güle güle kullanın cnm bizim evde pek gerek yok telsize odalar yakın hepsi zaten evde nufusta kalabalık oldugu için herhalukarda sesini duyan bırı mutlaka olur
benimde midem fena her gece cıkarmadan yatamıyom artık doguma kadar böyle devam eder
cnm nişan olsa sanırım kanlı veya pembemsi renkte falan olurmuş bu renksizse akıntı falanda olabılır..birde o rahim agzı ölçüsü falan nasıl oluyor bak bunu ılk defa duydum bana hiç ölçüm yapılmadı:44::44:
canim sizinkiler normaldir o yuzden doktor solememistir. min 2.50 olmasi gerekiyo uzunlugun yoksa dusuk olabiliyo. benimki 2.86 diye uyarmisti sadece dikkat et agir kaldirma yorulma gibi...
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay burdan hesap yapabilirsin
güle güle kullanın cnm bizim evde pek gerek yok telsize odalar yakın hepsi zaten evde nufusta kalabalık oldugu için herhalukarda sesini duyan bırı mutlaka olur
benimde midem fena her gece cıkarmadan yatamıyom artık doguma kadar böyle devam eder
cnm nişan olsa sanırım kanlı veya pembemsi renkte falan olurmuş bu renksizse akıntı falanda olabılır..birde o rahim agzı ölçüsü falan nasıl oluyor bak bunu ılk defa duydum bana hiç ölçüm yapılmadı:44::44:
canim sizinkiler normaldir o yuzden doktor solememistir. min 2.50 olmasi gerekiyo uzunlugun yoksa dusuk olabiliyo. benimki 2.86 diye uyarmisti sadece dikkat et agir kaldirma yorulma gibi...
banada hiç bakılmadııııııııı bugune kadar .gittiğimde bı sorsammıkı acep
iyi akşamlar kızlar geçmişe pek bakamadım herkes iyi mi
doğuran var mı doğuran
ben yatarken her donmemde uyanıyorm cnm yaaa sanada allah yardım etsıın amaaa suan 38.haftada olmayı cok ısterdım
ben yanlışmı hesaplamısım canım ozaman :)))
banada bakılmadı ama zaten artık son aya geldik bişey olacak olsa belli ederdi:)
bana 2 li 3 lu test icin ultrasona bakildiginda soledi.. istersen sor ama normal ki solememistir yoksa mutlaka bakilmistir..
bilmem ki ben böyle hesaplıyordum ama artık hesap yapmıyorum zaten şurda 20 günüm kaldı:18::18::18:[/QUO
zaman daralıyo ızler için.benımde 28gun kalmış napcaksak
yok cnm doguran bayram üzeri beklesin bebişler bayramdan sonra gelsinler
Cnm ya ben onu da isteyemıyorum cunku daha hazırlıklarım bıtmedi :18::18::18:
Bugun sonunda cocukların odaya dolap geldi inş artık kızımın kıyafetleini yıkayıp yerleştirebılırım..arkadaşımdan aldıgımız beşiğide marangoz kurdu bugun bir tek içine yatak alıcam bırde uyku setini kendim dikiyorum tamamlarsam cok sevinecem..geriye şekerlerini hazırlamak kalıcak..hepsi tamamlansa coook rahatlıyacammm
bana 2 li 3 lu test icin ultrasona bakildiginda soledi.. istersen sor ama normal ki solememistir yoksa mutlaka bakilmistir..
ultrasyonda rahım ağzı gözukuyormukı kaç cm oldugu,alttan bakılmıyo mu ?
gözüküyor cnm sanırsam bana da doktorum cok sancılandıgımda ultrasonla bakıp rahim agzında acılma yok demişti
gözüküyor cnm sanırsam bana da doktorum cok sancılandıgımda ultrasonla bakıp rahim agzında acılma yok demişti
hımmm bak bunu bilmiyordum,,ozaman nıye alttan el atıyolarkı açılma varmı dıye baksınlar işte guzel guzel :))
amin cnm inşşşş
benım mevlut şekelerlerım odam herşeyım hazır çok şükür bi çantam yarımyamalak oda olur artık darısı sızlerın başına canım halledın bıran once yoksa halsızlıkten yapamazsınız...
ben sayili gittim ultrasona, en son 2 hafta onceydi, ondan once temmuz 14 de gittim.. 14 temmuza kadar her gitmemde vajinal ultrasonada baktilar. yani hem alttan hem karnimdan.. bu cuma yine gidicem ama sekerim ciktigi icin takip ediyolar..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay burdan hesap yapabilirsin
slm kızlar...nasılsınz?dün gece hiç uyuyamayınca okuldan gelir gelmez uyuyuvermişim kanepede,,iyi de oldu hani baş ağrım geçti bi nebzede...geçmişe baktığıma göre (hepsini okuyamadım ama ) bi aksilk yok çok şükür,,herkes iyi dimi??
sareeciim bizdede akıntılar oluyo,bu haftalarda beyazsa sorun yok bildiğim kadarıyla...
Gelelim bana..iki gündür okuldayken oluyo bu : çamaşırım bayaa ıslanıyoSuyum gelse nie bu kadar az??su değilse bu tahmin ettiğinz üzre çişmi ki?ayy hem utanıyrm hem korkuyrm yaa??ne olaki bu?? Dra en son 20sinde gitmiştim,bayramdan snra görüşelim demişti,bnde 37.hafta raporu için 14ünde gidicem,,arası çook uzun geliyo,,eşim istersen yarın yada cuma gidelim dedi,,siz ne dersiniz?acep dra gitsemmi?:26:
slm kızlar...nasılsınz?dün gece hiç uyuyamayınca okuldan gelir gelmez uyuyuvermişim kanepede,,iyi de oldu hani baş ağrım geçti bi nebzede...geçmişe baktığıma göre (hepsini okuyamadım ama ) bi aksilk yok çok şükür,,herkes iyi dimi??
sareeciim bizdede akıntılar oluyo,bu haftalarda beyazsa sorun yok bildiğim kadarıyla...
gelelim bana..iki gündür okuldayken oluyo bu : çamaşırım bayaa ıslanıyosuyum gelse nie bu kadar az??su değilse bu tahmin ettiğinz üzre çişmi ki?ayy hem utanıyrm hem korkuyrm yaa??ne olaki bu?? dra en son 20sinde gitmiştim,bayramdan snra görüşelim demişti,bnde 37.hafta raporu için 14ünde gidicem,,arası çook uzun geliyo,,eşim istersen yarın yada cuma gidelim dedi,,siz ne dersiniz?acep dra gitsemmi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?