MAŞALLAHBELİN NASIL İYİ Mİ CANIM
zaten belim için gittim hala çok kötü yürüyemiyorum merhem verdi inş iyi gelir. tabi gitmişkende bi kontrol etti işte
çok moralim bozuk yaaaeşim bayramın 1.gün gecesi işe başlıycakmış bide gece vardiyası işten gelcek yatacak 5-6 ya kadar benide göndermiyo memlekete çok sıkıldım anlamıyo.bari dedim arefe günü eminönüne gidelim bebek için şeker falan alalım bu halde nere gitcekmişiz sanki karnım burnumda dolaşamıyorum ya ayyy nasıl sinirimi bozdu ya ağlamaktan içim çıktı...işine gelince gönderiyo hastaneye hiç demiyo tek gitme diye
ya biz nasışl aralık annesiyiz ya..:18::18:ekimden beri doğurmalar başladı...aralığı bulurmuyuz sizce...:26:
çok moralim bozuk yaaaeşim bayramın 1.gün gecesi işe başlıycakmış bide gece vardiyası işten gelcek yatacak 5-6 ya kadar benide göndermiyo memlekete çok sıkıldım anlamıyo.bari dedim arefe günü eminönüne gidelim bebek için şeker falan alalım bu halde nere gitcekmişiz sanki karnım burnumda dolaşamıyorum ya ayyy nasıl sinirimi bozdu ya ağlamaktan içim çıktı...işine gelince gönderiyo hastaneye hiç demiyo tek gitme diye
canım geçmiş olsun senin aracılığınla birşey sormak istiyorum: 32. haftada izne ayrıldığımızda hastane nasıl bir kağıt veriyor? bunun bir örneği internette var mı, ben araştırdım ama bulamadım? kağıdı elinde olan burda paylaşabilir mi? ben 32.haftada izne ayrılmak istiyorum diyerek hastaneden bir kağıt almıştım, onun üstünde işgöremezlik belgesi yazıyordu, teşhiste 32 hafta gebelik yazıyordu, ve o günün tariinden itibaren geçerli yazıyordu. şimdi personelden sorun çıkarmışlar, yanlış kağıt götürmüşüm diye.. hangisi doğru o zaman? şimdi napıcam?canım aynı şeyi dün ilk defa ben de yaşadım. yürüyemedim acıdan yaaa. ilk bebekte olmamıştı bu şey hiç. sanki dikenlker batıyordu tenime. berbattı. inşallah biran önce geçer.
günaydın arkadaşlar. herkes iyidir inşallah.
yarın 32. haftaya başlıyoruz rapor alıp oğlumu göreceğim inşallah
kızlar ben geldimmmmm oyyyy asılsınız bakalım biz hiç iyi değiliz günlerdir hastaneydeyiz aşırı soğuk algınlığından yeni toparladık ilk önce müjdemi vereyim olbey imiz şu an hastanede 2 gün içinde doğum yapıcakmış akşam doktoruyla görüşecekmiş kesinleşmesi için ,
benmde cüzümü annem okudu haberiniz olsun...
hastaneyi zorunlu,bebek şekerini gereksiz gördüğü içindir canım,başkasıyla gitsen sen de,erkek için şeker için dolaşmak senle brlikte anlamsız ve saçma gelebilir seni anlamayabilir,eğer ben başka şehirli olsaydm bu şeker için çok kavga ederdik,bizim oralarda 2 mizde görmedik,ben yapmayacm onun için,gelene şeker,çikolata kolonya tutulur biter,kimse niye bebek şekeri yapmadın demez
canım geçmiş olsun senin aracılığınla birşey sormak istiyorum: 32. haftada izne ayrıldığımızda hastane nasıl bir kağıt veriyor? bunun bir örneği internette var mı, ben araştırdım ama bulamadım? kağıdı elinde olan burda paylaşabilir mi? ben 32.haftada izne ayrılmak istiyorum diyerek hastaneden bir kağıt almıştım, onun üstünde işgöremezlik belgesi yazıyordu, teşhiste 32 hafta gebelik yazıyordu, ve o günün tariinden itibaren geçerli yazıyordu. şimdi personelden sorun çıkarmışlar, yanlış kağıt götürmüşüm diye.. hangisi doğru o zaman? şimdi napıcam?
Allah kabul etsin.. oy oy oy, inşallah 3. bebişimiz de sağlıcakla dünyaya gelir, sezeryan mı olacak o zaman?
her şeyin hayrlısı olsun
öncelikle eşinin işi hayırlı olsun eşin seni kırmış bazen böyle düşüncesiz olabiliyorlar sen kafana takma her şey hallolur sen de başka bişeyle oyalanırsın yeter ki huzurunuz bozulmasın..
yok canım başkasıylada göndermiyo...ya şeker bahane ne zamandır bi yere gitmedik hem dolaşırız hem bakarız almasakta olur illa alıncak demedim.zaten bayramda çalışcak eee bi yerede göndermiyo demiyoki gel çıkalım dolaşalım aklı çıkıyo bi yere gidelim diycem diyehep yorgun hep yorgun bi bitmedi yorgunuk yarın doğum günü hemde yıldönümümüz kaç gündür ne güzel şeyler planlıyorum şevk mevk kalmadı yapmak için
arkadaşım sezeryan oldu hemen sütü gelmedi,dr. bişey olmaz sen emzir elbet gelir,mama verme demiş vermemişler 2 gün içinde gelmiş sütü,bebek 3 gün depoyla gelirmiş dünyaya,ben mama almayacam onun için,ama biberonla süt verilebilir di mi
Her bebek farklidir tabiki cnm benimde gogusumun ucu yoktu enzirmeyide bilmiyordm normal dogum yaptm ilk 2 -3 gun sari renkte sut gelmisti hemsire tutturunca bebege gogusumu emiyordu ama sonraa ben beceremiodum almiyorduu tabii cook agladi hemen mama istedim keske istemeseymisim bebek olsalarda cok akillilaarr biberon kendi kendine akioo cok yorulmuyorlar ya gogus emmk gibii onlarda rahatliga alisiyor vee ne kadar emzirirsen emzir bebek biberonsuz tatmin olmuyor bencee zaten dakka basi emmek isticek 2 dkka emip uyucaak bence mama istemeyin ibsan kiyamioo aglio diee ama ben bu sefer kiyacm aglasin diyormm ben onun icin cabalayacam sonucta
Her bebek farklidir tabiki cnm benimde gogusumun ucu yoktu enzirmeyide bilmiyordm normal dogum yaptm ilk 2 -3 gun sari renkte sut gelmisti hemsire tutturunca bebege gogusumu emiyordu ama sonraa ben beceremiodum almiyorduu tabii cook agladi hemen mama istedim keske istemeseymisim bebek olsalarda cok akillilaarr biberon kendi kendine akioo cok yorulmuyorlar ya gogus emmk gibii onlarda rahatliga alisiyor vee ne kadar emzirirsen emzir bebek biberonsuz tatmin olmuyor bencee zaten dakka basi emmek isticek 2 dkka emip uyucaak bence mama istemeyin ibsan kiyamioo aglio diee ama ben bu sefer kiyacm aglasin diyormm ben onun icin cabalayacam sonucta
yok canım başkasıylada göndermiyo...ya şeker bahane ne zamandır bi yere gitmedik hem dolaşırız hem bakarız almasakta olur illa alıncak demedim.zaten bayramda çalışcak eee bi yerede göndermiyo demiyoki gel çıkalım dolaşalım aklı çıkıyo bi yere gidelim diycem diyehep yorgun hep yorgun bi bitmedi yorgunuk yarın doğum günü hemde yıldönümümüz kaç gündür ne güzel şeyler planlıyorum şevk mevk kalmadı yapmak için
canım geçmiş olsun senin aracılığınla birşey sormak istiyorum: 32. haftada izne ayrıldığımızda hastane nasıl bir kağıt veriyor? bunun bir örneği internette var mı, ben araştırdım ama bulamadım? kağıdı elinde olan burda paylaşabilir mi? ben 32.haftada izne ayrılmak istiyorum diyerek hastaneden bir kağıt almıştım, onun üstünde işgöremezlik belgesi yazıyordu, teşhiste 32 hafta gebelik yazıyordu, ve o günün tariinden itibaren geçerli yazıyordu. şimdi personelden sorun çıkarmışlar, yanlış kağıt götürmüşüm diye.. hangisi doğru o zaman? şimdi napıcam?
canım 32 haftalık gebedir,37 haftanın sonuna kadar çalışabiir yazıyodu,2 dr. a imzalattım,biri sizde kalcak,birini işyerine dediler,öyle yaptım,37 haftalık olunca,iş göremez raporu vercek hast. sgk ya yollayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?