2011 Aralık Anneleri

selam güzel anneler. Gelen bebişlerimiz hoş gelmiş Benimkide aralık değil kasım olacak gibi perşembe günü kontrol var bakalım ne durumdayız.

cnm ya bozma moralını inş halledersin işlerini o konuda bende senin gibiyim etrafımda yardım edebılecek tek kimsem yok insan cok ama yardım edecek kimse yok ve herşeyimi kendim halletmek zorundayım dün başladım hazırlıklara ama cok yoruldum ıkı gundur heryerim agrıyor şuan ama napim yapmak zorundayımda allah yardımcın olsun senınde daha olmadı temızlıge bır kadın çagır sende kendini yormadan bebeğin hazırlıklarını yaparsın dinlene dinlene

bende buaralar hep uykusuzum uyumaya vaktım yok inş herşeyim biterde dogumdan önce bir hafta dinlenebılırım yoksa bu halde o dogum masasında kalırım doguramadan benimde iştahım acayip acıldı ne görsem yiyesim var durduramıyorum kendimi nolcak böle bilmiyorum

benim ilk hamileliğimde durumumuz yoktu eşimden sadece 1kılo fıstıklı dürüm tatlısı istemiştim o da almıştı sagolsun

oglumda ise bebege takılan tüm altınları bana verdi bunları boz kendine takı al dedi bende set almıştım kendime

bakalım bunda ne olur bılemıyorum ama öyle süpriz beklemıyorum aklına gelmez sankı bişey almak bende söylemek istemiyorum

canııım bozma moralini yaa...nerdesin çevrendekiler nasıl bilmem ama boşwer bu teferruatları...bırak eksikse eksik kalsın bazı şeyler de..senden,bebeğinden,sağlığınızdan kıymetli değilki ıvırlar zıvırlar...çok samimi arkadaşın varsa ondan yardım isteyebilirsin belki,yada aileden birilerinden ama yoksada yok...eşin var,,iyi kötü bişeylerde yardım eder sana mutlaka...kendini üzmene değmezki...bebişini düşün,,kendini düşün,,gerisini koyver gitsin tabiri caizse

bide bnmde bissürü arkadaşım var burda,ailemse uzakta ama en samimi dostum dediğim bile 2-3aydır uğramadı yanıma..naaptın neettin de yok..okulda karşılaşırsak anca o kadar..insan istyr illede birilerini ama olmayınca olmuyor...herşeyimi kendim yaptım,hala da yapıyrm..keşke sağlığın elverse sende yapabilsen ama kendini üzmekle bu sorunu çözemezsinki...yakınımda olsan walla gelirdim yardıma...üzme tatlı canını..

Son düzenleme:

canımmm sıkma canını ne olur...eşine tarif et o yapsın sen strese girme hazırlık bi şekilde olur doğsada açıkta kalmayacak ya bi şekilde hallolur...çok geçmiş olsun Rabbim sana bebişine sağlık versin

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..
inşallah hayatın da yüzün kadar güzel olur prensesim..

Canım gözün aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallah..
Kızları tutana aşkolsun,geliyolar kasım falan dinlemeden,maşallah...

‎13.11.2011 saat 00.15..
canım kızım, hayatımıza hoşgeldin birtanem, seni çok seviyoruz, iyiki varsın seninle artık herşey daha güzel..

Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah cnm bebeğin kaç kilo nasıl normal mi doğdu acaba

maşallah bebişinee ayyy heyecan bastı yaa... ama bence 14 gün kaldııı

Son düzenleme:
maşallah bebişinee ayyy heyecan bastı yaa... ama bence 14 gün kaldııı

saol halimecğim..keşke 14 kalsaa da gelse biran önce ama drum ne kadar geç alırsak o kadar iyi dedi..boynumuz kıldan ince dr amcamızın sözü üzerine..ama senn kehanetin tutarsada fena olmas hani

‎13.11.2011 saat 00.15..
Amanda maşallah maşallah
Bende napcam refakatçi olayını hiç bilmiyorum adam gibi bişeyden anlayan kimse yok Terleme sıkıntı bendede oluyor geceleri .

Naber tatlım ?
cnm üzme kendini hepsi yoluna girer biberonu falan kullanmıyacaksın bile belkide bide kadın falan tutabilirsen bi dene yorulmamış olursun hemde
Sağ ol canm benim . Bana kalsa çoktan tutacağım 1-2 aylık yatıya akrabalardan falanda eşimin ailesi hoş karşılamıyor

‎13.11.2011 saat 00.15..

nasıl yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... bi kızımız daha mı olduuuuuuuuuuuu??? ALLAH'IM YAAA... ÇOK HEYECANLANDIM...

cnm benim yaa ( sıkma canını nolur... Allah yardımcın olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…