2011 Aralık Anneleri

nusyaa tatlım seninle aramızda 1 gün var bende dün doktora gitğimde bebeğimin kilosu 2180 grdı senin bebeğinede maşallah canım
demek çatı 25 kasım diyo he :18:

ewet hayatım aramızda 1gün war bakalım hangimiz önce doğurucaz erkekler 10 gün geç doğabiliyor senin bebişine de
bu arada korkulu kabusunuz çatı ama benm değil sakin olun lütfennnnn

iy gceler arkadaşlar nasılsınız benim kafam karışık birz ya bugun dr gittim ürolojiye
benim solböbregim atrofik sag böbregimde genişleme vardı ta25. haftadan beri kontüroldeydim enson artık dr 34cm olmuş kateter şart dedi yarın yatıracaz dedi gel filan bende korktum başka bi drgittik öncedende ona gidiyorduk o idare edebilirsin dedi 33 haftalık olmuş artık olmazsa 36. haftada tekrar bakalım devam ediyorsa bebegi alırız dedi tabi bizde bu drdedigini yapıcaz sanırım ufb neçok yazdım

bide şu azıcık kilo alan arkadaşlar ne şanslı ben 62 kiloyla hamile kaldım şimdi 78 kiloyum zaten digerçocukların kilosunu yeni vermiştim daha ya

kızlar birşey sordum fakat kimse cevap vermemiş... yeniliyorum bir fikri olan ?????

ewet hayatım aramızda 1gün war bakalım hangimiz önce doğurucaz erkekler 10 gün geç doğabiliyor senin bebişine de
bu arada korkulu kabusunuz çatı ama benm değil sakin olun lütfennnnn

çatıyı atlattık mı normal doğum kolay gelecek görün bak...bi çeşit antrenman gibi yani..

kızlar birşey sordum fakat kimse cevap vermemiş... yeniliyorum bir fikri olan ?????

canım bence güzel yapı olarakta kibar...bana arkadaşa verdi çok kullanmamış yepyeni ama kaba şekil olarak bende biraz kullanayım bastonlardan alıcam ama bu da çok hoşmuş...hafifliğine bak bence oda önemli

canım baktım arabaya çok güzel görünüyor ama önemli olan görüntüsü degil canım kullanımı hafif olsun heryere rahat girip çıksın e bunun tekerleride tam dönüyomuş çok büyük olmasın bece arabaya da rahat sıgzın kolay katlansın ona bak bence bu güzele benziyokanz kaliteli bi markada bence

ben daha dün gördüm Kanzda..fıstık yeşili olanını vitrine koymuşlardı..görümcem göndericek olmasa bebek arabasını alırdım ben de..çünkü hantal bi araba değil..kullanımı rahat bişeye benziyo...

ya arkadaşlar bu çatı olayından bukadar ürkmeyin bence dogumu kolaylaştırır ön hazırlık gibi düşünün kaçıncı haftada gelin dedi drlarçatımuayenesi için

benim gittiğim hastanede doğum için geldiğinde bakılıyo ama dr. çok gerekli görürse 36. da da isteyebiliyomuş...

benim gittiğim hastanede doğum için geldiğinde bakılıyo ama dr. çok gerekli görürse 36. da da isteyebiliyomuş...

genede evet ilk dogumlarda bakıyolar ama bana 2sindede bakmıştı dr 38. haftada baktı akaşama dogum yaptı baktıgında zaten 4 cmlik açılmam varmış ben normal muayene için gittim akaşama 2sindede dogum yaptım bakalım bu nasıl olacak sanırım dr bana dokununca açılmam oluyo:44::44:

canım bence güzel yapı olarakta kibar...bana arkadaşa verdi çok kullanmamış yepyeni ama kaba şekil olarak bende biraz kullanayım bastonlardan alıcam ama bu da çok hoşmuş...hafifliğine bak bence oda önemli

tek elle açılıp kapanabiliyor bu senemi ne öle dedi satıcı yılın en hafif arabası seçilmiş 6.5 kilo :) tek elle kaldırdım resmen arabayı.. araba gerçekten çok hafifti pusetimi annemin arkadaşı verdi o yüzden böyle pusetsiz birşey baktım yoksa pusetli bir takım istiyordum..
en baştaki rengini begendik biz mağazada
ayrıca teşekkür ederim cevap verdiğinz için:)

ya arkadaşlar bu çatı olayından bukadar ürkmeyin bence dogumu kolaylaştırır ön hazırlık gibi düşünün kaçıncı haftada gelin dedi drlarçatımuayenesi için

benm doktorum 36+4 te dedi 25 kadım dedi 25 kasımda 36 da oluyorum işte bana biraz erken gibi geldi ama neyse bakalım

Canıım bzıde kraftın twıst modelını aldık onunda ozellıklerı hemen hemen aynı sanırım tekerleklerı 360derece donuyor cok pratık kullanımı falan cıft yonlu olmasına dıkkat et sımdıden ıyı gunlerde kullanın

Ayy kızlar Olbeyin haberini duyunca sok oldum resmen cnm yaa Allah yardımcısı olsunn hayırlı vaktı ne zamansa o zaman olsun ınsallah dogumu ama bende korkmaya basladım sımdı cunku bende de hemoroıd var hatta bu konuda konustmustuk kendısıyle :18::18: Off yaaa bende agrı yok ama meme cok Insallah bır aksılık olmaz

cnm nette 2 . gebelikte daha geç döner hatta son an kadar dönmeyebilir yazıodu
sakin sakin duşunuzu alın falan diyoo
kendimi o kadar sakin hiç düşünemiyorum

oooo ben suum geldikten sonra giyindim saçıma fön çektim makyaj yaptım ondan sonra eşime haber verdim biz ilçedeyiz ile 45 dk gittik 5 cm açılmam vardı 2 saat içinde doğum yaptım

ben cuzumu okudum geçmişi okuyamadım çok uykum var sabah görüşürüz

olbeyın haberını sımdı okudum dualarım onunla olucak ..gelıyor bebısler yavas yavas..

kızlar selam essu doğurmuş allah bebişe güç kuvvet versin hepimizin bebeklerinin abisi oldu o e güçlü olması laızm ki sözünü geçirsin (abi dedim de erkek gibi hatırlıyorum kız mıydı yohsam)

olbeyi de bugün efeeden duyup okudum öncelikle geçmiş olsun bebiş ve olbiş için hayırlısı neyse o olsun allah güç versin amin

onun dışında hatırlamıyorum benim beynim artık yok herşeyi unutuyorum

bi de oğlanın bişeesi yok bişeesi yok dedim ama burda bişilerini almaya başladım mesela bir iki zıbın, içlik, çorap battaniye falan aldım bebek alt dğeişme çantası aldım
sonra yeni doğan için alt bezini aldım poposilme bezi aldım
sonra çamaşır deterjanı aldım falan

yani oğlişimin de artık bişileri var yihu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…