2011 Aralık Anneleri

Kızlar bız kacıyoruz mınnakımla yemek yıyecegız sonrada bebek sekerlerımıze baslayacagız Allahın ıznıyleee hepınız opuldunuz kendınıze ıyı bakın

deryacım cüzümü bitirdim ben hatim duasını herkes bitirince mi yapcaz,bi tarih filan belirledikmi,bi de hatime sonradan katılanlar oldu ya son isim listesini özelden yollayabilmiisn canımcım

deryacım cüzümü bitirdim ben hatim duasını herkes bitirince mi yapcaz,bi tarih filan belirledikmi,bi de hatime sonradan katılanlar oldu ya son isim listesini özelden yollayabilmiisn canımcım

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,ailyn,nazenin,Ayşegül,Neslihan,han de,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilg ün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,de rya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.

teşekkürler deryacım yarın yapıyım duamı o zaman

ben 36 dan sonra sürücem..eczacı meme ucunu uyarmadan sürün dedi..erken doğuma sebep olabiliyomuş..:26:

bende alımda olese 36. haftada baslayım garantıye alalım kendımızı

geçmişi okumadan hemen sorayım da unutmayayım bari. ben cüzümü okudum. hatim duasını yarın mı yapayım? belli bi saati var mı???

geçmişi okumadan hemen sorayım da unutmayayım bari. ben cüzümü okudum. hatim duasını yarın mı yapayım? belli bi saati var mı???

akşam 7-11 arası yapalım,kim hangi saatte müsait olursa o zaman yapsınbiliyorsunuz ben uykucuyum dün 8 den önce uyudum2 saat sonra kalkacaktım güya

akşam 7-11 arası yapalım,kim hangi saatte müsait olursa o zaman yapsınbiliyorsunuz ben uykucuyum dün 8 den önce uyudum2 saat sonra kalkacaktım güya

tamam o zaman. çıktısını da aldım zaten. tek tek arkadaşların adlarını ve genel olarak 2011 aralık annelerine mi gönderceğiz??? yani bebeklerinin de...

off offf... hepimizi yiyip bitirdi dünki olay. neyse ki ucuz atlatmışsın. bi daha nolur kasma kendini

ben de artık sevmek istiyorum pıtırcığımı yaa.... hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...

inşallah sağlıklı bir tosuncuk bekliyordur seni cnm :)

anlaştıkkkkk bence bu topikte yaptığımız en güzel şey bu. insan huzur doluyor...

kızlar ya bişey sorucam aranızda sezeryan olmuş yada olucak olan varmı ben şu sonda ve lavman olayından cok korkuyorum sonda ve lavman yaptırmama gibi bi lüksümüz varmı istege mi baglı yani en azından sonda yerine hasta bezi kullansak bi kaç saatliğine ayaga kalkana kadar yani olur mu bu konuda bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…