tünaydın kızlar
bende miskinler ordusuna katıldım.bu sabah 12 de kalktım ve uyuşukluktan canım bişey yapmak istemiyor.erken değilmi daha son 2 hafta kala böyle olsaydı ya.birde ben hazır bu sene evdeyken kpss işinide halledeyim diyorum.o yüzden bebiş gelmeden çalışsam iyi olacak.ama nerdeeee.gözümü bile zor açıyorum
slm kızlar doktordan geldik biz
oğlum 44-45 cm dedi doktor kilosu 2270 grammış şekerim olduğundan fazla kilolu olmayışı ii dedi ama kilosu daha bakmadım ama sanırım haftayla uyumlu çok fazla suyu yok dedi şekeri olan bebeklerin suyu çok fazla olabiliyomuş he birde tartıldım 71,1 çıktım hala 1,4 gram farkım var başlangıç kilomdan dr bu tartı birazda fazla tartıyo sen hiç almamışsın ama sorun değil dedi bebek ii önemli olanda bu
biz aldık bayram hediyemizi bölelikle kendi druma da artık 15 gün sonra giderim baya rahatladım he birde başaşağı dedi bu da ii haber kasım sonunda çatı muaynesi ile normal doğurup doğurmucam belli olurmuş bilmem ki gidermiyim yine kasım sonunda bakalım kendi drum ne dicek 15 gün sonrada, ona göre bu kadında çok ii biri kardeşimin dru, hem doğum içinde artık tüm sancıyı hasta odasında çekiyo bizim bebek elimize düşüce aşamada devreye giriyos dedi yani son dönem iki dra da giderim ben bakarsınız şirkete yakın bu hastanede doğururum:)))) kısmet yaaa
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ? deryacım çok geçmiş olsun. arkadaşlar herkes kendine çok dikkat etsin yaaaa. maşallah derya kızına bu arada. ben bile merak ettim kime benzicek bu kız diye şimdi yaw.
hemoroid sıkıntısı yaşayan arkadaşım ve arkadaşlarım size de geçmiş olsun. geçmişi henüz okuyamadım ama doğru bildiğimizi sanıp da yanlış bildiğimiz ne çok şey varmış.
kızlar dün relaxmode den aldığım sabahlık gecelik takımı ile elbisem geldi. şu an 67 kıloyum ve s beden aldığım kıyafetler şu an bana tam oldu. xs almalıymışım gerçi öyle bi seçenek de yok. kıyafetlerin kumaşı çok güzel. yumuşacık. bu arada sabahlıkla birlikte aynı renk bir taç da göndermişler. anladılar mı hamile olduğumu ne:) ama oğlum anne ben takayım dedi ve eline aldı 1 saniye içinde tacı ters çevirip kırdıyani bana yar olmadı işte napalım çok da cici bişeydi.
biberon yavaş akış mı olcak canım
insallah canım. benimki yan duruyo galiba. çünkü hep kaburgamın sağ tarafına bastırıyo bir de sol altta hıçkırık tutuyo galiba. yani çapraz azcık kafasını kaydırsa dönmüş olacak. belki de dediğin gibi daha döner. amin insallah hepimiz kolaylıkla doğururuz.
ben de bugun baktım kremlere. ay çok pahalı geldi bana.lansinoh lanolin var 56 gramlık büyük boyu 37,5 tl dedi.ama internette 20 tlye buldum. 5 tl de kargo. 25tl aha da linki veriyom.
LANSINOH Lanolin Meme başı kremi 56 gr - Anne Bebek Ürünleri
burdan alıcam ben.
canım senin eşin çalışmıyodu dimi? o da gelcek mi seninle antebe?
arkadaşlar paylaşan da eminim kötü niyetle paylaşmadı ama lütfen böle şeyler paylaşmayalım. benim gece rüyalarıma giriyo. korkuyorum zaten hep kötü şeyler aklıma gelir.
pelincim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
maşallah kızına.nasıl da güzel beslemişsin annesi. sana da maşallah. belki de normal doğar. ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama tercihim normal tabi. sonrasında o acıları çekmektense bebeğimle oynamayı tercih ederim. bence sen de hemen teslim olma. gene de sen bilirsin.
hamileyken ders çalışmak çok zor olur çokkk,gözler çabuk yoruluyo,eğitim de arkadaşlar okuyodu,ben gözüm kapalı dinliyodum,3-4 sayfadan sonra gözlerim kızarıp sulanıyodu,özellikle akşamları,neyse sorular daha öncekilere çok benziyodu herkes geçti
evet çok zor ama yapmam lazım.artık özelde çalışmak istemiyorum çünkü.
Sabah kalktığımda çok kötüydüm azıcık hareket edince azaldı biraz sancı.Şimdi iyiyim,olacak artık bunlar,evet günümüz aynı 1 gün var aramızda.Normal doğum mu düşünüyosun.Doktorunun belirlediği tarih ne?geşmiş olsun canım.. bende idrar yolu enfeksiyonundan geçen ay 500 mg lık antibiotik kullandım. ondan önce suda eriyen ilaç ve fitil kullandım.. rahatçana kullanabilirsin sakın dert etme kötü bişey olsa zaten vermezler..
haklılar tabi pıt diye doğuramayız ya zaten telaşa lüzum yokDD birde kordon kanı bankasının ilk kirası çok pahalıymış yaa aslına bakarsan bişey değil ama bu yoklukta bana çok gelecek sanırım.. ama acilen düşünmem lazım bu kan bankası olayını.. sonradan pişman olmaktansa...
canım günlerimiz aynı sanırım bu günlerde böyle oluyor.. bende bu gün çok kötüyüm hele sabah zor yürüyordum.. çürük gibi acım vardı aşağı tarafta
benim hastane çok yakın..balkondan gözüküyo o derece..isterim ki 5-6 cm. açıklığa kadar evde geçireyim..ama o anki psikolojim nasıl olur bilmiyorum..benden önce eşim gider hastaneye..
geçen gün acile gittik ağrımdan gece 11 de..arabasını bulamıyo panikten sokakta..dedim önünde duruyoruz ya niye görmüyosun koca arabayı..
işim var benim bu adamla..
Deryacım sen biberon al tabi yanına ama süt gelmesede sürekli emzirceksin bebeği,o çekmediği sürece gelmez süt.Hemen biberona başvurmamak lazım,yoksa biberonla içmek emmekten kolay olduğu için Allah korusun sonra gögsünü fln almaz.Dediğin gb zaten 3 günlük açlığa dayanıklı geliyolar,3 gündede Allahın izniyle süt gelir zaten.arkadaşım sezeryan oldu hemen sütü gelmedi,dr. bişey olmaz sen emzir elbet gelir,mama verme demiş vermemişler 2 gün içinde gelmiş sütü,bebek 3 gün depoyla gelirmiş dünyaya,ben mama almayacam onun için,ama biberonla süt verilebilir di mi
kızlar ben geldimmmmm oyyyy asılsınız bakalım biz hiç iyi değiliz günlerdir hastaneydeyiz aşırı soğuk algınlığından yeni toparladık ilk önce müjdemi vereyim olbey imiz şu an hastanede 2 gün içinde doğum yapıcakmış akşam doktoruyla görüşecekmiş kesinleşmesi için ,
benmde cüzümü annem okudu haberiniz olsun...
Deryacım sen biberon al tabi yanına ama süt gelmesede sürekli emzirceksin bebeği,o çekmediği sürece gelmez süt.Hemen biberona başvurmamak lazım,yoksa biberonla içmek emmekten kolay olduğu için Allah korusun sonra gögsünü fln almaz.Dediğin gb zaten 3 günlük açlığa dayanıklı geliyolar,3 gündede Allahın izniyle süt gelir zaten.
olbeyin erken doğum durumu mu vardı..
Allah yardımcısı olsun inşallah..
GEÇMİŞ OLSUN CANIM,hadi ya 3. geliyorrrinş. 4. ben olmam:18::18::18::18:
cnm bu hafta başında basurdan küçük bi operasyon geçirmişti sanırım bundan dolayı rahim ağzında enfeksiyon oluşmuş bebek için tehlikeliymiş , bu akşam kesin belli olacakmış şu an hastanede yatıyo ama iki gün içerisinde sanırım alıcaklarmış bebeği 34+5 miş 2200 kg de kilosuymuş inş hayırısıyla alır bebeğini,leylanını bebeğinin adıda arif ahmet miş herşey yolunda dedi doğumuda şükürler olsunki çok kolay olmuş 1 dk normal doğum yapmış ama abimiz sarılık olmuşhaekiye sevk etmşler gerçi çıkıcaktı hstaneden leyla emziremiyo die üzülüyodu haberler şimdilik böyle :)
2. Kim be
3.bebişte yolda hee hadi bakalımbende şimdi doktordan geldim bebiş 2200 gram olmuşş çatı muaynesi için de 25 kasım dedi :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?