2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar kızlarrr..tekrardan dikişlerimin başına oturmadan bi sizlere bakayım dedim:)

QUOTE=çehregül;21592390]Arkadaşlar hakkaten yaaa, doğumu müteakip bi de korunma derdi başlıcak... Sanırım bence en ideali spiral...siz hiç düşündünüz mü bu meseleyi?[/QUOTE]

ben ilk kızımın dogumundan sonra 40.gününde spiral taktırdım 5 sene korudu onu cıkartınca isteyerek ogluma hamıle kaldım oglumun dogumundan sonrada spiral taktırdım 5 sene doldu cıkarttık yenisini takamadan bu kızcıgıma hamıle kaldım..şimdi yine dogum yapayım tekar spiral taktırmayı düşünüyorum bana cok rahat geliyor birde hap falan kullanamıyorum bunyeme agır geliyor oyuzden en rahatı spiral benim için..

cnm ya bende nette bugün bu konuyu araştırıyordum bana da doktorum 20.haftalarımda diyordu böbrekte genişleme var diye ama ben pek anlamıyordum agrı sızı da olmayınca ama bugun sabah uyandıgımdan beri sag tarafımda cok agrı var gittim doktora baktı sag taraftaki böbrekte genişleme 1.dereceden 2. dereceye cıkmış bebeğin başıda otarafta oldugu için baskı yapıyor ondan agrı oluyor dedi..bol su iç falan dedi..ama nette baktımda ilerlerse katetral falan takılması gerekirmiş canım sıkıldı inş gecer..sana da cok geçmiş olsun cnm

kızlar birşey sordum fakat kimse cevap vermemiş... yeniliyorum bir fikri olan ?????

cnm ya ben abimlerden aldıgım için bebek arabasını hi araştırmadım piyasadaki arabaları bu konuda fikrim yok yani ama görüntüsü falan cok hoş..

ayyy nickocum nasılsın ya neler yapıyorsun oralarda?? aldıklarını güle güle kullan inş..durumundan haberdar et cnm

yaaaa öle demesene şişirince ne kadar çok çıkıyo göbeğim biliyomusun

bu arada uyku setinde çok tatlı olmuş sen baya marifetlisin yawwwwwww

kız sadece göbek var başkada bişey yok ne güzel ya..ben acayip asen kalça yaptım

uyku setinin kumaşını beraber almıştık hatırlarsanız nihal şebnem sen ben buluştugumuzda daha yeni dikebilmek kısmet oldu:))

maşallah canım cok hoş cıkmıssınız....

canım ellerine sağlık cok güzel görünüyor;saglıklı guzel gunlerde kullanın inş.h

cok sagol cnm teşkler:)

ayy canım cok geçmiş olsun bir daha yaşama inş

Emeğine sağlık çok güzel olmuş canım..

Ayy geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah.

cok teşekkurler cnm:)

maşallah çok beceriklisin iyi günlerde kullansın bebeişin çok güzel olmuş emeğine sağlık canım

,.

cok sagol cnm teşekkürler..bu arada aklımdaydın bır ıkıgun görünmeyınce naptı acaba dogurdumu falan diye düşünmüştüm:))

cok güzel cnm ıyı günlerde kullanın inş babasıda zevklıymiş:)

çok güzel olmuş becerikli anneeeeeeeeeeee

teşekkürler cnm dikerken aklımdaydınız kumaşını beraber almıştık:))

destinacım yaptığın cicilere bayıldım ellerine sağlık, ne marifetli hatunsun, bizimde ananemiz dikmişti geçen ay sarı renkli, el emeği bir başka oluyor gerçekten

cok sagol cnm seviyorum ben böyle şeylerle ugraşmayı kendi emeğim olsun istedim:) sende resmini koysana annenin diktiklerinin bakmasınıda cok severim örnek oluyor hem:)

cnm ben ıkı kez taktırdım ıkı kezde cıkarttırdım bu konuda epey tecrubelıyım yani:)) acıma falan olmuyor rahat ol 5 dakkalık bişe zaten her ihtimale karsı doktor sonrasında agrı kesıcı falan veriyor ama ben hiç kullanmadım:) bana en kolay yöntem spiral geliyor bir kere taktırıyon bir daha 5 sene rahatsın ama hersene senede 1 kere kontrole gıdıyorum ultrasonla bakılıyor oda yerindemi falan diye okadar sadece..

canım ellerine sağlık çok güzel yapmışsın. keşke ben de yapabilsem zaman geçerdi hem oyalanırdım hem de faydalı bişey çıkardı ortaya.

.

cok teşekkürler neslihancım cok keyifli oluyor ugraşması birde kendi kızıma olunca..:=))

bu arada bugunde doktordaydım ve kızım hala yukarlarda oturuyor dönme falan hala yok inş seninkide benimkide bizimkiler gibi dönmemiş bebişlerde biran önce yol alıp dönerler :))

cok sevindim cnm kordonunun acılmasına ne kadar gec olsa dogum okadar iyi bebek için hayırlısı olsun cnm

o kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum, burnum tıkalı boğazım acıyor.. bayram arefesi hiç iyi olmadı, neyse hayırlısı

geçmiş olsun cnm

cnm ya yoksa 3. bebiş senden mi gelicek:)) sırada sanırım ya sen ya olbey var hadi hayırlısı inş..

destina sen de mi hastalandın emin olamadım umarım iyisindir

üff yaa çok güçsüzüm kendimi yeni toparladım artık hep yatıyorum halsizlikten ilk bulduğum yere uzanıyorum suyumu bile alamıyorum canım annem Allah ondan bin kere razı olsun hakkını ödeyemem

cnm ben gecen haftasonu acillik olmuştum bu hafta da doktorum 3 tertip serum tedavisi verdi halsizliğine de iyi gelir dedi geldi hakkaten ama bugun sag tarafımda cok agrı var ultrasonda baktı börek genişlemesinden ve bebeğin oraya baskısından oluyormuş..

cnm sen mumkun oldugunca fazla hareket etmede dogumun erken başlamasın yat dınlen bol bol en azında 36. haftaya gelsin bebiş

sağol canım ben hep dinleniyorum merak etme bebek durur mu bilmem :)
geçmiş olsun tekrar..

Son düzenleme:
neredesinfiruze; cnm dikkat et kendine... sürekli yat e mi???

destina; kuzum sana nazar mı değiyor yaa??? bi oku üfle kendini

herkese iyi akşamlar
kızlar ya canım sıkılıyo biz mehmet semih düşünüyorduk. semihi duyan herkes bu ne kadar kötü bir isim koymayın diyor. tanıdıkları semihler hep mal oluyormuş güya. off ne koycam ben yaa mehmet kesin de.

ayy ben hep ıstedıgını koy mıllete ne dderdıım ama oyle olmuyo ınsan etkılenıyor ne yzıkkı bende zulal koyycaktm bı kac kısı begenmedı dıe vaazgectım (ablam ve kaynanam) Ama bence senın tnıdıkların denk gelmemıstır duzgun semıh e bence cokta yakısıklı oluyolar

Son düzenleme:
slm canlarım..geçmişi pek okuyamadım fırsatın olmadı son sayfaya bakabildim sadece...
destinacım döktürmüşsün sanki gene :)) birazdan bakıcam el emeğine,,eline sağlık...
neredesinfiruzecim..inşallah vaktinde gelsin bebişin,bayram diye ayaklanma aman,,dikkat et kendine..
Maripostacım semih bence çok güzel bi isim yaa,,bi öğrencim var çok da zeki maşallah,,eğer içine sindiyse kimseyi dinleme walla..banada enesler çok yaramaz oluyo dediler ama benm içime en çok sinen isim bu oldu..Enes Taha

çok güzelmiş annesi. babası ne güzel düşnmüş de almış. bizimki ben yanında olmadan çöp bile almadı. onun için tadını çıkar, boşver fiyatını

Teşekkür edeimmm canımcımmm bende bıraz dırdır edecek gıbı oldum sonra sustum hemen

bayıldımmmm :))

Tesekkur ederız teyzsiii

oyy oyy çok tatlı gerçekten :)))))))

ya bu insanlar ne çok konuşuyorlar. bana tutturdular bu kız karnı diil erkek diye. hepsi başıma doktor kesildi. 7 ayrı doktor kız dedi yaaaaa

Canım tesekkur ederım daha ıyısı bebısınızın olsunn mılletın soyledıgıne de kulaklarını tıka hıc umursama bırak konussun dursunlar sen prensesınle keyfıne bak agzı olan konusuyor cunku cnm

Canım bırak kım ne dusunurse dusunsun senın esının dusuncesı onemlı ıcınıze sındıyse bosver konussun dursunlar

hadi hayırlısı tatlım,,maşallah bebişe nazar değmesin kilosu çok iyiymiş dinlen sende..dikkat et kendine...

o kadar dikkat etmeme rağmen hasta oldum, burnum tıkalı boğazım acıyor.. bayram arefesi hiç iyi olmadı, neyse hayırlısı
geçmiş olsun cnm,,dikkat et kendine..bol bol dinlenmeye çalış..

bnde sennle aynı izne çıkcam inşallah sanada ii bayramlar şimdiden

bencede yaa semihler bayaa bayaa yakışıklı oluyo

Kızlar bugun doktora gıttık nıhayet kılomuzu ogrendık pasamızın 2520 grmmıs oglusum suyu kılosu gayet guzel bacakları kafası ırı gorunuyor ırı olacak gıbı dedı pamuk sekerım bas asagıda oldugu ıcın yuzunu goremedık poposunu bırde ayacıklarını ızledık bol bol hersey yolunda gayet guzel dedı bır problem yok yanı boyuda hesaplayınca yaklasık 48cm cıkıyor anormal hıcbır durum yok cok sukur hepde boyle devam eder ınsallah koca ayaklı oglum zamanında gelsın ınsallah

burcu kaça aldı eşin bilmiyorum o şeker şeyi ama arkadaşlara katılıyrm...bizimki daha hiiiiç bişey almadı,,bu akşam alışverişte artık bi pk bez alalaım dedim ona bile ters ters baktı ne acelesi var şimdi bunun diye oysaki ben ne heveslenmiştim ilk bezimizi aldık diye güle güle giysin oğlun inşallah...

Son düzenleme:

maşallah paşamıza

inşallah hayırlı zamanda gelir olbeyimizn prensi..dualarımz onunla..

kizlar nasilsiniz
olbey,yasemin ve tenniterendedenhaber varmi kizlar
sizlerde durum nasil
yaramz bisey yok degilmiiiiiii

maşallah paşamıza

Canım beniimm cok tesekkur ederımmm benım esım kendı basınada benımle bırlıkteykende cok sey aldı mınıgımıze dusuncelıdır sagolsun Tatlım ya bazı babalar hamılelık suresınce neyın ne oldugunun farkına varamıyorlarmıs bebıs dogduktan sonra dank edıyormus kafalarına o zaman anlıyorlarmıs mesela bnm bır arkadasım esım hamıleyken hayret edıyordum sankı benım cocugum olmayacak neden bu kdr durgunum hevesım yok hıcbırseye dıye kızıyordum kendıme ama bebek olduktan sonra anladım gercekten baba oldugumu ve onun bızden bır parca oldugunu demıstı onun ıcın bazı babalar ıdrak edemeyebılıyorlar kızma sende kocısıne sımdı dusuncesız davranmıs olabılır ama emınımkı bebıs olduktan sonra cok dusecektır ustunuze

kizlar nasilsiniz
olbey,yasemin ve tenniterendedenhaber varmi kizlar
sizlerde durum nasil
yaramz bisey yok degilmiiiiiii

İyiyiz cnm bızden yana hersey yolunda sukur sen nasılsın Olbey hastaneden 1-2gune kdr cıkacakmıs 3haftaya kdr gecıktırmeye calısıcaz dogumu demısler yasmın ve tennıterenneden haber yok malesef :44:

ewet bu durumun olabileceğini duymuştum ama yinede insan bekliyor eşinden..ben hevesle odasını hazırlıyrm,kıyafetlerini öpüp kokluyrm,tekme atınca vs tebessüm ederk oğlumla konuşyrm..eşim bönbön bakıyo :)) ne kadar odunsun diyrm bazen ne yapayım senin hissettiklerini anlayamıyrm elimden sadece doğacağı günü beklemek geliyor diyo..odun işte odun,odun bazen gelip göbeğimin yanına konuşuyo mesela o zamanda bana yapmacık geliyo çok,,sanki sırf beni mutlu etmek için zorluyomş gbi..hatta ilk tekmeleri hissetmeye başladım elini karnıma tutyrm hee ewet falan gbi tepkiler veriyo bnm odun,,yaklaşık iki ay sonra fakandı sanırım bikez daha böyle elini karnıma koydu tekme anında,,gözleri pörtledi anaa hisseettim walla dedi..meğer benmki iki aydır bişicik hissetmiyomuş

İyiyiz cnm bızden yana hersey yolunda sukur sen nasılsın Olbey hastaneden 1-2gune kdr cıkacakmıs 3haftaya kdr gecıktırmeye calısıcaz dogumu demısler yasmın ve tennıterenneden haber yok malesef :44:
canim iyi olmaniza cok sevindim aman dikkatedin kendinize
allahim yardimcilari olsun
bende ayniyim cnim 1er gun arayla hastaheneye gidip geliyorum
benim sipa donmemis sezeryan olucam offffffffff
neyse hayirlisi olsun herseyin

erkekk isdeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…