2011 Aralık Anneleri

bence ikiniz bakabilirsiniz o sizin parçanız yaa bukadar stres yapma ayrıca dediğin gibi hemşireler ilgilenir merak etme sen altını değiştirip emzireceksin bide bol bolll seveceksin başkada bişey yok rahat ol

altını bıle degıştırmeye gerek kalmıyor bebek odasına gönderiyorsun hemşireler değiştiriyor yanı benim dogum yaptıgım hastanelerde hep öyleydi:)

valla benim kocam da öyleydi cnm ama hiç sorun yaşamadım ılk bebekte sonrakınde zaten tecrubelıydık şimdi bunda da yıne eşim kalacak onun yapması gereken tek şey hemşireyi çagırmak oluyor genelde onunda dışında cokta yardıma ıhtıyaç olmuyor zaten hastane ortamında oldugun için hemşireler her konuda yardımcı oluyorlar merak etme

cnm ben ıkı takım pijama koyacam birde gecelik koyacam ne olur ne olmaz diye

HALİMEM ördüklerinin resimlerini koy görelim:)

bende öyle yaparım o zaman... ihtiyaç olursa illaki alınır evden bir şekilde.. bebek içinde 2 takım hastane çıkışı aldım.. birer iç zıbın,kısa kollu badi.. bir tane kalın battaniye bir tane kalın tulum eve götürürken giydirmek için... birde nakışlı kundak götürüyorum..
ama kendime hırka koymadım... şimdi beyaz hırka nerden bulcam ben??? hastanede üşürmüyüm ki...

bebişler hayırlı uğrulu sağlıklı olsun inşallah. arkadaşlar hastanede annenizin kalması çook daha iyi. çünkü hemşireler ööle zırtbırt gelmiyorlar, sizin dikişleriniz olacak her dakika yataktan kalkamayacaksınız benim annem yanımda kaldı emzirirken ter basıyor anne tokamı var , anne susadım su koyarmısın, yok ilacım yok bebeğin bezi, gazı derken beni wcye götür gibi ihtiyaçlarda annenin yerini kimse tutmuyor. kocamı gece eve gönderdim çünkü uyusun ertesi gün dinç olsun misafirleri hastanenin girişinden alıp çıkarken yolcu etti yok çiçekçi gelir aşağıya iner bi ara işe uğradı(kendi işi olduğundan) bazı dışardan ihtiyaçlarımız oldu onları yaptı çıkış işlemleri falan derken onlara koşturdu bide şehir dışından gelenleri aldı getirdi falan o yüzden onu dinlendirdik. Zaten doğumun gecede olabilir o yüzden o ana bırakın. ama nazımızı anca annemiz çeker kıslaar. kiminle rahat edcekseniz o kalsın. ben zaten akşam 19da doğurdum heyecandan sabaha kadar uyumadık annemle bide kızarkadaşım vardı iyiki onlar olmuş.

Saol canım içim rahatladı biraz, ama ne bileyim duygusala bağladım galiba, birde doğumdan sonra çalışıcağım, kendimi suçlu hissediyorum, küçüçük çocuk bakıcıya nasıl bıracağım diye

bencede canım bukadar telaş yapmaya gerek yok ya, essu arkadaşımız erken doğum yapmıştı, hastane çıkışı, kendi pijamaları falan yokmuş, anneleri hemen halletmişler yıkayıp ütelemişler, biz bukadarını yapalım açıkta kalmayız heralde

doğru söylüyorsun cnm hemşireler bakar eşim en mantıklısı gerçi annem madem kocan bakacaktı bizi taaaa buralardan niye getirdin diye sitem etmezse iyi :)))))) kadın çalışıyor eğer gelemezsen psikolojikman çökerim diyorum üzülüyor tabiki gelicem diyo gelincede kocamı tercih edince şaşıracak :))))

cnm ya genelde pek üşünülmüyoe hastene de ama bi şal gibi bişey de alabılırsın gerekirse kullanmaya ben öyle yapıcam hırka koymayacam hiç sıcak oluyor hastane odaları

cnm ya genelde pek üşünülmüyoe hastene de ama bi şal gibi bişey de alabılırsın gerekirse kullanmaya ben öyle yapıcam hırka koymayacam hiç sıcak oluyor hastane odaları

DD geceklerim yarım kollu üstünde sabaklık var ama bilemedim işte.. hiç kışın hastanede kalmadım hastaneye gitmedimDD

biz geldiik..nasılsınz annecikler??geçmişi okumadan hemen yazayım dedim..oğluşum iyiymiş maşallahboyu,kilosu,suyu tospalak olmuş azcıkın nstyede bağlandık,oda normal çıktı,açılma falan yok bi aksilik olmassa inş 5aralık kesşnleşti dedi drumuz...eşim gelemedi bugün benle,hastaneye bırakıp döndü okula ama drumuz ona müjdeyi sen ver bu oğlan babaya benziyor dedi :))))Önümüzde 20gün var Allahın izniyle,,sağlıkla hayırla gelsin inşallah yavrularımız

maşallah oğluna canım,

maşallah bebişine.....20 gün su gibi geçer kavuşursun oğluşuna inşallah..

kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
5.bebisden sonra daha gelen yok degilmiiiii
benimde yarin tarih belllirlenecek ya bu hafta yada haftaya bebisime kavusacagim

arkadasin biri esim mi annemmi demisssssss tabikiii anneni secmen gerekir esklerde bu donemde cok hassas oluyor ve eslerini cekemiyorlarrrr haberiniz olsunnn

maşallah allah nazarlardan saklasın boyu kilosu ne kadar bir de 5 aralıkta sezeryan mı olacaksın

evet canim kadin dogum kati 6. kat aslinda ve hepsi orada kaliyor. ama 12. katta her telden hasta var. kadin dogum kati dolu olursa oraya da alabiliyolarmis. ben ne olursa olsun esimi isterim herhalde. bu rahatsizlik prova oldu bize her turlu tam not veriyotum ilgisine is becerisine :)

1 refakatçiden fazlası yasak değil mi cnm?

benim hastanede yattigim tarihlerde kiz kardesimin nisani vardi. ablam bulgaristandan kizkardesim amerikadan geldiler. o nedenle biz bigece 3 rafakatci + ben seklinde kaldik. kimse de bisey demedi saolsun :)

merhabalar geçmişi okumadan yazıyorum inşllh tüm anne ve bebekleri iyidirler. benim çok sancım var bu sabah randevum vardı bebeğim iyi grndü ultrasonda kilomuz 2.900 olmuş gelişimi normal suyun herşey normal dd nst ye grdm sonuçları grnce alttn muayene edelim dd sancılarım çok yüksek çıkmış sen bu sancıları hissediyormusun diye sordu üstelik uzun zamandır ve daha fazlasını hissediyorum ddm bana saat kaç olursa olsun en ufak kanamada yada ıslaklıkta gel dd. ben hep ağrıdan nefesim kesiliyor üstelik dk tuttuğumda 5 dk da en az 3 kere oluyor bu sancı ve kasılma heralde nazlı canı kıymetli sanıp ciddiye alınmıyorum ama dr nst yi grnce panik yaptı heran gelebilir gb konuştu zaten gelmezsede 2 hafta sonra30 kasımda oğlumun doğumgününde sezeryanla alıcakmış.sizlerdede aynımı bilmiyorum bende hayattan bezmişlik devamlı dalıp ağlamak yataktan çıkmamak gece uyuyamamak düşünmekten vs birçok olumsuz şey aşırı çoğaldı napıcam bilmiyorum akşam oldumu hava karardımı odama gidip gözümü tavana dikip düşünmek geliyor sadece içimden kimseyi grmk istemiyorum açık ve net depresyona girdim en sonunda doğumdan sonra düzelirim inşllh. bu arada kızlar bebek kozmonotları paltolarda zeyland ta indirim var etiketin yarısı 24tl yazıyordu gayette güzeller. şimdilik benden bu kadar he bu arada oğlum hafta sonu pc başından kalkmıyordiye sinirlendim pcnin kapağını hızlıca kapattım ve ekranın yarısı grnmez oldu çatlak içinde

maşallah oğluna canım,

maşallah bebişine.....20 gün su gibi geçer kavuşursun oğluşuna inşallah..

saolun teyzeleri

maşallah allah nazarlardan saklasın boyu kilosu ne kadar bir de 5 aralıkta sezeryan mı olacaksın

3kg olmş boyu49 cm dedi ama şöyleki 20gün önce gitmiştim en son 2100dü o zmn..20günde bayaa almış 4le doğar sanki bu dedi drum..bakalım sağlıklı olsunda inşallah,,gerisi teferruat...5aralık sezeryan cnm...bi aksilik olmadığı sürece en son tarihe kadar bekleriz dedi drum,erken alma gbi bi niyeti yok :))

merhaba herkese
geçmişi henüz tam okuyamadım doğuran falan yoktur herhalde herkes de iyidir umarım
size bir soru soracam kızlar hamilelikle falan hiç alakası yok belki konu sizi ilgilendirmez ama tecrübelerinizden yararlanmak istedim
fırın olmak istiyorum evlenirken set üstü almıştım şimdi büyük fırın almaya karar verdim ama turbo elektro-turbo ve multifonksiyonel özelliklerden hangisi daha iyi bilmiyorum
yemeği böreği keki iyi ve hızlı pişirsin istiyorum sizce ne almalıyım turbo mu elektro turbo mu multifonksiyonel mi

hadi bakalım..6. sensin galiba.....olumsuz düşünceleri getirme aklına bak ne güzel iyice yaklaştın mutlu sona..o düşünceli ruh hali bende de var...günün belli ne güzel..ucu bucağı olmayan normal doğum olayı yok işte ne zaman olucak diye düşünmekten uykularım kaçıyo..

canım öncelikle bebeğine maşallah nie bu kadar üzüyosun ki sen kendini yaa?depresyona giricek ne var?Yapma Allah aşkına yıpratma kendini,,bol bol dua et,,az zamanın kalmş bak ne güze,,meleğinde iyi..daha ne olsun...içini ferha tutmaya çalış canım bnm..iyi haberlerini bekliyoruz..

tşkkrler haklısın canımda bende anlam veremedim bu hallerime inşllh hepimizinki hayırla bir dünyaya gelsede endişelerimiz sona erse

ya ben hamilelik yada lohusalık depresyonunu duyunca ya olcak şeymi derdim ama sanırım büyük konuştum :) 6. benmiyim bilmiyorum ama hergün resmen 9 doğuruyorum korkudan hem gelsin istiyorum hem doğum korkum başlıyor :)

maşallah bebeğine canım gün verilince sanki daha bir rahat oluyor insanın içi değilmi inşllh aksilik olmaz ve sizin için en doğru zamanda olur doğumunuz

ne güzel denk gelmiş allah herzaman böyle denk getirsin her işini

benim bebeğimde 33 haftalıkken 2450 idi çarşamba 2 hafta geçmiş olacak umarım benim bebeğimde 3 e yaklaşır çok imrendim valla gnc 24.maşallah bebişine.maaaaaaaaaaaaşallahhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…