çatıyı atlattık mı normal doğum kolay gelecek görün bak...bi çeşit antrenman gibi yani..
ya arkadaşlar bu çatı olayından bukadar ürkmeyin bence dogumu kolaylaştırır ön hazırlık gibi düşünün kaçıncı haftada gelin dedi drlarçatımuayenesi için
aynen pelincim çatıyı atlattınmı zaten gerisinden korkmuyorum ben nasıl tırsak bişeyim böyle ya :18:
söylemesi kolay tabiburda kaç günden beri kabusum oldu hayırlısıyla atlatırsak eğer nasıl rahatlıcam herkese hayırlı doğumlar
deryammmmmmmm bir kaç gündür giremedim , dr.a gitmek için çıkmıştın , herşey yolunda ve bebiş iyi değil mi
kızlaarrr.... şimdi okuyordum da ayvanın yararlarını size de yazayım dedim bi kısmını. normal doğum düşünen arkadaşlar için;
Doğumu kolaylaştırmak için ayva suyu ve ayva çekirdeği kaynatılıp içilmelidir.
ben internetin yalancısıyım valla
kızlar az önce bir akrabamla görüştüm 2.5 aylık bebeği var normal doğumdan hiç korkma okadar basitki 10 dakikada doğurdum dedi sancıların tutunca hemen hastaneye gitme biraz evde çek benim gitiğimde 3 cm açılma vardı suni sancı verdiler 10 dakikada doğurdum dedi doğumla beraber 10 kilom gitti şuan eski kilomdayım dedi darısı bizlerin başına olsun böyle kolay doğumların canlarım
10 kilo süper 4 aldım -6 ya düşecem demektir,sonra da uykusuz geceler emzir vs.-5 daha gitse oooo,evlendiğimden daha fit olcam desene
kızlar yaaa... kötükedişero iye bi annemiz vardı o nerdeeee???
insallah veririz canım. bu arada herkese günaydın, gece bacak ağrısından kıvrandım. uyandım hala ağrıyo. ne bacakmış bu da arkadaş yahucanım bacak ağrısı hamilelikten olmayabilir benim huzursuz bacak sendromum var bacak ağrısının ne kadar kötü olduğunu bilirim sıcak su torbası koyuyorum bacaklarıma iyi geliyor bir dene istersen
ben de aynen senin gibi 56 yı hiç geçmedim bugüne kadar hep 34-36 beden giydim ama şimdi 73 kiloyum bak ben senden de fazlayım ben de bazen eski halime dönemeyecem hep 70lerde kalacam diye panik yapıyorum şimdiye kadar hiç diyet yapmadığım için kilolarım kendiliğinden gitmezse ne yapacam bilemiyorum ama bence emzirme döneminde yeme işini abartmazsak tekrar eski halimize dönecez
düşünsene uykusuz geceler sürekli bakman gereken bir bebiş insanda hal kalmaz ya böyle düşün sen de
bu arada kızlaaarrrr milupadan paket geldi yazın üye olmuştum. Bebiş doğduktan sonra da belli aralıklarla numune göndereceklermiş
canım maşallah kuzunakızlar umarım hepiniz çok iyisinizdir.
bugün doktora gittik, bebişimiz gayet iyi. 2.200 gr olmuş, doktorum suyu biraz daha fazla içmemi söyledi.
bu arada hala dönmedi cadı kız:18: kendimi normal doğuma hazırlamıştım, moralim bozuldu biraz. gerçi hayırlısı neyse o olsun ama 18 kg aldım, sezeryanda kilolar zor veriliyor. göbiş kalıyor
bu saatten sonra döner mi?
bu arada hastane çantalarımız tamam. banyoya traş bıçağım, aynam hazır duruyoracil bir durum olursa hemen temizlik yapıcam. her şeyi ayarladım. hastaneyede bebişin çantasını götürmeyeceğim. eşyalarını küçük hurca koydum. onuda karton çantaya koyucam. çantayı eve gelmeden atarım. kendi çantasını yıkadım, tekrar batırmak istemiyorum. hastaneden gelen şeyleri hemen makinaya attıracağım. bizden gelişmeler bu kadar.
arada bıçak gibi bir sancı oluyor, bebişin pozisyonundanmış, bir de sırt ağrım oluyor.
canım ya. sezeryan oldu ablam. hamilelikte aldığı 18 kiloyu verdi. biz de veririz insallah. veremediğimi düşünemiyorum.o bir şey miben de hayatta 56 kg yi geçmemiştim. herkes belimin ne kadar ince olduğundan bahsederdi. daha 8 ay önce kına kıyafetimi gören herkes fiziğime bayılmıştı şimdi 74 kg oldum oha fala oluyorum. gerçi eşim memnun, kadına benzedin, etlendin butlandın diyor bir de bebiş dönmedi, üstüne sezeryan olursam eski fotolara bakar bakar ağlarım napcaz biz
doğumdan hemen gelince birden gitmiyomuş canım kilolar. bi on-on beş gün sonra tartıldığında 10 kilo falan gitmiş oluyo diyolar. umarım bizde de öyle olur. sonrası da biraz daha yavaş olur herhalde.ne güzel sen az almışsın benim yarısı gitse doğumda yeter tabi bu da neredeyse 10 kilo eder
sahi 10 kilo gidebilir mi doğumda gitmezse hiiçç kendimi kandırmayayım
kızlar selam essu doğurmuş allah bebişe güç kuvvet versin hepimizin bebeklerinin abisi oldu o e güçlü olması laızm ki sözünü geçirsin (abi dedim de erkek gibi hatırlıyorum kız mıydı yohsam)
olbeyi de bugün efeeden duyup okudum öncelikle geçmiş olsun bebiş ve olbiş için hayırlısı neyse o olsun allah güç versin amin
onun dışında hatırlamıyorum benim beynim artık yok herşeyi unutuyorum
bi de oğlanın bişeesi yok bişeesi yok dedim ama burda bişilerini almaya başladım mesela bir iki zıbın, içlik, çorap battaniye falan aldım bebek alt dğeişme çantası aldım
sonra yeni doğan için alt bezini aldım poposilme bezi aldım
sonra çamaşır deterjanı aldım falan
yani oğlişimin de artık bişileri var yihu
aynen pelincim çatıyı atlattınmı zaten gerisinden korkmuyorum ben nasıl tırsak bişeyim böyle ya :18:
söylemesi kolay tabiburda kaç günden beri kabusum oldu hayırlısıyla atlatırsak eğer nasıl rahatlıcam herkese hayırlı doğumlar
çatıyı atlattık mı normal doğum kolay gelecek görün bak...bi çeşit antrenman gibi yani..
çok moralim bozuk yaaaeşim bayramın 1.gün gecesi işe başlıycakmış bide gece vardiyası işten gelcek yatacak 5-6 ya kadar benide göndermiyo memlekete çok sıkıldım anlamıyo.bari dedim arefe günü eminönüne gidelim bebek için şeker falan alalım bu halde nere gitcekmişiz sanki karnım burnumda dolaşamıyorum ya ayyy nasıl sinirimi bozdu ya ağlamaktan içim çıktı...işine gelince gönderiyo hastaneye hiç demiyo tek gitme diye
kızlar ben geldimmmmm oyyyy asılsınız bakalım biz hiç iyi değiliz günlerdir hastaneydeyiz aşırı soğuk algınlığından yeni toparladık ilk önce müjdemi vereyim olbey imiz şu an hastanede 2 gün içinde doğum yapıcakmış akşam doktoruyla görüşecekmiş kesinleşmesi için ,
benmde cüzümü annem okudu haberiniz olsun...
slm kızlar doktordan geldik biz
oğlum 44-45 cm dedi doktor kilosu 2270 grammış şekerim olduğundan fazla kilolu olmayışı ii dedi ama kilosu daha bakmadım ama sanırım haftayla uyumlu çok fazla suyu yok dedi şekeri olan bebeklerin suyu çok fazla olabiliyomuş he birde tartıldım 71,1 çıktım hala 1,4 gram farkım var başlangıç kilomdan dr bu tartı birazda fazla tartıyo sen hiç almamışsın ama sorun değil dedi bebek ii önemli olanda bu
biz aldık bayram hediyemizi bölelikle kendi druma da artık 15 gün sonra giderim baya rahatladım he birde başaşağı dedi bu da ii haber kasım sonunda çatı muaynesi ile normal doğurup doğurmucam belli olurmuş bilmem ki gidermiyim yine kasım sonunda bakalım kendi drum ne dicek 15 gün sonrada, ona göre bu kadında çok ii biri kardeşimin dru, hem doğum içinde artık tüm sancıyı hasta odasında çekiyo bizim bebek elimize düşüce aşamada devreye giriyos dedi yani son dönem iki dra da giderim ben bakarsınız şirkete yakın bu hastanede doğururum:)))) kısmet yaaa
haklılar tabi pıt diye doğuramayız ya zaten telaşa lüzum yokDD birde kordon kanı bankasının ilk kirası çok pahalıymış yaa aslına bakarsan bişey değil ama bu yoklukta bana çok gelecek sanırım.. ama acilen düşünmem lazım bu kan bankası olayını.. sonradan pişman olmaktansa...
bence biz almayanlar o kadar veremeyiz cnm hızla alınan kilolar hızla gider bence:)))) bizde öle bi durum yok haveslenmeyelim o yüzden ama dediğin gibi olsa amma güzel olur he
başka topikte o canım,zamanında bişeye kırılmış arada bi girip bakıyomuş o kadar
anaaaammmm biz artık 35.haftamızdayız
gece kötü bi rüya gördüm ama anlatmıcam Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin iiiiinnşşşşAllah
anaaaammmm biz artık 35.haftamızdayız
gece kötü bi rüya gördüm ama anlatmıcam Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin iiiiinnşşşşAllah
günaydın kıslar
akşam duaların yapıldığını gördüm Allah kabul etsin inş ben kayınvalideme vermiştim geçen hafta onunda kardeşi vefat etti bende güç bela aradım o telaşta sordum okuyabildinizmi diye neyse ki komşusuna vermiş o da okumuş yoksa akşam napcaktım bilmiyorum...
bugün derya son günün:)))) için içine sığmıyodur güle güle git inş.
neyseki bizim de bayram tatilimiz var(teselli)
hangi topikteki? neye kırılmış. biz de zaman zaman bişeylere kırıldık ama sonra hepimiz unuttuk kırgınlıklarımızı. sen söle ben bulayım onu, belki affeder bizleri topikçe:))
bu arada bugun gidiyosun, güle güle git yolun açık olsun. imrenmemek elde değilbebişini sağlıcakla kucağına al insallah.
olur mu canım sonuçta koca bi karnım var benim de,giden yağlarım oldu bu zamana kadar,bi de ben hiç uykusuz kalmadım 1 ay uykusuz kalsam erir biterim,eskisinin 2 katını yiyom ama günde 3 kere tuv. e çıkıyom,eskiden tsh yüksek olduğu için anormal bi şekilde 11 ayda 10 kilo almışım,şimdi metabolizmam çok hızlı69 dum,73 üm şimdi,geçen ayda aynıydım,bebiş 1 kilo almasına rağmen,su miktarı da hiç değişmemiş vs.rahat doğumda 10 kilo gider,olur 63,bi de yoğun kanama olcak günlerce,uykusuzluk,emzirme vs. bak görürsün 3-4ay içinde 58-59 lara düşerim rahat,sen de zayıflarsın 60 olursun 1-2 ay içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?