- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
slm kızlar nasılsınızzzzz?? bız oğlumla ıyıyız çok şükür.bişey sorcam sizlere..tuvalet olarak ne kullanıyorsunz yada kullanmak doğrudur?biraz .ğrenç bi soru olucak ama hep merak edıyorum sızler neler yapıyosunuz dıye yanı normalmı yoksa klozetmı tercıh edıyorsunz :))))))
ya kızlar ben çok kötüyüm.
1. acayip bacaklarım ağrıyo. nereye uzatacağımı şaşırmış haldeyim. ölüyorum ağrısından.
2. saatlerdir ağlıyorum. ama nedeni yok. içimden ağlamak geliyor. aynaya bakıp kalınlaşmış bacaklarımı ve büyümüş yanaklarımı gördükçe iyice coşup ağlıyorum.
3.kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum. dayanamıyorum artık bu halime. aynalardan nefret ediyorum hepsini çöpe atasım var. hayatta 56 kiloyu bir gram geçmemiş insanım. azcık kilo alsam psikopata bağlarım. tam 70 kiloyum. gerçekten depresyondayım.
ben de epidural sezeryan istiyordum ama benim doktor spinal yapacağız dedi artık spinali öneriyoruz dedi.Etkisi daha hızlıymışkızlar bende epidural sezeryan istiyorum doktorum 39 haftalıkken alırız dedi.acaba panik olur muyum diyorum?bi yandanda bebeğimi ilk benim göreceğim düşünülürse süper bişe olsa gerek.epidural sezeryan düşünen var mı bakim?
normali kullanamıyorum ben de klozet kullanıyorum.slm kızlar nasılsınızzzzz?? bız oğlumla ıyıyız çok şükür.bişey sorcam sizlere..tuvalet olarak ne kullanıyorsunz yada kullanmak doğrudur?biraz .ğrenç bi soru olucak ama hep merak edıyorum sızler neler yapıyosunuz dıye yanı normalmı yoksa klozetmı tercıh edıyorsunz :))))))
1. acayip bacaklarım ağrıyo. nereye uzatacağımı şaşırmış haldeyim. ölüyorum ağrısından.
2. saatlerdir ağlıyorum. ama nedeni yok. içimden ağlamak geliyor. aynaya bakıp kalınlaşmış bacaklarımı ve büyümüş yanaklarımı gördükçe iyice coşup ağlıyorum.
3.kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum. dayanamıyorum artık bu halime. aynalardan nefret ediyorum hepsini çöpe atasım var. hayatta 56 kiloyu bir gram geçmemiş insanım. azcık kilo alsam psikopata bağlarım. tam 70 kiloyum. gerçekten depresyondayım.
ben de epidural sezeryan istiyordum ama benim doktor spinal yapacağız dedi artık spinali öneriyoruz dedi.Etkisi daha hızlıymış
normali kullanamıyorum ben de klozet kullanıyorum.
canım bacak ağrısı hamilelikten olmayabilir benim huzursuz bacak sendromum var bacak ağrısının ne kadar kötü olduğunu bilirim sıcak su torbası koyuyorum bacaklarıma iyi geliyor bir dene istersen
ben de aynen senin gibi 56 yı hiç geçmedim bugüne kadar hep 34-36 beden giydim ama şimdi 73 kiloyum bak ben senden de fazlayım ben de bazen eski halime dönemeyecem hep 70lerde kalacam diye panik yapıyorum şimdiye kadar hiç diyet yapmadığım için kilolarım kendiliğinden gitmezse ne yapacam bilemiyorum ama bence emzirme döneminde yeme işini abartmazsak tekrar eski halimize dönecez
düşünsene uykusuz geceler sürekli bakman gereken bir bebiş insanda hal kalmaz ya böyle düşün sen de
bu arada kızlaaarrrr milupadan paket geldi yazın üye olmuştum. Bebiş doğduktan sonra da belli aralıklarla numune göndereceklermiş
spinalle epidural arasındaki fark ne ki?
o bir şey miben de hayatta 56 kg yi geçmemiştim. herkes belimin ne kadar ince olduğundan bahsederdi. daha 8 ay önce kına kıyafetimi gören herkes fiziğime bayılmıştı şimdi 74 kg oldum oha fala oluyorum. gerçi eşim memnun, kadına benzedin, etlendin butlandın diyor bir de bebiş dönmedi, üstüne sezeryan olursam eski fotolara bakar bakar ağlarım napcaz biz
sezaryanda illa kilolar kalacak diye bir kural yok böyle düşünme bence. benim ablam 4 ay önce sezeryanla doğum yaptı 20 kilo almıştı hamileliğinde valla 4 ayda ne göbek kaldı ne bişey üstelik yaza denk geldiği için korse falan da giymedi
ben kilo meselesi tamamen bünyeyle alakalı norma doğumda da veremeyen oluyor ki üstüne alanda oluyor.inşallah veririz gerçi ben 7 kg aldım.zaten doğumla gidicekmiş
ya benimki ne o zaman? yanlışsa geçmişe dönükolarak raporu alabilir miyim ki? üf yaa..
halimemm liste için teşekkürler ben de şimdi yasin okuyup dua edicem hepimizin duaları kabul olur inşallah
Deryam; 26. Cuzu ve hatim duasini okudum. Listedeki butun arkadaslar, foruma yazan, takip eden, forumla alakasi oan-olmayan butun Aralik anneleri icin. Allah kabul etsin.
slm kızlar nasılsınızzzzz?? bız oğlumla ıyıyız çok şükür.bişey sorcam sizlere..tuvalet olarak ne kullanıyorsunz yada kullanmak doğrudur?biraz .ğrenç bi soru olucak ama hep merak edıyorum sızler neler yapıyosunuz dıye yanı normalmı yoksa klozetmı tercıh edıyorsunz :))))))
kızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir.
bugün doktora gittik, bebişimiz gayet iyi. 2.200 gr olmuş, doktorum suyu biraz daha fazla içmemi söyledi.
bu arada hala dönmedi cadı kız:18: kendimi normal doğuma hazırlamıştım, moralim bozuldu biraz. gerçi hayırlısı neyse o olsun ama 18 kg aldım, sezeryanda kilolar zor veriliyor. göbiş kalıyor
bu saatten sonra döner mi?
bu arada hastane çantalarımız tamam. banyoya traş bıçağım, aynam hazır duruyoracil bir durum olursa hemen temizlik yapıcam. her şeyi ayarladım. hastaneyede bebişin çantasını götürmeyeceğim. eşyalarını küçük hurca koydum. onuda karton çantaya koyucam. çantayı eve gelmeden atarım. kendi çantasını yıkadım, tekrar batırmak istemiyorum. hastaneden gelen şeyleri hemen makinaya attıracağım. bizden gelişmeler bu kadar.
arada bıçak gibi bir sancı oluyor, bebişin pozisyonundanmış, bir de sırt ağrım oluyor.
ne güzel sen az almışsın benim yarısı gitse doğumda yeter tabi bu da neredeyse 10 kilo eder
sahi 10 kilo gidebilir mi doğumda gitmezse hiiçç kendimi kandırmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?