol canim hadi bakalim insallah guzel haberlerle doldururum o listeyi

evet canim ilk sendin misafirim :) yerim seni bu arada tarihlerimiz ayni cok guzel ya hadi bakalim nasip once kime olucak

bu arada mesaj atsan olurmu acaba zaten uyaniksa doner yoksa sabah ararsin.yoksaaa cokmu gec ayipmmi olur

evet cnm ben seni bir gün geriden takip ediyom bakalım hangimiz önce doguracazz seninde normal benimde normal dogum olacagı için süpriz olacak
derya bu saatte uykudadır akşam başından uyudugunu yazardı hep yarın sabah ilk işim haber almassam arayacam kızlar

iyi akşamlar kızlar biz geldik
bugün çook yoruldum kızımın doğum günüydü dün de biraz evi temizlemiştim şu an bitmiş durumdayım annemler geldiler bi de kızıma bisiklet almışlar nasılda sevindi prensesim Allah anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin
sizler nasılsınız inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım
10 dk sizleri sorup çıkıcam bi duş alırsam belki kendime gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…