2011 Aralık Anneleri

verdiğin haberler için sağol canım

iyi bayramlar kızlar

bende düzensiz sancılar başladı bayağı yoruyo rengim falan değişti tetikte bekliyorum inş en kısa zamanda bebişime kavuşurum

inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

hastaneye yatırmadılar de mi? açılman var mı?

selam
nasilsiniz
insallah canim bende duaa ediyoum donsun diyeeeeee bakalim hayirlisiiii insallah donerde normal yaparim
%5 sans varmis bende mucuze olsun istiyorum

son zamana kadr donebilir die biliyoruum cnmm ama bencee daha vaktin var doner ins hayrlsi hakkinda hosgeldin buarada bebisin cinsiyeti ne
Çok teşekkür ederim canım Oğlum olacak inşallah normal doğum yapmayı çok istiyorum dönemdiği için de çok tedirginim bide belli bi 35. haftaya kadar dönmezse sezeryan olursun diyolardı.

cnm nadirde olsa son ana kadar dönebilen bebekler var inş döner benimkide dönmedi hala ama dönecek diye umut ediyorum aksini düşünmek istemiyorum sende iyi düşün iyi olsun umutsuzluga kapılma..

Teşekkür ederim haklısın umudu iyi düşünmek lazım hayırlısı olsun hepimiz için

verdiğin haberler için sağol canım

inşallah en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

hastaneye yatırmadılar de mi? açılman var mı?
hastaneye gitmedim cnm şimdilik iyiyim ya çok heycan yaptım inş sağlıkla gelir bebişler ama zaman yaklaştı galiba hissediyorum

selam
nasilsiniz
insallah canim bende duaa ediyoum donsun diyeeeeee bakalim hayirlisiiii insallah donerde normal yaparim
%5 sans varmis bende mucuze olsun istiyorum

inş herşey istediğin gibi olur cnm

cnm bnde son anda sancıda dahi dönebilir diye hatırlıyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Çok sağolun şimdi biraz daha rahatladım son anda da olsa, hepimiz için hayırlısı inşallah gittikçe sona yaklaşıyoruz artık bi kaç haftamız kaldı :)

selam kızlar

bende 36. haftaya girdim :))

37 bitince gelse cok mutlu olacağım. hayırlısıyla inşallah :))

Herkese iyi bayramlar kızlarrrr:)

Halimem mesaj için çok teşekkürler...Herkesi öpüyoruzzz ..

arkadaşlar hepimizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım. internetimizde bir problem var ne yazılanları okuyabiliyorum ne de geçmişe bakıp cevap yazabiliyorum. inşallah bu sorunu kısa zamanda çözüp aranıza dönerim.

bu arada ben acaip rüyalar görmeye başladım. etkisinde de kalıyorum . internette okudum bu aylarda çok rüya görülü diyor ama benimkiler biraz korku filmi gibi

bende korku fılmı gıbı ruyalar göruyorum,özellıklede dişlerım boyleeee çekılıyormuş gbi düşüyolarmış tek tek ya nedır bu anlamadım,bilenınız varmı kızlar ya,bu diş görmeler benı çok korkutuyo

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr!!!!!!!! inanılmaz stres yaptım ya... ikidir çişimi resmen pembe renkte yapıyorum... ( araştırdım da biraz; idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir diyor. tabii ki bu da erken doğuma neden oluyormuş bildiğiniz üzere bi de bayram tatiline denk geldi... umarım bi dahaki tuvaletimde yine aynı kabusu yaşamam

daha çok erken yaa... Tabii hayırlı zamanda gelir inşallah kızım ama biraz daha beklese ii olmaz mı??? yahu bu 34+ haftalar kabusum oldu yaaa

Korkutmak gibi olmasında nişan olmasın:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…