geçen bizim tanıdık doğum yaptı hemde sezeryan tam 7 kg gitmiş.normalde daha çok gider sanırım eee bide şişlikte var bizde balon gibi söneriz inşallah
nusyaa tatlım seninle aramızda 1 gün var bende dün doktora gitğimde bebeğimin kilosu 2180 grdı senin bebeğinede maşallah canım
demek çatı 25 kasım diyo he :18:
Kanz KZ-703 Çift Yön Bebek - Bebeğiniz için İhtiyacınız olan herşey. Oto Koltukları | Mama Sandalyeleri
kızlar bu arabanın özelliklerine bakıp kendinize göre bir değerlendirme yaparsanız ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim...
mağazadaki adam öve öve biteremedi ama ben hala kararsızım internetten araştırayım dedim pek yorum bulamadım bu yüzden sizlerden bu araba hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum ön terlekleride arka tekerleride hepsi 360 derece dönebiliyor...
ewet hayatım aramızda 1gün war bakalım hangimiz önce doğurucaz erkekler 10 gün geç doğabiliyorsenin bebişine de
bu arada korkulu kabusunuz çatı ama benm değil sakin olun lütfennnnn
kızlar birşey sordum fakat kimse cevap vermemiş... yeniliyorum bir fikri olan ?????
kızlar birşey sordum fakat kimse cevap vermemiş... yeniliyorum bir fikri olan ?????
çatıyı atlattık mı normal doğum kolay gelecek görün bak...bi çeşit antrenman gibi yani..
ya arkadaşlar bu çatı olayından bukadar ürkmeyin bence dogumu kolaylaştırır ön hazırlık gibi düşünün kaçıncı haftada gelin dedi drlarçatımuayenesi için
benim gittiğim hastanede doğum için geldiğinde bakılıyo ama dr. çok gerekli görürse 36. da da isteyebiliyomuş...
cnm ben araba almadım oyüzden bi fikrim yok ama modeli güzel
canım baktım arabaya çok güzel görünüyor ama önemli olan görüntüsü degil canım kullanımı hafif olsun heryere rahat girip çıksın e bunun tekerleride tam dönüyomuş çok büyük olmasın bece arabaya da rahat sıgzın kolay katlansın ona bak bence bu güzele benziyokanz kaliteli bi markada bence
canım bence güzel yapı olarakta kibar...bana arkadaşa verdi çok kullanmamış yepyeni ama kaba şekil olarak bende biraz kullanayım bastonlardan alıcam ama bu da çok hoşmuş...hafifliğine bak bence oda önemli
ben daha dün gördüm Kanzda..fıstık yeşili olanını vitrine koymuşlardı..görümcem göndericek olmasa bebek arabasını alırdım ben de..çünkü hantal bi araba değil..kullanımı rahat bişeye benziyo...
çatıyı atlattık mı normal doğum kolay gelecek görün bak...bi çeşit antrenman gibi yani..
ya arkadaşlar bu çatı olayından bukadar ürkmeyin bence dogumu kolaylaştırır ön hazırlık gibi düşünün kaçıncı haftada gelin dedi drlarçatımuayenesi için
cnm nette 2 . gebelikte daha geç döner hatta son an kadar dönmeyebilir yazıoducanim totosunu kaldiramiyor kucuk prensess
ilklerde imkan varda ikincilerde dahada azaliyor 5% 36 haftaya kadar ben 37 gircem 2gun sonra
birde gobuslerin asagiya inmesine fazla inanmayin kizlar benim oglum 7 aylikken girmisdi ve gobegimi resmen bacaklarimin ustunde tasiyordum
ama 42+1de dogdu o anneye ve genetige bakiyorrrrr
yuce rabbim kim icin neyi hayirlisini buluyorsa onu versinnnnn
sakin sakin duşunuzu alın falan diyoo
kendimi o kadar sakin hiç düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?