tatlım sen lansonıh kremı nerden aldın kaca ve kac gr lık aldın ben bı kac eczaneye sordum burda pıyasada pek yok dedıler:26::26:
kızlar biraz önce kuaforden geldım hamılelıgımden once agda yapıyordum hep bırakmıstım, kuaforede gıtmeye cesaret edememıstım erken doguma falan sebep oluyo dedıler ağda için;son bı cesaret geldı aylar sonra gittim ay nası kızdım kendıme sımdıye kadar gıtmedıgım için bosuna eziyet etmısım jıletle ...Bi rahatsızlık hıssetmıyorum kızım oynuyor bakalım ınsallah bı sorunda cıkmaz
kızlar biraz önce kuaforden geldım hamılelıgımden once agda yapıyordum hep bırakmıstım, kuaforede gıtmeye cesaret edememıstım erken doguma falan sebep oluyo dedıler ağda için;son bı cesaret geldı aylar sonra gittim ay nası kızdım kendıme sımdıye kadar gıtmedıgım için bosuna eziyet etmısım jıletle ...Bi rahatsızlık hıssetmıyorum kızım oynuyor bakalım ınsallah bı sorunda cıkmaz
AY HADI gozun aydın o cesaret banada gelse ne ıyı olcak walla ınsallah gelır bugun dr kontorulm war gıdeyımde yarın bı gun yaptırrım gercı arefe ustu kalakbalıkta olur ama cıksn oda arada
bırsey olmaz korkma ..ben hep agdaya gıttım ..sımdı bayramdan sonra kontolrum var,15 gun sonra ınsallah uzar bırazda yaptırıp gıderım doguma kadar bır daha yaptırmam..
3 haftada pek cıkmıyor ama bakalım..
kızım dun uslu durdu cok hareket etmedı sukur ..yanı normalın ustunde cıktı ama oncekı gune gore ıyı cıktı..
sımdı de kıpır kıpır sanırım az kaldı gelmesıne bu kızın kasıklarımı parcalayıp cıkıcak neredeyse
kısmet artık herseyımız hazır saglıkla gelsın de..
benım doktorum da sezaryanı 39.haftada yapıyor zaten bende 39.dan once yaptırmam ..39 dan once gelirsede kısmet
günaydın arkadaşlar,
dün ben de acillik oldum..
başımın ağrısı bi parolle geçti ama sağ tarafımda bi sancı başladı..geçmek bilmiyo..kendimi kastığımdan mıdır nedir bebğin hareketleri de azaldı..hastaneyi aradım ebe ablaya sordum gel bi bakalım dedi..gece 11 de gittik..nstye girdim ama Allaha şükür sancı kasılma çıkmadı..bebek de hareketliymiş maşallah..
sanırım dün akşam okuduğum şeylerden etkilendim..kötüledikçe kötüledim..şimdi iyiyim Allaha çok şükür ama gerçekten kötü bi geceydi..:18:
maşallah bebeğineeee
saol canımmm
maşallah canım.şimdiden canını sıkma, belki daha büyümez kafası. hem sezeryan da o kadar korkulcak bişey değil galiba. arkadaşalrın yazdığı kadarıyla. ben de hep normale alıştırmıştım kendimi, şimdi yavaş yavaş sezeryana da alıştırmaya çalışıyom, çünkü benim kız hala dönmedi:18::18:
saol canımmm öyle walla herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
ben dün doktorumun doğum seminerine katıldım
epudrali öneriyorlar ve sezeryanın da artık korkulacak birşey olmadığını
sonuçta tabiki en iyisi normal ama şartlar sezeryanı gerektiriyorsa ve özellikle de epudralli olursa çok rahatmış artık
korkulacak birşey yok Allahın izniyle bir şekilde gelecek bebişlerrrr
valla cok buyuk bı rahatlıkmış hamılelıgımden önce hep kendım yapıyordum ama şimdi göbüşten göremiyorum;zaten cesareti sizlerden aldım sürekli soruyordum agda yaptıran var mı diye saolundogumdan önce son bı kez daha gıderım artık inş.h kızım erkencı olmazsa
bırsey olmaz korkma ..ben hep agdaya gıttım ..sımdı bayramdan sonra kontolrum var,15 gun sonra ınsallah uzar bırazda yaptırıp gıderım doguma kadar bır daha yaptırmam..
kızım dun uslu durdu cok hareket etmedı sukur ..yanı normalın ustunde cıktı ama oncekı gune gore ıyı cıktı..
sımdı de kıpır kıpır sanırım az kaldı gelmesıne bu kızın kasıklarımı parcalayıp cıkıcak neredeyse
benım doktorum da sezaryanı 39.haftada yapıyor zaten bende 39.dan once yaptırmam ..39 dan once gelirsede kısmet
git git canım ya hata yapmışım dıyorum hiç jılet vurmamıstım eskıden ama hamılelıgımde korkudan vurdum delı gibiacaip rahatladım Allahın izniyle bişey olmadı olmazda inş.h
canım derman ecz. çarşıda biliyosundur nevşehir park ın orda..56 gr. lık + 6lı göğüs pedi hediye..37 tl...dr.brown'ın gazı önleyen biberonunu bile buldum orda..ayrıca mustelanın ürünleri de var..
Canım korkulacak bırsey yok tabıkı bende hamılelıgım suresınce hep gıttım oncesındede gıdıyordum zaten sen kendını kasmadıgın surece hıcbır problem olmaz zaten en fazla dk suruyor kı o bıle fazla sonunda verdıgı rahatlık yetıyor ınsanaBebişine de birşey olmaz korkma
Canım eczanelerde değilde bebek magazalarında satılıyor daha cok sen nevsehırdeydın sanırım ordakı bebek magazalarına sorabılırsın zaten tek boy oluyor oda gr mı ne onu tam bılmıyorum :44::44:
insallah canım. benimki yan duruyo galiba. çünkü hep kaburgamın sağ tarafına bastırıyo bir de sol altta hıçkırık tutuyo galiba. yani çapraz azcık kafasını kaydırsa dönmüş olacak. belki de dediğin gibi daha döner. amin insallah hepimiz kolaylıkla doğururuz.bu haftalarda dönüyo zaten genelde bizimki erken döndü,şimdide gitti doğum kanalına yerleşti,belli olmaz bu işler,seninki bakarsın hemenm döner hemen yerleşir,bizimki yerleşmesine rağmen erken doğum riski yok,rahimde açılma,incelme vs. bunlarda önemli,karın aşağı indi diye hemen doğacak diye bişey de yok,kimininki son haftalarda birden sancıyla dönüyormuş,kemikler birden açılıyormuş,biz bir aydır doğuma hazırlanıyoz,bir ay daha hazırlancaz anlaşılan yavaş yavaş oluyo ben de bu süreç,belki iyidir belki kötü orasını son zamanlarda anlayacaz Allah hepimizi bi avazda kurtarsn inş.
gunaydın kızlar
ayyyy dun gece ruyamda oglusumu dogurmusum kucagımda uyuyordu azıcık sacları vardı emzırıyorum sagdan sut gelmıyo sola gecıyo anam ordan bır sut gelıo masallah yane benm oglanda bır yakalıo memeyo anammm nası canım yanıo:)))
sabah kalktım esıme dedım gogus kreme al bugun cabuk
ben de bugun baktım kremlere. ay çok pahalı geldi bana.lansinoh lanolin var 56 gramlık büyük boyu 37,5 tl dedi.canım derman ecz. çarşıda biliyosundur nevşehir park ın orda..56 gr. lık + 6lı göğüs pedi hediye..37 tl...dr.brown'ın gazı önleyen biberonunu bile buldum orda..ayrıca mustelanın ürünleri de var..
canım senin eşin çalışmıyodu dimi? o da gelcek mi seninle antebe?inş. inş. canım,ama resmi açıklamalar var bu yönde,senin bebişin sağıklı,güpür güpür oynuyo,durduk yerde bişeycik olmaz Alahn izniyle,onun için senin rahat olman lazım,çünkü bebişin düşündüklerinden etkilenebiir,tamam ben de iyi düşüncem,cana gelen mala gelsin,antebe gidiyom,kış çıkana kadar ordayım,sağlam bi plato orası,yine de Rabbim herkesi korusun,aminnnn
arkadaşlar paylaşan da eminim kötü niyetle paylaşmadı ama lütfen böle şeyler paylaşmayalım. benim gece rüyalarıma giriyo. korkuyorum zaten hep kötü şeyler aklıma gelir.günaydın arkadaşlar,
başımın ağrısı bi parolle geçti ama sağ tarafımda bi sancı başladı..geçmek bilmiyo..kendimi kastığımdan mıdır nedir bebğin hareketleri de azaldı..hastaneyi aradım ebe ablaya sordum gel bi bakalım dedi..gece 11 de gittik..nstye girdim ama Allaha şükür sancı kasılma çıkmadı..bebek de hareketliymiş maşallah..
sanırım dün akşam okuduğum şeylerden etkilendim..kötüledikçe kötüledim..şimdi iyiyim Allaha çok şükür ama gerçekten kötü bi geceydi..:18:
maşallah kızına.nasıl da güzel beslemişsin annesi. sana da maşallah. belki de normal doğar. ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama tercihim normal tabi. sonrasında o acıları çekmektense bebeğimle oynamayı tercih ederim. bence sen de hemen teslim olma. gene de sen bilirsin.Selam kızlarrrr, artık son zamanlarımız kendimizi hiiçççççbişey için üzmeyelim ne olurDün kontrolumuz vardı, kızım 3.002 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyor Bu gidişle normal doğumu bekleyemeyecek bizim kız, 25-26 kasım gibi almayı düşünüyor doktorumuz Açıkçası ben de normal doğumdan korktuğum için işime geldi birazcıkkk, evet evet alalım falan dedim ama bakalım hayırlısı.. Zaman azaldıkca sabırsızlanıyorum kızıma kavusmak ıcın... Rabbım hepimize hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklamamızı nasıp eder ınsallah...
saol tatlımm bılıyorum orayı zaten aklıma ora gelmıstı ama sende aldım dıyınce sorup garantıye alam dedım sımdı kım ta ora gıdıp sorcak
ewet canım nevsehırdeyım bısı daha sorcam sımdıden basladınızmı surmeye yanı alınca baslasammı hemen ne kadar zamanda bı surecezkı sımdıden baslarsak:26::26:
jılet dusunuyordum bende en ıyısı hıc baslamım ona gıdıyım agda ınsakllah bısıy olmaz sanada bana da:)
i
pelincim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
canım senin eşin çalışmıyodu dimi? o da gelcek mi seninle antebe?
gelcek canım,ocak ayından sonra 2 yerden cevap bekliyo,gelirse o gelcek ben kışı çıkarcam antep te,o da haftada bi gelir yanıma artık
ben 36 dan sonra sürücem..eczacı meme ucunu uyarmadan sürün dedi..erken doğuma sebep olabiliyomuş..:26:
saol tatlımm bılıyorum orayı zaten aklıma ora gelmıstı ama sende aldım dıyınce sorup garantıye alam dedım sımdı kım ta ora gıdıp sorcak
ewet canım nevsehırdeyım bısı daha sorcam sımdıden basladınızmı surmeye yanı alınca baslasammı hemen ne kadar zamanda bı surecezkı sımdıden baslarsak:26::26:
amin cnm cok sagol..bende cok merak ediyom bu prensesi nasıl olacak diye:)ayyy bu çok tatlı ya maşalllah Allah uzun ömürler versinbizimki de böyle açık tenli mi olcak acaba,çok merak ediyom,kafası kel duruyo ultrasonda
bu arada biz dün doktora gittik, 2.380 gr olmuş bebişimmm maşallahhhh
32+6 dayız ama bebişim 35+3 çıktı
bir de kafa çapı şimdiden 9 cm olmuş
benim normal doğum hayal olacak gibi görünüyor
10 cm üzerine çıkınca direkt sezeryana alıyorlarmış, çünkü açılma en fazla 10 cm oluyormuş
hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhh
maşallah ben de profildekine benziyo diyodum,demek oğlun o,ben esmerim,kociş kumral,annesi sarışın,abisi sapsarı,kociş tarafında ela,yeşil göz var,biz de hepimiz esmeriz,kara kaş,kara göz,çok merak ediyom bende bizim cadıyı,dr. size benzemiyo diyo,kime benziyo bu cadı yaa
maşallah kızlar bebişlerinize;gün geçtikçe büyüyorlar Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasıp etsin inş.h
buarada bişey soracagım biz araba alcaktık ama bayram vakti olunca bulamadık kımse satmak istemıyor bayram gecsın öyle dıyor.Bende bayrama gıtmek ıstıyorum yolculuk otobusle 4 saat suruyor doktora sorduk gıdebılırsınız bı sıkıntı gorunmuyor dedı ama aklım cok karısık zaten eşim hç istemıyor gıtmeyı korkuyor bişey olur dıye.Bende gıtmezsem ılk kez eşimde bende buyuklerden ayrı bı bayram gecırecegıiz sizce ne yapmalıyım kızlar:2:benimle aynı hafta olupta yolculuk yapacak olan var mı otobusle 33 e gırıyoruz.
günaydın kızlar
yaaaaaa dün gece uzun aradan sonra eşimleydim
sabah çamaşırımda hafif kanlı akıntı vardı pek önemsemedim ama
sabahtan beri karnım sık sık kasılıyo taş gibi oluyo yürürkende kasıklarım fena ağrıyo yaaaa
tedirgin olmaya başladım bu ne şimdi bölee :18::18::18:
offf bidaha yatmıcam kocamın yanına
günaydın arkadaşlar,
Selam kızlarrrr, artık son zamanlarımız kendimizi hiiçççççbişey için üzmeyelim ne olurDün kontrolumuz vardı, kızım 3.002 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyor Bu gidişle normal doğumu bekleyemeyecek bizim kız, 25-26 kasım gibi almayı düşünüyor doktorumuz Açıkçası ben de normal doğumdan korktuğum için işime geldi birazcıkkk, evet evet alalım falan dedim ama bakalım hayırlısı.. Zaman azaldıkca sabırsızlanıyorum kızıma kavusmak ıcın... Rabbım hepimize hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklamamızı nasıp eder ınsallah...
insallah canım. benimki yan duruyo galiba. çünkü hep kaburgamın sağ tarafına bastırıyo bir de sol altta hıçkırık tutuyo galiba. yani çapraz azcık kafasını kaydırsa dönmüş olacak. belki de dediğin gibi daha döner. amin insallah hepimiz kolaylıkla doğururuz.
döner döner merak etme sen,çapraz duruyosa sıkılıp dönecektir yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?