2011 Aralık Anneleri

benim de 32+6 da 2.380 çıktı canım, 2,5 hafta önde gidiyo bebiş dedi doktorumuz maşallah
kiloları gayet iyi çok şükür merak etme

Lizzie'cim; hiç canını sıkma. Ben yeğenimin bütün giysilerini yıllardır Mothercare'den alırım, yaşı neyse, elbise üzerinde yazan beden olarak da onu aldım. Hiç bir şeyin büyük olduğu da olmadı. 4 yaşına geldi şimdi, hala bedenleri tutuyor. O bebeğin vücut tipi değişiktir falan, farklı bir açıklaması vardır eminim. Şimdi kendi kızım için de hazırlıkları öyle yaptım, hiç de problem çıkacağını düşünmüyorum.

bende epidural normal doğum istiyorum ama merak ettiğim bişey var ya ıkınamazsam hissetmeden?epidural kaç cm den sonra yapılıyor

GÖZDEN KAÇIRANLAR İÇİN ALINTI YAPAYIM DEDİM

BU DA OLBEY'DEN BANA DÜN GELEN SMS ;

" Hastanedeyim , bugün dr kontrolüm vardı . hemoroid apse yapmış , rahim ağzında iltihap vardı . Hastaneye yatırdılar , cumaya kadar ciğer geliştirici enfeksiyona karşı ve hemoroid tedavisine yönelik işlemler yapılacak . Sonuç alınamazsa cuma günü sezaryene alacaklar . peşinden hemoroid için ameliyata giricem . Minik yavrum bugün 2200 gr İnşallah tedaviler cevap verir de daha uzun haftalar tutabilirim onu . Hepinizden dua bekliyorum . "

dünden beri netimde sorun vardı , ancak yazabildim , inşallah ne olacaksa Olbeyimiz ve bebişi için en hayırlısı ve sağlıklısı olur .. çok ama çok duaya ihtiyaçları var kızlar , okuyabilenler bir şeyler okuyabilir mi.....

önemli değil canım evet doğuma az kaldı ve heyecan baıyor beni
geçmişi tam okuyamadım belki yazmışsındır ama bence ihmal etme en azındna bir doktora tel. aç sor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tedbiri elden bırakmayalım

canım inşallah istediğin gibi normal doğurursun ama sezeryan olanlar için de acıyorum falan deme lütfen bu sadece vücut yapısının uygun olması çocuğun uygun olmasıyla falan ilgili değil
psikolojik olarak da kendini hazır hissetmek gerek sen nasıl sezeryandan korkuyor ve istemiyorsan aynen ben de normal doğumdan korkuyorum. Acısını falan geçtim belki de sezeryanda daha çok acı çekicem o umrumda değil ama normal doğumun bütün evrelerini tek tek inceleyip detaylı bir şekilde bildiğimdenmidir nedir inanılmaz strese giriyorum
hamile bir bayanı en iyi hamile bir bayan anlamalı bence. Doğum şekli nasıl olursa olsun birbirimizi anlamamız gerektiğini düşünüyorum
verdiğin bilgiler için teşekkürler ben de visco yatak aldım ama değiştirmeyi bile düşünüyordum değiştirmeyeyim artık

olbey için çookk geçmiş olsun dualarımız onunla
hem bugün hatim duası da var onun için de dua etmiş oluruz

bugün hatim duamı da var ona da dua edelim

canım normal doğum düşünüyrosun diye sormuşsun.. bana kalsa nromal istiyorum ama bizim hanfendi ters şuan.. inşş doğuma kadar dönerde bende normal doğururum..

canım dualarım seninle... inşallah sağlıcakla alacaksın bebişini kucağına... şimdiden çok geçmiş olsun..

nerdesin kız sen?? geçmişler olsun. dikkat et kendine canım.

dualarım olbeyle. insallah biraz daha dayanabilir. en azından 36 falan olsa bebek için de daha iyi olur ama hayırlısı artıkın. o da bebişine kavuşuyor. ne güzel:))

bende epidural normal doğum istiyorum ama merak ettiğim bişey var ya ıkınamazsam hissetmeden?epidural kaç cm den sonra yapılıyor

5cm açılmadan sonra epidurali yapıyorlar diye biliyorum.. ama eğer ki suni sancıyla işleme başlandıysa epidurali tavsiye etmiyorlar.. açılma daha hızlı olabilir diye.. epidural etkisini gösterene kadar da doğum gerçekleşmiş olabilir diye. (en azından eltimde oyle olmuştu.. sıfır sancı ve açılmayla suni sancı vermişlerdi epidurali doktor tavsiye etmemişti 5cm den sonra da yarım saat içinde açılması hızlandı ve doğum yapmıştı) sadece bolgeyi uyuşturuyorlar..

ay bizim kocalar kardeş olsa bukadar benzemez.. adam bazen şakasına da olsa diyor ki beni doğumla uğraştırmayın bahçede falan bekleyemem.. işlem bitince haber verirsiniz gelir alırım sizi diyor adam yaw .. tabi şaka bunlar ama.. bana azcık dokunuyor millletin yanında bu lafları

cnm dualarımız Olbeyle.. hayırlısıyla alır kuzusunu kucağına.. sıkıntısız da atlatır hemoroid işlemini..

tatlım beden konusunda canını sıkma.. sadece yenidoğan boyunu fazla alma hızla büyüyecekler çünkü.. bende çoğunu 0-3ay aldım.. sadece 2 tane alıştırma zıbını mı bady mi neyse ondan var önden alttan çıtçıtlı yenidoğan boyunda..

kızlaarrr.... şimdi okuyordum da ayvanın yararlarını size de yazayım dedim bi kısmını. normal doğum düşünen arkadaşlar için;

Doğumu kolaylaştırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatılıp içilmelidir.

ben internetin yalancısıyım valla

OLBEY dualarımız seninle Rabbim sana şifa versin bebişini de sağlıkla al kucağına inşallah...

kızlar bu arada hurma yiyin bol bol doğum için...hurma kas gevşetici olduğu için doğumu kolaylaştırırmış.ben başladım günde 2-3 adet yiyorum son haftalarda sıklaştırabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…