- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
herkesin bayramı mübarek olsunnn..
kızlar deryamla telde konuştum antepteymiş 3saatlik bir yol sonrası ulaşmış hemen bebişinin kıyafetlerini yıkayıp hazırlamış ve şuan iyiymiş gününü bekliyormuş:)
lüveyla(leyla) oglusunla geçiriyor bu bayramını iyilermiş..
fatoceren(fatma) 26 günü kalmış 30 kasımda sezeryanla bebişine kavuşacak inş..
halimem mesajın için tekrar cok sagol:)
bu bayram bebişlerimiz sessiz sakin takılıyor budan sonrakilerde inş kuzucuklarımızla gezicez:)
cnm tecrubeyle sabit ben cok uygulardım bunu saç kurutma makınası çalıştımı bebek sakinliyor..elektrik süpürgesi de aynı işlevi görüyor:)
birde benim önceki evim cok ısınmazdı diğer (cocuklarımda kışın doğdu) ve altlarını değiştirirken yada gıydırıp soyarken saç kurutma makinesi eşiliğinde yapardık üşümesin diye:)
kızlar bu mesajı 21:30 civarı yazmaya başlamıştım ama aniden misafirlerim gelince yarım kaldı :)) kimse gelmez diye geceliklerimi giyinip uzanmıştım ki süpriz oldu:))
iyi bayramlar kızlar
bende düzensiz sancılar başladı bayağı yoruyo rengim falan değişti tetikte bekliyorum inş en kısa zamanda bebişime kavuşurum
Çok teşekkür ederim canım Oğlum olacak inşallah normal doğum yapmayı çok istiyorum dönemdiği için de çok tedirginim bide belli bi 35. haftaya kadar dönmezse sezeryan olursun diyolardı.son zamana kadr donebilir die biliyoruum cnmm ama bencee daha vaktin var doner ins hayrlsi hakkinda hosgeldin buarada bebisin cinsiyeti ne
cnm nadirde olsa son ana kadar dönebilen bebekler var inş döner benimkide dönmedi hala ama dönecek diye umut ediyorum aksini düşünmek istemiyorum sende iyi düşün iyi olsun umutsuzluga kapılma..
hastaneye gitmedim cnm şimdilik iyiyim ya çok heycan yaptım inş sağlıkla gelir bebişler ama zaman yaklaştı galiba hissediyorumverdiğin haberler için sağol canım
inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın
hastaneye yatırmadılar de mi? açılman var mı?
selam
nasilsiniz
insallah canim bende duaa ediyoum donsun diyeeeeee bakalim hayirlisiiii insallah donerde normal yaparim
%5 sans varmis bende mucuze olsun istiyorum
Çok teşekkür ederim canım Oğlum olacak inşallah normal doğum yapmayı çok istiyorum dönemdiği için de çok tedirginim bide belli bi 35. haftaya kadar dönmezse sezeryan olursun diyolardı.
Teşekkür ederim haklısın umudu iyi düşünmek lazım hayırlısı olsun hepimiz için
selam kızlar
bende 36. haftaya girdim :))
37 bitince gelse cok mutlu olacağım. hayırlısıyla inşallah :))
Hepimizin bayramı mübarek olsun...
iyi bayramlar kızlar
bende düzensiz sancılar başladı bayağı yoruyo rengim falan değişti tetikte bekliyorum inş en kısa zamanda bebişime kavuşurum
Herkese iyi bayramlar kızlarrrr:)
Halimem mesaj için çok teşekkürler...Herkesi öpüyoruzzz ..
halimem mesajın için tekrar cok sagol:)
Daha yeni susabildim ama basim catliyo resmen agridan sanirim aglamaktan
gunaydın ,bayramınız kutlu olsun ..
halımem mesajına bayıldım bu arada
canım teprik ederüm :) bu haftalarda zaman geçmiyor sanki yaa
arkadaşlar hepimizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım. internetimizde bir problem var ne yazılanları okuyabiliyorum ne de geçmişe bakıp cevap yazabiliyorum. inşallah bu sorunu kısa zamanda çözüp aranıza dönerim.
bu arada ben acaip rüyalar görmeye başladım. etkisinde de kalıyorum . internette okudum bu aylarda çok rüya görülü diyor ama benimkiler biraz korku filmi gibi
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!! inanılmaz stres yaptım ya... ikidir çişimi resmen pembe renkte yapıyorum...( araştırdım da biraz; idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir diyor. tabii ki bu da erken doğuma neden oluyormuş bildiğiniz üzere bi de bayram tatiline denk geldi... umarım bi dahaki tuvaletimde yine aynı kabusu yaşamam
daha çok erken yaa... Tabii hayırlı zamanda gelir inşallah kızım ama biraz daha beklese ii olmaz mı??? yahu bu 34+ haftalar kabusum oldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?