2011 Aralık Anneleri

tatlım sen lansonıh kremı nerden aldın kaca ve kac gr lık aldın ben bı kac eczaneye sordum burda pıyasada pek yok dedıler:26::26:

canım derman ecz. çarşıda biliyosundur nevşehir park ın orda..56 gr. lık + 6lı göğüs pedi hediye..37 tl...dr.brown'ın gazı önleyen biberonunu bile buldum orda..ayrıca mustelanın ürünleri de var..

AY HADI gozun aydın o cesaret banada gelse ne ıyı olcak walla ınsallah gelır bugun dr kontorulm war gıdeyımde yarın bı gun yaptırrım gercı arefe ustu kalakbalıkta olur ama cıksn oda arada

bırsey olmaz korkma ..ben hep agdaya gıttım ..sımdı bayramdan sonra kontolrum var,15 gun sonra ınsallah uzar bırazda yaptırıp gıderım doguma kadar bır daha yaptırmam..

3 haftada pek cıkmıyor ama bakalım..

kızım dun uslu durdu cok hareket etmedı sukur ..yanı normalın ustunde cıktı ama oncekı gune gore ıyı cıktı..

sımdı de kıpır kıpır sanırım az kaldı gelmesıne bu kızın kasıklarımı parcalayıp cıkıcak neredeyse

kısmet artık herseyımız hazır saglıkla gelsın de..

benım doktorum da sezaryanı 39.haftada yapıyor zaten bende 39.dan once yaptırmam ..39 dan once gelirsede kısmet

AY HADI gozun aydın o cesaret banada gelse ne ıyı olcak walla ınsallah gelır bugun dr kontorulm war gıdeyımde yarın bı gun yaptırrım gercı arefe ustu kalakbalıkta olur ama cıksn oda arada

git git canım ya hata yapmışım dıyorum hiç jılet vurmamıstım eskıden ama hamılelıgımde korkudan vurdum delı gibiacaip rahatladım Allahın izniyle bişey olmadı olmazda inş.h

rahatlıyorum sayenizdeinşallah zamanında gelır bebişlerimiz

çok geçmiş olsun canımmm

Ne demek canım bende gecen hafta gıttım artık bundan sonra doguma gore ayarlayacagım son kez gıderım dedıgın gıbı bebıklerımız erken gelmezse tam super olur

Maşallah canım kızınaa bızde cuma gunu gıdecegız kısmet olursa baska dra kılo olcumunu merak ettık bakalım ıns guzel cıkar kılosu benım bebıkde bu ara ınanılmaz hareketlı maşallahı var bir dakıka durmuyor dogduktan sonra da boyle olurlarsa yandık kı ne yandık

maşallah masal kızımızabenim de bayramdan sonra kont. üm var 14 kasımda,o zaman belli olur cadıların ne zaman gelceği

git git canım ya hata yapmışım dıyorum hiç jılet vurmamıstım eskıden ama hamılelıgımde korkudan vurdum delı gibiacaip rahatladım Allahın izniyle bişey olmadı olmazda inş.h

jılet dusunuyordum bende en ıyısı hıc baslamım ona gıdıyım agda ınsakllah bısıy olmaz sanada bana da:)

canım derman ecz. çarşıda biliyosundur nevşehir park ın orda..56 gr. lık + 6lı göğüs pedi hediye..37 tl...dr.brown'ın gazı önleyen biberonunu bile buldum orda..ayrıca mustelanın ürünleri de var..

saol tatlımm bılıyorum orayı zaten aklıma ora gelmıstı ama sende aldım dıyınce sorup garantıye alam dedım sımdı kım ta ora gıdıp sorcak

ewet canım nevsehırdeyım bısı daha sorcam sımdıden basladınızmı surmeye yanı alınca baslasammı hemen ne kadar zamanda bı surecezkı sımdıden baslarsak:26::26:

insallah canım. benimki yan duruyo galiba. çünkü hep kaburgamın sağ tarafına bastırıyo bir de sol altta hıçkırık tutuyo galiba. yani çapraz azcık kafasını kaydırsa dönmüş olacak. belki de dediğin gibi daha döner. amin insallah hepimiz kolaylıkla doğururuz.
ben de bugun baktım kremlere. ay çok pahalı geldi bana.lansinoh lanolin var 56 gramlık büyük boyu 37,5 tl dedi. ama internette 20 tlye buldum. 5 tl de kargo. 25tl aha da linki veriyom.
LANSINOH Lanolin Meme başı kremi 56 gr - Anne Bebek Ürünleri
burdan alıcam ben.
canım senin eşin çalışmıyodu dimi? o da gelcek mi seninle antebe?
arkadaşlar paylaşan da eminim kötü niyetle paylaşmadı ama lütfen böle şeyler paylaşmayalım. benim gece rüyalarıma giriyo. korkuyorum zaten hep kötü şeyler aklıma gelir.
pelincim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
maşallah kızına.nasıl da güzel beslemişsin annesi. sana da maşallah. belki de normal doğar. ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama tercihim normal tabi. sonrasında o acıları çekmektense bebeğimle oynamayı tercih ederim. bence sen de hemen teslim olma. gene de sen bilirsin.

ben 36 dan sonra sürücem..eczacı meme ucunu uyarmadan sürün dedi..erken doğuma sebep olabiliyomuş..:26:

ben 36 dan sonra sürücem..eczacı meme ucunu uyarmadan sürün dedi..erken doğuma sebep olabiliyomuş..:26:

ben ucu belirginleşsin diye günlük çekiyom,kocişinden eli hep ordadır zaten,çok şükür bişey olmadı,ama benden süt de gelmedi,kimilerinde gelmiş,benimkiler tepkisiz galiba

kızlar bu arada bizim ev uzunlamasına olduğu için yani upuzun bi koridorumuz var ve bi ucunda yatak odası bi ucunda da mutfak ve oturma odası var. uzun zamandır düşünüyoduk telsiz alsak mı almasak mı diye. neyse bugun chicco'nun mağazasına uğradık. %30 indirim varmış telsizlerde 150 tl'den 100'e düştüler, bi de taksit yaptılar. biz de aldık. almayı düşünenler varsa alabilirler diyecektim. resmini de yükledim. siz ne düşünüyosunuz? iyi yapmış mıyız?

Canım aslında druma kalsa baslama belkıde yara olmayacak goguslerın bebegın emmesı ve dogru emzırmeyle alakalı yara olması dedı ama ben yınede tedbırı elden bırakmayayım dıyorum bır ay kala surmeye baslayacagım her gun surmek lazımmıs sanırım :44:

ayyy bu çok tatlı ya maşalllah Allah uzun ömürler versinbizimki de böyle açık tenli mi olcak acaba,çok merak ediyom,kafası kel duruyo ultrasonda
amin cnm cok sagol..bende cok merak ediyom bu prensesi nasıl olacak diye:)

bebişine maşallah cnm hayırlısı olsun inş o son haftalarda daha cok belli eder kendini

benim annemde esmer erkek kardeşimde esmer ama babam beyaz tenli eşimin babası da cocukken sarışınmış oglumda aynı kayınpederimin küçüklüğüne benziyordu:) kızım kumral bakalım bu sefer belkı annaneye benzerse esmer olma şansı da var ailede hepsinden var çünkü:))) kızım ultrasonda ogluma cok benziyordu bakalım dogunca nasıl bırı olacak:))

cnm buna en ıyı sen karar verebılırsın kendi durumunu göz önünde tutarak..ben mesela hiç uzun süre oturamadıgımdan dolayı asla göze alamam yolculugu 1saatlık yol bile mahvediyor suan beni ki 4 saat ölüm gibi gelir bana..ıyıyım bı problemım yok dersen gıdebılırsın sonuçta son haftaların deıl..

geçmiş olsun inş önemli bişey cıkmaz cnm ama doktoruna danışmakta fayda var

pelincim cok geçmiş olsun bir daha üzme bu kadar kendini sakın okuma öle şeyler

maşallah cnm bebişine..ama bence hemen sezeryan düşünme cnm bıraz oluruna bırak belkı cok rahat normal dogum yapacaksın..birde şöyle düşün sezeryan hiç agrısız sızız bişey deil sonuçta onunda sonrasında var kendine göre zorlukları oyuzden bır sıkıntı yoksa normal akışına bırak mudahele ettirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…