Selam annecikler acayip sinirim bozuk . Şimdi yazdıklarımdan etkilenmeyin sakın nolurBilen arkadaşlar bilir belki benim suyum azdı bugünde kontrolüm vardı doktor bebek doğum kanalına girmiş suyunda iyice azalmış falan dedi iyice korkuttu beni . Hep yatacaksın dedi ama benim bir ton eksiğim var . Ve şöyle lep demeden leblebiyi anlayacak kimse yok çevremde hatta aldığım biberonları kaynatıp hazırlayacak o derece . İyice sinirim bozuldu İnşallah sizler çok iyisinizdir .
aaaaa hayırlı olsun bebişimiz
ay bizde çok sıkışığız bu aralar zatn benimki pek unutkan ve düşüncesizdir bu konularda ilk oğlumda çiçek bile almamıştı çok heycanlanmış unutmuş falan ama bikaç gün sonra araba almıştık bana sana araba aldım deyip durdu ama o hediye yerine geçmezki zaten alınacaktı
şimdide hergün hesap yapıoz hediye lüks olur biraz
kızlar ben bu günlerde çok uyuyorum hiç gözümü açasım yataktan kalkasım yok önceden uyuyamazdım hep yorgundum şimdi vücudumun dinlendiğini hissediyorum bide çok terliyorum hatta aakşam eşimi kaldırdım üzerimi değiştik yüzüm bile yıkanmış gibi ıslaktı
iştahımda çok açık ve hızlla kilo alıyorum ne yapacağımı şaşırdım
şiddetli adet sancıları ve kasılmalar bendede var ama artık umutlanmıyorum
refakatçi olarak ben annemi tercih ederim eşim bana yük olur anca tüm hamilliğim boyunca benden daha çok hastaydı işleri yoğundu ve çok yorgundu o haldede çekemem heralde
Selam annecikler acayip sinirim bozuk . Şimdi yazdıklarımdan etkilenmeyin sakın nolurBilen arkadaşlar bilir belki benim suyum azdı bugünde kontrolüm vardı doktor bebek doğum kanalına girmiş suyunda iyice azalmış falan dedi iyice korkuttu beni . Hep yatacaksın dedi ama benim bir ton eksiğim var . Ve şöyle lep demeden leblebiyi anlayacak kimse yok çevremde hatta aldığım biberonları kaynatıp hazırlayacak o derece . İyice sinirim bozuldu İnşallah sizler çok iyisinizdir .
cnm ben ıkı takım pijama koyacam birde gecelik koyacam ne olur ne olmaz diye
HALİMEM ördüklerinin resimlerini koy görelim:)
Eki Görüntüle 288304 kızlarr avızemız nasıl el yapımı:)))
‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..
‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
biz geldiik..nasılsınz annecikler??geçmişi okumadan hemen yazayım dedim..oğluşum iyiymiş maşallahboyu,kilosu,suyu tospalak olmuş azcıkın nstyede bağlandık,oda normal çıktı,açılma falan yok bi aksilik olmassa inş 5aralık kesşnleşti dedi drumuz...eşim gelemedi bugün benle,hastaneye bırakıp döndü okula ama drumuz ona müjdeyi sen ver bu oğlan babaya benziyor dedi :))))Önümüzde 20gün var Allahın izniyle,,sağlıkla hayırla gelsin inşallah yavrularımız
güzelmiş canım,güle güle kullan ama ben ahşap zannetmiştim,onlarda ayrı bi güzel oluyo..bakalım bnmki bitince neye benzicek
‎13.11.2011 saat 00.15..
Aralık Anneleri doğum hikayeleri diye bir başlığımız yok Artık zamanı gelmedi mi
maşallah bebişineeayyy heyecan bastı yaa... ama bence 14 gün kaldııı
Amanda maşallah maşallah‎13.11.2011 saat 00.15..
Bende napcam refakatçi olayını hiç bilmiyorum adam gibi bişeyden anlayan kimse yokaaaaa hayırlı olsun bebişimiz
ay bizde çok sıkışığız bu aralar zatn benimki pek unutkan ve düşüncesizdir bu konularda ilk oğlumda çiçek bile almamıştı çok heycanlanmış unutmuş falan ama bikaç gün sonra araba almıştık bana sana araba aldım deyip durdu ama o hediye yerine geçmezki zaten alınacaktı
şimdide hergün hesap yapıoz hediye lüks olur biraz
kızlar ben bu günlerde çok uyuyorum hiç gözümü açasım yataktan kalkasım yok önceden uyuyamazdım hep yorgundum şimdi vücudumun dinlendiğini hissediyorum bide çok terliyorum hatta aakşam eşimi kaldırdım üzerimi değiştik yüzüm bile yıkanmış gibi ıslaktı
iştahımda çok açık ve hızlla kilo alıyorum ne yapacağımı şaşırdım
şiddetli adet sancıları ve kasılmalar bendede var ama artık umutlanmıyorum
refakatçi olarak ben annemi tercih ederim eşim bana yük olur anca tüm hamilliğim boyunca benden daha çok hastaydı işleri yoğundu ve çok yorgundu o haldede çekemem heralde
Naber tatlım ?annen eve cıkınca ilgilenir cnm senle ılk geceden hastanede tüketmesin enerjisini
maşallah cnm oglusuna ve tarihinizde hayırlı olsun bir bakıma güzel böyle belli olması ama ben nedense hep dogaçlama olsun istiyorum süpriz yapsın bize vakti zamanı belli olmasın
hadi hayırlısı olsun demetcim haber verirsin doguma gitmeden önce bize
cnm ya allah yardımcın olsun inş biran önce kurtulursun bu psikolojıden zaman zaman bende öyle oluyorum ama benimki evdeki cocuklardan kaynaklanıyor daha ben bunlarla başedemiyorken birde 3. napıcam diye karamsarlıga kapıldıgım cok oluyor ama inş dogumdan sonra gecer bu düşüncelerimz..hayırlısıyla kavusursun inş bebişine
bende oglumda girmesini cok istemiştim hatta girdi ilk önce ama sonra kordon dolanması farkedilince doktor yardımcı bır doktor daha cagırdı sonrada oda kalabalık olmasın dıye eşimi dışarı aldılarbakalım bunda girer mi bilemiyorum
anaaaaaartık nerdeyse hergün yeni bir bebek haberi alıyoruzzz
hayırlı olsun cnm bebişin rabbim analı babalı buyutsün inş..cok sevindim gözünüz aydın
bebeğin adını kılosunu boyunu birde dogum şeklını yazarsan annis arkadaşımız listeye ekler yeni bebişimizide
Sağ ol canm benim . Bana kalsa çoktan tutacağım 1-2 aylık yatıya akrabalardan falanda eşimin ailesi hoş karşılamıyorcnm üzme kendini hepsi yoluna girer biberonu falan kullanmıyacaksın bile belkide bide kadın falan tutabilirsen bi dene yorulmamış olursun hemde
‎13.11.2011 saat 00.15..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?