döner döner merak etme sen,çapraz duruyosa sıkılıp dönecektir yakında
benim annemde esmer erkek kardeşimde esmer ama babam beyaz tenli eşimin babası da cocukken sarışınmış oglumda aynı kayınpederimin küçüklüğüne benziyordu:) kızım kumral bakalım bu sefer belkı annaneye benzerse esmer olma şansı da var ailede hepsinden var çünkü:))) kızım ultrasonda ogluma cok benziyordu bakalım dogunca nasıl bırı olacak:))
sizde de çeşit çok bizde de bakalım nasıl olcak,ama kesin kel,yada saçları açık renk,bizim saçımız koyu renk,ben kel doğmuşum ama ablalarm abilerim kapkara saçlı doğmuş,saçları çokmuş,belki de ultrasonda farklı duruyo alnı geniş,yüzü geniş,kime benziyo çıkaramadım
Kızlar bız kacıyoruz mınnakımla yemek yıyecegız sonrada bebek sekerlerımıze baslayacagız Allahın ıznıyleeehepınız opuldunuz kendınıze ıyı bakın
saol canım ya ne kadar hassas bi dönemmiş bu gebelik..herşeyden etkileniyo insan..
deryacım cüzümü bitirdim ben hatim duasını herkes bitirince mi yapcaz,bi tarih filan belirledikmi,bi de hatime sonradan katılanlar oldu ya son isim listesini özelden yollayabilmiisn canımcım
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,ailyn,nazenin,Ayşegül,Neslihan,han de,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilg ün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,de rya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.
teşekkürler deryacım yarın yapıyım duamı o zaman
ben 36 dan sonra sürücem..eczacı meme ucunu uyarmadan sürün dedi..erken doğuma sebep olabiliyomuş..:26:
Canım aslında druma kalsa baslama belkıde yara olmayacak goguslerın bebegın emmesı ve dogru emzırmeyle alakalı yara olması dedı ama ben yınede tedbırı elden bırakmayayım dıyorum bır ay kala surmeye baslayacagım her gun surmek lazımmıs sanırım :44:
geçmişi okumadan hemen sorayım da unutmayayım bari. ben cüzümü okudum. hatim duasını yarın mı yapayım? belli bi saati var mı???
kızlar sezeryan kaçıncı haftada oluyo??
akşam 7-11 arası yapalım,kim hangi saatte müsait olursa o zaman yapsınbiliyorsunuz ben uykucuyum dün 8 den önce uyudum 2 saat sonra kalkacaktım güya
tamam o zaman. çıktısını da aldım zaten. tek tek arkadaşların adlarını ve genel olarak 2011 aralık annelerine mi gönderceğiz??? yani bebeklerinin de...
günaydın arkadaşlar,
dün ben de acillik oldum..
başımın ağrısı bi parolle geçti ama sağ tarafımda bi sancı başladı..geçmek bilmiyo..kendimi kastığımdan mıdır nedir bebğin hareketleri de azaldı..hastaneyi aradım ebe ablaya sordum gel bi bakalım dedi..gece 11 de gittik..nstye girdim ama Allaha şükür sancı kasılma çıkmadı..bebek de hareketliymiş maşallah..
sanırım dün akşam okuduğum şeylerden etkilendim..kötüledikçe kötüledim..şimdi iyiyim Allaha çok şükür ama gerçekten kötü bi geceydi..:18:
Selam kızlarrrr, artık son zamanlarımız kendimizi hiiçççççbişey için üzmeyelim ne olurDün kontrolumuz vardı, kızım 3.002 gr olmuş, 2 hafta önden gidiyor Bu gidişle normal doğumu bekleyemeyecek bizim kız, 25-26 kasım gibi almayı düşünüyor doktorumuz Açıkçası ben de normal doğumdan korktuğum için işime geldi birazcıkkk, evet evet alalım falan dedim ama bakalım hayırlısı.. Zaman azaldıkca sabırsızlanıyorum kızıma kavusmak ıcın... Rabbım hepimize hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklamamızı nasıp eder ınsallah...
Bizde guya bugun dra gıdecektık baska bır dra bebısın kılosu ıcın kocıse dedım kı yer bulamayız bırkac gun onceden arayalım oda tabı ısı bellı olmadıgı ıcın son dkya bıraktı dedıgım gıbıde oldu yer bulamadık bugunde yrnda dolu sadece cuma gunu varben demiştim ama kocişe laf dinlemiyor ki Neyse artık cuma gunune aldık randevumuzu oglusumuzu cuma gunu gorecegız Allahın ıznıyle kılosunu cok merak edıyordum ogrenmemde fayda var dıye dusunuyorum en azından bundan sonrakı beslenmemı ona gore sekıllendırırım ıns gıdecegım drda ıyıdır bakalım heyecanla beklıyorum :18::18:
evet canım
anlaştıkkkkkbence bu topikte yaptığımız en güzel şey bu. insan huzur doluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?