2011 Aralık Anneleri

genelde hastanede biberon verme taraftarı değil ... çoğu hastane şırınga ile veriyorki emme içgüdüsü ile biberona alışmasın...

Cok guzelmis o ozaman ama yinede annee duygusal dusunuyo ya cnm kiyamioo banada soylediler verme diee hatta emzige bilee ben verdim anne verkncede seslerini pek cikarmiyorlaar

kızlar akıntıları artan var mı?benim akıntım daha sarılaştı ve sümük kıvamı oldu.doktoruma sordum ağrı,yanma yapmıyorsa ya da sivilce oluşmadıysa ilaç yüklemeye gerek yok vücuduna dedi.içim rahatladı biraz ama erken doğumlar korkutmuyor değil.kızım 33+0 ve 2450gr sizce nasıl normal mi?

valla ben çoğu kıyafetini kanzdan aldım..çamaşırlarını,zıbınlarını da ..hepsi 0-3 ay..dün de astronot tulum aldım satıcı diyoki 3-6 ay alın..kocaman bişey yani..dedim zaten aralık-ocak-şubat bu aylar giyecek..en fazla 54 cm. doğsun hadi diyelim..0-3 ay 62 cm. ortalama..akıl var mantık var..kıyafetin boyu omuzdan mı ölçülür baştan mı ölçülür..napıyım ben 80 cm. kıyafeti yeni doğmuş bebeğe..
sen doğrusunu yapmışsın canım..0-3 ay ne büyük gelir ne küçük tam ikisinin ortası işte..

Kizlar ya farkettinizmi dogum yapan ve yapacak olan arkadaslarin hepsi 34 haftalikken yada 34+ iken dogum yaptilar.Ne var bu 34 te yaa :18:

2 gün sonra alcaklarmış olbeyikini 35+0 olur o zaman,denk gelmiş diyelim hepimiz vaktinde en fazla 10 gün önce doğurruz inş.

maşallah canımfazlası var eksiği yok

zaten artık bebişim doğsun diye bakıyorum...ondan sonra o ilgiyi görsün bakalım benden...ahhh ahh benimkide demedi daha hastaneye gidelim beraber gidelim diye.geçen bende kızdım eğer doğum başlarsa sana haber vermiycem doğurunca nasılsa haberin olur gelir ziyaret edersin diye...bu seferde bana duygu sömürüsü yapıyo sanki hiç ilgilenmiyorum niye böle diyosun diyor.gücüne gidiyormuş sanki bebeği istemiyormuşum gibi davranıyosun diyo.bizimkide öyle canım işte geliyo eline pc yi alıyo onu bırakıyo kumandayı alıyo bende çay getir meyve getir işleriyle meşgul oluyorum.hep yorgun anlayacağın hiç bitmedi yorgunluk tek çalışan bizimkiler dünya yı kurtarcaklar galiba...kıs git kursada gitseler bunlar hocayıda yoldan çıkarır kendilerine benzetirler

Son düzenleme:
2 gün sonra alcaklarmış olbeyikini 35+0 olur o zaman,denk gelmiş diyelim hepimiz vaktinde en fazla 10 gün önce doğurruz inş.

yaa ben 2 hafta sonra doğurmak istiyorum hem tanışma yıldönümümüz ne güzel olur

Son düzenleme:

ay canım yüreğime su serptin...:) senin nasıl gidiyo hazırlıklar,bitti mi herşeyler?gerci ben sunu anladım hiçbir zaman bitmiyo bitmiyecek:) bak 3 ay sonra bi de 3-6 yas arası var :) ondan sonra diş çıkarmalar vs ler :) ben de bu hafta sonu herseyi yıkayıp ütüleyiip kaldırmayı planlıyorum.karyolamız da öylece çıplak bir şekiilde bekliyo,keşke toz olma derdi olmasa da nevresimleri felan bi güzel koysam ,ah ahhhh daha var :)

Maşallahı var çok iyi kilosu canım.

alışveriş bitti sayılır ama yıkama ütüleme yapmadım henüz..odası gelicek kasımın 5inde ama o da arefe gününe denk geliyo..bayram sonrası da getirebilirler..ben de oda gelmeden yıkadıklarımı kaldırmak istemem..nereye koyucam sonuçta..
yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım..Allah sağlıkla giydirmek nasip eder inşallah bebişlerimizi bu aldıklarımızla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…