bence ikiniz bakabilirsiniz o sizin parçanız yaa bukadar stres yapma ayrıca dediğin gibi hemşireler ilgilenir merak etme sen altını değiştirip emzireceksin bide bol bolll seveceksin başkada bişey yok rahat ol
canım çok zor bi karar bende düşünüyorum bu konuyu annem kayınvalidem ve eşim 3 seçenek var benim içimden eşim geçiyor onun varlığı bana kendimi iyi hissetirir... eşim bana annem bebeğe iyi bakar diye annemi tercih edicem sanırım... kociş yeni doğmuş bebeği kucağına bile alamazkızımı riske atamam
cnm ben ıkı takım pijama koyacam birde gecelik koyacam ne olur ne olmaz diye
HALİMEM ördüklerinin resimlerini koy görelim:)
cnm benim doktorumda erkek ben gögüs uçları için sordum bebanten sürebilirsin dedi ama diğer konuyu soramam heralde
ne güzel hazırlıklarının buyuk kısmı bitmiş maşallah cnm bu arada hi endişe etme öyle güzel anne olursun ki bebek dogunca o sana herşeyi ögretir sonuçta kimse anne olarak dünyaya gelmiyor yaşanılarak ögrenılıyor..ilk zamanlar zor gelebılır ama sonra cok güzel anlarsın bebeğinin dilinden hatta kimse senin kadar onun derdini anlayamaz emin ol
bencede canım bukadar telaş yapmaya gerek yok ya, essu arkadaşımız erken doğum yapmıştı, hastane çıkışı, kendi pijamaları falan yokmuş, anneleri hemen halletmişler yıkayıp ütelemişler, biz bukadarını yapalım açıkta kalmayız heraldeevet canım bende öyle yıkamam lazım ne götürsem.... ama şöyle bişey yaptım hastaneye götürceklerimi vakum poşetlerine koydum... kullanılmayanlar olursa ve eğer içim rahat ederse yıkamayabilirim.. ağzı bağlı hava almayacak sonuçtaDD hastane benim evime 30 dakka uzaklıkta ama lazım olursa alınır evden ne yapalım artık.. ayy çok detaycı olduk ya...
altını bıle degıştırmeye gerek kalmıyor bebek odasına gönderiyorsun hemşireler değiştiriyor yanı benim dogum yaptıgım hastanelerde hep öyleydi:)
valla benim kocam da öyleydi cnm ama hiç sorun yaşamadım ılk bebekte sonrakınde zaten tecrubelıydık şimdi bunda da yıne eşim kalacak onun yapması gereken tek şey hemşireyi çagırmak oluyor genelde onunda dışında cokta yardıma ıhtıyaç olmuyor zatenhastane ortamında oldugun için hemşireler her konuda yardımcı oluyorlar merak etme
bende öyle yaparım o zaman... ihtiyaç olursa illaki alınır evden bir şekilde.. bebek içinde 2 takım hastane çıkışı aldım.. birer iç zıbın,kısa kollu badi.. bir tane kalın battaniye bir tane kalın tulum eve götürürken giydirmek için... birde nakışlı kundak götürüyorum..
ama kendime hırka koymadım... şimdi beyaz hırka nerden bulcam ben??? hastanede üşürmüyüm ki...
cnm ya genelde pek üşünülmüyoe hastene de ama bi şal gibi bişey de alabılırsın gerekirse kullanmaya ben öyle yapıcam hırka koymayacam hiç sıcak oluyor hastane odaları
biz geldiik..nasılsınz annecikler??geçmişi okumadan hemen yazayım dedim..oğluşum iyiymiş maşallahboyu,kilosu,suyu tospalak olmuş azcıkın nstyede bağlandık,oda normal çıktı,açılma falan yok bi aksilik olmassa inş 5aralık kesşnleşti dedi drumuz...eşim gelemedi bugün benle,hastaneye bırakıp döndü okula ama drumuz ona müjdeyi sen ver bu oğlan babaya benziyor dedi :))))Önümüzde 20gün var Allahın izniyle,,sağlıkla hayırla gelsin inşallah yavrularımız
biz geldiik..nasılsınz annecikler??geçmişi okumadan hemen yazayım dedim..oğluşum iyiymiş maşallahboyu,kilosu,suyu tospalak olmuş azcıkın nstyede bağlandık,oda normal çıktı,açılma falan yok bi aksilik olmassa inş 5aralık kesşnleşti dedi drumuz...eşim gelemedi bugün benle,hastaneye bırakıp döndü okula ama drumuz ona müjdeyi sen ver bu oğlan babaya benziyor dedi :))))Önümüzde 20gün var Allahın izniyle,,sağlıkla hayırla gelsin inşallah yavrularımız
benimde eşim 2 kere ameliyat oldu orda, ama kulak burun boğaz hastalarının olduğu katta yatmıştı, hemşirelerden bizde çok memnun kalmıştık, herşeyiyle ilgilendiler bana bir iş düşmemişti, umarım kadın doğum katında da öyle olur, benim annem kalıcak yanımda, evimiz hastaneyle arabayla 3dk. eşimde gece yatmaya eve gider diye düşünüyorum, ama tüm gün gelen giden bitmeyecektir eminim :)
birde doğum yapanların hepsi aynı katta yatmıyor mu? sanki aklımda öyle kalmış?
1 refakatçiden fazlası yasak değil mi cnm?
maşallah oğluna canım,
maşallah bebişine.....20 gün su gibi geçer kavuşursun oğluşuna inşallah..
maşallah allah nazarlardan saklasın boyu kilosu ne kadar bir de 5 aralıkta sezeryan mı olacaksın
merhabalar geçmişi okumadan yazıyorum inşllh tüm anne ve bebekleri iyidirler. benim çok sancım var bu sabah randevum vardı bebeğim iyi grndü ultrasonda kilomuz 2.900 olmuş gelişimi normal suyun herşey normal dd nst ye grdm sonuçları grnce alttn muayene edelim dd sancılarım çok yüksek çıkmış sen bu sancıları hissediyormusun diye sordu üstelik uzun zamandır ve daha fazlasını hissediyorum ddm bana saat kaç olursa olsun en ufak kanamada yada ıslaklıkta gel dd. ben hep ağrıdan nefesim kesiliyor üstelik dk tuttuğumda 5 dk da en az 3 kere oluyor bu sancı ve kasılma heralde nazlı canı kıymetli sanıp ciddiye alınmıyorum ama dr nst yi grnce panik yaptı heran gelebilir gb konuştu zaten gelmezsede 2 hafta sonra30 kasımda oğlumun doğumgününde sezeryanla alıcakmış.sizlerdede aynımı bilmiyorum bende hayattan bezmişlik devamlı dalıp ağlamak yataktan çıkmamak gece uyuyamamak düşünmekten vs birçok olumsuz şey aşırı çoğaldı napıcam bilmiyorum akşam oldumu hava karardımı odama gidip gözümü tavana dikip düşünmek geliyor sadece içimden kimseyi grmk istemiyorum açık ve net depresyona girdim en sonunda doğumdan sonra düzelirim inşllh. bu arada kızlar bebek kozmonotları paltolarda zeyland ta indirim var etiketin yarısı 24tl yazıyordu gayette güzeller. şimdilik benden bu kadar he bu arada oğlum hafta sonu pc başından kalkmıyordiye sinirlendim pcnin kapağını hızlıca kapattım ve ekranın yarısı grnmez oldu çatlak içinde
merhabalar geçmişi okumadan yazıyorum inşllh tüm anne ve bebekleri iyidirler. benim çok sancım var bu sabah randevum vardı bebeğim iyi grndü ultrasonda kilomuz 2.900 olmuş gelişimi normal suyun herşey normal dd nst ye grdm sonuçları grnce alttn muayene edelim dd sancılarım çok yüksek çıkmış sen bu sancıları hissediyormusun diye sordu üstelik uzun zamandır ve daha fazlasını hissediyorum ddm bana saat kaç olursa olsun en ufak kanamada yada ıslaklıkta gel dd. ben hep ağrıdan nefesim kesiliyor üstelik dk tuttuğumda 5 dk da en az 3 kere oluyor bu sancı ve kasılma heralde nazlı canı kıymetli sanıp ciddiye alınmıyorum ama dr nst yi grnce panik yaptı heran gelebilir gb konuştu zaten gelmezsede 2 hafta sonra30 kasımda oğlumun doğumgününde sezeryanla alıcakmış.sizlerdede aynımı bilmiyorum bende hayattan bezmişlik devamlı dalıp ağlamak yataktan çıkmamak gece uyuyamamak düşünmekten vs birçok olumsuz şey aşırı çoğaldı napıcam bilmiyorum akşam oldumu hava karardımı odama gidip gözümü tavana dikip düşünmek geliyor sadece içimden kimseyi grmk istemiyorum açık ve net depresyona girdim en sonunda doğumdan sonra düzelirim inşllh. bu arada kızlar bebek kozmonotları paltolarda zeyland ta indirim var etiketin yarısı 24tl yazıyordu gayette güzeller. şimdilik benden bu kadar he bu arada oğlum hafta sonu pc başından kalkmıyordiye sinirlendim pcnin kapağını hızlıca kapattım ve ekranın yarısı grnmez oldu çatlak içinde
canım öncelikle bebeğine maşallahnie bu kadar üzüyosun ki sen kendini yaa?depresyona giricek ne var?Yapma Allah aşkına yıpratma kendini,,bol bol dua et,,az zamanın kalmş bak ne güze,,meleğinde iyi..daha ne olsun...içini ferha tutmaya çalış canım bnm..iyi haberlerini bekliyoruz..
hadi bakalım..6. sensin galiba.....olumsuz düşünceleri getirme aklına bak ne güzel iyice yaklaştın mutlu sona..o düşünceli ruh hali bende de var...günün belli ne güzel..ucu bucağı olmayan normal doğum olayı yok işte ne zaman olucak diye düşünmekten uykularım kaçıyo..
saolun teyzeleri
3kg olmş boyu49 cm dedi ama şöyleki 20gün önce gitmiştim en son 2100dü o zmn..20günde bayaa almış 4le doğar sanki bu dedi drum..bakalım sağlıklı olsunda inşallah,,gerisi teferruat...5aralık sezeryan cnm...bi aksilik olmadığı sürece en son tarihe kadar bekleriz dedi drum,erken alma gbi bi niyeti yok :))
evet canim kadin dogum kati 6. kat aslinda ve hepsi orada kaliyor. ama 12. katta her telden hasta var. kadin dogum kati dolu olursa oraya da alabiliyolarmis. ben ne olursa olsun esimi isterim herhalde. bu rahatsizlik prova oldu bize her turlu tam not veriyotum ilgisine is becerisine :)
benim eşimde hemşireyi en hızlı çağırabilecek kişi olarak onu tercih ederim heralde zaten becerisi yok ama en ufak sorunda hastaneyi ayağa kaldıırır tüm dr ları başımıza toplar o yönden tercihim eş yönünde :)
gerçi bellide olmaz belkide hastanede tek başıma gider tek başıma kalmak zorunda da kalabilirim belli bişey yok benim durumum için hayırlısı neyse o olsun artık
benim hastanede yattigim tarihlerde kiz kardesimin nisani vardi. ablam bulgaristandan kizkardesim amerikadan geldiler. o nedenle biz bigece 3 rafakatci + ben seklinde kaldik. kimse de bisey demedi saolsun :)
saolun teyzeleri
3kg olmş boyu49 cm dedi ama şöyleki 20gün önce gitmiştim en son 2100dü o zmn..20günde bayaa almış 4le doğar sanki bu dedi drum..bakalım sağlıklı olsunda inşallah,,gerisi teferruat...5aralık sezeryan cnm...bi aksilik olmadığı sürece en son tarihe kadar bekleriz dedi drum,erken alma gbi bi niyeti yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?