2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar kızlar geçmişe pek bakamadım herkes iyi mi
doğuran var mı doğuran

yok cnm doguran bayram üzeri beklesin bebişler bayramdan sonra gelsinler

ben yatarken her donmemde uyanıyorm cnm yaaa sanada allah yardım etsıın amaaa suan 38.haftada olmayı cok ısterdım

cnm ya ben onu da isteyemıyorum cunku daha hazırlıklarım bıtmedi :18::18::18:

bugun sonunda cocukların odaya dolap geldi inş artık kızımın kıyafetleini yıkayıp yerleştirebılırım..arkadaşımdan aldıgımız beşiğide marangoz kurdu bugun bir tek içine yatak alıcam bırde uyku setini kendim dikiyorum tamamlarsam cok sevinecem..geriye şekerlerini hazırlamak kalıcak..hepsi tamamlansa coook rahatlıyacammm

ıns cnm en kısa zamanda hallolur

maşallah ne güzel cnm benimde zaten araya rahatsızlar aksilikler girdiği için hep gecikti..inş bundan sonra hallolur:26::26::26:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay burdan hesap yapabilirsin

saol canim cok tesekkür ederim. ben istedim 1.göz,rabbim verdi 2.göz. ben size sadece 1.sey sordum. sen bana böyle güzel aciklamissin.

seninde az kalmis herhalde dogumuna, rabbim kolay 1.dogumla bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

slm kızlar...nasılsınz?dün gece hiç uyuyamayınca okuldan gelir gelmez uyuyuvermişim kanepede,,iyi de oldu hani baş ağrım geçti bi nebzede...geçmişe baktığıma göre (hepsini okuyamadım ama ) bi aksilk yok çok şükür,,herkes iyi dimi??
sareeciim bizdede akıntılar oluyo,bu haftalarda beyazsa sorun yok bildiğim kadarıyla...
gelelim bana..iki gündür okuldayken oluyo bu : çamaşırım bayaa ıslanıyo suyum gelse nie bu kadar az??su değilse bu tahmin ettiğinz üzre çişmi ki?ayy hem utanıyrm hem korkuyrm yaa??ne olaki bu?? dra en son 20sinde gitmiştim,bayramdan snra görüşelim demişti,bnde 37.hafta raporu için 14ünde gidicem,,arası çook uzun geliyo,,eşim istersen yarın yada cuma gidelim dedi,,siz ne dersiniz?acep dra gitsemmi?:26:

cnm benımde akıntım normalde cok olmaz bugun basladıı resmen dedıgın gıbı camasırm ıslanıo nıe bılmıorm ama normaldr heralde buarada senınle aynı seylerı yasıoz Bıse sorcm bu backlarının sonundan baslayan agrıı ıcın ne dedı doktorr ben her yatakda donmemde uyanıyorm mutlakaa hemdee bugunde bebek hareket edıncee benım asagıya sankı ıgne batıo gıbı oluyoo

slm canım dun nıye uyuyamadın.....su değildir benım tahmınımce ama doktoruna gıt ıstersen ama korkulcak bişey değildir..bendede akıntılar oluyo ama abartı değil tabı.iiçini ferahlatmak için arayabılıyorsan ara gıtmek ıstıyorsan gıt ıcını ferahlat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…