Aynen cnm çok tuzlu yedim, bi de her gün turşu yedim
ben sürpriz yapsın istiyorum o yüzden bişey söylemedim
ama baya masraflı bir dönemdeyiz pahalı olmasınıbeklemiyorum yeterki bişeyler alsın:)
ben sürpriz yapsın istiyorum o yüzden bişey söylemedim
ama baya masraflı bir dönemdeyiz pahalı olmasınıbeklemiyorum yeterki bişeyler alsın:)
Ben de aynı sebepten dolayı bişi beklemiyorum aslında ama bakalım ne yapacak? belki 1 ay sonra falan bi altın yüzük istiyordum, onu alır...belki ama :26:
sen yınede duyur :))) bide nasolsa lafı geçmedı dıye bide bişey almazsa :)))
artık yememeye bak o çok şişiriyo,geçen bı yeyım dedım sabah ellerımden farkettım..kendımı zor tutuyorum ama mecburr....ya bide oğlan çoçugu tatlıya aş erdırır derler yalann yaaaa ........hep ekşi yıyesım varr halende oyleeee doğurdum doğuracam halen ekşi.......tatlıyı iç yıyesım yok
yok hediye konusunda eşim çok düşüncelidir önem verir böyle şeylere sadece bu aralar pahalı bişey alamaz
ama eminim bişeyler alacaktır durduk yere bile hediye alan adam valla doğumda almazsa çook üzülürüm
valla ben işimi ihtimallere bırakmadım :)))) isteğimi söyledmismim yazılı kolye ısteedım tamam dedı ama bakıcaz artık :)))))
‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..
bende pek pahalı bişi beklemiyorum...çiçek alıp gelse bile yeter zaten eşim parayı eve bırakıyo ne kadar parası var biliyorum...eşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
artık yememeye bak o çok şişiriyo,geçen bı yeyım dedım sabah ellerımden farkettım..kendımı zor tutuyorum ama mecburr....ya bide oğlan çoçugu tatlıya aş erdırır derler yalann yaaaa ........hep ekşi yıyesım varr halende oyleeee doğurdum doğuracam halen ekşi.......tatlıyı iç yıyesım yok
‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
‎13.11.2011 saat 00.15..
‎13.11.2011 saat 00.15..
‎13.11.2011 saat 00.15..
bende pek pahalı bişi beklemiyorum...çiçek alıp gelse bile yeter zaten eşim parayı eve bırakıyo ne kadar parası var biliyorum...
bende hiç tatlı yemedim ilk baştan beri ekşi şeyler tükettim hala da öylegüya erkek tatlıyı sever derler bence alakası yok
‎13.11.2011 saat 00.15..
eşlerinize doğum hedıyesı olarak ne aldırıyorsunuz yada aldırmayı düşünüyormusunuz ??
doğru söylüyorsun cnm hemşireler bakar eşim en mantıklısı gerçi annem madem kocan bakacaktı bizi taaaa buralardan niye getirdin diye sitem etmezse iyi :)))))) kadın çalışıyor eğer gelemezsen psikolojikman çökerim diyorum üzülüyor tabiki gelicem diyo gelincede kocamı tercih edince şaşıracak :))))
biz geldiik..nasılsınz annecikler??geçmişi okumadan hemen yazayım dedim..oğluşum iyiymiş maşallahboyu,kilosu,suyu tospalak olmuş azcıkın nstyede bağlandık,oda normal çıktı,açılma falan yok bi aksilik olmassa inş 5aralık kesşnleşti dedi drumuz...eşim gelemedi bugün benle,hastaneye bırakıp döndü okula ama drumuz ona müjdeyi sen ver bu oğlan babaya benziyor dedi :))))Önümüzde 20gün var Allahın izniyle,,sağlıkla hayırla gelsin inşallah yavrularımız
kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
5.bebisden sonra daha gelen yok degilmiiiii
benimde yarin tarih belllirlenecek ya bu hafta yada haftaya bebisime kavusacagim
arkadasin biri esim mi annemmi demisssssss tabikiii anneni secmen gerekir esklerde bu donemde cok hassas oluyor ve eslerini cekemiyorlarrrr haberiniz olsunnn
merhabalar geçmişi okumadan yazıyorum inşllh tüm anne ve bebekleri iyidirler. benim çok sancım var bu sabah randevum vardı bebeğim iyi grndü ultrasonda kilomuz 2.900 olmuş gelişimi normal suyun herşey normal dd nst ye grdm sonuçları grnce alttn muayene edelim dd sancılarım çok yüksek çıkmış sen bu sancıları hissediyormusun diye sordu üstelik uzun zamandır ve daha fazlasını hissediyorum ddm bana saat kaç olursa olsun en ufak kanamada yada ıslaklıkta gel dd. ben hep ağrıdan nefesim kesiliyor üstelik dk tuttuğumda 5 dk da en az 3 kere oluyor bu sancı ve kasılma heralde nazlı canı kıymetli sanıp ciddiye alınmıyorum ama dr nst yi grnce panik yaptı heran gelebilir gb konuştu zaten gelmezsede 2 hafta sonra30 kasımda oğlumun doğumgününde sezeryanla alıcakmış.sizlerdede aynımı bilmiyorum bende hayattan bezmişlik devamlı dalıp ağlamak yataktan çıkmamak gece uyuyamamak düşünmekten vs birçok olumsuz şey aşırı çoğaldı napıcam bilmiyorum akşam oldumu hava karardımı odama gidip gözümü tavana dikip düşünmek geliyor sadece içimden kimseyi grmk istemiyorum açık ve net depresyona girdim en sonunda doğumdan sonra düzelirim inşllh. bu arada kızlar bebek kozmonotları paltolarda zeyland ta indirim var etiketin yarısı 24tl yazıyordu gayette güzeller. şimdilik benden bu kadar he bu arada oğlum hafta sonu pc başından kalkmıyordiye sinirlendim pcnin kapağını hızlıca kapattım ve ekranın yarısı grnmez oldu çatlak içinde
Refakatçi konusunda bende eşin kalması taraftarıyım.O gece çok özel bir gece,ilk defa anne baba olacaklar için çekirdek ailenin resmi,ikinci,üçüncü bebeği olacaklar için büyük bir aile olmanın resmi olacak o gece.
Benim ilk doğumumda da eşim kalmıştı yine Allah izin verirse o olsun isterim.
Doğuma da girmesini çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve girer...
‎13.11.2011 saat 00.15..
Selam annecikler acayip sinirim bozuk . Şimdi yazdıklarımdan etkilenmeyin sakın nolurBilen arkadaşlar bilir belki benim suyum azdı bugünde kontrolüm vardı doktor bebek doğum kanalına girmiş suyunda iyice azalmış falan dedi iyice korkuttu beni . Hep yatacaksın dedi ama benim bir ton eksiğim var . Ve şöyle lep demeden leblebiyi anlayacak kimse yok çevremde hatta aldığım biberonları kaynatıp hazırlayacak o derece . İyice sinirim bozuldu İnşallah sizler çok iyisinizdir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?