2011 Aralık Anneleri

çatıyı atlattık mı normal doğum kolay gelecek görün bak...bi çeşit antrenman gibi yani..

aynen pelincim çatıyı atlattınmı zaten gerisinden korkmuyorum ben nasıl tırsak bişeyim böyle ya :18:
ya arkadaşlar bu çatı olayından bukadar ürkmeyin bence dogumu kolaylaştırır ön hazırlık gibi düşünün kaçıncı haftada gelin dedi drlarçatımuayenesi için

söylemesi kolay tabi burda kaç günden beri kabusum oldu hayırlısıyla atlatırsak eğer nasıl rahatlıcam herkese hayırlı doğumlar

çatı dediğiniz nasıl bişi ki?

deryammmmmmmm bir kaç gündür giremedim , dr.a gitmek için çıkmıştın , herşey yolunda ve bebiş iyi değil mi

iyi canım iyi,sancı değil dedi dr. hissettiğin bebeğin ağırlığı dedi,bebek kanala girmiş baskı yapıyomuş alt tarafa,herşey yolunda normal yapabilirsin günlük 1 saat yürü dedi,hiçbi tehliken erken doğum riskin yok dedi

reçelini yiyom,çekirdeklerini de bi bardağa koyup üstüne azcık su ekliyomuşsun 2-3 gün içinde jolemsi bi kıvama geliyomuş,göğüs çatlaklarına acayip iyi geliyomuş,ekim anneleriydi sanırım bi kadın yazmıştı ne kadar göğüs kremi kullandıysam hiçbiri fayda etmedi bu mucizevi bişey diye,bunu da yapalım ne kerametli bi meyveymiş katır kutur yenmiyo ama suyu içilebilir,ayvaları doğrayıp suya koyup kaynayınca içicez di mi

10 kilo süper 4 aldım -6 ya düşecem demektir,sonra da uykusuz geceler emzir vs.-5 daha gitse oooo,evlendiğimden daha fit olcam desene

günaydın kıslar

akşam duaların yapıldığını gördüm Allah kabul etsin inş ben kayınvalideme vermiştim geçen hafta onunda kardeşi vefat etti bende güç bela aradım o telaşta sordum okuyabildinizmi diye neyse ki komşusuna vermiş o da okumuş yoksa akşam napcaktım bilmiyorum...

bugün derya son günün:)))) için içine sığmıyodur güle güle git inş.

neyseki bizim de bayram tatilimiz var(teselli)

10 kilo süper 4 aldım -6 ya düşecem demektir,sonra da uykusuz geceler emzir vs.-5 daha gitse oooo,evlendiğimden daha fit olcam desene

bence biz almayanlar o kadar veremeyiz cnm hızla alınan kilolar hızla gider bence:)))) bizde öle bi durum yok haveslenmeyelim o yüzden ama dediğin gibi olsa amma güzel olur he

anaaaammmm biz artık 35.haftamızdayız

gece kötü bi rüya gördüm ama anlatmıcam Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin iiiiinnşşşşAllah

insallah veririz canım. bu arada herkese günaydın, gece bacak ağrısından kıvrandım. uyandım hala ağrıyo. ne bacakmış bu da arkadaş yahu
canım maşallah kuzuna benimki de dönmedi henüz. bazısınınki son anda bile dönebiliyomuş. bazısı da bebek artık büyüdüğü için dönemiyomuş diyo. bekleyip görcez.
canım ya. sezeryan oldu ablam. hamilelikte aldığı 18 kiloyu verdi. biz de veririz insallah. veremediğimi düşünemiyorum.kesin tırlatırım ben.
ne güzel sen az almışsın benim yarısı gitse doğumda yeter tabi bu da neredeyse 10 kilo eder
sahi 10 kilo gidebilir mi doğumda gitmezse hiiçç kendimi kandırmayayım
doğumdan hemen gelince birden gitmiyomuş canım kilolar. bi on-on beş gün sonra tartıldığında 10 kilo falan gitmiş oluyo diyolar. umarım bizde de öyle olur. sonrası da biraz daha yavaş olur herhalde.

güle güle giysin oğluşun cicilerini annesi.

hayırlı sabahlar herkese ,
nasıllar anneler ve tatlı bebekleri maşallah 3. bebemizde yoldaymış rabbim hayırlısıyla dünyaya getirmeyi kısmet etsin doğan bebeklerimize ve annelerine rabbim sağlık sıhhatler versin. cüzlerimizi rabbim kabul eylesin hepimizie sağlıklı ve zamanında doğumlar kısmet etsin.

bende aynı durumdayım çatı muayenesi korkusundan napcamı bilemiyorum çok tırsıyorum ya ben o masaya çıktığımda tansiyonum felaket düşüyor ve doktor bu durumda bakamayız kendine gel düzel öyle gel diyor ama malesef öyle bişey sözkonusu bile beni uyutup çıkarmaları gerekiyor sakin olmam için o masada

çatıyı atlattık mı normal doğum kolay gelecek görün bak...bi çeşit antrenman gibi yani..

ah pelin birde öyle düşünmek bana yetse

canım fazla düşünüp kendini üzme zamana bırak eğer gidilmezsede kendini üzme az kaldı sabret canım geneli eşlerin böyle düşünceli gibi görünen düşüncesizlikler yapabiliyorlar.herşeyde vardır bir hayoır de canım bizimkide nereye gdlm derdi bende şurası olsa derim bakarım kafasındaki yere gtrr yinede o yüzden artık sen biirsin diyorum sinir olmaktansa.benimde 1 kere gelmedi hastaneye 8 aydır bazen kızıyorum doğuma gdrkende yanlız gdcm diyorum kendi kendime ama düşününce onun işine gelir bu niye onunda çocuğu o da yaşasın biraz telaş diyorum

geçmiş olsun demetcim şimdi iyisin değilmi aman dikkat edelim kendimize az kaldı son haftalarımızda yeterince ağrı sancı oluyor birde hastalıkla uğraşmayalım.rabbim olbeyin yardımcısı olsun kolaycacık sağlıla dünyaya gtrsn bebişini inşllh

maşallah tülaycım bebişinede annesinede allah gönlüne göre versin nasıl bir doğum istiyorsan öyle yapmak kısmet etsin canım

kordon kanı bankasını bende düşündüm ama inanın hiç güvenim kalmadı hiçbir kuruma. allah göstermesin ihtiyaç duyulduğu bir anda kayboldu vs. gibi cümlelerle karşılaşıcam gibime geliyor. gerçibiz önlemimizi alalımda gerisi allaha kalmış bilmiyorum evde tekrr gündeme gtrmem lazım.

bence biz almayanlar o kadar veremeyiz cnm hızla alınan kilolar hızla gider bence:)))) bizde öle bi durum yok haveslenmeyelim o yüzden ama dediğin gibi olsa amma güzel olur he

olur mu canım sonuçta koca bi karnım var benim de,giden yağlarım oldu bu zamana kadar,bi de ben hiç uykusuz kalmadım 1 ay uykusuz kalsam erir biterim,eskisinin 2 katını yiyom ama günde 3 kere tuv. e çıkıyom,eskiden tsh yüksek olduğu için anormal bi şekilde 11 ayda 10 kilo almışım,şimdi metabolizmam çok hızlı69 dum,73 üm şimdi,geçen ayda aynıydım,bebiş 1 kilo almasına rağmen,su miktarı da hiç değişmemiş vs.rahat doğumda 10 kilo gider,olur 63,bi de yoğun kanama olcak günlerce,uykusuzluk,emzirme vs. bak görürsün 3-4ay içinde 58-59 lara düşerim rahat,sen de zayıflarsın 60 olursun 1-2 ay içinde

Son düzenleme:
başka topikte o canım,zamanında bişeye kırılmış arada bi girip bakıyomuş o kadar

hangi topikteki? neye kırılmış. biz de zaman zaman bişeylere kırıldık ama sonra hepimiz unuttuk kırgınlıklarımızı. sen söle ben bulayım onu, belki affeder bizleri topikçe:))

bu arada bugun gidiyosun, güle güle git yolun açık olsun. imrenmemek elde değil bebişini sağlıcakla kucağına al insallah.

anaaaammmm biz artık 35.haftamızdayız

gece kötü bi rüya gördüm ama anlatmıcam Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin iiiiinnşşşşAllah

allah hayırlara çıkarsın rüyanı bende kanamam gelmiş sancımda var ama birilerinden kaçmaktan yatıp doğuramıyorum gördüm:) bu gece koşturdum durdum hep sabah ne de yorgun uyanıyorum bu rüyalar yüzünden ben artık bende 36 mıyım yani 4 haftamız kaldı :)

evet evet içim içime sığmıyo,aferin kızıma sabretti anası gidene kadar

amin canım aminnnn

ayyyy inş ne güzel olur ama benim pek ümidim yok sen yakın zamanda aldıysan bu kiloları verebilirsin o zaman

benimde göbeğim büyük dur yükleyebilirsem bu haftaki fotomu koyıyım

günaydın kızlar

sabah 5,30 dan beri uyanığım ( tam dirseğimde çıban gibi bi şey çıktı. kolum ağrıyo 2 gecedir ( uyku uyuyamıyorum doğru düzgün
birazdan doktora gidicem
inşallah ciddi bi problem yoktur

deryacım şimdiden hayırlı yolculuklar
birilerinin numarasını aldın mı? habersiz bırakma bizi
merak ederiz sonra seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…