2011 Aralık Anneleri

bak üşenmedim ekledim

kapı süsüne de ismini yazdırıcam inşallah kızımın :))))))

saolasın :)) kapı süsün çok orijinal

27mi diyosun halimem?? :)) bugünü saymaıyrm,doğduğu günü de kaldı mı 25

Son düzenleme:
nihallanın bebek şekeri :)

cok hoş nihalcim

sagol teyzesi benim kızımda bebekken erkek gibiydi arkası erkek dediler öyle oldu oglum kız gibiydi arakası kız dediler oda tuttu:)) ve benim bu minik kızımda hacı yatmaz gibi dimdik ayakta duruyor hiç baş aşagı dönesi yok gibi hadi hayırlısı inş:))

hayirlisi ins cnm eveett 2 bebisimiz oldu bilee darisi bize inss kasim ayi gelince daha bi heyecan bastii

evet ya bugune baktım 1 kasımı gorunce eyvahh dedımm oyunun sonuna gelıyoruz dedım şaka gibi.....hep böyle kalcak sanıyordum kasım ayına gırene kadar :)))

evet ya bugune baktım 1 kasımı gorunce eyvahh dedımm oyunun sonuna gelıyoruz dedım şaka gibi.....hep böyle kalcak sanıyordum kasım ayına gırene kadar :)))

senin ne guzel basindaymis benimki 30 aralik gorunuoo yanii siz dogm yapinca ben o zmn diceem sira bende dieee :)

iyi geceler herkeseee bız kaçalım daha fazla sandalyede oturamıycam sırtık kopcak sankı :))) allah rahatlık versın cumleten

iyi geceler nasılsınızzzz kızlar

hoşgeldin cnm:)
kasım annelerinin dogum hıkayelerini okuyordum bırısı 4 bölüm halinde tüm ayrıntılarıyla yazmış dogum hıkayesini ay cok duygulandım ya gözlerim doldu aglıyacam aglamamak için kendimi zor tutuyom eşim görmesin diye..inş bizde miniklerimize kavusuruz hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…