cnm hepsi farklı oluyor ama hiçbirinin arasında ayrım yapmıyorsun annelik işte bu:) yalnız en son numaralar annenin gzünde hep bebek kalıyor ben oglumu hala bebeğim diye seviyorum yalnız dogum yapınca sanırım bırden buyumuş gelicek bana:)) 7 yaşına geldi ama hala küçücük geliyor gözüme ancak kardeşi olunca abi oldugunu anlıyacam sanırım..sana da öyle olucak bebek gelince oglun bırden buyumuş gelıcek :))
ayy cok tatlı bunlar taçlarda cok hoş bende öyle yapacam bir pembe bır kırmızı..
cok guzelmıs cnmm ısım ne olck senın fıstıgın :26:
teşekkürler teyzelerii:))) valla ben de 2 renk bulunsun dedim:) bu arada ilk adı zeynep:) 2. Adına daha karar veremedik
bızımde sanırım bı adı rana oluck babamız oyle dedı benmde hosuma gıttı ama 2.ısım yok henuz
aslında sanırım 2. Ismi boş yere koyucam. şimdiden herkes zeynom napıyor diyolarlar:))
bak üşenmedim ekledim
kapı süsüne de ismini yazdırıcam inşallah kızımın :))))))
benm sevdııgım ısımlerden bırıdır gercekten zeynep 2.ısım ben sevıyorm yaa koyacksanız dıla nıda nısa gıbı kısa ısım dusn bence :) buaraada berıa ısmıde cok hosuma gıdıo benmm
canım çok güzelmiş kapı süsün ve taçların..
şu resim eklemeyi birde ben becerebilsem
valla ismi babamız koydu. Anlamı da babasının süsü demek :))
Beria; olgunluk ve güzelliğiyle akranlarından üstün olan sevgili, kadın. Vayy bee anlamı güzelmiş. Ama söylemesi zor sanki. Sence?
çok tşk ederim cnm... bu arada resim eklemeyi ben de dün keşfettim daha:) fotoğraf makinasından çekilenler boyutu büyük olduğu için hata veriyor ve eklenmiyor. ben de paint e atıyorum önce fotoyu. hemen yukarda resmi yeniden boyutlandır var. orada yazılı olan 100 kısmına 50 yazıyorum ve farklı kaydediyorum. o zaman boyutta sorun yaşamıyorum. çok mu karışık oldu yaa((
beria rana??? neden olmasın?
canım yaa paint ne oluyor?? ben biraz fransızım yaa((
nihallanın bebek şekeri :)
Eki Görüntüle 282631
kızlar bu benim ogluşumun küçüklük resmi arkası hep kız derlerdi:)) acaba bu kızımda böyle birşey mi olur diye düşnüyorum
ultrason resimlerinde ogluma benziyordu cok ayy cok merak ediyom miniğimi nasıl bir kızcık olacak diye
nihallanın bebek şekeri :)
iyi akşamlar herkese 35 haftalık gebeyim dogumum tahminen aralıgın ilk haftası oluyo ama sezeryan olucak ve kız bebek bekliyorum,kız bebekler biraz erken olurmuş diye duydum dogrumu kaçıncı haftada sezeryana alıyolar bu konuda bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?