2011 Aralık Anneleri

tünaydın kızlar
bende miskinler ordusuna katıldım.bu sabah 12 de kalktım ve uyuşukluktan canım bişey yapmak istemiyor.erken değilmi daha son 2 hafta kala böyle olsaydı ya.birde ben hazır bu sene evdeyken kpss işinide halledeyim diyorum.o yüzden bebiş gelmeden çalışsam iyi olacak.ama nerdeeee.gözümü bile zor açıyorum

hamileyken ders çalışmak çok zor olur çokkk,gözler çabuk yoruluyo,eğitim de arkadaşlar okuyodu,ben gözüm kapalı dinliyodum,3-4 sayfadan sonra gözlerim kızarıp sulanıyodu,özellikle akşamları,neyse sorular daha öncekilere çok benziyodu herkes geçti

oyyyy masallah bebısıneee

Paylaşsana cnm, ben paylaştım...

paylaşım için teşekkürler bende burdan alayım

evet çok zor ama yapmam lazım.artık özelde çalışmak istemiyorum çünkü.

kızlar ben geldimmmmm oyyyy asılsınız bakalım biz hiç iyi değiliz günlerdir hastaneydeyiz aşırı soğuk algınlığından yeni toparladık ilk önce müjdemi vereyim olbey imiz şu an hastanede 2 gün içinde doğum yapıcakmış akşam doktoruyla görüşecekmiş kesinleşmesi için ,
benmde cüzümü annem okudu haberiniz olsun...

Sabah kalktığımda çok kötüydüm azıcık hareket edince azaldı biraz sancı.Şimdi iyiyim,olacak artık bunlar,evet günümüz aynı 1 gün var aramızda.Normal doğum mu düşünüyosun.Doktorunun belirlediği tarih ne?

Gerçekten erkekler çok panik ama onların bu hali çok sevimli bence.Kayınvalidemin bi sözü vardır ''acemi ile kör birdir'' die.Kocalarda o hesap işte..
Deryacım sen biberon al tabi yanına ama süt gelmesede sürekli emzirceksin bebeği,o çekmediği sürece gelmez süt.Hemen biberona başvurmamak lazım,yoksa biberonla içmek emmekten kolay olduğu için Allah korusun sonra gögsünü fln almaz.Dediğin gb zaten 3 günlük açlığa dayanıklı geliyolar,3 gündede Allahın izniyle süt gelir zaten.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM,hadi ya 3. geliyorrrinş. 4. ben olmam:18::18::18::18:

Son düzenleme:

ben normal yapcam Allahn izniyle,arkadaşım sezeryana rağmen vermedi biberon eme eme gelmiş,en iyisi alıştırmamak,zate 5 aylıkken işe başlayacm o zaman elekt.pompayla birlikte biberon seti alırım en mantıkısı bu geldi şimdi düşününce

olbeyin erken doğum durumu mu vardı..

Allah yardımcısı olsun inşallah..

cnm bu hafta başında basurdan küçük bi operasyon geçirmişti sanırım bundan dolayı rahim ağzında enfeksiyon oluşmuş bebek için tehlikeliymiş , bu akşam kesin belli olacakmış şu an hastanede yatıyo ama iki gün içerisinde sanırım alıcaklarmış bebeği 34+5 miş 2200 kg de kilosuymuş inş hayırısıyla alır bebeğini,leylanını bebeğinin adıda arif ahmet miş herşey yolunda dedi doğumuda şükürler olsunki çok kolay olmuş 1 dk normal doğum yapmış ama abimiz sarılık olmuş haekiye sevk etmşler gerçi çıkıcaktı hstaneden leyla emziremiyo die üzülüyodu haberler şimdilik böyle :)

3.bebişte yolda hee hadi bakalım bende şimdi doktordan geldim bebiş 2200 gram olmuşş çatı muaynesi için de 25 kasım dedi :18::18::18::18:

ayyy ne güzel 1 dk da ha,süper yaaa,elbet sütü gelir stres yapmasın selamımızı söyle,olbey de sağ salim kavuşs yavrucuğuna ya hep 34+ larda geldi bebişler 35i bekleyeni çıkmadı,inş. Kalanlar 35i hatta 38 i geçerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…