kizlar benim size cok onemli bisey danismam gerek, cok afedersiniz bugun tuvaletimi yaparken hic ikinmadim ama sonrasinda hemen beyaz sumuk gibi kutlece buyuk sivi geldi ama sumuk gibiydi gercekten.. sizce neyin isaretiydi bu? cok panikledim ya
kizlar benim size cok onemli bisey danismam gerek, cok afedersiniz bugun tuvaletimi yaparken hic ikinmadim ama sonrasinda hemen beyaz sumuk gibi kutlece buyuk sivi geldi ama sumuk gibiydi gercekten.. sizce neyin isaretiydi bu? cok panikledim ya
çok tatlılar
kızlar biraz önce kuaforden geldım hamılelıgımden once agda yapıyordum hep bırakmıstım, kuaforede gıtmeye cesaret edememıstım erken doguma falan sebep oluyo dedıler ağda için;son bı cesaret geldı aylar sonra gittim ay nası kızdım kendıme sımdıye kadar gıtmedıgım için bosuna eziyet etmısım jıletle ...Bi rahatsızlık hıssetmıyorum kızım oynuyor bakalım ınsallah bı sorunda cıkmaz
evet ya sağlıkla gelsin pıtırcıklarımız,bu arada dairede kimse kalmamış erken kaçacam ben de hepinizi öpüyorum
epiduralde kim felç olmuş?ben öyle bir şey duymadım,doktoruma da sordugumda güldü geçti.aramızda epidurali düşünenler var,lütfen olumsuz düşünceleri yansıtmayalım,özellikle de bu kadar sonlara yaklaştığımız zamanlarda .
kızlar ya bişey sorucam aranızda sezeryan olmuş yada olucak olan varmı ben şu sonda ve lavman olayından cok korkuyorum sonda ve lavman yaptırmama gibi bi lüksümüz varmı istege mi baglı yani en azından sonda yerine hasta bezi kullansak bi kaç saatliğine ayaga kalkana kadar yani olur mu bu konuda bilgisi olan varmı?
kizlar hic agrim sancim yok ama neden o kadar buyuk geldi ki.. annemde iltihap olabilir dedi kan olsa isaret olurdu dio.. yattim simdi..biraz bekliyim olmazsa dr u ararim..
kızlar ya bişey sorucam aranızda sezeryan olmuş yada olucak olan varmı ben şu sonda ve lavman olayından cok korkuyorum sonda ve lavman yaptırmama gibi bi lüksümüz varmı istege mi baglı yani en azından sonda yerine hasta bezi kullansak bi kaç saatliğine ayaga kalkana kadar yani olur mu bu konuda bilgisi olan varmı?
canım ihmal etme hemen doktorunu ara lütfen, inşallah önemli birşey değildir ama sen tedbirini al
dr uma ulasamadim hemsireyle konustum haber vericek ona, hemsirede kan gelmedigi ve sancim olmadigi icin paniklelememi ama dogum icin bebegin hazirlaniyo dedi belki 1, 2 gune belki daha sonra gelir dedi. cuma gunune almistim agda randevumu erkene aldim ins bisey olmaz ama agda cok lazim. bide benim rahim agzim 21. haftada olculdugunde 2.86 mm di, min sinira cok yakinda. simdi ondanda korkuyorum iyice azaldi belkide..
kızlar bu arada bizim ev uzunlamasına olduğu için yani upuzun bi koridorumuz var ve bi ucunda yatak odası bi ucunda da mutfak ve oturma odası var. uzun zamandır düşünüyoduk telsiz alsak mı almasak mı diye. neyse bugun chicco'nun mağazasına uğradık. %30 indirim varmış telsizlerde 150 tl'den 100'e düştüler, bi de taksit yaptılar. biz de aldık. almayı düşünenler varsa alabilirler diyecektim. resmini de yükledim. siz ne düşünüyosunuz? iyi yapmış mıyız?
Eki Görüntüle 283097
Kızlaar nasılsınızz yaaa benıım bugunde bacaklarıım fena
dr uma ulasamadim hemsireyle konustum haber vericek ona, hemsirede kan gelmedigi ve sancim olmadigi icin paniklelememi ama dogum icin bebegin hazirlaniyo dedi belki 1, 2 gune belki daha sonra gelir dedi. cuma gunune almistim agda randevumu erkene aldim ins bisey olmaz ama agda cok lazim. bide benim rahim agzim 21. haftada olculdugunde 2.86 mm di, min sinira cok yakinda. simdi ondanda korkuyorum iyice azaldi belkide..
slm kızlar 15 gün nasıl geçti sıkıntıyla ama çok şükür bugün güzel haberlerle döndüm başı 8.92 kilosu yine fazla ama normal doğuma engel değil 3600gr nst iyi bişey yoktu bebek aşağı inmiş annem ne zaman gelsin diye sordum oda artık her an gelebilir dedi ve 3hafta sonra gel dedi yani gelme doğur gitsin demek istedi devlet hast olunca böyle oluyo ne yapalım bizim özel hast muayenehaneli dr yok ama dr umuzu çok seviyoruz tatliş
geçmişi okuyamadım inş herkes iyidir
ya ide bebiş 15 günde 700 gr almış bi 15 gün daha durursa yandım kalbimden geçen 11.11.2011 de doğması Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
ama ya 1 ay beklerseeeeeeee
güle güle kullanın cnm bizim evde pek gerek yok telsize odalar yakın hepsi zaten evde nufusta kalabalık oldugu için herhalukarda sesini duyan bırı mutlaka olur
Benimde midem fena her gece cıkarmadan yatamıyom artık doguma kadar böyle devam eder
Cnm nişan olsa sanırım kanlı veya pembemsi renkte falan olurmuş bu renksizse akıntı falanda olabılır..birde o rahim agzı ölçüsü falan nasıl oluyor bak bunu ılk defa duydum bana hiç ölçüm yapılmadı:44::44:
Ya senin iyice az kalmış cnm ya bayramdan sonraya bişeyin kalmamış olacak
nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir. sizlere 1.sey sorucaktim. ben bu hamileligi hesaplamayi 1.türlü ögrenmedim,gitti. 5+4 yada 7.haftalik denince hic anlamiyorum. ben suan 15+6 haftalik hamileyim. 15+6 kac aylik oluyor yani ben simdi kac aylik hamileyim.? :26: cevap yazarsaniz cok sevinirim
nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir. sizlere 1.sey sorucaktim. ben bu hamileligi hesaplamayi 1.türlü ögrenmedim,gitti. 5+4 yada 7.haftalik denince hic anlamiyorum. ben suan 15+6 haftalik hamileyim. 15+6 kac aylik oluyor yani ben simdi kac aylik hamileyim.? :26: cevap yazarsaniz cok sevinirim[/QUO
3 ay 3 haftalıksıni,yanı 3,5aylıgı 1 hafta geçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?