2011 Aralık Anneleri

ultrasonda bakmamışlar mı ayrıntılı usg ye girmemiş mi
ayyy ben de ayrıntılıya girmedim doktor gerek görmedi ama bebişimizin kız olduğunu apaçık gördük benimki de erkek olmasın ayyyy herşeyi de pembe beşiği bile pembe

Bizde kiz bekliyoruz bakalim abisinden kalma cocuk arabasi oto koltugu park yatagi olacagi icin mavi onlar :)) bizim icin pek fark etmeyecek sanirim erkek olursa saglikli olsunlardaaa ins tabkki soook oluruzz

kızlar normal doğumu epiduralli yapıcam diyen kaç kişi var aramızda ben böyle düşünüyorum ama :26:

ben varım, ama sancıyı "evde biraz çekip ondan sonra doktora gitme" kısmı kafamı kurcalıyor. çünkü açıklık 4cm yi gecerse direkt doğuma alıyorlar diye biliyorum.evde çok oyalanırsam o zaman epiduralsiz olur

Cnm bence sen bi sor ben oglumu epidural normal dogm yaptm 4 cmden once vurulmuyor 7 cm e kadar vurulabiliyor diye biliyorun tabi turkiye farkli olabilir ben vuruldugumda 8cm di :
:) gerci alttan baktirabilseydim vurmazlardi

Cnm bence sen bi sor ben oglumu epidural normal dogm yaptm 4 cmden once vurulmuyor 7 cm e kadar vurulabiliyor diye biliyorun tabi turkiye farkli olabilir ben vuruldugumda 8cm di :
:) gerci alttan baktirabilseydim vurmazlardi

evet haklısın sorayım. ayın 9unda kontrolüm var doktor alttan bakacağını söyledi, o hafta 37 haftamda olacağım inşallah. ateş bastı şimdi beni birden, doğum yaklaştı mı ne :)

kızlar normal doğumu epiduralli yapıcam diyen kaç kişi var aramızda ben böyle düşünüyorum ama :26:

Bende varim yani ins bi aksilik cikmazsa

sıkma canını canım ya halledersin. belki yeni rapor aldırırlar. iznin de bu zamandan itibaren başlar kara geçersin.

ben sancıya dayanamazsam diye olabilir diye düşünüyorum.

bendebir aksilik çıkmazsa epidural normal istiyorum.hayırlısı olsun inşallah

ben devlette doğum yapıcam epidural yaparlar mı bilmiyorum

kızlar bende epidural sezeryan istiyorum doktorum 39 haftalıkken alırız dedi.acaba panik olur muyum diyorum?bi yandanda bebeğimi ilk benim göreceğim düşünülürse süper bişe olsa gerek.epidural sezeryan düşünen var mı bakim?

bende epidural sezeryan düşünüyorum doktorum 38. ve 39. haftalar arasında alırız dedi bende korkuyorum ama genel anesteziden iyidir heralde..

Deryam; 26. Cuzu ve hatim duasini okudum. Listedeki butun arkadaslar, foruma yazan, takip eden, forumla alakasi oan-olmayan butun Aralik anneleri icin. Allah kabul etsin.

slm kızlar nasılsınızzzzz?? bız oğlumla ıyıyız çok şükür.bişey sorcam sizlere..tuvalet olarak ne kullanıyorsunz yada kullanmak doğrudur?biraz .ğrenç bi soru olucak ama hep merak edıyorum sızler neler yapıyosunuz dıye yanı normalmı yoksa klozetmı tercıh edıyorsunz :))))))

yaa o zaman işe gitmediğim günler nolacak (
heee onu bilemiyom canım ya:26::26::26:
ben devlette doğum yapıcam epidural yaparlar mı bilmiyorum
ben de doğum hastanesinde devlette yapcam epidural yapıyolarmış.

canım ben uzun zamandır (5.aydan beri) klozeti kullanıyorum mecburen. erişemiyorum da karnımdan anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…