2011 Aralık Anneleri

2 yasında abı oluck kuzum

aslında sanırım 2. Ismi boş yere koyucam. şimdiden herkes zeynom napıyor diyolarlar:))

benm sevdııgım ısımlerden bırıdır gercekten zeynep 2.ısım ben sevıyorm yaa koyacksanız dıla nıda nısa gıbı kısa ısım dusn bence :) buaraada berıa ısmıde cok hosuma gıdıo benmm

valla ismi babamız koydu. anlamı da babasının süsü demek :))

Beria; Olgunluk ve güzelliğiyle akranlarından üstün olan sevgili, kadın. vayy bee anlamı güzelmiş. ama söylemesi zor sanki. sence?

canım çok güzelmiş kapı süsün ve taçların..
şu resim eklemeyi birde ben becerebilsem

çok tşk ederim cnm... bu arada resim eklemeyi ben de dün keşfettim daha:) fotoğraf makinasından çekilenler boyutu büyük olduğu için hata veriyor ve eklenmiyor. ben de paint e atıyorum önce fotoyu. hemen yukarda resmi yeniden boyutlandır var. orada yazılı olan 100 kısmına 50 yazıyorum ve farklı kaydediyorum. o zaman boyutta sorun yaşamıyorum. çok mu karışık oldu yaa ((

valla ismi babamız koydu. Anlamı da babasının süsü demek :))

Beria; olgunluk ve güzelliğiyle akranlarından üstün olan sevgili, kadın. Vayy bee anlamı güzelmiş. Ama söylemesi zor sanki. Sence?

bılmem tanıdgm 8 yasında bı fıstık var adı berıa gerckten cok olgun asıl duruo bu ısmı o yuzden begenıorm sanırım

kızlar face ye ekledim aldığım mevlüt şekerini.. ekleyebilen buraya eklesin lütfen yaaa.. deli edecek beni bu resim işi

iyi akşamlar herkese 35 haftalık gebeyim dogumum tahminen aralıgın ilk haftası oluyo ama sezeryan olucak ve kız bebek bekliyorum,kız bebekler biraz erken olurmuş diye duydum dogrumu kaçıncı haftada sezeryana alıyolar bu konuda bilgisi olan varmı

Son düzenleme:

canım yaa paint ne oluyor?? ben biraz fransızım yaa((

nihallanın bebek şekeri :)

Eklentiler

• $382243_10150370343103819_718518818_8113088_1105206009_n.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 58

ayyyyyyyyyyyyy yerim ben bu pasayi masallahhhh benim oglani gorenede oyle diyolardi ve gercekdende kiz oldu bakalim simarik kiz nasil olacak
bugun hastanede kontrol yapildi doktor bakim dosyasina cok aktiv bebek yazdi basida hala yukarda yarinda ozel dr gidecem bakalim
yuce rabbim hayirlisini versinnnnn

genellikle 38 ya da 39. haftalar alıyorlarmış cnm... Allah bağışlasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…